עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by CoronaLover,

טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. חבר שלי קנה כרטיס GEFORCE MX400 הוא שם את הכרטיס מפעיל את המחשב והWINDOWS נתקע. למה?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  4. הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני על מערכת הפעלה אקס פי פרו.... ולאחרונה שמתי לב שהקובץ driverpg.exe שנמצא ב system32 קורס בלי הפסקה !!!! כל פעם שאני מעלה את המחשב...הוא קורס תוך דקה ואז שוב כעבור 10 דקות וממשיך..... זה מפריע לי לעבוד על המחשב ברציפות.....מוציא אותי מתוכניות וכו... מה עושים? ניסיתי למחוק את הקובץ אבל הוא חוזר כל ריסט!!! מה גורם לו לקרוס ומה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by oNam,

תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Condor,

כיצד אני מגדיר את החיבור לאינטרנט דרך 135? יש לי WIN XP וה dailer שמספקים באתר לא עובד (תחת 200 או xp)

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by yirmi_opp,

אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ot,

פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Moo,

צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RW הוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RW הוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק... ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב. מה הבעיה?? כבר קניתי 3 דיסקים וצרבתי בכל תוכנה אפשרית NERO WINONCD EASY CD CREATOR מה הבעיה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Raven,

יש לי ADSL 1.5 בבזק בינלאומי יש לי פינגים גבוההים במשחקי רשת של קואנטר סטריק ! בבקשה תעזרו לי !! תודה !!!

• 30 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לבעלי ה MX מביניכם וכרטיסים מבוססי צ'יפים גרפיים של Nvidia איטיים יחסית, יש פתרון! קיים FIX ל OpenGL אשר אותו אתם מתקינים אל תוך ספריית ה SYSTEM של המשחק (אל תשכחו לגבות קודם כל את הקובץ המקורי). את הקובץ ניתן להוריד מכאן! להיכנס אל ה Safe Mode של המשחק, לבחור ב Change your 3d video device -> show all devices ולבחור את ה OpenGL. קחו בחשבון שלעבודה עם OpenGL צפויות גם מס' תופעות לוואי כגון עיוותים בטקסטורות, צבעים בהירים או כהים מדי וכו'... אבל, סוף סוף אפשר לכוון כמו שצריך גם כשיש עומס!!! להלן דוגמא שלקחתי אחרי "השיפוץ"... שימו לב ל Edges של הקורות, יש עיוותים בקצוות.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by bamba10,

אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Funkyzord,

המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Eviljelly,

יש לי מגבר בן 17 (שנים שנים !) וכשאני מדליק אותי יש נורה שכתוב עליה "הגנה" שמהבהבת כל הזמן ורק כשהיא מתייצבת המגבר נדלק .. בדרך זה לא קורה אבל זה קורה (המגבר נדלק ועובד) ...מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by oNam,

שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by SEangel,

המחשב כותב לי: secondary IDE channel no 80 conductorcable installed על הסקנדרי יושב כונן DVD (סלייב) והוא עובד למרות ההצהרה הנ"ל מה זה אומר ומה צריך לעשות???? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שלא, אבל אם הוא/היא היה/היתה יודע/ת הוא היה מוכן לעזור (הכתוב מכוון לזכר ולנקבה כאחד )

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by -ZvuV-,

קניתי לאחרונה כרטיס מסך Geforce2 Ti 64m ואני הורדתי דרייברים שונים בשביל ה openGL (אני משתמש ב win2000) עכשיו, כשאני משחק משחקים ברשת, על mode של openGL, יש לי רק 60-30 fps , במקום 100 fps קבוע!!!! אני לא חושב שזה בעיה של דרייבר לא נכון, כי יש ל דרייבר בסדר גמור, אלא הבעיה היא שאני כניראה לא שיניתי משהו בהגדרות של ה Geforce. יש לי את ה GeForce tweak utillity ואני חושב ששם אני צריך לעשות כמה טוויקים ולשנות איזה משהו בהגדרות. אז אם יש לכם את אותו הכרטיס שיש לי, או שאתם יודעים מה צריך לשנות שם בהגדרות ב Tweak utility, אז תכתבו לי או שתפנו אליי באיי סי קיו: 125277999

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. זה התחיל אחרי שהמחשב נתקע לאחר שניסיתי להפעיל סרט בMICRODVD (לא פעם ראשונה או משהו)... החלפתי 3 דריוורים, כולל כאלה שהם WHQL... 512 ראם עם ג'יפורס 3 של אסוס, וינדאוס אקספי רצ"ב תמונה

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Real_Me,

עשיתי עדכון לביוס AMI שלי של לוח 7VTXH+ ל-F3 מ-F2 ומשום מה זה לא קורה. הכל לפי ההוראות : עדכון מדוס של הגרסה הנכונה, כבוי מחשב, כניסה לביוס, LOAD OPTIMIZED DEFAULTS, אתחול, ביוס שוב ושנוי הגדרות, אתחול. עדיין F2. ואני בדילמה, אולי בכל זאת קרה משהו לביוס ומה שעולה בסדר זה הביוס השני שבלוח? יש DUAL BIOS. האם לנסות שוב ואולי יידפק הביוס השני? מי שיכול לעזור, מוזמן.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by VolTAge,

אוקיי, הבעיה הזאת התחילה לפני יומיים בערך ואני ממש לא יודע מה לעשות. כל פעם שאני מדליק את המחשב, או עושה ריסט, שזה בעצם כל פעם שהווינדוס עולה מחדש, אני מקבל את ההודעה הזאת : Windows cannot load your profile because it may be corrupted. Contact your administrator. ואז הוא מודיע לי שאני בינתיים יעבוד על פרופיל זמני, והשינויים שאני יעשה בו לא ישמרו לפעם הבאה שאני יכנס למערכת. וזה ממש, אבל ממש מעצבן. כל פעם אני צריך לסדר את הפייוריטס, את הקוקייס, את הדסקטופ, אני לא יכול להמשיך ככה יותר. אפילו אין לי חוט להתחיל ממנו, כי פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב ההודעה הזאת באה, ומאז אני תקוע איתה. למישהו יש פתרון ? :'(

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כל פעם שאני נכנס לאתר, למטה מימין להתחל נוסף לי עוד חלון ממוזער שלא כתוב בו כלום ויש רק סמל של תיקיה, פתאום הכל נעלם מהמסך, והרקע על המסך ניהייה אפור. אחרי זה אני לוחץ על משהו וזה חוזר איכשהו ורק כשאני סוגר ת'אתר אז הכל חוזר...אחר כך אני נכנס למחשב שלי וכתובה לי הודעה שאקספלורר חייב להיסגר. זה קורא רק שאני נכנס לאתר הזה וזה משגע אותי!!... מה לעשות???

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים