עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GanJaval,

פירמטו לי את המחשב וזה אז אין לי קול אני בא להתקין את הדריברים של הכרטיס קול (מובנה על הלוח ) מהדיסק של הלוח והוא רושם לי שגיאה:device doesn't exict or maybe removed by manually please plug in device or reboot and try install again בבקשה תגידו לי מה לעשות אני משתגע בלי קול מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל עזרה תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BRPOQNT,

אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by FME,
    • 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by Ivgeni Tsagelnik,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא עולה ויש מלא צפצופים כמו מנגינה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז כמו שכתוב בכותרת, מדובר בנפורס 3 MSI NEO2 PLATINUM ניסיתי כמה דיסקים, חלקים SATA חלקם PATA, האיטיות מחרידה DEFRAG לא עזר בכלל, זאת בעיה בדרייבר/בקר/משהו אחר.. כמו שאני זוכר נכון, הדרייבר היחיד שמותקן זה ה NFORCE FORCEWARE 5.1 ללוח אם בהעתקה מדיסק קשיח לדיסק קשיח אני מגיע לכ 5 מגה שניה בלבד !! מבקש בעזרתכם

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. יש לדוד שלי מיני דיסק של SHARP דגם MD-MT180 והוא שם אותו במצב HOLD והוא לא יודע איך מוציאים אותו... יש לציין שעל המכשיר אין כפתור של HOLD.... מה עושים??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by asypeer,

שלום קיבלתי מחשב נייד של לנובו דגם C200 בשבוע שעבר, המחשב עבר שנמוך ל-XP במעבדה שלהם, שמתי לב שכאשר אני גולש באינטרנט הסמן של העכבר נהיה איטי בטירוף. ממש מקבל דיליי מנקודה לנקודה, גם שמשמתמש במשטח של העכבר במחשב וגם כשמשתמשים בעכבר USB חיצוני. בדקתי וירוסים - אין, בTASK MANAGER אין עומס מיוחד זה קורה בעיקר כשטוענים דף אינטרנט באקפלורר. הורדתי את 7.0 וחזרתי ל-6.0 וזה לא עזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך (INTEL GMA 945) ולא עזר. יש לחבר שלי מחשב זהה עם מעבד יותר ישן ואין לו את הבעיה הנ"ל, זה לא יכול להיות במחשב חדש.. משהו לא תקין שם. יש למישהו הצעות ? חשוב לציין שהחליפו לי את המחשב הראשון שקיבלתי מהם בגלל שהיציאה למסך חיצוני לא עבדה, וגם בראשון העכבר סבל מדיליי. בתודה, אסף

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום המחשב קופא כל הפעלה מחדש גם במצב בטוח הוא קופא במצב רגיל הוא מגיע לשלב שולחן עבודה וקופא הוחלף ספק חדש הוחלף דיסק קשיח חדש הותקנה מערכת הפעלה מחדש כולל דריוורים מאתר היצרן . איפוס ביוס . אין קבלים נפוחים על הלוח הוחלף כרטיס זיכרון ועבר בדיקה של 6 סיבובים לא נמצאו שגיאות . תודה

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, יש לי חבר שיש לו בעיה במחשב. מסכים כחולים בעיקר ותקיעות של המחשב. הפעלתי את התוכנה WINDBG שבודקת את המסכים כחולים ושם היה רשום HARDWARE צריך פשוט להחליף את ההארד דיסק? הוא כבר עשה בעיות בעבר... כל הקבצים שנמצאים בתיקייה MINIDUMP הראו על הHARDWARE כבעיה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by King Kong,

למה תמיד שמפעילים את האימיול או קאזה המחשב ניהיה איטי ? היה לי סלרון 2GHZ אז זה מובן אז גם באתלון 3500 לפעמים מרגישים את האיטיות והדפדפן "קורס" אתרים בקושי עולים אני מבין שהאימיול מכביד על הכונן הקשיח אבל עד כדי כך ? המחשב ניהיה כבד הוא יותר מהיר וחזק מהסלרון אבל גם מאכזב שזה מגיע לאימיול .. למה זה קורה ? המעבד נע בין 30 ל 40 מעלות חום .. והלוח 25- 30 מעלות .. לא מבין מה הבעיה ? אני חייב לציין שיש לי זיכרון 512MB בתדר 667 שזה אמור להיות דיי מכובד [: פאקינג 60 דולר הקצ' שזה TWINMOS ...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by שמחה יוסקוביץ,

דחוף האם מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להמיר כמות גדולה מאוד של תמונות מ JPEG ל JPG ואם יש אפשרות לעשות את זה בפעם אחת ולא כל תמונה בנפרד

• 1 תגובה
    • 22.8k צפיות
  12. Started by oded1,

אז ככה,לאחר המסך הכחול המפורסם..אמרתי נבדוק אם יש אחד מהדברים לא מחובר כראוי,ועל הדרך נטפל בטפיל התורדני שיש למחשב (או היה,אני מחשב שהמחשב לא היה..^^)פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדר,לפני זה נגעתי במעבד נדמה לי ובזכרונות בדקתי אם הם יושבים שם כמו שצריך.. טוב לאח"כ אני בא להפעיל את המחשב פתאום הפלא ופלא,המחשב לא פועל,אבל מה שכן הוא נותן תמורה ל11 אלף שקל ששולמו לפני מספר שנים הוא משמיע צפצופים מדהימים בעת ההדלקה,והמסך גם לא פועל (הצפצופים האלה בהפרשים קבועים) מה אתה אומרים הבעיה...?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by dddd01,

שלום לכולם, המפרט שלי מפורט בצד. המחשב שלי עושה ריסט לבד בערך פעם-פעמיים ביום, והדבר לא קורה בעת הרצת משחק או משהו מיוחד - אלא סתם גם שהמחשב לא עושה כלום. העניין הוא שאין גם BLUE SCREEN OF DEATH , וגם הוא פורמט וזה לא עזר. טמפ' בדקתי למעבד ולכרטיס מסך , הן תקינות . הדבר היחיד שעלה לי כאופציה אפשרית הוא ספק הכח , האם יש עוד רעיונות? להחליף פשוט ספק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. היות ואני עומד להתקין את Windows 98 מחדש, יש לי שאלה קטנה: האם יש הבדל בין לשים את מערכת ההפעלה על Partition בגודל 2GB לבין 4GB? זאת כאשר מדובר במערכת הפעלה Windows98 וב- FAT32. אם זה בכלל משנה, אז מהו הגודל המומלץ ביותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by רות מלכה,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ווינדוס 10 ויום אחד הוא כתב לי נא ללחוץ איפוס על הרשת ולחצתי ומאז המחשב לא מכיר את המושג אינטרנט ואפילו לא נותן להיכנס למסך הגדרות רשת ואינטרנט אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  16. אחרי הרבה "תחקירים" ודברים כאלה.. מצאתי את העמוד הבא: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/e4c434f3-a281-4125-82f0-677ce47769fe1033.mspx#section_2 אני יודע שזה של ויסטה אבל בכל זאת החלטתי לקרוא.. שם ראיתי את השורה הבאה שאומרת: ניסיתי את זה, ואכן משחקים פועלים הרבה יותר טוב - שיפור בצורה משמעותית אך ללא סאונד. יש לי כרטיס קול 5 ערוצים ב20-50 שקל (לא זוכר כמה זה עלה).. של C-Media 8738 משהו פשוט.. בדקתי את זה גם עם הכרטיס קול שלי על Onboard ואותו הדבר.. הלכתי למחשב של אחי ובדקתי שם גם את הדבר הזה (יש לנו בערך אותם מחשבים) רק שלו יש כרטיס קול ב1000 שקל משהו איכותי, ואצלו משחקים תמיד רצים מהר יותר.. השאלה היא ככה, איזה רמה של כרטיס קול אני צריך לקנות בשביל שהמש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הצורב לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לצרוב וגם לא במנהל התקנים, בהתחלה הוא הופיע, ווינדוס 7

18. Started by law89,

היי כשאני לוחץ על המקלדת על delete, ישר נמחק לי הקובץ בלי שקופצת הודעה שאני צריך לאשר את המחיקה. מישהו יודע איך מחזירים את האופציה שאני צריך לאשר?

19. Started by arvas,

אז כך המחשב השני שלי פנטיום3 כותבלי FAILD BOOT ישר איך שהמחשב מתחיל לעלות אני אפילו לא יכול להכנס לBIOS במה הבעיה?

20. Started by Teknik,

שלום, אני התקנתי מחדש את WIN 7 על ה HP G62 ואני ממשיך לקבל מסכים כחולים (0x00000050) וכל מיני תוכניות של ה ווינדוס מפסיקות לעבוד באקראי גם. לדוגמא: EXPLOERE הפסיק לעבוד, "PERSISTANT MODULE" הספיק לעבוד( קשור לGPU כמו שהבנתי) ועוד. ניסיתי הרבה FIXים של מיקרוסופט וטוויקים של REGISTRY. התקנתי מחדש הרבה פעמים(עם התקנה שאני משתמש כבר הרבה זמן ולא היו בעיות איתה) ואפילו החלפתי RAM ו HDD. ועכשיו נראה שכל פעם שאני מריץ .EXE הוא קורס למסך כחול. אני הרצתי בדיקות לכל הרכיבים עם HIRENS BOOT: MEMTEST לזיכרון, MHDD להראדיסק, ו ,"PC CHECK" למעבד ולוח אם. והכל יצא תקין לחלוטין. אולי זה מעבד או לוח או שנאי אפילו? כדי להחליף מעבד אני צריך לפרק את כל המחשב ואני לא רוצה להגיע לזה. יש לי קצ…

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Bose,

בימים האחרונים המחשב זז לאט, לעיתים קופא, לעיתים האינטרנט מתנתק. במשך השעה האחרונה כל הזמן המחשב טוען שאין מקום בכונן C. באמת הייתה בעיה של מקום, אך הוא מחק וסידר והשאיר בערך 450 מגה פנויים. הוא עשה עכשיו סקאן של אדאוור החדש ושל הנורטון - לא מצאו שום דבר חריג, אבל הבעיה לא נפתרה - המחשב טוען שאין מקום ב-C ויש כמעט 530Mb פנויים, מה עושים???

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. Started by shlomo1441,

שלום חברים אני משחק במישחקים די כבדים עם חלונות 7 BIONIC COMMANDO BATMAN ARKHAM... ובכל מישחק שאני משחק בו המישחק ניסגר .כל פעם אחרי זמן שונה וכותב לי "GAME" STOPED WORKING וWINDOWS 7 SEARCHING FOR SOLUTION ולא מוצא פיתרון לבעיה. כל פעם זה קורא בזמן שונה. שמעתי שזה קורא להרבה אנשים.ןאין לאף אחד פתרון בVISTA הכרטיס מסך היה קורס לי (HD 4850) והייתה לי הודעה של CATALYST והכרטיס היה עושה RECOVERY אחרי בדיקה במעבדה הכרטיס נמצא תקין.(כל הדריברים מעודכנים) יש למישהו פתרון לבעיה? יכול להיות שהכרטיס פשוט קורס?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by ariel007,

שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?

25. Started by ot,

לפני כמה חודשים נתקלתי בתופעה ואיני זוכר איך הבעיה נפתרה. אם אני זוכר נכון אז נתקלתי בשאלה דומה בשבוע האחרון היכן שהוא בפורומים ברחבי הרשת (בארץ). בקיצור אני זקוק לפתרון מהיר של הבעיה, המחשב אינו לידי כך שהעזרה תהיה טלפונית. הרבה פרטים לא אוכל לספק מלבד שהתופעה היא לא כתוצאה מהפעלת תוכנית כלשהי, אלא אקראית לחלוטין. איתחול של המחשב לא עוזר, בדיקת וירוס אפשרי לא ניתן לבצע מפני שלא קיים אנטי וירוס. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.