תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ללא ווינדוס, הורדתי את הווינדוס דרך אתר של מייקרוסופט ושמתי אותו על usb, חיברתי למחשב וההתקנה רצה, ההתקנה הסתיימה והווינדוס עולה אומר לי לבחור אזור שם של המחשב סיסמה ואז נתקע המחשב וכלום לא קורה לאחר מכן, לפעמים יוצאת שגיאה כמו בתמונה שצרפתי. נסיתי 100 פעם להתקין מחדש בנוסף להוריד מחדש את הווינדוס ולהתקין שוב על הusb, כלום לא עוזר לי חייב עזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברה, אני יודע שתגידו לי להריץ חיפוש, אז לפני פתיחת האשכול כבר הרצתי חיפוש, וניסיתי להבין מי נגד מי בתשובות של אנשים, מיותר לציין שדיברתי עם נציגת תמיכה של מייקרוסופט שניסתה לעזור לי במשך שעה בכתיבת כל מיני פקודות בדוס עם הכנסת דיסק הווינדוס והגעת לRecovery Mode, שום דבר לא עזר, כל פעם אחרי שהוא מריץ את זכרון הRAM, עולת השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl + alt + del to restart הנציגה טוענת שיש בעייה חומרתית ככל הנראה והבעייה היא לא בהרד דיסק, האם יכול להיות ששגיאה שכזאת תנבע במבעיה חומרתית בלוח אם לא תקין? אני אנסה עוד שעה לבקר אצל חבר ולהרכיב את הארד דיסק אצלו כ-ראשי, במידה והווינדוס יעלה כראוי אז הבעייה היא לא בהארד - דיסק אני מניח? במידה והבעייה אכן תופיע אז מן ה…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי הארד דיסק IDE שאיתו הכל בסדר והוא מהווה את כונן C, הארד דיסק הזה עבר פירמוט. עכשיו כשחיברתי את הכונן SATA כשהמחשב עולה אני רואה שהוא מופיע והוא עולה, הכוונה בכמה שניות של העלייה של המחשב הוא קורא את ה-SATA זה במסך השחור בהתחלה, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא לא מופיע שמה, מופיע רק הכונן עם החיבור IDE. איך אני אוכל לראות את הכונן של ה-SATA במחשב שלי? תודה לעוזרים. חג שמח.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה כרטיס Sapphire 7950 לאחר התקנה, רנדומלית המסך נכבה תחת עומס. המסך נכבה == המסך מאבד את האות מכרטיס המסך ונכנס ל Sleep Mode. יש לציין שהתופעה קוראת באופן רנדומלי, אין חוקיות מסויימת. OCCT עובד חלק שעה וחצי ולעומת זאת 10 דקות במשחק (לדוגמא Rome Total War 2) והכרטיס קורס. ניתן לראות את המפרט בפרופיל מצד ימין. מישהו מכיר / נתקל בתופעה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיים ברשותי מחשב לנובו 80QQ התקנתי דרייבר מתאם רשת אלחוטי והWIFI לא מופיע כלל במחשב . הסרתי והתקנתי מספר פעמים ולא הועיל. יש למישהו כיוון בנושא? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שאחרי שעתיים עבודה בערך הוא מראה מסך כחול ונכבה ואני לא מצליח לפתור את הבעיה הנה הדמפים והמסכים הכחולים האחרונים: http://www.mediafire.com/download/jtsatica6ub50aa/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.zip
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק אונקי של חברת SANDISK, 4 GB. הוא עבד נפלא עד לאחרונה, ברגע שאני מכניס אותו, החלון של האוטו פליי נתקע. ביטלתי את האוטו פליי ועכשיו כלום לא נתקע רק שאני נכנס למחשב שלי בשביל לגשת להתקן, החלון של המחשב שלי נתקע. כלומר חלונות לא מצליח להעלות היטב את הדיסק אונקי, חשבתי שהוא פשוט התקלקל, אבל בדקתי אותו במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל דפדפן שאני מגדיר כברירת מחדל קופצות פרסומות עם תכנים לא ראויים לבד. איך אני מסיר אותן? ניסיתי עם מאלוורבייטס אדוור מאלוורבייטס והיטמן פרו הסרתי את מה שמצאו ועדיין הפרסומת קופצת. יש לי כתובת של האתר שנפתח אבל אני לא רוצה לעבור על החוקים ולכתוב אותו.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב i3-3220 , Asus.P8H61-M-LX.Rev.2.0, MX500 250GB, Win10, 8GB שעובד 24/7 עם Qbitorrent, ומדי מספר ימים (בין יום לשמונה ימים) הוא קופא לחלוטין: לא מגיב אפילו לעכבר ומקלדת, וגם אם יש עליו ג'וב כלשהו (הרצתי Ping פעם בדקה שירשום אל קובץ לוג) הוא מפסיק לעבוד לחלוטין. ב-Event Viewer של Windows אין זכר לבעייה. כל מה שאפשר לראות שם זה את הכיבוי בכוח שאני נאלץ לעשות לו. שדרגתי ביוס, התקנתי חלונות מחדש ולא זז הרברס. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות המחשב נתחיל להיתקע לי תוך כדי עבודה אחרי 20-30 דקות מהעליה. לאט לאט הזמן (של התקיעה) התחיל להתקצר וכבר לא יכלתי לעבוד איתו. היום ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק בכלל. לקחתי ספק ממחשב נוסף שיש שיש והחלפתי את הספק, אותה התופעה, אין תגובה, רק מדי פעם רעש של התחלת הדלקה. חשבתי שאולי יש בעיה בכפתור של ההדלקה אז חיברתי את הפנל מהמחשב השני ללוח אם של המחשב הבעייתי וגם אז הוא לא נדלק. עכשיו השאלה היא האם הבעיה היא הלוח אם או המעבד ? כי אני לא רוצה לקנות ולהחליף סתם אחד מהם ? האם יש דרך לגלות מי הבעייתי. אגב, ממש לא בא לי להחליף בין הלוח / מעבד עם המחשב השני כדי לראות שזה עובד או לא. תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-