עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by King Kong,

יש לי מחשב שמערכת ההפעלה קורסת בהתקנה ... ואחרי ההתקנה גם ! בדקתי זיכרון 100 פעם ב 1000 תוכנות הכול תקין בדקתי HDD עם תוכנה יצא כמה פעמים תקין אין UNC !!!! הצצתי בהסבר בפורום ntoskrnl.exe זה "דרייבר" אבל בחייאת זה בתחילת ההתקנה ... ובסוף רשום : " NTFS.SYS " מה קורה שם ? קובץ מצורף ... או Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Mini010607-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unrel…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by liavna,

הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Mantrastic,

היי, יש לי מערכת חדשה עם לוח אם GA-EP43-DS3L הכל עובד יפה, עד שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי - WD MY BOOK 500GB? אם אני בווינדוס אז אחרי כמה דקות פשוט המחשב עושה ריסט ואז הוא לא מצליח לעבור את המסך של ה POST, הוא ממשיך ככה להיתקע, מרסט את עצמו כל פעם ב POST, עד שאני מוציא תכונן החיצוני מהUSB ואז הכל חוזר ליהיות רגיל. למישהו יש רעיון? תודה

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by thepoosh,

לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב חדש והחלטתי במקום הארד דיסק יחיד של 7200 rpm לקנות 2 של 5400 ולעשות להם raid, דא עקא בהתקנת המערכת של xp-66 bit שלי סימנתי לו לעבוד ברייד והוא אישר זאת אבל מאז ועד היום הוא מסרב להכיר בדיסק השני שלי, ה-BIOS מזהה את הדיסק השני וכך גם מנהל ההתקנים אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי וגם אין לי גישה אליו. היום ניסיתי להתקין דרייברים לרייד מהאתר של GIGABYTE אבל לא ראיתי שינוי. חוץ מזה יש גם בעיה של מתאם הרשת שלי, הוא מתעקש שיש בעיה ונותן אזהרה של limited connectivity אפילו שאני מחובר לאינטרנט וגולש במהירות מירבית. לוח האם שלי הוא: ma78gm-s2h rev 1.1 תודה רבה ישי

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by jfkk,

שלום . מערכת ההפעלה אינה עולה . הסתכלות בביוס הדיסק אינו מזוהה . הוחלף כבל נתונים +כבל חשמל sata . הדיסק חובר למחשב אחר יש זיהוי . התקנתי על המחשב דיסק ide כולל מערכת הפעלה . הדיסק גם פה הוא זוהה . רק שאני מחבר אותו ישירות המערכת ההפעלה אינה עולה . בוצע איפוס ביוס >בטריה אשמח לפיתרון . מקווה שזה המקום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב Pentium 4 לוח אם של ג'יגהבייט ופתאום הוא התחיל לצפצף לי צפצופים מקוטעים כל איזה חצי דקה. הוצאתי וניקיתי את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות וזה לא עזר החלפתי את הזכרון ואת הכרטיס מסך וזה גם לא עזר מה אני עושה? נ.ב אין לי שום כרטיס אחר שיכול לגרום לבעיות...

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Dark Respect,

קבלתי כרטיס רשת אין לי מושג איזה דגם וחברה, והוא לא עובד - בDEVICE MANAGER יש ETHERNET CONTEROLLER עם סימן שאלה צהוב במחשב אחר יש לי כרטיס רשת אוןבורד שהמחשב מזהה בסדר אבל כשמכניסים כבל הוא לא קולט הארד דיסק: יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס אבל לא בווינדוס. מה לעשות? יש תוכנה שתוכל לזהות אותו ולהציל את המידע?

9. Started by kuriz,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המחשב ואני אשמח לכל עזרה אפשרית אתמול הזזתי את המחשב קצת כדי לבדוק אם הכבל רשת מחובר ופתאום המסך נהיה מטושטש והמחשב השמיע צפצופים. כיביתי אותו ווידאתי שכבל המסך מחובר טוב ושהHD והRAM גם יושבים טוב. אח"כ הדלקתי אותו וכלום לא קרה... זאת אומרת, הוא נדלק אבל המסך לא. חיכיתי לשמוע את המוזיקה שמופיעה כשמערכת ההפעלה עולה אבל לא היה שום דבר (אולי כי הוא עשה disc checking). ניתקתי את המסך מהמחשב והופיע עליו הודעה שאומרת שהכבל נותק- אז הבעיה היא לא במסך כי הוא יכול להציג משהו. ניסיתי גם להעלות אותו עם רכיב אחד כל פעם (HD או RAM ) אבל כלום לא עזר.. נ.ב. אין במחשב כרטיס הרחבה למסך..יש רק on board במארז של המחשב (וגם מבחוץ) בדקתי את החיבורים והכל יושב טו…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by nemesisx2,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן מיני מחשב Asus PN50-B AMD R5 4500U. קניתי אותו בלי זיכרון וssd. קניתי זכרון וssd שנתמכים ע״י המחשב. הכנסתי הכל לבפנים, מדליק אותו אבל לא רואה במסך שום דבר, no signal. נסיתי בלי הssd, רק עם זכרון אחד וכל פעם שום דבר. האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות או מה עוד אני יכל לבדוק. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by zekit,

