תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
לאחר שבצעתי שדרוג (אוטומטי, חינמי) לחלונות 10, ה ICON-ים על שולחן העבודה ענקיים ומסך המחשב DELL2407 אינו מזוהה... איך מקטינים את האייקונים, איך מגדירים/מעדכנים את מסך המחשב בחלונות 10. תודה למסייעים...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי היו לי הרבה מסכים כחולים ולא הצלחתי להתקין WINDOWS מחדש גם לאחר פרמוט. לבסוף החלטתי להוציא כרטיס זכרון אחד מהסלוט הראשון ונפתרה הבעיה ואז הצלחתי להתקין מחדש. ניסיתי את המחשב יום שלם ולא היו לי שום תקלות או מסכים כחולים. עכשיו כדי לבדוק אם הבעיה היא בזכרון או בסלוט העברתי את הזכרון התקין לסלוט שבו היה קודם הזכרון הבעייתי. ומאז היו לי כבר שלושה מסכים כחולים. עשיתי בדיקת זכרון עם WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC ולא היו שגיאות כלשהן. מה אני יכול להסיק מזה? אם יש בעיה בסלוט והזכרון תקין האם התוכנה אמורה להראות על בעיה או שיש דרך אחרת שבה אני יכול לבדוק אם יש בעיה בסלוט? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני גולש באינטרנט אז שאני גורר את העמוד למטה ולמעלה אני שומע רעש זמזום מאוד מאוד חלש מהמחשב. המחשב עובד מצוין ואין את הזמזום בעבודה רגילה במחשב (צפיה בסרט,מוזיקה וכו'...) אני בטוח לא הוזה, יש זמזום וזה לא מהעכבר עצמו... ממה זה נובע? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים המחשב שחע התחיל לעבדו מאוד לעט ושמתי לב שה CPU שלי עמוס ב 100%. אמרתי בטח הווינדוס לא משהו החלפתי הדלקתי את המחשב יום אחד עבד בסדר ואז שוב, המחשב עובד לעט ו ה CPU על 100%. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי בלאגן שלם במחשב המחשב מחולק לשתי מחיצות c: שהיא פאט32 ומותקן עליה win98 ו e: אן טי אס סי שמותקן עליו אקס פי פירמטתי את C והתקנתי את האקס פי מחדש.. זה לא ממש עוזר והאקס פי לא זיהה את הסאונד ( AC97) והתולעת שוב נכנסה לי למחשב מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את כונן אי ל FAT32 , לאחד את הכוננים, לפרמט ולהתקין ווינדוס 98 ישן וטוב הבעיה הגדולה זה שאין לי מושג איך אני הופך את הכונן וכל שאר הדברים שאמרתי איזה תוכנה אני צריך?? ואני מקווה שתצליחו לעזור לי להתקין את הסאונד כי ניסיתי המון פעמים (אין לי דרייברים) אבל זה כרטיס מובנה על לוח של אינטל אני יודע שההודעה לא מנוסחת כל כך טוב אבל אם לא הבנתם משהו תשאלו ובבקשה תנסו לעזור לי! אני אבוד! THX
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב חדש: Q9550 4G HD4850 OC ADITION GPU CLOCK-690 MEMORY CLOCK-1003 TEMP-43~ הכרטיס הוא גירסה מומהרת של Club3d HIPER 530 VISTA 64 מדי פעם בצורה שרירותית המסך מהבהב לשחור אני מקבל הודעה בשורת המשימות: display driver stopped responding and has successfully recovered או שמקבל מסך כחול וספירה לאיתחול. שוב פעם אדגיש - התקלה מתרחשת ללא חוקיות כלשהי בזמן פעולות פשוטות ולא כאשר הכרטיס או המחשב בכלל מבצע פעולה הדורשת מאמץ. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי! על צג המסך מופיע מלבן צבעוני ,אף תמונה אין על המסך. בדקתי את המסך על מחשב אחר ואכן הוא עובד.האם יש סבירות שזה הכרטיס מסךבעייתי? או בעיית לוח? הציעו לי בבקשה מגוון בדיקות לאיתור התקלה. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לאבא שלי חברה ויש לו שם רשת של 4 מחשבים והמחשב הראשי הדיסק שלו כניראה הלך והחלפנו אותו לחדש עכשיו יש לי בדיסק מידה מאוד חשוב של בסיס נתונים של הלקוחות של החברה יש איזשהיא חברה באזור חיפה שמתעסקת בשיחזור נתונים?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ההיסטורי לא נמחק, לא עזר כל מה שניסיתי וגם האקספלורר איטי מאוד.. מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כשאני מנתק את המחשב מהחשמל לגמרי ומחזיר את החשמל חזרה הbios מאבד את מיקום ה ארדיסק ומבקש boot cd ואני כל פעם צריך לאפשר את האר דיסק מהbios כדי שלא יבקש את הדיסק האם יש פיתרון לבעיה זו ע,מ שאני לא יצטרך לעשות זאת כל פעם שאני מוציא את התקע מהחשמל? בתודה titanos.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. אחרי שהכל היה מורכב הפעלתי אותו והכל היה בסדר ל20 שניות הראשונות. הראה את הלוגו של הלוח אם בהתחלה, ספר זיכרון והראה את הכונן הקשיח. פתאום המסך היה מעוות אז עשיתי ריסט ולא הופיע כלום על המסך. ניסיתי לכבות ולהדליק ואין שום תצוגה, המסך גם אומר No Signel. עם המחשב השני שלי אין שום בעיה עם המסך. המאוררים עובדים והנורה של הסידי פועלת, אז אני לא מאמין שהלוח אם התקצר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. *הלוח אם הוא Foxconn K7S741MG-6L עם כרטיס מסך OB.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
