עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by UrielZ,

יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by danezeq,

כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by DrStyle,

שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by snislv,

שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ccc,

שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Semyon171,

היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by danielm82,

שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shai769,

יש לי סדק במחשב הנייד ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by remolus,

לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: ‏‏התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1)‏‏ כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. בהמשך לת'רד הזה כרטיס Sapphire 7950 לאחר התקנה, רנדומלית המסך נכבה תחת עומס. המסך נכבה == המסך מאבד את האות מכרטיס המסך ונכנס ל Sleep Mode. יש לציין שהתופעה קוראת באופן רנדומלי, אין חוקיות מסויימת. OCCT עובד חלק שעה וחצי ולעומת זאת 10 דקות במשחק (לדוגמא Rome Total War 2) והכרטיס קורס. ניתן לראות את המפרט בפרופיל מצד ימין. מישהו מכיר / נתקל בתופעה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by oronluko,

יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Amit Tz,

היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …

20. תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by netanelhugi,

יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by chaim85,

יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by tando,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים