תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
-
המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, התקנתי ווינדווס 10 , השעון לא תקין, כמה שאני משנה מאוטומט לידני ומה לא, משנה את התאריך והשעה, הכל במקום זמן ישראל ירושלים 2+ כלום לא עוזר, השעה חוזרת להיות משהו אחר לגמרי, מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
BIOS מזהה את ה HD אבל אין לי גישה אליו דרך ה Win או דרך DOS (אני לא מקבל את הנתיב של ה HD), בפרוט החומרה ובמנהל ההתקנים במחשב ניתן לראות את HD כיצד ניתן לגשת אליו ? או לגבות חומר ? תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע עם האוזניות, כשאני מחבר אותם לפנל הקדמי של המארז. דגם הלוח אם שלי הוא: GA-P35-DS3L אני אודה מאוד לכל העוזרים, ואשמח לכל עזרה שתינתן. *אני מעוניין לציין שבדקתי איך מחברים דרך החוברת של הלוח אם, וחיברתי את חיבור ה-HD (אחד מהחיבורים שיוצאים מהפנל הקידמי לכיוון הלוח אם) לחיבור של ה-F_Audio (שנמצא ע"ג הלוח אם). וכמובן שזה לא עזר. Raistelyn.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך dvd במחשב ל multizone? בתודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שכבר צצה לי עם המחשב משהו כמו חודש וקצת . אני מדליק את המחשב רגיל ואז מופיעים לי שני מסכים . האחד מסך שחור שבתחתיו רשום משהו עם "A Disk error occurred "Please press ctrl+alt+del to restart כשזה מופיע לי אני סוגר את המחשב פיזית דרך כפתור הכיבוי של המחשב ולאחר כמה דק' אני מדליק אותו שוב ... והמסך השני הוא מסך שאומר לי להפעיל את המחשב או הפעלה רגילה או מסך בטוח וכל אלה ולידו יש שעון עצר שסופר לי 28 שניות .. כשמסך זה מופיע אני לוחץ ברציפות על מקש ה"אנטר". לפעמים אני לוחץ ולאחר זמן מה מופיע לי מסך שחור ולא קורה כלום ואז אני עושה הפעלה מחדש ולעיתים אני לוחץ שוב ברציפות על ה"אנטר" והמסך עובר לי בקלילות למסך ההתחלה של ווינדוס ויסטה. לא קרה שום דבר מיוחד למ…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר חודשיים בערך. משהו לא תקין בו,לא עומד ב OC אפילו ל-3.32,וה MB לא מצליח לנעול את התדר PCI-E שלו,ביוס עודכן ל F11. היתה לי בעיה שהכרטיס מסך עבד ממש חרא-לא מריץ משחקים ו קורס ב- 3DMARK,הסתדר אחרי עדכון ביוס בפעם השניה מאז שנקנה המחשב. אז ככה כרגע אני על ה HD השלישי שלי אחרי שני WD160JS שהיו עם בעית התחממות מטורפת של כמעט 60 מעלות.(הותקנו כבר 3-4 מערכות הפעלה ב HD שונים כך שזו לא הבעיה). זאת היתה ההקדמה ועכשיו לבעיה עצמה: ישר אחרי הפוסט (אני מזכיר הדבר היחיד ששונה בביוס הוא העלאת מתח לזכרונות מ-1.8 ל 1.9 ע"פ דרישות יצרן) יש מסך שבו המחשב סורק את הסלוטים של וכו', קורה מדי פעם ובימים האחרונים כל פעם,שעולה ההודעה: boot failure please insert disk and reboot ריס…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes נתקע,ומפסיק פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה - רק,כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר שוב לשמוע מוסיקה באמצעותו (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע שמיעת רצועה - הוספתי שיר מתוך הכונן הקשיח לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? *מותקן במחשב:NERO 10,ובו:NERO KWIK MEDIA. 1.מה יכולה להיות הסיבה/ות לכך? 2.איך בודקים,ומגלים מהי הסיבה הספציפית לכך? 3.מהו הפיתרון לבעיה זו?,והאם זה קשור לחומרה? מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! בבקשה עזרה... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה אבל נירא לי אם אני זוכר טוב בהתחלה שהביאו לי את הכרטיס מסך לא היה לי שום כתם צהוב בבדיקת הארכיפקטים. עכשיו יש לי ככה: מה אתם אומרים יש לי בעיה בכרטיס מסך? או שזה בסדר אם יש כתמים צהובים?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים נתקלתי בבעיה נורא מוזרה! יש לי ווינדוס XP ,הוא נתן לי מסך כחול, ועשה ריסטרט שהוא עלה, הכטיס רשת PCI שיש לי, היה מוסמן בסימן קריאה! עשיתי שוב ריסטרט, אותו דבר פתחתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי שוב הוא עבד כרגיל, עד הריסטרט הבא שעשיתי, שמאז הוא לא הופיע יותר.. כנ"ל גם הכרטיס קול PCI שיש לי, ניסיתי לעשות עדכון לביוס, עשיתי מערכת הפעלה מחדש, (פורמט) ושום דבר לא עזר!! :\ רק הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו, והכרטיס קול אונבורד שיש לי.. עובדים כל שאר התקני הPCI לא מתגלים, חוץ מהכרטיס מסך PCI-EXPRESS יש לציין גם, שהנורות של הכרטיס רשת שעל ה PCI דולקות, כלומר זה לא