תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.fps.co.il/Files/1168010762.JPG שמישהו בבקשה יסביר לי למה ההרד דיסק מתנהג כמו גוש חרא? אפילו ההרד דיסק הישן שלי שקניתי לפני 4 שנים 80GB של WD עובד במהירות של 50MB/s זה שקשור לזה שבביוס רשום להתייחס ל SATA בתור IDE? ד"א CPU: Intel E6600 M\B: Asus P5B DLX Wifi-AP
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מחשב בן 3 מפרט: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w המחשב עבד מצויין במשך כל ה3 שנים עד שעכשיו שבק חיים ללא כל סיבה. אני מדליק את המחשב ואני לא רואה שום דבר במסך. גם אין אור בעכבר וגם לא במקלדת.לאחר בדיקה גיליתי שלא ניתק שום כבל, כל המאווררים עובדים כראוי והמחשב לבד אינו מתכבה. אינני יודע מה לעשות, אשמח לכל עצה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח (מבוסס I5-4590) שני נייד (מבוסס I7-6700HQ) ובשניהם יש לי בעיה עם ניגון קבצי 4K בנייח הבעיה קיימת גם בYOUTUBE וגם בניגון קובצי BLURAY בשניהם המעבד עולה לאזור ה 100% שימוש ויש תקיעות. בנייד זה קורה לי רק בקבצי בBLUERAY . אני משתמש ב VLC וניסיתי את הפתרונות שמוצעים בגוגל לשנות את ה BUFFER ועוד כמה דברים בהגדרות מתקדמות וזה לא עזר. יש לכם עצות איפה הבעיה נמצאת? או בקצרה איך מנגנים קבצי 4K על המחשב ללא תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי: asus A7M266 AMD ATHLON 1133 256DDR (לא משהוא מזוהה...) המחשב עובד בסדר גמור עם צורב, דיוידי, (שניהם SEC) והרדיסק של מקסטור(PRI) הלוח יושב על ספק נפרד, הכוננים על ספק נפרד, והמאווררים על ספק נפרד, כך שזה לא הספק.... כאשר אני מחבר הרדיסק נוסף למחשב (לא משנה איך, אפילו אם אני מבטל את הסידירומים...ושם של הכבל שלהם) המחשב מראה לי איזה מסך כחול שהוא עולה, או אחרי איזה שנייה שהוא עובד. מערכת הפעלה -> ווינדוס איכס פי פרו. למישהוא יש רעיון?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה כרטיס Sapphire 7950 לאחר התקנה, רנדומלית המסך נכבה תחת עומס. המסך נכבה == המסך מאבד את האות מכרטיס המסך ונכנס ל Sleep Mode. יש לציין שהתופעה קוראת באופן רנדומלי, אין חוקיות מסויימת. OCCT עובד חלק שעה וחצי ולעומת זאת 10 דקות במשחק (לדוגמא Rome Total War 2) והכרטיס קורס. ניתן לראות את המפרט בפרופיל מצד ימין. מישהו מכיר / נתקל בתופעה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני …
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ולפעמים צריך לעשות לו איתחול ואז הלוח (??) עושה לי אזעקות כמו של משטרה. ואז אני מכבה אותו ומדליק ושוב הכל תקין עד התקיע הבאה. יש לי WINXP אטלון 2500MZH זיכרון A-DATA DDR 256MB לוח אם של EPOX
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ספק הכוח של ANTEC TRUEPOWER 430 WATT יספיק לג'יפורס 6800 GT? אגב שספק כוח לא מספיק לכרטיס מסך מסוים מה זה יכול לעשות? רק קריסות נכון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלוויזיית LED ומשתמש בכבל hdmi וכדי שהוא יעביר קול בגלל שזה כרטיס מסך של nvidiaצריך לחבר את הכרטיס מסך ללוח אם עם הכבל שמגיע ביחד בקופסה אני לא יודע לאן לחבר את הכבל בלוח אם הכרטיס מסך הוא nvidia n9500gt תמונה של הלוח אם ושל הכבל: תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב התקנתי את האנטי וירוס מקאפי ואני לא מצליח להסיר אותו כאילו מחקתי אותו אין לו שם זכר במחשב שום דבר עשיתי חיפוש אבל זה עדין מראה כאילו יש לי אותו שאני מנסה להתקין את האנטי וירוס קאספרסקי (דיסק מקורי) פשוט לא נותן לי להמשיך עם התקנה!.. חייב עזרה עם הבעיה הזאת תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלשום עשיתי ריסטרט למחשב סתם כי הוא עבד קצת לאט ולאחר שהשולחן עבודה היה אמור לעלות, במקום היה no single נסיתי בביוס להגיד לו להשתמש בpcie ולא עבד ואחרי זה נכנסתי לpci/pcie slots וקלטתי שהוא לא מראה לי כאילו הכרטיס מחובר(אמור להיות בסלוט 7). המאוורר פועל והכרטיס ניראה במצב טוב. בינתיים אני משתמש בכטיס מסך המובנה. הכרטיס מסך הוא radeon hd 6950.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר ש2 הכוננים שלי עובדים בצורה תקינה והוא גם מזהה אותם והכל. אבל אף אחד מהם לא מצליח לקרוא דיסקים. בדקתי את הכבלים מאחורי הכונן וכמו שאמרתי מנהל התקנים אומר שהם עובדים בצורה תקינה. יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-