1)הלכתי היום לתכנאי וספרתי לו על בעיה שמציקה לי כבר כמה שבעות. מדי פעם שהמחשב מתאמץ בתוך משחק,המסך קופא ולפעמים המחשב מכבה את עצמו,התכנאי אמר שזה 100 אחוז ההרד דיסק שהולך "למות" . הבעיה שהוא אמר שהוא לא יודע איזה הרד דיסק עושה את הבעיה,עכישו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיוכלה לבדוק את זה? 2)הוספתי למחשב עוד זיכרון והוא לא מזהה אותו,מה זה יכול להיות? השתמשתי בתוכנה של מייקרוספוט והיא לא מצא בעיות בזיכרון (אולי כי הוא לא מזהה אותו) 3)יש לי בעיה בסאונד במחשב,שומעים "מלוכלך" זה לא מהרמוקלים (אותו דבר אם אוזניות) , יכול להיות שזה חלק מהבעיה במספר 1 , או שזה משהו מהכרטיס קול? האם יש דרך לבדוק גם את זה? תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Monstalicious,

קניתי מחשב חדש: Amd64bit 3000+ Radeon9800 Pro 256bit, 128 mb Sapphire 512 Ddr Samsung 400 mhz Epox Nforce 3 80gb wd 7200 8 mb buffer hd המחשב עובד מעולה אבל ישנה בעייה אך ורק משחקי רשת, המחשב פשוט נתקע לאחר כמה דקות של משחק במשחקיפ ששיחקתי ברשת: Call of Duty, אנמי טריטורי. מה לעשות כדי לפתור את הבעייה? כבר ניסיתי להעביר את החיבור לרשת מהכרטיס רשת ליו אס בי, וזה לא עזר.

15. Started by יונתן4,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה. ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה. ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום. מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד. אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר... עוד כמה פרטים: בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Evge Geforce 8800 GT SuperClocked קיצר הכרטיס מסך לא מופיע במחשב ... גם אם אני עושה בשולחן עבודה לחצן ימני ואז מאפיינים ואז הגדרות הוא לא מופיע וגם יש לי תוכנה Everest edition משהו כזה וגם שם הכרטיס מסך לא מופיע ... מה התקלה ומה עושים ?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. שלום לכם, ששיניתי את ההגדרות של הדיסק און קי שלי כדי להתקין ממנו מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מחקתי ממנו את כל הקבצים וניסיתי שוב דרך cmd להחזיר אותו להגדרות הקודמות שלו אבל איפה שהוא עשיתי טעות ועכשיו אין לי גישה אליו מאף מחשב. המחשבים מזהים אותו אך אני לא מצליח לראות אותו מחשב שלי. מצורפת תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=t5ywzgunn24z.png תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sxs,

זה התחיל לפני יומיים. תאור התקלה: בזמן עבודה בוינדוס הוא ניתקע, לפעמים לגמרי ולפעמים חוזר בהודעה של Device error ואומר לי שאני חייב לעשות restart, כשזה קורה התצוגה הופכת ל 640x480 על 4 BIT צבע. וגם, כל משחק שאני מריץ, רואים הפרעות בגרפיקה, חלקים נעלמים...(כאילו הכרטיס נמצא באוברקלוקינג כבד). סרקתי לוירוסים בכל ההרד דיסק ואין אף ווירוס, הכרטיס נמצא על המהירויות הטבעיות שלו ומעולם לא עבר אוברקלוק. יש לי MSI GeForce4 Ti4400 ו AMD 1.4Ghz ולוח ASUS A7M266. יש לי את הכרטיס כבר שלושה חודשים בערך והוא עבד מצויין עד עכשיו. אנא עיזרו לי....מה קורה פה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by dav120,

יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Runny,

קניתי מחשב חדש, שעובד 100% (כמעט) התקנתי WindowsXP רשת, הכל! עד שגיליתי כי שכחתי פרט קטן... ברגע ששיניתי את ה FSB ל 133Mhz (1677Mhz מ- 100Mhz (1250Mhz ע"י שינוי ה Dip Switch שעל הלוח אין מסך, אין Bios אין ציפצופים - המחשב מושבת אם אני מחזיר אותו למצב הקודם הוא שוב עובד כשורה מפרט Gigabyte 7VAXP Athlon 2000+ XP MUSHKIN 2700 256MB Gigabyte Maya 9000 PRO ATi AIW Radeon Pine Conexant Software Modem Maxtor 40GB WD 40GB (RAID) LG CD-RW (24x Toshiba DVD CPU Tempreture 46Celcius North Bridge Tempreture 35Celcius Vcore 1.83V יש למישהו רעיון ? מעבד דפוק/לוח ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amig,

אהלן, קניתי נייד חדש מדגם Hp Probook 430 g1 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (לא אלחוטי ולא באמצעות כבל). הורדתי מהאתר של HP את עידכוני הדרייברים ואני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ב"מנל המשימות" יש איקסים צהובים בכל המקומות שקשורים ביבורי האינטרנט, וממה שהבנתי המחשב לא מזהה את החיבור למרות שהתקנתי את הדרייברים. אשמח לכל עצה תודה עמי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. אני רואה שלא מעבירים את הדיון, אז אבקש את סליחתכם לפתוח אותו כאן מאשר בפורום צרכנות שאף אחד כמעט לא מסתכל. זה היה הפוסט המקורי: 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את ה…

24. Started by x-pac,

התקנתי את הלוח Albatron PX865PEC Pro V2.0 וה EVEREST לא מזהה את החיישן של לו והחיישן של ה AUX

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. זימזומים כמו טעינה ופריקת קבל

• 3 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.