תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ביטלתי את הזיכרון הוירטואלי יש לי 2GB זיכרון זה היה צעד חכם? כי בעיקרון אין לי שום צורך בזה ולפי מה שהסבירו לי זה חשוב כשכמות קטנה של זיכרון או כשמשתמשים ברבה זיכרון וכמובן לא נראה לי שאני יצליח לסיים את כל ה 2GB אז לא היה נראה לי שיש לי צורך בזה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום שלום היום חבר רכש כרטיס R9 270X יחד עם ספק VS550 קורסאייר לחבר יש לוח של אינטל מדגם DH61WW ..משהו בסיסי ביותר מה שקרה הוא שהלוח פשוט לא מקבל את הכרטיס החדש יש לו מסך 19" של BENQ בעל חיבור VGA בלבד נסיתי לעשות מספר פעולות אך לא הועילו : *בדיקה עם מסך אחר DELL בחיבור DVI בשני היציאות של הכרטיס - אין תצוגה *בדיקה עם כרטיס מסך אחר HD 7950 בלוח הנ"ל - אין תצוגה ( כמובן שבלוח יש רמקול מובנה קטן שלא משמיע שום רעש ואין אפשרות לחיבור נוסף של רמקול - ככה שיש איזשהו BEEP שקיים שהלוח מדווח אני כמובן לא יכול לשמוע :\ ) *הוצאת אחד מהזכרונות או הצלבה בניהם - אין תצוגה *הוצאת הבטריה למשך 10 דק' + איפוס עם ג'מפר - גם אין תצוגה *ניקוי הסלוט מאבק ? - גם אין תצוגה .…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. לאחר עידכון מערכת הפעלה ווינדוס 10 המחשב מבצע איתחול תמידי. נייד HP Probook 450 g5 יש לציין שהמחשב כל הזמן מעודכן ולא היתה בעיה לפני כן. קרה היום בבוקר לאחר עדכון של הימים האחרונים. תודה רבה יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב בהדלקה או בחזרה ממצב שינה נתקע באיתחול נשמעים 4 צפצופים( אחד ארוך ו3 קצרים ) וכלום לא עולה .לאחר כבוי או שנים לפעמים זה מסתדר ולפעמים יוצאת הודעה שאי אפשר לאתחל מהhd בתוך המחשב כל החיבורים בסדר לפי smart הדיסק בסדר לא הוספתי שום תוכנה או חומרה חדשה p42.4 asus p4s800 maxtor 80g 9600xt 1g ram כל הטמפרטורות נורמליות.מה זה יכול להיות תודות לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך חדש ומחליף מסך 19" וישמש בעיקר לקריאת טקסט באינטרנט המסך עובד על רזולוציה 1680 *1050 בחיבור DVI תדר 60 HZ לאחרונה שמתי לב לבעיה מטרידה של ריצוד בזמן קריאת טקסטים באינטרנט וגם בזמן קריאת מסמכי וורד / צפייה בסרטים המסך לכאורה יוצא מפוקוס, הטקסט / העמוד הניצפה זז ימינה ושמאלה ללא סיבה (לא כאשר אני גולל את עמוד האינטרנט) האם יתכן שהבעיה נעוצה בכך שהחמרת המחשב לא תומכת במסך 22" מדובר בכרטיס מסך ON BOARD ATI RADEON XPRESS 1250 האם נתופעה מוכרת ,או שעלי לפנות ליבואן לשם החלפה תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אלמוני, קיבלתי מהעבודה מחשב Dell מסדרת 5400 וישר שמתי לב שהגוונים האדומים הם לא "חזקים" מספיק. כל האייקונים מן היום יום שאני רגיל אליהם כגון Google Chrome - עם אדום מוזר. עדכנתי את כל הדרייברים ע"י SupportAssist של Dell. יש לי כרטיס מסך משולב של אינטל + אחד של Radeon שגם לו עדכנתי את הדרייבר. עדיין לא מצליח לגרום לצבעים של האדום להיות תקינים. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אנשים חכמים יש לי בעיה בחיבור לפטופ למסך מחשב ללפטופ יש כניסה של HDMI במסך עצמו יש רק DVI, ולפי חיפוש בגוגל זה ספציפית כניסת DVI-I עד עכשיו היה מחובר ללפטופ מסך חיצוני ישן מאוד, החיבור היה עם מתאם שיש לו כניסת HDMI (נקבה) ויציאת DVI (זכר). המתאם מחובר ישירות למסף וכבל HDMI מחבר את המתאם למחשב כשניסיתי לחבר באותה תצורה את המסך החדש זה לא עבד ניסיתי לחבר מתאם אחר עם יציאת HDMI (זכר) וכניסת DVI (נקבה), ככה שהמתאם מחובר למחשב ואז יש כבל DVI בין המתאם למסך. גם לא עבד, אבל אני חושד שזה בגלל שלכבל אין את כל הפינים (שלפי ויקיפדיה בDVI-I יש את כל הפינים). למתאמים יש את כל הפינים. מישהו נתקל בסיטואציה כזו ויודע לעזור? המסך הוא samsung sy…
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים טוב, אז ככה חבר ששלי קנה מסך שהוא גם טלוויזיה וגם מסך מחשב של gratz עכשיו הרזולוציה של המסך צריכה להיות 640.480. עכשיו לא ניתן לשנות את הרזולוציה מפני שאין לו כרטיס מסך פיזי יש לו on board ככה גם לגבי כרטיס קול אז אני צריך ממכם את הdriver של הלוח אם שלו driver p4vp91011 אני לא הצלחתי למצוא הורדה ישירה מצאתי שתי אתרים סינים אבל לא מעבר הלוח הוא של asus. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב P4 2.8 ולוח אם של אסוס P4S800D ציפסט אינטל. (נכון ישן מאוד אבל זה מספיק לי לבינתיים) רכשתי אתמול 1GB זכרון 512X2 מפני שיש בלוח אם DUAL CHANEL לזכרון. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הזכרונות האלו בתוספת של 512 שכבר יש לי (ככה שיהיה סה"כ 1.5GB) לפני שהWIN עולה הוא כותב לי שלא ניתן לעלות את המחשב בצורה תקינה וללחוץ F1 על מנת להיכנס לסט-אפ או F2 כדי להעלות את הWIN ולבטל את הבדיקות מע' של לפני עליית הWIN... בנוסף ברגע שהיה מותקן 1.5GB זכרון המסך לא תמיד עלה ורק לאחר שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא עלה. ברגע שלחצתי F1 ונכנסתי לWIN המחשב עבד כרגיל בלי בעיות. כרגע אני משתמש רק ב1GB זכרון ויש לי 2 סלוטים פנויים שעובדים גם בDUAL. האם צריך לעשות עדכון ביוס ה…
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי נגן SANDISK SANSA E250 ואני רוצה להעתיק לזה שירים... וכשאני נכנס אליו דרך המחשב מופיע רק תיקיית TMP קובץ טקסט VERSION וקובץ SDK בשם version.sdk תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להעתיק שירים אבל אני לא יודע לאן... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בעיה בסאונד- המערכת קולנוע ביתי שלי שהיא 5.1 עובדת עכשיו רק עם 2 רמקולים קדמיים, האחוריים לא עובדים וגם הסאב וופר והסנטר לא. כרטיס הקול הוא של Realtek ותומך ב 7.1, הוא אונבורד על לוח של Gigabyte GA-P35-DS3R. המערכת עובדת 100% במחשב הישן שלי - גם בו יש לי כרטיס קול אונבורד של Realtek מדגם ישן יותר. חיברתי את המערכת ליציאת ה S/PDIF בלוח, גם האופטית וגם הקואקסיאלית, אותה תוצאה. הגדרתי את ה5.1 בוינדוס גם בלוח בקרה וגם ב Realtek - השוויתי לאותן הגדרות במחשב הישן, שניהם Windows XP- פרט לתוכנת ה Realtek שקצת שונה. ניסיתי מספר דרייברים אחרונים של הכרטיס הזה- אותה תוצאה אין שום שמע מהרמקולים האחרים פרט לשניים. היות שהמערכת קולנוע עובדת 100% במחשב אחר אני מניח שהבעיה בכרטיס קול, מצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, שדרגתי את המחשב למפרט הבא : CORE I3-4130 GIGABAYTE H81M-S2PV 8GB RAM SEASONIC S12II-520 GTS-450 הווינדוס הותקן, הכרטיס מסך עובד פיזית, איך אין תצוגה( משתמש לבנתיים במעבד הגרפי שבא עם המעבד). הביוס עודכן. האם הפיתרון הוא לבטל את הכרטיס ONBOARD ? אם כן, מהי הדרך ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריכה עזרה. יש לי לפ טופ hp pavilion בזמן האחרון הוא באמצע העבודה עליו נכבה ספונטנית, שומעים את המאוורר עושה הרבה רעש וכעברו שניות אחדות הוא נכבה. בעת ההפעלה הוא מעלה מחדש את הווינדוס כאילו כיביתי אותו רגיל. זה יכול לקרות אחרי מס' שעות עבודה וגם יכול לקרות כל כמה דקות (כלומר מדליקה מחדש והוא נופל..) המחשב לא חדש כמעט בן 3 והבטריה חלשה אבל זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל וגם כשלא. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש ויש לי בעיה עם הזכרונות, תקיעות במשחקים (המחשב קופא). הרצתי MEMTEST+ וקיבלתי יותר מ- 200 שגיאות (כן כן... 200). מה דעתכם? זה בוודאות אומר שהזכרונות פגומים? למהר לחנות ולבקש החלפה או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק קודם לכן? מדובר בשני מקלות של 1GB כל אחד, של TWINMOS DDR2 667 MHZ תודה, שי
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוס 10 על ה- Yoga 720-15IKB Laptop (ideapad) - Type 80x7 שקניתי ב2017 או 18, ואני תוהה אם ואיזה דרייברים נוספים להתקין עליו המחשבהזה מיועד לעבודה - עריכת אודיו והופעות חיות ככה שאני מנסה לשמור אותו נקי ויציב ככל האפשר. בגלל זה אני אשמח לוותר על Vantage של לנובו או כל שירות כזה שמעדכן אוטומטית את הדרייברים כדי שלא ימשיך לרוץ לי ברקע ויוכל לעשות בעיות. הדרייברים באתר של לנובו הם לא יותר חדשים מ2018, האם כדאי להוריד משם או ישירות מהאתר שלNVIDIA, וכו'? הכי חשוב: האם כדאי בכלל לעדכן דרייברים? בינתיים הכל עובד כמו שצריך ואין בעיה מיוחדת. יש כמה unkown devices ב device manager אבל לא משהו שנתקלתי …
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, כחלק מנסיונות השדרוג שלי של המחשב שמבוסס על gigabyte x58a ud3r החלטתי לחדש את המשחה התרמית של ה north bridge. לצערי אחד הברגים ב״פלאח״ שמחזיק את הגשר ( הפלאח ממוקם בחלק האחורי של לוח האם) נשבר בתוך האום שלו. כך שאני צריך גם פלאח חדש, גם בורג נקבה עם קפיץ (מה שמתחבר לפלאח) מעבר לכך אני זקוק לדיבלים הלבנים שנפתחים מצידו השני של לוח האם, וגם שייבה כמו בתמונה (לקירור מעבד). הלכתי לחנויות כמו אייבורי וקיי אס פי וגם חנות שכונתית אך אין להם. אשמח ממש לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אז ככה, הנייד שלי גורם לי לכאבי ראש מטורפים, וגורם לי אפילו לראות מטושטש אחרי כמה זמן, גם שאני מחבר את הנייד שלי למסך מחשב רגיל זה קורה, לעומת זאת שאני מחבר אני המחשב הנייח שלי לאותו מסך מחשב לא קורה לי כלום, אין לי כאבי ראש וטשטוש, הכול תקין, המסך הוא באותה רזולוציה עם שני המחשבים(הרזולוציה ששני המחשבים ממליצים עליה), אבל שאני עם הנייד כל האייקונים והכול רחוק מאוד וקטן, ואם אני משנה את הרזולוציה אז זה מתרחב ומטשטש ולא נראה טוב בכלל. כמו כן שמתי לב לעוד משהו מוזר, שאני משנה את ההגדרות בשני המחשבים, הולך ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display ואז משנה את זה ל- 125% כדי להגדיל את האייקונים ואת הטקסט של המסך, בנייח הכול נראה תקין, אבל שאני עושה את זה עם הנייד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כדאי לרכוש: טלויזיה LG מדגם Nano או טלויזיה LG מדגם OLED . נא לנמק יתרונות וחסרונות !!!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למצב של הSTART WINDOWS NORMALY והSAFE MODE וכו', ויש שם 30 שניות. כשאני בוחר אחד מהאפשרויות הוא פשוט נתקע ולא עולה. בבקשה אם תוכלו לעזור אשמח
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והכרטיס מסך אינו מזוהה הכרטיס הוא ATI MOBILITY RADEON 7500 אני מחפש דחוף דרייבר או משהו שהמחשב יעבוד כמו שצריך כי בנתיים האינטרנט לא פועל כמו שצריך העמוד עולה לי בגלים ומשחקים לא עולים והכל בגלל שחסר לי דרייבר אני חייב דחוף דרייבר מי שיכול להביא לי אני יודה לו ... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש (WD) בכל אופן, אין לי מקום לחבר אותו אז קניתי גם בקר IDE רשום עליו (PCI ATA 133 RAID IDE CONTROLLER) זיגזג אמרו לי שזה בקר IDE (זה מה שאמרתי להם שאני רוצה) בכל אופן חיברתי את זה והתוכנה של הבקר מזהה את ההארד דיסק אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט בצד יש לי בעיה שנמשכת כמה זמן מה ולא הקדשתי לה זמן. כשאני מדליק את המחשב יש את המסך פתיחה של MSI, בדר"כ תוך שנייה שניים הוא היה עובר לטעינה של הוינדוס, כעת אני צריך לחכות 20-30 שניות עד שהוא עובר ממסך זה לטעינה של הוינדוס. עכשיו בנוסף לכך הHD Led פועל באופן קבוע, מיד עם הדלקת המחשב, הוצאתי את הHD והLed ממשיך לדלוק, ז"א שכעת הוא בכלל לא מדווח על פעילות הHD. אני חושב שיש קשר בין שני הדברים, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לפתור את זה? ד"א, יש לי מין תוספת PCI של MSI שבעזרת 4 לדים מכוונת אותי מה הבעיה באם יש כזאת, וזה מצביע על הFloppy בזמן ההמתנה, אבל מניסיוני תמיד לפני הבוט "הבדיקה" האחרונה שהוא עושה זה הפלופי, כך שבוודאות זה לא הפלופי. רעיונות …
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-