עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחרונה קורות לי הרבה תקלות במחשב שאני לא בטוח מה הגורם להן, רכיב חומרה תקול, מערכת הפעלה שנדפקה או אולי איזו תוכנה זדונית שהשתלטה לי על המחשב, הבעיות: 1. הדיסק "טוחן" הרבה זמן בלי שיש שום פעולה מסויימת שדורשת את זה, לעיתים עד לרמה שהמחשב נתקע (כולל תזוזת עכבר) לעד כדקה ומשתחרר אח"כ לעבודה רגילה. 2. פלאש קורס כל הזמן וגם תוקע את המחשב כמו 1. 3. הודעות שגיאה של תוכנות מסויימות שהקובץ שלהן שונה מהמקור, לאנטי וירוס, לסקייפ ולמסנג'ר זה קרה וגם ה FW של וינדוס לא פעיל. לעומת זאת משחקים לא נפגעים וגם לא אופיס. 4. יותר נדיר (כל כמה ימים) יש מסכים כחולים וקריסה. בגלל השגיאות השונות אני לא יודע מה הגורם. אשמח אם יש סט של כלים לבדיקת חומרה בשלב ראשון שהוא בלתי תלוי במערכת ההפעלה שלי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by liavna,

הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by naaem,

שלום לכולם. יש לי צורב DVD חדש הוא היה צורב כל מדיות ה DVD בטווח של 7-10 דקות (צורב במהירות 20X) אני משתמש עם מדיה של וירבאטין. אבל לאחרונה כל דיסק שאני צורב לא משנה CD או DVD הוא צורב אותו בזמן מינמלי של 40 דקות. יש לי שני HARDDISK עם יציאת SATA והצורב הוא מתוצרת ASUS תומך LIGHTSCRIBE . אני משתמש עם נירו 7 . תודה מראש על כל עזרה.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. רציתי לדעת אם ספק הכוח של ANTEC TRUEPOWER 430 WATT יספיק לג'יפורס 6800 GT? אגב שספק כוח לא מספיק לכרטיס מסך מסוים מה זה יכול לעשות? רק קריסות נכון?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by nore0,

http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…

7. Started by ali1234,

היי, אני מבקשת עזרה לגבי תקלה שאף אחד לא יודע לפתור- מזה שנתיים יש לי חיבור מרחוק למשרד של צ'ק פוינט. המהירות אינטרנט בבית יותר נמוכה מהמשרד ומעולם לא הייתה לי בעיה עם זה הכל היה תקין. לאחרונה המחשב במשרד הוריד עדכונים ובנוסף הגדילו את הזיכרון של המחשב. מאז כשאני מתחברת מהבית למשרד החיבור מעין נתקע והתמונה מטושטשת לכמה שניות ואז מסתדר, וזה קורה שוב ושוב. לדוגמא אם אלחץ על העכבר הפקודה תתבצע אחרי שאמתין עד שישתחרר. בחברת המחשוב אמרו לי שזה בגלל מהירות האינטרנט ומתעקשים אבל אם היה בגלל המהירות אז לא הייתי יכולה לעבוד בשנתיים האחרונות ללא בעיה.כי המהירות אותה מהירות. אולי יש פה איש מחשבים אמיתי שיודע מה הפתרון לתקלה הזו בבקשה? אגב, ניסו להסיר את העדכונים ולא הלך. תודה ושבת ש…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by dlogan,

http://www.fps.co.il/Files/1168010762.JPG שמישהו בבקשה יסביר לי למה ההרד דיסק מתנהג כמו גוש חרא? אפילו ההרד דיסק הישן שלי שקניתי לפני 4 שנים 80GB של WD עובד במהירות של 50MB/s זה שקשור לזה שבביוס רשום להתייחס ל SATA בתור IDE? ד"א CPU: Intel E6600 M\B: Asus P5B DLX Wifi-AP

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by skot,

בדקתי את הספק והלוח והוא לא נדלק..

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by m.l,

שלום..המפרט שלי מופיע בצד..בכול מקרה אתמול הלך לעולמו ההרד דיסק 160GB הטוב שלי וקניתי היום 250GBAAKS של WD ומשום מה כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב ומפעיל הכונן דיסקים לא נידלק (כלומר הצורב DVD) וחיברתי כבר כמה כוניים שונים חלקם צורבים חלקם רק כוננים וכלום מהם לא נידלק וניסיתי חיבור שונה בכניסה של הספק ועדיין שום תגובה..מה אני עושה? גם כלום לא עולה במסך כי הכונן ריק אבל המחשב לא נותן להתחיל לעשות פירמוט והכונן לא עובד ככה שאני יכול לקשר בין השניים ובכול מקרה אני לא יוכל לעשות פירמוט בלי כונן וניסתי כבר כמה...מישהו כעזרה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Booooome,

שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by OmriF,

חברה, אני יודע שתגידו לי להריץ חיפוש, אז לפני פתיחת האשכול כבר הרצתי חיפוש, וניסיתי להבין מי נגד מי בתשובות של אנשים, מיותר לציין שדיברתי עם נציגת תמיכה של מייקרוסופט שניסתה לעזור לי במשך שעה בכתיבת כל מיני פקודות בדוס עם הכנסת דיסק הווינדוס והגעת לRecovery Mode, שום דבר לא עזר, כל פעם אחרי שהוא מריץ את זכרון הRAM, עולת השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl + alt + del to restart הנציגה טוענת שיש בעייה חומרתית ככל הנראה והבעייה היא לא בהרד דיסק, האם יכול להיות ששגיאה שכזאת תנבע במבעיה חומרתית בלוח אם לא תקין? אני אנסה עוד שעה לבקר אצל חבר ולהרכיב את הארד דיסק אצלו כ-ראשי, במידה והווינדוס יעלה כראוי אז הבעייה היא לא בהארד - דיסק אני מניח? במידה והבעייה אכן תופיע אז מן ה…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by shimronfio,

אהלן חברים, לחבר שלי יש את המחשב הבא: Lenovo Ideapad Y700 Gaming Laptop, Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, 15.6" Ultra HD (4K), Black המחשב עובד בצורה מאוד מאוד איטית, עד לרמה שישנו דיליי בהקלדת אותיות בדפדפן הגלישה. מבדיקה כללית זה נראה כי לרוב התדר של המעבד מכוון לתדר הנמוך ביותר בסביבות ה-800 מגה הרץ, למרות שמהחשב מחובר לחשמל והכל. לא הצלחתי למצוא אצלו שום תוכנה של ניהול משאבים שמותקנת בלנובו, ולכן אין לי מושג אם אכן המחשב עובד במצב חיסכון אך למרות זאת המחשב מגיב מאוד מאוד לאט. האם יש דרך לבדוק ולנסות לתקן את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by hotshot,

שלום לכולם, אתמול ביצעתי מעט תחזוקה למחשב הישן שלי (המחשב הישן ב"מפרט מחשב" שבלינק בצד). קצת ניקוי, מריחת משחה טרמית (לפי המדריך באתר) והחלפת ספק (בחזק יותר). כשהדלקתי אותו אז הוא נכבה לי לאחר כמה שניות. ניסיתי כמה פעמים והתופעה חזרה על עצמה. החלטתי להחזיר את הספק הישן, אך ללא הועיל, המחשב עדיין נכבה מספר שניות לאחר ההפעלה (לפעמים לאחר 2-3 שניות ולפעמים אחרי 10-15 כבר כרואים את הלוגו של Windows). יש למישהו מושג מה זה יכול להיות (אני מקווה שלא הלך לי הלוח כי לפני כחודש התחילה תופעה דומה במחשב של חבר ובסופו של דבר הלך לו לוח האם למרות שאצלו היה ניתן בוודאות לזהות קבלים שרופים ואצלי לא, אולי מעט נפוחים אבל לא שרופים).

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Tzach_n,

אהלן, יש לי בעיה, כרגע במחשב יש לי SSD M4 וכונן קשיח 1TB של WD Caviar Blue משום מה, Windows 8 לא מכבה את הכונן המשני, הוא תמיד מסתובב גם אם אני מגדיר לו להכבות אחרי 20 דקות ב Power Options. וידאתי שאין Page File או שום פרוסס שרץ על הכונן המשני. אצל חבר שלי עם אותו כונן אין את הבעיה הזו, אחרי תקופה שהכונן לא פעיל הוא נכבה וכשניגשים אליו הוא מתחיל שוב להסתובב. יש למישהו מושג?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. בס"ד שלום וברכה. הזמנתי מחשב נייד חדש, המגע עם כונן SSD בנפח 256 ג"ב. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון עם כונן SSD נוסף. שאלותיי הן- א) האם ניתן להתקין כונן נוסף או רק להחליף את הקיים? אם כן, האם זה פשו להתקין לבד או שצריך מעבדה (אני לא מבין גדול בחומרה)? ב) במידה ואי אפשר להתקין נוסף, האם כונן SSD חיצוני מהווה פתרון טוב? אם כן, אשמח לדעת איך זה בדיוק פועל (כמו דיסק או קי? אפשר, למשל להתקין עליו תוכנות/משחקים? איך הוא מסתנכרן על מערכת ההפעלה של המחשב?). תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

המחשב שלי: asus A7M266 AMD ATHLON 1133 256DDR (לא משהוא מזוהה...) המחשב עובד בסדר גמור עם צורב, דיוידי, (שניהם SEC) והרדיסק של מקסטור(PRI) הלוח יושב על ספק נפרד, הכוננים על ספק נפרד, והמאווררים על ספק נפרד, כך שזה לא הספק.... כאשר אני מחבר הרדיסק נוסף למחשב (לא משנה איך, אפילו אם אני מבטל את הסידירומים...ושם של הכבל שלהם) המחשב מראה לי איזה מסך כחול שהוא עולה, או אחרי איזה שנייה שהוא עובד. מערכת הפעלה -> ווינדוס איכס פי פרו. למישהוא יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by arik100,

אהלן מחשב נייד של500 LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!! האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעיי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by smootskin,

שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה

23. Started by Barel1,

היי, אני כבר דיי אובד עצות. אני חושב שהתחרפן הכרטיס מסך (7870XT). כבר תקופה שאני מקבל ארטאפקטים בזמן שימוש במחשב (לא בזמן משחק!). אתמול קיבלתי שוב אחד ומאז הווינדוס מסרב לעלות. פשוט מקבל bsod עם השגיאה theard stuck in device driver מה שניסיתי לעשות: ניתקתי את הכרטיס העלתי את הווינדוס עם onboard gpu וניסיתי למחוק את הדרייברים של amd ולנסות להעלות את הווינדוס בלי הדרייברים כאשר הכרטיס מחובר, לאחר שמחקתי את הדרייברים חיברתי את הכרטיס חזרה, המחשב עולה, הווינדוס מזהה את הכרטיס אבל כאשר אני מתקין את הדרייברים חזרה אני מקבל bsod עם אותה השגיאה.. ניסיתי לעדכן את הביוס.. לא עזר תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by remolus,

לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: ‏‏התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1)‏‏ כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים