תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINXP שנתקע לעיתים קרובות עם מסך כחול והודעה שהסיבה לכך היא הדרייבר של מודם הכבלים AMBITUCM.SYS . המודם מחובר ל-USB. בדקתי באתר היצרן של המודם - אין להם דרייברים חדשים (או דרייברים בכלל).האם יש למישהו אותה בעיה? אודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף לי..עכשיו, אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך( ati radeon 9600xt) כי החלפתי לכרטיס אחר(geforce 4mx) והמחשב כבהר לא ציפצף. כל מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותר את התקלה? הכרטיס הוא כרטיס חדש מאד...הוא עובד מצויין במחשב אחר!
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אחי שם במחשב שלו סיסמא ושכח אותה לכן הייתי צריך לאפס אותה (לא היה לי כוח להשתמש בטייבלס) הורדתי תוכנה מאתר הורדות מוכר שנחשב אמין (לא אגיד את השם אבל הוא אמין). שחזרתי את הסיסמא בינתיים מעולה, פתאום אחרי שהמחשב עשה ריסטרט אחרי השחזור סיסמא הוא הראה לי משתמש חדש בשם Administrator (למי שלא הבין יש לי עכשיו שני משתמשים פעילים). מאז יש לי בעיות באינטרנט האינטרנט איטי (ממש איטי במיוחד במשחקי מחשב). לאחר שהבאתי את חבר שלי שמבין רוסית (התוכנה ברוסית) הוא אמר לי שכתוב שם שזה מתקין לי וינדוס חדש על המחשב. למישהו יש שמץ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו / מוחק את המע' הפעלה או הדברים שהוא עשה? קראתי את הספר של מארק משהו ב0day עם systeminternals לא מצא כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי איזשהי בעיה מוזרה במחשב של אח שלי, E7500, כשאני מתקין עליו Windows 7 64bit, הוא מתקין אותו והכל בסדר, מסיים את התתקנה עובר את האיזור של הכנסת ה-Cdkey והשם של המחשב, לאחר מכן הוא עושה Restart, ואז עולה מחדש ומגיע לנקודה שרשום "Starting Windows" עם הלוגו של Microsoft, אך כאן הוא פשוט לא זז, ניסיתי במשך 5-10 דקות, אחר כך אפילו השארתי אותו לילה שלם כי נאלצתי ללכת לישון ,הוא פשוט נישאר באותו המצב. הקטע המוזר, שממה שאני יודע מדובר רק על 64ביט, וה-32ביט עבד כמו שצריך...מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? ויותר חשוב אפילו כיצד לפתור את הבעיה הזאת? אם אני לא טועה, זה לא משהו חדש שפתאום קרה, נדמה לי שניסיתי כבר בעבר להתקין על המחשב הזה 64ביט וזה עשה סוג של בעיה, …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה מראש על העזרה... כבר משהו כמו שבועיים עם אני רוצה למחוק משהו או לשמור משהו ברגע שאני עושה ריסט זה לא שומר... ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE ניסיתי להפעיל בSAFE MODE ולהסיר כמה תוכנות שנראה לי גרמו לבעיה הזאת ניסיתי לעשות ניהול הרשאות... להוסיף יוזר חדש ולהוריד את הישן ניסיתי למחוק דרך CMD ו SYSTEM CONFIG ניסיתי לעשות איפוס ניסיתי להתקין WINDOWS מחדש... כלום לא עובד... לא משנה מה אני עושה זה לא שומר (כמו מחשבים של בית ספר) עם יש למישהו רעיון אשמח מאוד לעזרה.... זה פשוט משגע אותי הדבר הזה, תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה השמע במחשב הנייד שלי הפסיק לפעול, יש פתרון? או רק טכנאי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, הרכבתי מחשה הכל היה בסדר התקנתי ווינדוס, סגרתי את המארז העברתי לחדר אחר והופה הוא לא מראה כלום , המאווררים דולקים הכל נראה בסדר, המסך שחור
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי זיכרון חדש twimos 512mb 2.5cl עכשיו שאני מנסה להפעיל אותו עים v-data 256mb 3cl הוא עושה ציפצופים אבל שאני מפעיל אחד מהם לבד הכל עובד טוב למה ומה עושים בנידון תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה בזמן האחרון עשיתי בדיקות טמפ' יציבות וטובות בדרך כלל המחשב עושה ריסטארט פתאומי שהמחשב אפילו לא במאמץ ואחרי שהוא ריסטארט הוא עובד לאיזה 15-30 דק' טובות ואז שוב פעם[br]פורסם בתאריך: 22.03.2010 בשעה 11:55:23 UPשאלה בנוסף איך עושים בדיקה לתקינות הספק ללא האופציה לנתק את הספק פיזית מהמחשב ולראות אם הוא עובד
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון עבר על המחשב שלי אירוע לא נעים שמאז אני לא מצליח לפענח איזה חלק נפגע אבל הכיוון שלי הוא הספק כח. אני צריך שתעזרו לי לפענח איזה חלק נפגע באמת כי מההודעות של המסך הכחול אני לא יכול לדעת. הסיפור הוא כזה , יום שישי אני יושב לי סתם בסלון והמחשב עסוק בדיוק בלעשות DEFRAG לאחד מהדיסקים. פתאום אני שם לב שהאורות בבית מעמעמים כמו שקורא בנפילות מתח ואז אחת מהן מתפוצצת וגורמת לקצר בכל הבית. ישר חשבתי על המחשב אתם יודעים.. יש לי אותו שבועיים בקושי ועד עכשיו הוא עבד פשוט מדהים והיה לי כיף איתו , מאותו אירוע רק צרות :'( קודם כל בכמה דקות הראשונות אחרי שזה קרה הוא לא הסכים בכלל להידלק. חשבתי שהלך הספק לחלוטין ( ספק ENERMAX ) אבל לא התייאשתי חיכיתי עו…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב שבאתי להתקין עליו WINDOWS XP פשוט מצפצף כשאני מדליק אותו, ונכבה, בלי שום סימן מהמסך. מה אפשר לעשות? התסריט המלא והמפורט הוא: הטילו עלי את המשימה להתקין ווינדוס על מחשב ישן של חבר. המחשב הגיע אלי אחרי שהייתה בו בעיה כלשהי שפתרו אותה ע"י החלפת הזכרונות ל512MB 400MHz DDR. הכנסתי את הדיסק של הXP והמחשב נדלק, עלתה ההתחלה של הווינדוס, הוא כבר החל לטעון קבצים ואז נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב, והמחשב רשם שיש לו בעיה של POWER, וביקש שאני אסתכל על התפריט אתחול, איפה שאפשר לקנפג את כל ההספקים, מהירויות וכו'. לחצי ESC בשביל לדלג על התפריט, והוא נכבה שוב. אחרי כמה נסיונות חוזרים, הוא רשם שהמהירות שעון של המעבד לא נכונה או משהו כזה, אז פתחתי את המארז, ניתקתי את המאוורר …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-