תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
לאחר שעידכנתי את הfirmware לצורב שלי נוספה לי פונקציה שנקראת audiomaster הצורב הוא yamaha crw2000ez 1,0e הפונקציה צריכה להיות החל מצורבי crw3200 של yamaha במהירות 24 אז אם למישהו יש את הצורב הנ"ל והוא יודע איך להפעיל את הפונקציה בבקשה שיכתוב כאן בתודה עמרי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מחשב המריץ ווינדוז XP SP2 לפתע פתאום הפסיקו העכבר והמקלדת המחוברים דרך כניסות PS2 לעבוד אתחול מחדש של המחשב לא עזר ניסיתי לחבר עכבר USB אבל גם הוא לא עובד יש למישהוא רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קורה עם משחקים כבדים. במשחק או ביציאה ממנו המסך קופא. לפעמים העכבר עוד זז. ביציאה מהמשחק לעיתים המסך קופא על הרזולוציה של המשחק (רואים את המסך הרגיל אבל בקטן) ושאר המסך בשחור. כשהוא קופא זה אבוד וחייבים לסגור את המחשב עם לחצן ההפעלה... אנא עזרתכם, מה לדעתכם? מדדתי חום וניצול של המעבדים וכרטיס המסך במשחק חום המעבדים 65 מעלות, ניצול נע בין 20 ל80 כרטיס מסך חום 60 מעלות, ניצול 15-30 LENOVO Y700 בן 4 בערך כרטיס מסך GEFORCE GTX 960M מערכת הפעלה windows 10 home 64
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק במשחק Counter Strike ואתמול אני נכנס למשחק ויש לי נפילות FPS מ-100 ל-30/40 תוך שנייה, ויש לי בד"כ 100 יציב. בדקתי ב Task Manager והתגלה כי בזמן המשחק המשחק פועל על 100 אחוז CPU USAGE מה שאף פעם לא קרה. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, בדיקה של ווירוסים, ADAWARE, והבעיה עדיין קיימת. וגם ניסיתי לעשות Benchmark ב3DMARK ויש לי מחצית מה-FPS שהיה לי בד"כ. הדבר החריג היחיד שעשיתי היה לחבר צורב למחשב, היה לי קצת בעיות עם זה משום מה ובסוף הוצאתי את הצורב והחזרתי את המצב לקדמותו. מפרט: AMD 2500 ABIT NF7 TWINMOS 512MB RADEON 9700 WD 120GB מה יכול לגרום לבעיה הזאת? תודה מראש..
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה חדש מחברת Intex. חיברתי אותו לסלוט PCI, המחשב זיהה אותו והתחלתי להתקין את הדרייבר. רק שבסוף ההתקנה, לפני שהיא נגמרת, המחשב קורס ועושה ריסט לעצמו וזהו. לפעמים זה לא קורה וזה מצליח להתקין, אבל אז התוכנה המצורפת נותנת לי שגיאה. בדקתי באתר והתשובה לשגיאה שלי היא להתקין מחדש את הדרייברים. למישהו יש רעיון?
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המארז : טרנספורמר. הלוח אם: Gigabyte P35 DS3L המעבד: E2180 כרטיס מסך HD2900PRO זכרונות - Corsair 1024X2 CL800 ספק -Corsair 450W. חיברתי הכל, את שני הכבלים שאמורים להתחבר ללוח אם מהספק.. אבל המחשב לא נדלק. אולי זה החוטים הקטנים של הFRONT PANEL? למישהו יש תמונה לאן זה אמור להתחבר? הלכתי לפי ההוראות והציור בספר הדרכה של הלוח, ועדין המחשב לי עולה לי. עזרה חבר'ה. תודה מראש. _____עריכה______ שמתי כרטיס מסך אחר X800GTO2, חיברתי אליו את הספק. המחשב מתחיל לעלות, ואז נופל לאחר 10 שניות
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה בניתי מחשב חדש ואני מנסה להעביר את תכולת הHD הישן (סרטים וכו') לחדש (כמובן שעל החדש מותקנת כבר מערכת הפעלה). בביוס מוגדר הboot כך : uefi: ושם הHD שמורכב במחשב לאחריו יציאת הsata עליה מותקן אותו HD אח"כ כונן הדיסקים וכשאני מחבר את הHD הישן יציאת הsata עליה הוא מותקן היא הרביעית בתור למרות זאת , כשהמחשב מופעל הוא בוחר תמיד את הכונן הישן ומנסה להפעיל את מערכת ההפעלה שמותקנת עליו, כמובן שהוא לא מצליח, מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. אציין ששני הHD זהים לחלוטין (אותו דגם שלseagate) וכך גם שמם ברשימת הboot. …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה מה שקרה , לאחר שסך הכל קצת לחצנו עם היד על האזור שמופיעה הבעיה . הפלסטיקה שמסביב למחשב עברה שיפוץ קל , אם כי לא רואים את זה בתמונה , מה שעשו קדחו 3 חורים עם ברגים , בפלסטיק עצמו לא שפוגע במחשב כמובן , כדי לחבר את הפלסטיקה בצד. כיוון שהמחשב נפל , בכל אופן אחרי התיקון המסך עבד מצוין עד לאותו רגע שבו החזקנו את המחשב באזור שרואים שנהרס..
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה כרטיס RAM של 256Mb, ואני הסכמתי לחבר אותו, כי אני יודע איך. חיברו את הכרטיס, והפעלנו את המחשב. המחשב נדלק, אבל אין תמונה. ניסינו בעוד מסך, שום דבר. וגם הכוננים גם לא נפתחים, דבר שגרם לנו לחשוב שאולי לא מגיע מספיק חשמל מהספק למחשב. ניסינו שקע אחר, גם זה לא פעל. מצאנו בלוח אם שני חיבורים שאנחנו לא יודעים אם הם אמורים להיות מחוברים או לא: http://img80.imageshack.us/my.php?image=cimg0923bb1.gif http://img388.imageshack.us/my.php?image=cimg0922gk7.gif אז כמה שאלות: הם צריכים להיות מחוברים למשהו? מה עוד יכול לגרום לדבר כזה לקרות? יש סיכוי שזה באמת הספק כוח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כאשר לוחצים על הכפתור להכניסו פנימה, הוא נכנס ומיד יוצא החוצה. אפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, באופן ידני, אם מחזיקים כמה שניות את המגש כשהוא בפנים. אני מחנך אותו ביד קשה!. הבעיה היא שלאחר שהוא כבר בפנים, אי אפשר להוציאו החוצה ע"י לחיצה על הכפתור. כשלוחצים על הכפתור, יש עבודה בכונן(המנורה שלו מהבהבת ושומעים קולות מבפנים), אבל המגש נשאר בפנים. בעיה נוספת היא שלמרות שאפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, הוא לא קורא דיסק שאני מניח עליו מבעוד מועד. על פניו, ניראה שהכונן אבוד, כי הוא לא קורא את התוכן של הדיסק ולכן ניראה שלא כדאי בכלל להשקיע מאמץ. מצד שני, אולי בגלל שאני מכניס אותו בכוח פנימה, הוא עושה לי דווקא ולא קורא את הדיסק? ;-). בכל אופן, יש אולי איזה טריק שאפשר בעזרתו לגרום…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במחשב חדש, הרכבתי את כל החלקים לבד בבית, אבל בהדלקה שומעים שהמאווררים מתחילים לעבוד, וגם הHD. אבל המסך לא נדלק, למרות שהוא מחובר. אין צפצופים אבל נדלקים 4 לדים בלוח אם של PHASE LED. המקלדת גם לא מגיבה (NUM/CAPS לא נדלקים) אם המפרט משנה אז: I5+NINJA2 P55UD2 CHIEFTEC650W 5850 SAMSUNG F3 500GB ניתקתי הכל, וחיברתי הכל מהתחלה. עדיין אין תצוגה. גם המחבר של ה8 פין, וגם הגדול יותר מחוברים היטב ללוח אם הכ.מסך מוכנס טוב למקום, וסגור עם 2 ברגים. 2 כבלי המתח מחוברים לספק. המחשב נדלק, כל המאווררים נדלקים. גם של כ.המסך, גם של המעבד, גם של הספק, וגם 3 המאווררים של המארז. אין צפצופים. 4 לדים של PHASE דולקים בלוח אם. המקלדת עדיין לא מגיבה. לא נדלקים הלדים של הNUM\CAPS. איפה …
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לתקן את המחשב שלי והוצאתי והכנסתי הכול כדי לראות אולי משהו לא מחובר כמו שצריך/הלך, אני לא מוצא את מקור הבעיה, המחשב נדלק בלחיצה אבל לא ממשיך עם ה"תיק" שצריך לשמוע ולא מעלה את הביוס...כל המאווררים והאור פועלים אבל כשנדלק המחשב אז האור של החשיבה אדום/ירוק מראה אדום חלש מאוד.. מישהו יודע מה מקור הבעיה? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח Asus zI170pro, נכנסתי לביוס הכל נראה רגיל, לא מבין מה קורה, תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן חברים הווינדוס לא עולה לי במקום יש מסך שחור ואת הסמן של העכבר כתבתי בגוגל ניסיתי F8 Repair וכל מיני סרטונים שראיתי ביוטיוב לא עבד אשמח לעזרה נ.ב ראיתי שטכנאי מחשבים על התקלה הכי מסובת לוקח משהו כמו 700 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע בטכנאי או לקנות מחשב חדש? מחשב הכי זול שראיתי עולה 1,000 שקל השאלה אם הוא יותר טוב ממה שיש לי אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הרמקול למחשב והוא כתב לא ניתן להתחבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
תופעה מאוד מוזרה, יום אחד בהיר הסוללה שלי נחתה ל 1 אחוזים עכשיו הסוללה לא מזוהה על ידי המחשב והמחשב מאוד איטי, אם יוצא מזל והסוללה מזוהת המחשב חוזר להיות מהיר, אך זה מצב נדיר שהיא מזוהת. כרגע המחשב עובד רק על המטען ומאוד איטי. עשיתי התקנה חדשה של ווינדוס אך לא עזר. יש מצב שמשהו בלוח אם הלך או שאפשר לבדוק עוד כיוון?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד, בטעות הוא נפל, ואחרי הנפילה הוא עושה בעיות אם ההרדסיק, לפעמיים הוא מתחיל להעלות וכותב בג'יבריש או מתחיל להעלות ותמיד מפעיל סורק דיסק ואומר שיש כמה סקטורים פגומים. ההרדיסק של חברת IBM. אני יודע שאפשר להחזיר את ההרדיסק למצב כמו שהוא יצא מהחברה אני רק לא יודע מה התוכנה, אני יודע שהתוחנה בישביל הרדיסק מחברת ואסטון דיגיטל היא: DLGDIAG אם תוכלו להעזור לי בבקשה אני השמח
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב חדש מTMS מחשב שאתם הרכבתם לי פה בפורום ויש מספר בעיות מאוד מוזרות איתו. 1. יוצא חום מהמארז באת מאמץ הכי קטן (לשחק CS GO) 2. הכרטיס מסך קורס כל איזה שעה ככה ורואים מסך לבן והסאונד נתקע 3. כל הזמן יש לי כמו שחור כזה לאיזה FRAME אחד במשחק מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-