עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bad-sector,

עד לפני שעה היה לי CATALYST 3.6, היה לי TV OUT מהמאפיינים של הכרטיס מסך והכל עבד, עידכנתי ל 3.7 והאופצייה מופיעה בלי כלום.... אין בכרטיסיה את כל התמונות שהופיעו ב 3.6, איך אני מחזיר את האופציה? או האם אני יכול למצוא תוכנה שתעשה את זה בשבילי? (R9100)...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by TomB,

אני משתמש בצורה כמעט קבועה בTVOUT של הכרטיס שלי (כמו במפרט) בעזרת התוכנה TVTOOL. אתמול פתאום התחלתי לקבל הודעות שגיאה מTVTOOL (משהו כמו Problems in user data) שגררו כיבוי של התוכנה. העפתי את TVTOOL והתחלתי לעבוד עם NVIEW - רואים כמו שצריך על הטלויזיה אבל כל כמה שניות יש הבהוב של פסים לאורך כל המסך (על מסך המחשב אין הבהוב). קורה כמעט רק בוידאו, כשהמסך סתם עובד, בלי עומס אין בעיה. מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו - ה FSB שלי קצת מומהר (p4 1700@2000) יכול להיות שבגלל שהיה אתמול חם יחסית הכרטיס לא עמד בזה? יש בזה היגיון? זו פעם ראשונה שזה קורה והכרטיס הזה עבר את כל הקיץ בלי שום בעיה.. (לפי האתר של TVTOOL הצ'יפ הספציפי של הTVOUT הזה הוא רגיש להפרעות מגנטיות, אבל עד כדי כך??)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by lazy,

מדובר בצורב Yamaha CRW2824E 24x8x8 . כשעבדתי איתו על ה98 לא היו לי שום בעיות. כעת, כשאני עובדת על הXP (לא משנה עם איזו תוכנת צריבה ואיזו גירסה) קורה הדבר הבא: בכמה אחוזים ראשונים הנורה הירוקה דולקת (מה שאומר שזה צורב) ומייד אח"כ (בערך ב4%) הנורה חוזרת להיות כתומה. כלומר זה לא צורב. בסיום התהליך אני בודקת את הדיסק ואכן לא נצרב כלום. אני כמעט בטוחה שהבעייה היא לא בתוכנת הצריבה אלא בשילוב של הצורב עם הXP. כי ניסיתי כמה תוכנות צריבה (נרו ניסיתי כמה גרסאות, ניסיתי easy cd ועוד אחת) ובכולן קורה אותו דבר. התוכנה "חושבת" שזה צורב בלי בעיות אבל למעשה הצורב לא צורב. ולא, לא סימנתי את האופציה של כתיבה להארד דיסק כאימג'. יש למישהו רעיון מה אני יכולה לעשות ??? חבל לי לקנות צורב חדש כש…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. שלום רב My Computer/Properties/System Properties/Performance Drive A is using MS-DOS compatibility mode file system איך לתקן זאת ? מערכת הפעלה windows 98 se P III MIS 6 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by ניסו,

סמן העכבר זז על גבי המסך ללא שליטה...מבקש פיתרון לכיוונון או שליטה המחשב הנייד מסוג דל...בעל שני עכברים 1.בצורת כפתור ו 2. פאד עכבר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by ytell,

שלום במערכת שלי 2 כוננים קשיחים כל אחד עם מערכת הפעלה WINXP . ניתן לבחור בינהם על ידי תוכנת partition magic . כרגע יש תקלה במערכת שתהליך ה-boot לא מזהה אינפורמציה נידרשת לאיתחול אלא אם כן אני מבקש לבצע boot בעזרת cd ואז תוכנת bootmagic שוב מאפשרת לי לבחור את הכונן עם המערכת הנדרשת. נראה לי ש-boot record באחד הכוננים נפגע. האם אני צודק? איך מתקנים? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by yosi-m,

הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by bad-sector,

משהו מאוד מוזר קורה לי בצורב שלי,נתונים אני צורב חופשי, צרבתי 7 דיסקים של מוזיקה שכולם או נתקעו בזה אחר זה או הושלמו והתוכנה מראה שהדיסק סיים אבל הם לא עובדים בכלל, מיד אחרי ה 7 האלה צרבתי 3 דיסקי נתונים שנצרבו בלי בעייה, מה זה יכול להיות? צורב TEAC52, כל תוכנת צריבה אפשרית אותה תקלה, יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by fidelcastro,

לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by Danman,

(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by kob27,

יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by urich,

כבר חצי שנה שהפלאש והשוקייב באינטרנט ממש איטיים מה שלא היה פעם למה ומה אפשר לעשות חוץ מלהפחית לתצוגה באיכות נמוכה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by nivezrati,

שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by harry,

שלום, לי יש מחשב נישא imb thinkpad a21p ויש לו מסך 17 אינץ' ויום אחד פתאום אני רואה על המסך קווים אופקיים שקופים כאלה ומבהבהבים, זאת אומרת אין להם צבע או משהוא אבל שאתה מסתכל על המסך מזווית ישיבה אז אתה רואה כאלה הבדלים בגוון, כל איפה שיש קו זה קצת יותר כהה וגם זה מהבהב כזה.. וכאשר אתה מסתכל על המסך מלמעלה אתה רואה שאיפה שיש מרווח בין הקווים המסך בסדר ואיפה שיש את הקווים יש להם צבע ירוק בהיר כזה והוא מהבהב כאילו הוא זז . אבל כאשר מסתכלים על המסך מזווית ישיבה פשוט רואים שאיפה שיש את הקוים המסך כאילו זז כזה. אני ממש לא יודע מה קרה כי זה לא היה שקניתי אותו.. זה בעייה מאוד מוזרה ואם מישהוא יודע למה היא נגרמה או איפה לתקן אותה שירשום. …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by freakaamos,

שלום. לפני כחודש קניתי לי radeon 9800 pro הכל עבד טוב ויפה עד שלפני יומיים המחשב מתחיל להפתח כשהוא רושם שיש לי שגיעה קריטית של הדרייבר של ריידון עדכנתי דרייברים הורדתי דרייברים שיניתי אופצייות עשיתי כמעט הכל ועוד לאחר לפחות שעה או שעתיים של שההיה על המחשב הוא לפתע עוצר קופא במקום ואין עוד אפשרות חוץ מריסטרט הוא גם כמה פעמים היה עושה הודעה שיש בעיה עם ה frequnsy לפני שהוא עשה ריסטרט. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. אוקי זה חייב להיות הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי: אתמול המחשב נתקע ...עשיתי RESTART המחשב שלי פתאום הפסיק להיכנס לWINDOWS ורשם משהו בקשר לביוס ולאי תמיכה בACPI, ואז אחרי כמה פעמים החליט פתאום להיכנס אבל מה התברר? שמחק לי את הכרטיס קול! יש לי GTXP אם זה עוזר......... עדכון: כשאני מנסה להתקין את הכרטיס קול - דרייברים זה לא עושה כלום אבל זה מזהה משהו בכניסה לWINDOWS

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Mr.Angel,

אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by iib,

I need advice. I have 256 of crosair PC3200 (400mhz) C2 shell I buy another module of the same type (which is very expansive compared to other brands) - or buy 512mb of cheaper brand... I just dont know what is the risk of the other brand working with my crosiar.. The board is ASUS A7V8X - KT400 I use it mostly at 266mhz (default) and somtimes overclock it to ~300mhz all at cas2 so my main conceren is if the mobo accepts the two diffrent dimms and not the speed.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by big_fishy,

בזמן האחרון אני מריץ הרבה משחקים חדשים ונתקל בתופעה מעצבנת בה הסאונד מגמגם ומקוטע אבל כאשר אני לוחץ על pause הסאונד מסתדר... אז כנראה זה בעיית חומרה. מה אתם אומרים הבעיה שלי בהתחשב שיש לי 256 זיכרון פנימי, p4 1700 וכרטיס קול onboard לא משהו....

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by avi9899,

שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by ORrrr,

מה אומרת ההודעה הזאת שקיבלתי אחרי זמן מה ששיחקתי באנריל..

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Lib,

טוב ככה הבעיה שלי היא המחשב שלי כבר הרבה זמן פעם לכמה ימים מחליט שלא מתחשק לא יותר לעבוד נתקע ואז כשאני עושה ריסט הוא בערך ממשיך לרסטרט את עצמו אני יסביר... כאשר אני לוחץ ריסט המסך הופף למצב standby עכשיו הוא לא מתקדם ממצב זה ואני רואה את הנורה האדומה של המחשב נכבית ונדלקת רק אחרי כמה ריסטרטים או כיבוי של כמה דקות הוא חוזר לעבוד בלי שום זכר לתקלה חוץ מכאשר שאני חוזר לווינדוס הוא מודיע על לי על fatale erore (לא יודע בדיוק איך רושמי) והמשחב ממשיך לעבוד כמו שצריך עכשיו לפני כמה ימים המחשב שלי עשה את הבעיה הרגילה רק שעכשיו הוא כיבה את עצמו ... עכשיו הבעיה היא כזו המחשב לא נדלק ... אז אנ י מוציא את הכבל של החשמל ומחבר אותו שוב כשאני מחבר אותו לשנייה המאווררים עובדים ונכבים …

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by 996,

כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי בשבוע שעבר FX 5900ULTRA של ASUS ובתוך ערכת הדריברים הטמפרטורה בממוצע היא 65מעלות צלזיוס הייתי מוניין לקבל חוות דעת אם זה תיקני (מאנשים עם אותו כרטיס ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים