עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dago,

אז ככה יש לי את ה 9600XT של סייפר עכשיו הוצאתי אותו בשביל לעשות סידור וזה ושהחזרתי ...... פתאם נהיו לי קווים לבנים על המסך שמפעילים ולא מבינים כמעט כלום ועכשיו נגיד שאני מחר את המצלמה של ב USB המחשב נדלק מחדש האם זה נכונה ההשערה שלי שהספק שלי Simbbada 480w הוא הגורם לבעיה בכל מקרה הזמנתי את הHEC 480 יש מצב שזאת הבעיה כי אני לא רוצה לזרוק סתם כסף

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by ben007,

בכל פעם שאני מנסה להכנס לכונן, או מכבה את המחשב באה הודעת שגיאה שמצורפת פה מה מקור הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  4. ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה לחבר מחשב באמצעות כבל HDMI to HDMI וגם באמצעות כבל DVI to HDMI בשני המצבים אני מצליח לקבל תמונה אבל הקול לא נשמע וזאת למרות כאשר אני מנגן מוסיקה יש תזוזה בבר של הווליום. המחשב שלי הוא מסוג AMD אם לוח אם INFINITY ULTRAII-M2 וכרטיס המסך הינו מסוג Geforce 8400Gs 256M DDR2 על כרטיס המסך יש כניסת כבל S/pdif שנחוץ לצורך העברת הקול דרך הכבלים ואכן חיברתי אליו כבל זה. הבעיה היא שבלוח האם אני לא בטוח בדיוק לאן צריך לחבר את הצד השני של הכבל שמתפצל לשני חיבורים של פין בודד. מצאתי על לוח האם מקום שכתוב בו פעמיים (אחד ליד השני ) SPDIF OUT שלידם יש 4 פינים אפשריים לחיבור ניסיתי כמה אפשרויות אבל ללא הצלחה עדין יש תמונה ואין קול. מישהו שמבין בעניין הזה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roma,

שלום רב! במפרט שלי תוכלו לראות את המחשב השני שלי שכרגע אמא שלי עושה בו שימוש. המחשב עושה בעיות: עושה ריסטרטים פתאומיים באופן קבוע והיום הוא הראה מסך כחול כל פעם שהוא נכנס לWINDOWS. עשיתי כרגע פורמט ובזמן ההתקנה של הWINDOWS הוא הראה מסך כחול (כנראה אותו אחד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מפעיל את המחשב דבר ראשון הווינדוס לא עולה באופן רגיל, עולה המסך עם האפשרויות של עלייה במצב בטוח , ועוד האפשרויות הידועות לכם, ואז ישנה את האפשרות של עיילת הווינדוס אחרי 28 שניות , ואז אחרי הזמן הזה גם כן הווינדוס לא עולה כי מופיע הבזק מהיר של מסך כחול ומיד המחשב עושה ריסטרט אוטומטי וככה כול הזמן. אז מה שאני חשבתי אולי בעייה בהארדיסק או וירוס ולכן החלפתי את הארדיסק לאחד אחר שהיה לי בבית שהוא 10 גיג'ה והוא היה ריק לא מחולק למחיצות וללא מערכת הפעלה , לכן התקנתי אותו במקום הקודם חילקתי מחיצות בעזרת pqmagig , ואז הכנסתי דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה והמחשב עובד לי כמו שצריך. חשבתי אז אולי הבעייה היא הארדיסק ואני צריך אולי לפרמט אותו מחדש גם . לכן אני רוצה לדעת אם אני טועה…

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by THX,

לאחרונה החלפתי לוח אם (לוח האם החדש מחברת pc partner), ויש לי בעייה עם כרטיס הקול מסוג creative sound blaster pci 128 אני שומע רחשי רקע וזמזומים מהרמקולים ולפעמים שאני שומע מוזיקה. בלוח האם הקודם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול והכל עבד פיקס ניסיתי להוריד את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס קול מאתר קריאייטיב, בדקתי בביוס אולי יש התנגשות ועדיין הבעייה קיימת,כרגע המצב הוא שבמנהל ההתקנים תחת בקרי קול היה מעודכן לי שהסאונד בלאסטר מעודכן ועכשיו רשום לי VIA PCI audio contraller כי התקנתי את הדרריברים לכרטיס קול מהדיסק שהגיע עם לוח האם מכיון שלא הצלחתי להתקין את הדרייבר של הסאונד בלאסטר בדקתי גם את הכרטיס הכבלים ואת הרמקולים על מחשב אחר והכל עובד פיקס יש כאן בעיית תוכנה שאני לא …

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  9. ערב/לילה טוב, אני חדש פה ככה שקודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום אז ככה,אני לא ממש מבין בחומרה,והיום במקרה קרא לי את הדבר הבא כשרציתי לנקות את המחשב מאבק: על הרדיאטור אצלי(הדבר הברזלי הגדול על המאוורר) יש ברזל כזה שמחבר בין המעבד לרדיאטור,ואפשר ללחוץ עליו כדי לשחרר את הרכיבים,והיום במקרה שברתי את הדבר הזה שמחבר ומחזיק אותם ביחד ועכשיו המעבד רופף,הטמפרטורה היא על 90+,והמחשב יכול לעבוד רק בשכיבה כי אם אני יעמיד אותו הכל יפול ויהרס. תעזרו לי בבקשה אני זקוק לזה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by AntiFlag,

cpu :intel pentium cpu 4 1.7 ghz Main Board:intel p4i65g (isa pci imb usbi2c/smbus ,asrock inc 82865g) video card: nividia geforce 4 400 mx ram :512 mb ddr sdram pc3200u hardisk: wdc 80 g soundcard: c-media wave device v5.10 screen: ProView Modem : EES ES56T - PI data fax modem microsoft windows xp service pack 2 שלום המחשב נכבה באופן לא סדיר לפעמים הוא יכול להחזיק יום ולפעמים לא שעה,על פי בדיקתי אין קשר לעומס שאני יוצר על המחשב כי לפעמים הוא נתקע סתם בהפעלת אתר או קובץ וורד ולפעמים במשחק כבד באותה תדירות בדקתי בסנדרה טמפ מחשב ויצא שהמעבד 35 לוח אם גם 35 וספק 65 שעל פי הסנדרה נחשב לגבוה,הורדתי עוד תוכנה אבראסט ליתר ביטחון וכאשר אני מפעיל אותה החום מראה על 65 של הספק ולאחר…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. משום מה זה מצחיק אותי בצורה מטורפת התקנתי איזשהוא מנהל מחיצות באמצע ההתקנה נהיה לי כזה מסך כחול אני עושה ריסטרט ו...שאני מריץ את המחשב חסר לי כונן D XDDDD עכשיו במנהל מחיצות אחר(EASEUS) אני רואה ש D עוד קיים עם כול הדברים שלו,אבל שמה קוראים לו * איך אני מחזיר אותו לעזאזאל XDDDD?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בח…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לא יודע אם זה ספק זכרון כרטיס מסך מעבד או לוח צריך את עזרתכם מדליקים ויש את הנורה של המחשב שאומרת דלוק אבל כלום לא קורה .....לא עולה לא כלום . מת . אין צפצופים גם ..כלום ..... זה אומר לי בעצם שהספק כן נותן מתח משמע זה לא הוא מקור הבעיה אלא משהו אחר ? מעבד או לוח או זכרון ? נואש ! חייב עזרה ! תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  14. תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new) אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old) לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו. אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gal763,

שלום, לפני כמה ימים המחשב פשוט לא נדלק (שום נוריות שום כלום) הנחתי שזה ספק כוח ולכן הלכתי וקניתי חדש (משהו איכותי). זה לא עזר...לכן אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה הלוח אם ששבק חיים. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי די ישן...5 שנים בערך...והזכורונות DDR2, אני לא יודע איזה סוקט המעבד שלי בכלל... מה כדאי לעשות? אם תוכלו לעזור לי לגלות איזה לוח אם יתאים זה יעזור מאוד..ואם לא...מה יש לשדרג (לא יותר מידי השקעה) כדי להגיע לתוצאה המבוקשת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gal555,

לחבר שלי יש בעיה כשהוא מדליק את המחשב הוא הוא עובר פוסט ורושם boot0: error ולא עולה מה לעשות בבקשה?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

שלום אני חיברתי HD שלי WD 60JB למחשב של חבר שלי ומתי שהפעלנו את המחשב הוא נדלק ונכבה אחרי שניה, אפילו המסך לא הספיק להראות משהו.... אין בHD ווינדוס או משהו וניסינו לחבר גם כMATER וגם כSLAVE, ניסנו לחבר רק אותו, ניסנו לחבר אותו מכמה חיבורי חשמל וIDE שונים ואותה בעיה קרתה יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by Men7a,

אז ככה , קרה לי משהו נוראי , מזל חרא האמת עשיתי פורמט לכרטיס זכרון שלי דרך הפלאפון ואז נפל לי הפלאפון והוא נכבה מאז הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס זכרון , ושניסיתי לפרמט שוב הוא לא נותן ניסיתי להחבר אותו למחשב אבל זה לא עובד , הכרטיס כאילו לא עובד יותר... יש משהו שאפשר לעשות? זה כרטיס של 8 ג'יגה תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  19. היי לכולם, יש לי את הלוח אם הבא:ASUS Z97 DELUXE. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מעבד:I5 - 4690K. מאוורר מעבד: מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U12S. אז ככה: כשאני נכנס לביוס של המחשב שלי,אז בפעם הראשונה - כל תצוגת הביוס קפואה,אין אפשרות לראות או לעשות/לשנות משהו בביוס - למה זה קורה?,האם זה תקין?. לכן אני צריך לעשות Restart ולהיכנס לביוס בפעם השניה, בפעם השנייה,אני רואה משהו מטריד: הCPU OPT FAN - מופיעה בצבע אדום.למה זה קורה,והאם זה תקין? איך אני מגדיר את הזיכרונות (4*DDR3 KINGSTON 8 GBׂׂ) שלי למצב:X.M.P? אשמח לעזרה. תודה רבה מראש. יוסי.

20. שלום , יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה 2 ג'יגה זיכון dual core 1.86ghz 120 ג'יגה האארד דיסק כרטיס מסך 256 מגה geforce 7300 gs . מחשב שתצואם את הדרישות של פיפא וורלד קאפ ליגת האלופות 07 ופיפא 07 ואני נכנס למשחק משחק והמשחק נתקע לכמה שניות שאני מנסה למסור פס או כל דבר אחר ויש נורה קבועה כחולה של עילות הארד דיסק ברגע שזה נתקע וזה מחשב חדש.. יש לציין מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי directx 9 וגם ניסיתי להוריד מnvidia עידכון לכרטיס מסך שמעודכן לינואר 07 כרגע ולא הצלחתי להוריד את העידכון שתואם לגירסה של המערכת הפעלה שלי ניסיתי להתקין והראה לי הודעה שזה לא תואם למחשב שלי. תודה לכל העוזרים, אוהד כהן.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by A.M,

היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by ariel007,

שלום, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 310. כשאני נכנס לאתר של לנובו הוא מודיע לי שאני צריך לעדכן את הדרייבר lenovo system interface foundation, שהוא בגודל כ-250GB. מה זה הדרייבר הזה ואני בכלל צריך אותו? המחשב ברשותי כחודשיים ועובד בלי שום בעייה. תודה לעונים

23. Started by matan770,

חבר שלי אומר שהמחשב שלו עושה ריסט כל הזמן ישר שהוא מגיע לשולחן העבודה,נראה לי שזה הווירוס של ה-60 שניות כי זה עושה ריסט ישר. מה יכולה להיות הבעייה אם זה לא זה? מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  24. נראה לי שזה מתאים לפורום הזה. בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק. ועכשיו אי אפשר להדליק אותו. איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ofcourse,

היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.