עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח שלו בלסיאנו
    Started by אורח שלו בלסיאנו,

הוצאתי את כרטיס המסך שלי בשביל למכור אותו, אז חיברתי את המסך ללוח האם. המחשב נדלק (אורות, מאווררים וכו') אבל לא מוציא אות למסך. עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים ,אין אחריות יותר . ואני רוצה לדעת האם תוכנות לעריכת ודיאו מאמצות את המחשב כך שכדאי לי להמנע מזה (אין לי ממש אפשרות לקנות חדש כרגע) או שאין לי ממה לחשוש? המחשב הוא ASUS N550JV רוב הזמן הוא מרגיש דיי בסדר מבחינת החום של המארז! תודה.

3. Started by chaim85,

יש לי מחשב נייד חדש dell latitude e7470 ויש לי איתו כמה בעיות 1. כאשר העכבר הג'ויסטיק מופעל מידי פעם הוא זז לבד על המסך 2. העכבר [הטאצ' פד] לפעמים לא מגיב ולא זז 3. המסך לא נכבה והמחשב לא נכנס למצב שינה גם אחרי הזמן שהגדרתי אותו אליו [גם כאשר הג'ויסטיק לא מופעל]

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by bbking,

שלום ובוקר טוב הלוח אם שלי x79 deluxe של אסוס שעולה לי המחשב אני לוחץ F2 כדי לגשת לביוס ומשום מה הוא מראה לי מסך שחור ניסיתי לאפס את הביוס דרך הוצאת הבטריה ולחיצה על clr cmos למשך 5 שניות ועדיין כלום לא קורה יש למישהו פתרון בבקשה? תודה רבה לעוזרים

5. שלום חברים, אני עובד עם שני מסכים המחוברים ללוח אם Intel DH67CL (בן כ6.5 שנים; דרייבר מעודכן, עידכון אחרון לפני מספר חודשים): מסך ראשי - Dell U2412M בחיבור HDMI-DVI; מסך משני - Samsung SA300 בחיבור DVI-DVI. במהלך היום שני המסכים עבדו כרגיל. בהפסקה המחשב נכנס לsleep, וכשחזרתי לעבוד רק המסך הראשי זוהה. המסך השני תקין - כשחיברתי את מסך הסמסונג ליציאה הראשית הוא זוהה והציג, וכשחיברתי את הדל ליציאה המשנית גם הוא לא זוהה. בדקתי עם שני כבלי DVI נוספים והתוצאה זהה. המחשב: בן 6.5 שנים לוח אם Intel DH67CL i7-2600, 16GB ram. ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE SSD + 2HDD. WIN10 PRO 64 bit ייתכן ו…

6. מישהו מכיר את הבעיה הזו? איך פותרים אותה? תודה,

7. Started by TrytoDie,

שלום, קניתי מחשב נייד מסוג DELL INSPIRON 15,7559 רזולוצית המסך הינה 4K מה שגורם לכל דבר במחשב להיות מאוד מאוד קטן. הרזולוציה הנוכחית היא 2160X3840. כאשר אני מעביר לרזולוציה HD הכל מתעוות. מה אפשר לעשות כדי שאני אצליח להשתמש במחשב כמו שצריך בלי לשבור את העיניים ? תודה לעונים