שהPCI נשרף או משהו כזה.. :\ יש למישהו שמץ מה זה יכול להיות? בבקשה עזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני רוצה להעביר קבצים אבל הם עוברים לי באיטיות יתר על המידה בהעברת מהכונן החיצוני . זה התחיל לפני כחודש חודשיים , מאז פרמטתי את המחשב ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.. יש לי 6 חיבורים 2 מקדימה 4 מאחור : עכבר/מקלדת על חוטית / ארד דיסק חיצוני 500 GB / וחיבור לשלט על חוטי יש לי WIN 7 וזה גם המערכת שהייתה לי לפני הפרמוט הארד דיסק הוא של WD חיבור USB 0.2 הנה כמה תמונות שיפשטו את דברי : המערכת שלי : http://img832.imageshack.us/img832/5216/capture3fd.jpg מהירות העברת הקבצים מהחיצוני לאחד הכוננים הפנימים : http://img835.imageshack.us/img835/5823/capturegn.jpg מהירות העברת הקבצים ממפנימי לפנימי : http://img138.imageshack.us/img138/4676/capture2cb.jpg ח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לעבוד על המחשב שעות בלי שיקרה כלום ופתאום הוא יכול להתכבות בלי שום סיבה אני יודע שיש לי בעיית טמפרטורות (כ 50idle ) אבל המנגנון של כיבוי בעת טמפרטורה גבוהה מכובה מה יכולה להיות הסיבה?! (חשבתי גם על חוסר יציבות של הספק אבל זה אמור לגרום ל restart לא לכיבויים לא?!) עריכה:המפרט שלי a64 754 3000 +tr2 גנריים hec compuse 6919+2*120
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי טלפון מהבית, (אני בעבודה) המחשב עם מסך כחול וכיתוב לבן. פעולות שהוריתי לבצע: הוצאת התקע ולחיצה על כפתור ההפעלה 3 פעמים. - עבר תקין חיבור מחדש למתח. - כאן נאמר לי שהיה ניצוץ חשמלי מהשקע מחשב עלה עם מסך כחול. מה אני עוד יכול לבדוק כשאגיע לבית? אשמח לתגובות כי אני קצת לחוץ מהעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים הגיעו אלי חלקים חדשים למחשב מארהב: לוח: MSI K9N PLATINUM מעבד: AMD 3800X2 זיכרון: OCZ GOLD DDR2 800 כרטיס מ. ASUS 1900XT ספק ENRMAX LIBERTY 400 המחשב אינו מוכן לעשות פוסט עם הכרטיס מסך הנל. עם כרטיסים אחרים הוא כן. וגם כאשר מעבירים את הכרטיס מחשב הוא מוכן לעשות פוסט. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פנטיום4 . ה cpu מתחמם מעל 70 מעלות למשל בביצוע full scan ב קספרסקי אינטרנט סקיוריטי. מחשב מגיב איטי ביותר. ביצעתי ניקוי אבק וכן איחוי הרד דיסק ולא עזר. יש רק מאוורר cpu והוא מסתובב 2250 rpm. התיפקוד הנ"ל : ביום קריר... השאלה: האם נראה שהבעיה ב cpu עצמו וכד' או בקירור (להוסיף מאוורר) ? : :s05:[br]פורסם בתאריך: 31.10.2010 בשעה 13:09:26 תוכנת הניטור היא AsusProbe . האם נראה צורך בשימון ציר לאור הrpm האמור ואינו מרעיש? מה זה חומר קירור שמופיע במאמר ההדרכה אצלכם? כמה בערך אמורה להיות העלות אם טכנאי מוסיף מאוורר? מתנצל על ההפצצה בשאלות; פשוט רוצה להימנע מכך שטכנאי "יעבוד" עלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קודם כל - מנהלים - אני מקווה שכתבתי במקום הנכון, עברתי על רשימת הפורומים והתלבטתי אם זה פה ב- Off Topic.. או אולי פספסתי פורום אחר? (שוב, סליחה). אז ככה, יש לי מחשב נייד DELL Latitude 7370 עם תאורה אחורית במקלדת, מקלדת בעברית עולה בסביבות 600 שקלים ונראה לי מופרז מדיי. המליצו לי על חריטה בלייזר, אז ככה: 1. האם אתם ממליצים? 2. אם כן, יש מקום/ות שיש המלצה שהם ממש טובים ושלא יעשו לי עבודה זוועתית? 3. אני לא יכול לשאול את ספק השירות כי ברור לי שגם אם זה לא נכון הוא יגיד שכן - האם זה דבר שמבטל אחריות? תודה רבה לעוזרים! נוסף בעריכה - מעדיף מקומות בצפון באזור חיפה והקריות.
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך מסוג BENQ FP93GX 19' INCH. עד היום הייתי מחבר אותו דרך VGA ובעזרת מתאם לכרטיס מסך (8600 GT). אתמול ניסיתי לחבר אותו עם כבל DVI רגיל וברגע שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי את המסך הרגיל שבו הוא סופר 256 MB זכרון של הכרטיס מסך ואז הוא אמור לעבור למסך שבו רשום FOXCONN החברה של הלוח אם שלי אבל במקום הוא רושם על המסך signal not found ומאתחל. עזרה? תודה מראש=] יש לציין שדרך VGA הוא עובד בלי בעיה וכשחיברתי את המסך ב2 הכבלים למחשב הוא זיהה את שניהם אבל לא רצה לעבוד על DVI
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני צורבי DVD מסוג LG H10A דרך אותו כבל IDE ללוח DFI INFINITY 975X ובכל פעם ה-BIOS מזהה רק אחד מהם. בדקתי את הכבל והוא תקין, מכיוון שכאשר אני מחבר רק צורב אחד לאחת היציאות אז הזיהוי מתבצע ללא כל בעיה. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-