תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יוצא לי לקרוא לא מעט שירשורים פה , על אנשים שמחשב לא עושה להם פוסט . וזה לא משנה אם זה חומרה חדשה או ישנה , אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות זה איפוס הביוס נראה שיש אנשים (חלק ) ששוכחים מזה משום מה . או שלא מייחסים לזה חשיבות רבה . מהתעסקות לא קטנה בחומרה במשך השנים , אני לא יכול לספור כמה פעמים איפוס ביוס פתר לי בעיית פוסט ..
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, לחבר שלי יש את המחשב הבא: Lenovo Ideapad Y700 Gaming Laptop, Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, 15.6" Ultra HD (4K), Black המחשב עובד בצורה מאוד מאוד איטית, עד לרמה שישנו דיליי בהקלדת אותיות בדפדפן הגלישה. מבדיקה כללית זה נראה כי לרוב התדר של המעבד מכוון לתדר הנמוך ביותר בסביבות ה-800 מגה הרץ, למרות שמהחשב מחובר לחשמל והכל. לא הצלחתי למצוא אצלו שום תוכנה של ניהול משאבים שמותקנת בלנובו, ולכן אין לי מושג אם אכן המחשב עובד במצב חיסכון אך למרות זאת המחשב מגיב מאוד מאוד לאט. האם יש דרך לבדוק ולנסות לתקן את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני כמה ימים המחשב שבק חיים - לא התעורר. מנסים להפעיל - ה-HD עובדים, הלוח אם נדלק, המאווררים מסתובבים - אבל אין תצוגה בכלל. המסך לא מראה כלום (נשאר ב-standby). הדיאגנוזה גילתה שכנראה הלך הלוח (זה היה Epox 8RDA3). השגתי אחר - Abit NF7 ver 2.0 - התקנתי, חיברתי הכל - הלד האדום שמראה שיש אספקת חשמל דולק קבוע - לוחצים על power ו... הכל נדלק... ואז נכבה שוב, תוך ממש כמה שניות. כשאני מחבר את הספק ללוח הישן - הבעיה ההיא נשארת (הכל עובד אבל אין תצוגה). כשאני חוזר ל-abit - עדיין לא עובד כלום. נדלק ואז אחרי כמה שניות נכבה שוב. ניתקתי הכל מהלוח החדש והשארתי רק את החשמל - אותו הדבר. נדלק ונכבה. איפסתי BIOS, החלפתי בטריה - ללא שינוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה בPc Pitstop ובתוצאה היה כתוב לי שיש בעיה בזיכרון. עשיתי פרטים והתגלה שהbios חושב שיש לי 256 כשיש לי בעצם רק 128. הנה הטקסט המקורי. this system has 128 megabytes of memory available for Windows. This amount will be adequate to run some applications with acceptable performance, but you may still notice periods of disk swapping. This is particularly true if you run large applications, or use multiple Windows applications simultaneously. Adding more memory might improve performance. Although the BIOS reports that this system has 256MB of memory installed, Windows reports that only 128MB is available. The most common reason for this discrepancy is that your system…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן (פעמיים שלוש ביום), האינטרנט מפסיק לעבוד. אני הולך למרכז הרשת והשיתוף, עושה את האבחון בעיות של המחשב, ולרוב בינתיים זה עובד (כשזה לא עובד אני עושה ריסטרט למחשב וזה פותר תא הבעיה). מצורפת תמונה של מה שהמחשב מראה לי בסוף פתירת התקלה. לשותפה שלי בדירה זה לא קורה אף פעם. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הOC מ2.6 ל3.4 המחשב פשוט לא עולה והמנורה שבמסך מהבהבת! לא יודע מה לעשות.... תעזרו אנשים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד רציתי לדעת איך אפשר לבטל גישה לאינטרנט (מחשב לילדים)?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להפעיל את המערבל.. צפיתי במדריכים ביוטיוב ועשיתי בדיוק את אותו הדבר, הבעיה שאין לי את האופציה הזו, אולי כרטיס הקול שלי לא תומך בה? מה אפשר לעשות? תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש מאייבורי אז איך אני יכול לבדוק שמה שהזמנתי הוא נמצא לי בתוך המחשב .............
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המסך של המחשב נייד שלי הלך אבל המחשב עדיין עובד (ככה נראה לי) מה שאני רוצה זה לחבר אותו למחשב הביתי ולהעביר את כל הנתונים למחשב הביתי אין לי שום דרך לשנות את הIP של המחשב נייד כדי לחבר אותם עם כבל רשת וכן לחבר אותם בעזרת שליטה מרחוק האם יש דרך אחרת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה בערך (המפרט שלו מופיע בצד ימין אם זה משנה משהו) ורץ עם SSD וווינדוס 10. בכל מקרה, כשאני מכבה אותו אז הוא סוגר את הווינדוס, אני מקבל מסך שחור ואז לוקח למחשב עוד המון זמן עד שהוא מתכבה וזה יכול להגיע גם עד שעה. ניסיתי לחפש כל מיני פתרונות באינטרנט ומצאתי: 1) שזה קורה בעקבות כמות גדולה של קבצים זמניים - מחקתי, עדיין ממשיך. 2) שזה קורה בעקבות בעיה כלשהי עם הPage File, ניסיתי לעשות את מה שהם אומרים בלינק הזה, אבל הערך של אותו register כבר היה על 0 וגודל ה-Page File שלי מכוון לקצת פחות מ2GB. 3) מצאתי כלי כלשהו של ווינדוס כמו שמראים פה , ובאמת יש לי שם כמה וכמה אירועים, חלק מופיעים כ-Warning ועוד אחד כ-Critical (אפשר לראות שם א…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות המחשב נתחיל להיתקע לי תוך כדי עבודה אחרי 20-30 דקות מהעליה. לאט לאט הזמן (של התקיעה) התחיל להתקצר וכבר לא יכלתי לעבוד איתו. היום ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק בכלל. לקחתי ספק ממחשב נוסף שיש שיש והחלפתי את הספק, אותה התופעה, אין תגובה, רק מדי פעם רעש של התחלת הדלקה. חשבתי שאולי יש בעיה בכפתור של ההדלקה אז חיברתי את הפנל מהמחשב השני ללוח אם של המחשב הבעייתי וגם אז הוא לא נדלק. עכשיו השאלה היא האם הבעיה היא הלוח אם או המעבד ? כי אני לא רוצה לקנות ולהחליף סתם אחד מהם ? האם יש דרך לגלות מי הבעייתי. אגב, ממש לא בא לי להחליף בין הלוח / מעבד עם המחשב השני כדי לראות שזה עובד או לא. תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-