8. Started by chaim_f,

מדובר במחשב ישן אבל עד לאחרונה עבד מצוין המחשב נדלק והמסך נשאר שחור החלפתי ספק והמחשב עולה ואחרי מס' דקות קופא/נתקע כשאני מפעיל מחדש המחשב נדלק והמסך שוב נשאר שחור והמחשב לא עולה ניתקתי את הספק מהלוח והחזרתי וזה חוזר על עצמו המחשב עולה וקופא אחרי מס' דקות וכו' המסקנה שלי זה שהלוח עשה את שלו וגוסס אני צודק? יש סיכוי שזה משהו אחר? (זיכרון לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב גיימינג ב7 וחצי אלף שקל. מעבד i7 6700k gtx 1070 g1 16 giga ram 250 ssd וכו', בקיצור מחשב פצצה. כשקניתי אותו והתקנתי עליו משחקים הכל עבד נפלא, כל המשחקים ההכי כבדים עבדו חלק על הגרפיקה המקסימלית. מפה לשם, היום ניסיתי לשחק שוב וכל משחק שאני נכנס אליו תקוע ממש, בקטע כזה שאי אפשר לשחק מרוב התקיעות... כמו כן אני חייב לציין שהמחשב חדש לחלוטין, שיחקתי בו אולי 12 שעות במצטבר והמחשב מכובה כל הזמן. יש למישהו רעיונות מה גרם לכך? כמו כן בדקתי את הזיכרון בעת פעולת המשחק (bf hardline) נוצלו 17 אחוז מהcpu ו32 אחוז מהזיכרון ע"י המשחק והמערכת. בעת הפעלת המשחקים לא פעלו אף תוכנות ומשחקים אחרים…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by orinsutk,

אני נמצא עכשיו בארה"ב ורציתי לקנות את ה- ti1080 החדש שיצא לא מזמן אבל אני מתלבט בגלל שאני לא כלכך מבין בחומרה של המחשב וכו' זה המפרט שלי: 752499_320_50948-1.pdf נקנה לפני שנתיים רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר אותו מבחינת לוח אם,ספק,והאם יש סכנה לצוואר בקבוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dadtrade,

המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ron56,

- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, לאחר עדכון שגרתי של התוכנה iTunes , מופיעה לי המודעה הבאה: * כבר עברתי על מספר מדריכם לפתרון הבעיה, ועד עכשיו כול הנסיונות לפתור את זה כשלו. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by nargsi,

צהריים טובים, מאחר וכמה שנים לא החלפתי מחשב, וזהו המחשב הראשון שלי עם SSD, באתי להתייעץ. איזה תוכנות הם חובה במחשב? איזה להתקין על HDD ואיזה על SSD? כמה שאני חושב שהם חובה: אנטי וירוס (אני משתמש בחינמי של מיקרוסופט - איך הוא ד"א?) C קלינר אנטי רוגלות כרום אז מה עוד חסר (בטוח חסר...) ומה כדאי להתקין על הSSD? תודה!

• 8 תגובות
    • 10.1k צפיות
  16. Started by Höd Aşulin,

יש לי כרטיס קול חיצוני מדגם creative sound blaster x-fi 5.1הכרטיס מחובר באמצעות usb למחשב וממנו יוצא חיבור אופטי spdif למערכת קולנוע.הורדתי והתקנתי דרייבר אבל בכל זאת משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד...הייתי שמח לעזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם. אני מקבל קריסת מערכת. חלון כחול של windows 10 (על כל המסך - עם הסמיילי העצוב), וכתוב באנגלית - please wait while we... משהו כזה. האם יש דרך לאתר את הפיגוע? (: הבנתי שיש דרך לגלות דרך המסך הכחול את העניין הזה. אשמח לקבל עצה. תודה עדכון: הורדתי את WHOCRASHED הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Thu 23-03-2017 6:53:18 PM your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032317-4953-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x14E7C0) Bugcheck code: 0x139 (0…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by meirch,

שלום רב. זו תקופה ארוכה שאני חווה את התופעה המכעיסה של כניסת המחשב משינה לפעולה באופן עצמאי ללא כל אפשרות שליטה על התופעה, כל העצות שניתנו בפורום בצעתי ועדין התופעה קיימת. צילמתי את המסך המסביר מי/מה הגורם לתופעה. האם יש מי שיכול לסייע לי ב"תרגום" המשמעות של מה שנכתב בממצא של התופעה כפי שמופיע בקובץ המצורף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Barak Shmuel,

שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?

21. Started by Barak Shmuel,

שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?

22. Started by נחום אברמוביץ,

שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אורח אייל
    Started by אורח אייל,

שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים