עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by davraham,

שלום, יש ברשותי מדפסת משנת 2008 Office jet J4580 עבדה נהדר תחת וינדוס 7. החלטתי לשדרג לווינדוס 10. מערכת הפעלה מצויינת אגב. אבל, המדפסת לא עובדת, המחשב טוען שאין דרייבר מותקן וגם לא מוצא אותו בעצמו. כאשר אני מוריד ומנסה להתקין דרייבר מאתר HP תהליך ההתקנה נתקע בשלב של "בודק את מערכת" ולא ממשיך (שעות) הסרתי כל זכר לתוכנות HP וניסיתי שוב ושוב. כלום, נתקע תמיד באותו השלב. מישהו יכול לעזור? תודה דורון

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by airforce,

שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by RoyShefy,

אחרי הOC מ2.6 ל3.4 המחשב פשוט לא עולה והמנורה שבמסך מהבהבת! לא יודע מה לעשות.... תעזרו אנשים

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by topgun,

ביומיים האחרונים המחשב נתקע לי איזה 6-7 פעמים באותה צורה, פעם ראשונה שזה קורה לי: אני משחק XIII, ופתאום out of the blue המסך כזה עובר לסטנד ביי (כאילו שכיביתי את המחשב), אבל המחשב עדיין עובד... ברוב הפעמים האלו הסאונד (צליל רקע, נגיד מים אוו משהו...) המשיך כרגיל, אבל המחשב תקוע! שום דבר לא עובד (מקלדת / עכבר), וכשאני מנסה לשחק קצת עם היציאה של המסך על הכרטיס הסאונד נתקע לגמרי (הצליל מתחיל לטרטר...). הדרך היחידה לצאת מזה-ריסט. המחשב כבר נתקע לי בהרבה צורות ודרכים, אבל כזה עוד לא קרה לי.... ואם אני זוכר נכון, זה קורה רק בשמן המשחק-למרות שחבר שלי אמר לי שמשהו כזה קרה לו גם בעבודה שוטפת בווינדוס. ??? לפי מה שבדקתי, זה לא ווירוס או משהו כזה. למישהו יש רעיונות? :-\ תודה מראש.…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לאחרונה קורות לי הרבה תקלות במחשב שאני לא בטוח מה הגורם להן, רכיב חומרה תקול, מערכת הפעלה שנדפקה או אולי איזו תוכנה זדונית שהשתלטה לי על המחשב, הבעיות: 1. הדיסק "טוחן" הרבה זמן בלי שיש שום פעולה מסויימת שדורשת את זה, לעיתים עד לרמה שהמחשב נתקע (כולל תזוזת עכבר) לעד כדקה ומשתחרר אח"כ לעבודה רגילה. 2. פלאש קורס כל הזמן וגם תוקע את המחשב כמו 1. 3. הודעות שגיאה של תוכנות מסויימות שהקובץ שלהן שונה מהמקור, לאנטי וירוס, לסקייפ ולמסנג'ר זה קרה וגם ה FW של וינדוס לא פעיל. לעומת זאת משחקים לא נפגעים וגם לא אופיס. 4. יותר נדיר (כל כמה ימים) יש מסכים כחולים וקריסה. בגלל השגיאות השונות אני לא יודע מה הגורם. אשמח אם יש סט של כלים לבדיקת חומרה בשלב ראשון שהוא בלתי תלוי במערכת ההפעלה שלי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי הרבה פעמים כשאני שם סרטון במסך אחד וגולש במסך השני, אני חווה לאגים. אני מצרף לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה. שמתי סרטון במסך אחד ו-speed test בשני, כך שבספיד טסט משתמש באינטרנט, ואתם יכולים לראות שהסרטון נתקע לגמרי. אשמח לרעיונות מה יכול לגרום לזה. אני סובל מזה כבר תקופה ארוכה ואני מנסה להיזכר האם זה קרה כשעברתי לוינדאוס 11 או שאולי כשהחלפתי מחשב. האם יכול להיות שהגורם הוא חיבור של שני מסכים? מעבד אינטל 12500 לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 זכרון: שני סטיקים של 8 ג'יגה ספק - לא נראה לי שקשור, אבל בכל זאת Corsair cv750 750W bronze שני המסכים מחוברים עם כבל HDMI. למיט…

8. Started by 34N1A1N79,

יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Tzach_n,

אהלן, יש לי בעיה, כרגע במחשב יש לי SSD M4 וכונן קשיח 1TB של WD Caviar Blue משום מה, Windows 8 לא מכבה את הכונן המשני, הוא תמיד מסתובב גם אם אני מגדיר לו להכבות אחרי 20 דקות ב Power Options. וידאתי שאין Page File או שום פרוסס שרץ על הכונן המשני. אצל חבר שלי עם אותו כונן אין את הבעיה הזו, אחרי תקופה שהכונן לא פעיל הוא נכבה וכשניגשים אליו הוא מתחיל שוב להסתובב. יש למישהו מושג?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Arie Medinsky,

שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by jfkk,

שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה

13. אוקיי אז ככה: בספק שלי יש מתג שאני יכול להקטין את המתח מ-230 ואט(כמו שנהוג בארץ) ל-115 וואט כמו שנהוג בארה"ב. מתג שלא אמורים לגעת בו, אבל אחי בטעות הוריד את המתג שהמחשב פעל וכתוצאה מכך מייד נשרף הספק, עכשיו שאלה שלי היא מה הסיכויי שגם הזכרונות והלוח אם הלכו ? ובאיזו דרך ניתן לבדוק את זה ?. (נ.ב המחשב נכבה מייד לאחר הורדת המתג) תפרטו לגבי הדרכים. ותודה לכולכם

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום , ברשותי המחשב הנ"ל : INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 DVD LG DVDRW GH- 24NS50 X24 - BLACK -SATA SEASONIC S12II 430W BRONZE -RETAIL SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM :HD103SJ Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black יש לי גם קירור למעבד ששכחתי בדיוק מה ..) Windows 8 , ה מעבד לא מתחמם יתר על מידה. לא משנה מה ניסיתי ,שאני מנגן סרטים ( גם לפעמים של 720 ) יש תקיעות /גימגומים ואני חשבתי שהבעייה שלי היא בכרטיס מסך, בגלל הסיבה הבאה לדוגמא: אני ניגנתי סרט דרך התוכנה Popcorn כאשר ניגנתי אותה לטלוויזייה דרך הכרטיס מסך Onboard הסרט גימגם לגמרי, וכאשר נ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. לפני כמה שנים קניתי מסך חדש. חיברתי אותו כמסך הראשי והשארתי את הישן כמסך המשני. שמתי לב לתופעה משונה: המסך המשני קיבל גוון ירקרק יחסית לראשי. חשבתי שזה כיול לא נכון או אולי המסך הישן מפגין את גילו או אולי זה היה ככה כל הזמן ורק עכשיו, כשהוא צמוד למסך חדש, אני רואה את זה. אבל עכשיו קניתי מסך חדש, המסך הישן-ישן הלך למחסן והמסך החדש-ישן הפך מהמסך הראשי למשני - וקיבל גוון ירקרק! מה לעז...? בדקתי את הגדרות המסך הישן, שום דבר לא השתנה. אני לא יכול להיפטר מהירקרקות. אפילו אם אני מוריד את רמת הירוק למינימום, המסך עדיין ירוק מידי! ניסיתי שני כבלי DVI, שתי יציאות DVI על כרטיס המסך, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס לגרסה עדכנית (שנה שלא עשיתי את זה), שום דבר לא משתנה. מה זה יכול להיות? W…

16. שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Armageddon1,

שלום לכולם , חזרתי אתמול מעבודה , הדלקתי את המחשב . המחשב התחיל לעלות ו"נתקע" על חלון שחור . חשבתי שאם אני אעשה system restore זה יעזור , עשיתי ולא עזר . אז ניתקתי הכל וניקיתי את המחשב (קודם כל שיהיה נקי מאבק) , התחלתי לבדוק חלק חלק . בסופו של דבר גיליתי שאחד הדיסקים הקשיחים הוא הבעייתי . הוא פשוט תוקע את המחשב , אין גישה לדיסק . קצת על החומרה המדוברת : מחשב בן 4: I5 , לוח gigabyte p55 ud3, זיכרון 8GB קינגסטון 1333 , כ.מסך HD 5850 , שלושה דיסקים קשיחים : WD 1 TB , Samsung 1TB , Samsung 2TB . הסמסונג של 1 TB הוא הבעייתי בסיפור . הדיסק לא מת כי הוא מזהה אותו בהפעלה , מה אפשר לעשות כדי לבדוק יותר לעומק ולתקן את הבעיה ? תודה רבה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Noammk5,

שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מקבל הודעה שגיאה בעת פתיחת Chrome ומצליח להכנס רק דרך פותר בעיות תאימות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?

21. Started by natan805,

בפעם הראשונה זה קרה לי שהפעלתי איזה סרט ב windvd פתאום שומעים את הצליל האחרון שהיה בסרט תקוע כזה ורועש ואי אפשר להזיז את העכבר .בקיצור כל המחשב נתקע הייתי חייב לעשות ריסט למחשב. עכשיו זה עוד הפעם קרה באמצע עריכת וידאו ב avid liquid גם כן שומעים את הצליל האחרון תקוע וכל המחשב לא מגיב. זה נראה לכם בעית חומרה? או בעיה של מקודדים או משהו אחר?

22. Started by maorakrish,

עשיתי בדיקת בOCCT על ERROR CHECK. ולבסוף אני רואה שישנם לא מעט ארורים, אני עם כרטיס מסך 460 ללא OC.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלשום עשיתי ריסטרט למחשב סתם כי הוא עבד קצת לאט ולאחר שהשולחן עבודה היה אמור לעלות, במקום היה no single נסיתי בביוס להגיד לו להשתמש בpcie ולא עבד ואחרי זה נכנסתי לpci/pcie slots וקלטתי שהוא לא מראה לי כאילו הכרטיס מחובר(אמור להיות בסלוט 7). המאוורר פועל והכרטיס ניראה במצב טוב. בינתיים אני משתמש בכטיס מסך המובנה. הכרטיס מסך הוא radeon hd 6950.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by DT2387,

שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by A.M,

שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים