תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אתמול, החלפתי למחשב הישן שלי (p2, 350) מאוורר לCPU, אחרי ההליך שעבר בקלות, המקלדת לא מגיבה, היא מקבלת חשמל, הלדים מימין דולקים, אך אין תגובה, לא ניתן לגשת לביוס או לבדיקת הזכרון, כרגע אין OS על המחשב (יש, RH עם לילו דפוק) האם יש לכם רעיון???
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שאני מדליק את המחשב בתחלה הוא רושם לי FLLOPY FAIL והוא אומר לי לרשום F1 עכשיו בווינדוס 98 הוא רושם כונן נייד אגב הנורה שלו דולקת תמיד עזרו לי
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני משתמש לי להנאתי במחשב, ופתאום אני מגלה שנעלם לי הסידירום (ונשארו ה-DVD והצורב..)... בדיוק היום התקנתי Win98 דרך VMWare.. יכול להיות שזה השפיע? מה למען הערנב אני אמור לעשות עם האיכספי הטיפש הזה?! אני אנסה לעשות restart...
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז ככה:היה לי לפני כמה זמן מסך מאג דגם 770V וקניתי כרטיס מסך של INNO גיפורס 2 עם 64 מגה זכרון.אבל משום מה הם לא הסתדרו ביחד או שזה המחשב שלי גם יכול להיות.כל פעם שההרד דיסק שלי עבד או הזזתי את העכבר על פני שולחן העבודה היו רצים לי כאלה פסים מלמעלה למטה דבר מעצבן מאוד מה שניסיתי לעשות לא עזר חבל על הזמן.לאחר כמה זמן החזרתי לחנות את הכרטיס מסך. לאחרונה קניתי מסך PROVIEW שטוח חדש והוא מעולה שאלתי היא:אם אני אקנה את אותו כרטיס מסך עכשיו הוא יעבוד נורמלי לפי דעתכם? האם זה אולי המחשב שלי שלא מסתדר עם כרטיס המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר הבנתי, קצת מאוחר כנראה, את חשיבות תדר הרענון במסך : 85Hz לפחות. אז בבית, מול חלונות שבה זה נקבע זה ניתן לביצוע. שאלתי : האם גם במשרד למשל, כאשר העבודה מתבצעת אך ורק בתוכניות בסביבת DOS הישן והטוב, בלי כניסה קודמת לסביבת חלונות, מהו תדר הרענון בפועל ואיך הוא נקבע ללא חלונות? האם בכלל יש לכך חשיבות בעבודה ב-DOS? אודה על כל עזרה שתוכלו לתת.
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה.. התקנתי דיסק חדש (maxtor d740x 40 gb) דרך הוראות באתר של היצרן בwin xp כדיסק שני הכול היה בסדר ואז רציתי להפוך אותו לדיסק master התקנתי מחדש את הwin הורדתי את הדיסק הישן כאשר הפעלתי אותו הביוס זיהה את הדיסק אבל הוא לא הצליח להפעיל אותו היה צורך ללחוץ f1 כדי שימשיך בהפעלה והביוס לא זיהה את המהירות הנכונה החזרתי את הדיסק הישן והוא עובד אבל מאוד מאוד לאט wd 250aa 18gb את החדש אני יכול להפעיל רק כסלאיב עידכנתי את הביוס וזה לא עזר לוח אם msi ms-6309 (אני יודע אני יודע ): 540mg זיכרון תודה guyyug
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS A7V133-C וכשיוצאות לו גירסאות חדשות של ביוס ואני מנסה לעדכן אותו עם הביוס של גרסת C ה"מעדכן" של ווינדוס אומר לי שהגירסה לא תואמת לגירסא שעל הלוח... הדבר המוזר הוא שהוא כן נותן לי לעדכן לביוסים חדשים של הגירסא הרגילה, לא "C"... זה לא ממש בעיה אבל זה מוזר... יש למישהו מושג למה זה קורה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד אמרתי שמודמי PCI הם אינם מציאה גדולה, בעיקר כשמדובר בכאלה מחברה עלומת-שם עם צ'יפ של מוטורולה, Connexant או Rockwell. המודמים האלה עובדים נחמד מאוד עד לשדרוג למערכת הפעלה שהדרייבר שלה לא היית שהסידירום יצא מהמפעל או עד אשר מעבדים את הדיסק. הדבר הזה בדיוק קרה לי עם אחד המחשבים שיש לי בבית, אבד לי הסידירום עם הדרייברים של המודם ומאז אני לא יכול להפעיל אותו. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים למודם(שהוא FAX DATA בלי VOICE) מהאתר של מוטורולה וכמובן שזה מזהה את המודם יפה, אבל אז כשאני עושה לו TEST דרך הדרייברים או מנסה לחייג זה אמר ש"המחשב לא הצליח לתקשר עם המודם", טוב אז ניסתי את הדרייברים למודמים עם VOICE ואותו דבר. המודם עצמו מזוהה ועובד, ואין לו שום סימן של נזק חיצוני וגם…
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הביאו לי את הדבר הזה , SD-110E , והוא רק לZONE 2 , מה שלא ממש מתאים לי . מישהו אולי יודע מה צריך לעשות לו כדי שהוא ינגן לי את הכל ?
-
היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנה תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה לגבי 3dfx voodoo 3 opengl on windows xp למי שיש פטרונות בבקשה תעזרו אני חייב להפעיל את זה אז בבקשה ותודה ממכם !! !!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט VTXH, שיש לו יציאת קול דיגיטלית מסוג SPDIF, ורמקולים של ALTEC-LANSING, עם כניסה דיגיטלית, SPDIF. בקיצור, הכל מחובר, עם כבל איכותי (מחברים מזהב, לאוהבי האודיו...). הבעייה, שכרטיס הקול מוציא קול מ_ק_ו_ט_ע. שומעים - לא שומעים - שומעים - לא שומעים... בערך כל שתי שניות יש קיטוע. ניסיתי הכל, הורדתי דרייברים ועשיתי כל מה שלא חשבתם עליו. שום דבר. אז השאלתי מחבר שלי כרטיס קול live value, שיש לו יציאת קול דיגיטלית, הכנסתי אותו (וכמובן שניטרלתי את הכרטיס שעל לוח האם בהגדרות הביוס), הורדתי דרייברים מעודכנים ל XP, וכל מה שאתם רוצים. ו...נחשו מה - ב ד י ו ק אותה הבעייה. שומעים - לא שומעים... בערך כל שתי שניות יש קיטוע. עברתי על כל ההגדרות. הכל בסדר. …
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים, הבעייה היתה בספק. אמנם 300W, אבל עם 4 מאווררים + 3 כוננים, היה לו קצת קשה לספק אות יציב ורציף. החלפתי ספק ל EMERMAX 350W, והיציאה הדיגיטלית עובדת פלאים...
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
באתר של AOPEN מופיעות ההוראות הבאות לעדכון ביוס: Download this zipped file. Run shareware PKUNZIP (http://www.pkware.com/) which supports miscellaneous operation systems to extract the binary BIOS file and the flash utility. Or Winzip (http://www.winzip.com/) in Windows environment. Save "AX63P114.EXE" and "AX63P114.BIN" to a DOS floppy disk. Reboot your system with this disk without loading any memory handler (suh as EMM386) or device driver to get as much free space as possible. If you have an EPROM writer, simply take the .BIN file to program your BIOS. Execute A:>AX63P114 and the program will do the rest of it. DO NOT turn off power during flashing pr…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
:-[ יש לי מחשב עים לוח גיגאבייט ומעבד AMD 1600 וכרטיס מסך של GE FORCE 2 וכל הזמן הוא ניתקע לי בהודעה nv4_disp.dll אנא עזרו לי דחוף מה לעשות. אני מיואש. אני עובד עים win xp תודה .דחוף
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כי זה פשוט נראה הגיוני... כי זה מסך פשוט פצצה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HELP !! התקנתי עדכון ביוס ללוח A7V. ביוס 1010beta01. (באמצעות תוכנה של אסוס , תחת ווינדוס) בדקתי טוב טוב שזה העדכון המתאים ללוח המתאים, וגם התוכנה עושה זאת בעצמה, ואישרה לי להמשיך (אחרת היא לא נותנת): ההתקנה הייתה בסדר, ללא הפרעות. הודעת "הצלחה" בסוף. כשאתחלתי את המחשב -יש "טעינה" של ההרד-דיסק ושאר אורות נורמליים, אבל המסך נכבה ולא נדלק... :'( כיביתי המחשב,ניתקתי מהחשמל, חיברתי, חיכיתי - כלום. מה עושים !? (אני במחשב לא שלי)
-
ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 786FD בפינה השמאלית למעלה יש מן כתם שהוא מבהיר את הצבעים מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קיבלתי מאבא שלי זיכרון 256MB 133MHz ואין לאף אחד מאיתנו מושג של מי הזכרון הזה. יש עליו כמה מדבקות: אחת שרובה ברקוד, מתחתיה כתוב מספר סידורי ומתחת לזה 256M-133A אחת שכתוב עליה S.I.C ומתחת לזה 256 02 עוד אחת: בלמעלה כתוב Spt18-05-10 2/2 - וברקע כתוב spt בצהוב (מעין Watermark) באמצע יש ברקוד למטה כתוב - 022:2787 על הצ'יפים עצמם כתוב ABOX בגדול, כנראה שם החברה AE128M SD-7 PC133 0203 השאלה שלי היא - של מי הדבר הזה? זה טוב? בתודה מראש, נועם.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אח שלי הביא לי 2 זכרונות, לא יודע כמה מגה, לא יודע איזה סוג, אך נראים ישנים אז כנראה אלו SDR... יש לי בלוח (ASUS A7A266) 3 סלוטים של SDR, באחד יש 256MB ו-2 סלוטים פנויים אליהם הכנסתי את הזכרונות שאחי הביא לי... בעת הפעלת המחשב מזוהה כמו תמיד 256MB של זיכרון, וזה מה שהיה לי גם לפני שהתקנתי את ה-2 החדשים, חיפשתי בביוס אבל לא מצאתי משהו שעשוי לעזור. מישהו יכול לעזור? חשבתי שזיכרון מזוהה אוטומטית כשאני מכניס אותו... :-/
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-