im just buying the GeForce 8800GTS 640MB PCI Express and i want to know if anyone is playing microsoft flight sim x. i use all my life ati the x1950 ,it was good but i need to try the geforce. and to have a DX 10 card. what do i need to know about nvidia driver settings to get the best out of this card, any tools to download ? or the card comes with everthing you need ? sorry i dont have hebrew keyboard.. now staying in israel for 1 year. i hop i got the correct forum. thanks
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באחד המחשבים בבית לאחר הטיים אאוט של המסך (המסך נכבה) אז אי אפשר להדליק אותו חזרה. חשבתי בהתחלה שזו תקלה בסליפ מוד, נטרלתי אותו וזה לא עובד. הרבה פעמים (כמו עכשיו למשל) גם ריסט או ניתוק וחיבור לחשמל לא עוזר. המחשב עם כרטיס אונבורד, מחובר בHDMI. וכן, המחשב עובד (עושה קולות כאילו משתמשים רגיל). יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה מחשב DELL חדש עם מערכת הפעלה חלונות 10. רמקולים מסוג LABTEC שעבדו כשורה במחשב הישן, לא עובדים כראוי במחשב החדש. הם מוגדרים כSPEAKER ושומעים רק את אחד הרמקולים ולא את השני. כל מה שניסיתי לעשות לא עזר. אודה אם מישהו יוכל לסייע לי מה עושים במקרה הזה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעיה חדשה צצה לי במחשב, לאחר כמה שעות הוא נסגר. אני חושב שזה בגלל חימום יתר של המחשב(המעלות מוצרפות בתמונה) אני חייב לציין שזה במנוחה, במאמץ המעבד מגיד ל45 לפעמים, והצ'יפסט ל50. סירקולצית האוויר היא: מאוור בפנים מכניס אוויר על ההארד דיסקים(שניים של 160) אני חושש שהוא לא טוב כי המעלות של הHDD מטורפות, אני אחליף אותו. עוד מאוורר 120 שמוציא אוויר מאחורה. ואת המאווררים של הספק שנמצע למעלה, ששואב אוויר מהמארז ומוציא החוצה. יש לי אפשרות להוסיף שני מאווררים בצד של המארז, ואחד מקדימה. מה אתם אומרים לעשות? ובנוסף אני צריך גם משחה תרמית למעבד בדחיפות(AMD ATHLON64) שמגיע ל45 זה רע. תודה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זאת רק בעייה של קירור לא טוב, מישחה טרמית, או שמעבד לאחר מספר שנים מיתחמם יותר. המעבד P4 3 GHZ בן 3.5 שנים, הוחלפה מישחה טרמית לפני שנה + הותקנה יחידת קרור טובה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים טובים שלום, מחשב שעבד טוב כמה חודשים, הפסיק מהיום לפעול: עולה מסך של ASUS (לוח האם שלי) אבל אי אפשר להכנס לBIOS ולא להתקדם לשום דבר אחר. מפרט שאני זוכר: לוח אם - P8P67 ASUS מעבד I5 משהו כרטיס מסך AMD RADEON נראה לי 6400 מה שמספיק לקרות ב10 שניות אחרי הדלקה: מופיעה הודעה NO DEVICE FOUND! ואז המסך של ASUS עם PRESS DEL TO ENTER BIOS (לחצתי DEL..) ניסיתי להחליף למקלדת חוטית וזה לא עזר. למישהו יש רעיונות איך מגיעים למערכת ההפעלה שמותקנת או לפחות איך להתקין חדשה? תודה רבה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני חדש!!! יש לי בעיה יש כמה משחקים חלק ישנים חלק חדשים לא בכל המשחקים רק בחלק אני משחק ופתאום מופיע מסך כחול שכתוב בערך ככה: יש בעיה וינדוס יעשה ריסט עכשיו אולי צריך לעדכן את הביוס או לבטל אפשריות מתקדמות של הביוס כמו : caching וshadowing (נכנסתי לביוס וחפשתי ולא מצאתי משהו כזה). ולמטה כתוב תחילת נפילת זיכרון חופשי של המערכת ושורה אחר-כך סיום הנפילה וזהו אז ריסט. עכשיו יש לי לוח אם ישן מאוד אני לא יודע מה הדגם ובתוכנה הזאת שבודקים כתוב unknowen יש לי amd 1200+ וראדאון 9200 ו256 זיכרון. עכשיו כל המשחקים האלה עבדו לי שהיה לי וינדוס 98 ועכשיו לא והם לא כל-כך ישנים(2001,2002) גם החלפתי כרטיס מגיפה 4 לראדון 9200 באותו זמן שהתקנתי את הוינדוס תודה רבה לעוזרים!!!!!!! ;
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-