תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה מדפסת חדשה היום ובאתי להתקין לו אותה ומתי שהתקנת הדרייבר מגיעה למצב שהיא מבקשת לחבר את הכבל USB למחשב אז חיברתי אבל יש סימן קריאה צהוב וכתוב "USB לא זוהה" ואז זה בעצם לא מתקין את המדפסת, שאני נכנס למדפסות בלוח בקרה אז לא רואים את המדפסת וגם לא במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר את הכבל USB לחיבורי USB אחרים במחשב אבל עדיין מתקבלת אותה הודעה. שאני מחבר את הDOK שלי אז הוא עובד כמו שצריך. הלוח אם שלו הוא של ASUS P4P800 והווינדוס הוא XP SP2. המדפסת היא HP J5783.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
רציתי לדעת בגלל שמיקרוסופט דורשים לשדרוג למערכת וינדוס 11 מעבד של core is gen 8 האם אפשר להחליף מעבדים שתומכים בתושבת של 1356 למשל i7-8650U אודה לכם חברים לתשובות
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
- 2 followers
-
-
הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב עם לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן של WD 120GB SATA 2. 1. כאשר המחשב עולה ניתן לראות שהביוס מזהה הכונן כ SATA ולא SATA 2 2.כאשר אני בודק עם תוכנת EVEREST את הכונן זה מראה לי הכונן רץ על UDMA 5 כלומר על מהירות של ATA 100 וזאת במקום מהירות ATA 300 שזו המהירות של כונן בחיבור SATA 2. אשמח לעזרה כיצד ניתן לעשות שהכונן יזוהה כ SATA 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם וחורף חם, היום אכבר קרה לי 3 פעמים שצצו משום מקום נפילות מתח, בדרך כלל שזה קורה המחשב נכבה ונדלק שוב ביחד עם שאר המכשירים החשמליים בבית, ולפעמים המחשב "נתקע". מה זה נתקע? הנורה של הPOWER הירוקה, נשארת דולקת, והמחשב "מת" רק המנורה הזאת דולקת ואי אפשר לעשות כלום עד שמוציאים את הכבל מהספק כוח ומחכים כמה שניות ומחברים מחדש שוב. כרגע המחשב פועל אבל אני ממש מפחד שעוד נפילות כאלו יישרפו לי חלקים במחשב ואולי אפילו את המסך. האם עוד מישהו מאיזור רמת-גן חווה את זה ? והאם זה באמת יכול לגרום לנזק למחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב עובד מצויין עד שבסופו של דבר הוא קופא העכבר המקלדת פשוא קופא וזה קורה רבה פעמים בדקתי את הטמפרטורה והיא תקינה תצעיו לי עוד דברים לבדוק! *אני פירמטתי את המחשב טוה לא עזר.... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב... עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל. מפרט המחשבן מימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו, הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA . איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-כאמור בכותרת- קניתי ספק Tt 410W אחרי שנשרף ספק HEC. לאחר חודש, כאשר הדלקתי את הUPS שהספק היה מחובר אליו פתאום הוא פלט עשן ונשרף. אפילו לא הדלקתי את המחשב... בקיצור- מימשתי את האחריות (אצל זיג זאג) וקיבלתי ספק חדש. עכשיו אני מתלבט איך לחבר אותו. *לUPS מחובר עוד P3 שלא קרה לו כלום. **מחובר עכשיו ג'נרי 250W למחשב שלו שייך הת'רמל טייק (המאווררים לא פועלים והדלת פתוחה.. פשוט הייתי חיב לשחק HL2 ו NFSU2 ) ככה שהUPS כנראה נותן מן ספייק בהתחלה. מה לעשות? האם צריך לחבר דרך הכבל שקיבלתי עם הספק או באיזה דרך? אני לא רוצה שיישרף שוב.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
החלפתי מארז במחשב וחיברתי את הכל במארז חדש ועכשיו שאני בא להדליק את המחשב הכל פועל טוב אבל המסך נותן לי הודעה של no signal פתחתי וחיברתי וניתקתי את הכרטיס מסך הרבה פעמים ואני לא מבין מאיפה הבעיה. תודה לכל מי שיכול לעזור :]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד אינטל Intel Core i5 12600 3.30Ghz 18MB Cache s1700 - Box מסך מחשב לגיימרים Lenovo G24-10 23.6 Inch LED כרטיס מסך ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB GDDR6 HDMI DP לוח אם GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 כונן Samsung 980 M.2 NVMe 500GB SSD MZ-V8V500BW מקלדת גיימינג Razer Cynosa V2 Chroma RGB ספק כח Seasonic M122 Bronze 520W (שישב אצלי במחסן מספר שנים) לאחר שהרכבתי אותו הוא לא נכנס לBios ולא מציג כלום על המסך, רק האווררים עובדים, ולאחר זמן מה עושה "restart" בדקתי שהמעבד מותקן ט…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהזיכרונות לא תקינים כי החלפתי לפני כמה ימים אבל זה מופיע לי המסך רק לאחר יומיים שלוש בערך שהמחשב דולק ברצף ואז אני עושה לו ריסט או שהווינדוס לא תקין או חלק אחר במחשב
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן maxtor 40gb 7200rpm הכונן נראה לי הרוס כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע למישהו יש משהו להציעה?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע הרכבתי מחשב של חבר שלי (החמישי שאני מרכיב כבר), חיברתי הכל, ואני בטוח שבצורה תקינה, אבל כשאני לוחץ על הכפתור POWER, המחשב נדלק לשבריר שניה, הLED של הכפתור POWER נדלק,כלל המאווררים במחשב נדלקים וכולם נכבים לאחר שניה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה :'(
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחילה אצלי סידרה של מסכים כחולים שעולים ללא שום סיבה מוצדקת. אני שואל את עצמי, מה עכשיו עשיתי לקופסה הזו?! הינה הסיפור: יום אחד בהיר ונטול תקלות לחלוטין המחשב החליט על דעת עצמו שהגיע הזמן להפתיע אותי במסך כחול ומעניין שאמר את הדברים החשובים הבאים: Error signature BCCode : 1000007e BCP1 : C0000005 BCP2 : 804FAA5E BCP3 : F8981C3C BCP4 : F898193C OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1 ניסיתי להבין, משום מה לא הבנתי הרבה.. לאחר פרק זמן של כמה ימים המחשב החליט להכין לי עוד הפתעה אבל הפעם שונה במקצת, כניראה כדי שלא יהיה לי משעמם מידי.. ובו היה רשום כך: BCCode : a BCP1 : B1279788 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804E38AA OSVer : 5_…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה). יש לי עכשיו מס' בעיות: א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשב ב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום.. ג.אין לו אינטרנט השאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
:-X :-\Hi guys.. i have a terrible problem my "Penti" is not responding while i\I am trying to turn it on it dont respond anything!! nothing!! no power leds no fans - death!! And I do nothing before.. I just shut my pc up after some playing and when I tried to turn it on in 2 houres it didnt agree to work :-\ :-\ :-\ :-X :-\ :'( :-\ what should I do??? I tried almost everything!! I checked the connections I tried to turn on without any devices are plugged inside but all my tries = shit!!! plz help me I am very worried ???
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, קודם כל מדובר בלוח אם ישן ASUS P4S800D-X. קניתי זיכרון חדש למחשב, 1GB בתדר 400 DDR1. אחריי, ששמתי את הזיכרון במקומו (ב-POST רשום שהוא קורא את הזיכרון), לפתע מערכת ההפעלה לא עולה לי ! המערכת נטענת, אך לפני שרואים את השולחן עבודה (המסך מתכבה). כמו-כן ניסיתי לבדוק עם הזיכרון הישן כרגע, אך הבעיה ממשיכה.. לוח אם: ASUS P4S800D-X. מעבד: intel P4 2000MHz זיכרון: 1GB DDR1 400MHz מערכת הפעלה: Win XP Pro SP3 כרטיס גרפי: ATI 9200 128MB (AGP) *לא יודע אם יכול להיות קשר אך מדובר במסך חדש לגמרי שקניתי לפני כשבוע, כרטיס מסך ישן מאוד. (ATI 9200) תודה רבה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-