עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by parker8,

יש לי מדפסת HP 959C די ישנה יש לומר... אבל עובדת טוב... בזמן האחרון כשאני שולח להדפסה, אני רואה את האייקון למטה של מנהל המדפסת... מחכה שההדפסה תתחיל אבל היא לא מתחילה אחרי כמה דקות מנהל ההדפסות נעלם, ואני נשאר בלי ההדפסה... מה לעשות? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by siin,

מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Solarg,

שלום לחברי הפורום, אז כמו שאומרת הכותרת המחשב נתקע - יותר נכון, Vpu recover מאפס את התצוגה שוב ואחרי פעמיים שלוש שזה קורה המשחק נתקע לגמרי. אין לי מושג מה גורם לתקלה - הטמפ' של הכרטיס מסך (HD4870 Toxic) לא עוברת את ה-60 מע' בעומס. הרצתי 3DMark06 כמה פעמים ברצף ולא היו תקיעות ותקלות. עדכנתי לדרייבר הכי חדש של ATI אחרי הסרה מלאה של הקודם, ניסיתי גם את הגרסה הישנה יותר שהייתה מצורפת לכרטיס מסך - ללא שינוי. אין לי מושג מה עוד לבדוק / לעשות - גם לא ברור אם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by יוסי סנדור,

היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי

7. בוקר טוב, אני מוסר מחשב למעבדה ,עשיתי גיבוי לכל התוכן להוציא היסטורית גלישה וססמאות האם יש אפשרות שמירה מבלי למחוק את הססמאות השמורות ? תודה

8. Started by skullfacer,

אוקי פירמטתי תמחשב והחלפתי תוויסטה ל 7 עכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב זה נתקע משהו כמו 3 דקות על המתמונה של החברת יצרן של הלוח אם במקרה שלי זה DFI Lanparty x48 t2r וזה קרה מייד אחרי הפירמוט תודה לעוזרים יוני.

9. Started by karanl1k,

יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by Roni Y,

מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע (אני חושב שזה המאווררים) עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה. המחשב נקי מאבק, בדקתי בתוכנת HWMONITOR והטמפרטורות תקינות 26-30 מעלות במעבד . ב SSD 31 מעלות. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? על המעבד יש לי קרור כמו בתמונה.האם יכול להיות שצריך לפרק ולנקות? אם כן אשמח להסבר ציטוט ערוך

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by npyacle,

היי , המחשב שלי לפעמיים מראה שהוא מחובר לרשת אינטרנט, שיש אינטרנט , אבל שאני נכנס לגוגל הוא אומר שאין בעיה, ולפעמים הוא מראה שבגלל אי אפשר חייב עזרה תודה תמונות מצורפים

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by ilanb0,

אני יודע שיש הרבה עכברים, מחפש המלצה על משהו שמחזיק הרבה זמן ומתאים במיוחד לטאבלט הזה.

13. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום יש לי את הלוח הנ"ל והוא ניקנה ברשת KSP.....כן כן לעשות פרצוף....מסתבר שקניתי לוח עם כרטיס קול במצב מוזר. המערכת הפעלה מזהה את הכרטיס ואפילו מפעילה אותו אבל היציאה OUT עצמה שרופה או לא תקינה.מצב לא הגיוני בכלל.שאלתי היא כזו : מכיוון שזה סוקט 939 ואין כאלה לוחות יותר בחברה וגם לא מיוצרים כאלה על ידי אביט (נאמר לי על ידי חבר שקרוב לעניין) אני מסתכן בקבלת לוח אחר וירוד מבחינת פיצרים. אפשר לקנות כרטיס קול ב 130 שקל ולסגור את העניין או לשלוח את הלוח לתיקון בחול ולחכות חודש פלוס מינוס.ולכו תדעו מה אני אקבל בחזרה. מה אתם מציעים אני מתלבט כבר קרוב לשבועיים.חשוב לציין שזה היה הלוח KN8 האחרון ברשת והיו חסרים אביזרים בקופסא בזמן הקניה ש"השלימו" לי אחרי שבאתי ושאלתי…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. שלום! אתמול קיבלתי דיסק חדש של 80 ג'יגה אז היום העברתי את כל קבצי המשתמשמ D ל E ואז התיקיות נעלמו לי מהתיקיית משתמש בשולחן עבודה(מוזיקה,סרטים,מסמכים,משחקים שמורים) עכשיו,אני יודע שאפשר פשוט לפתוח תיקייה חדשה ולשנות את המיקום שלה אבל שפותחים תיקייה חדשה ועושים מאפיינים זה לא מראה את אותו דבר כמו בתיקיית משתמש המקורית דוגמאתמונה למטה) איך אני יכול לעשות שלשמאלי יהיו אותן אפשרויות כמו לימני? עזרה בבקשה זה ממש חשוב לי וואי סליחה סליחה סליחה... הצלחתי לפתור את הבעייה למי שצריך:פשוט לפתוח תיקייה חדשה בתיקיית המשתמש ולשנות את שמה לתיקייה שאתם רוצים(לדוגמא:MUSIC) ואז זה חוזר לעצמו מנהלים בבקשה לנעול מצטער על הטרחה(אם בכלל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? לפני יומיים הספק עשה לי בעיות ושרף את ההארד דיסק החלפתי הארד דיסק והכל המשיך לעבוד אבל הספק הוציא רעשים , אז החלפתי את הספק ומאז המחשב לא עולה , כל המאוורים עובדים אבל המסך לא עולה .. חיברתי חיבור מינימלי ספק + לוח + מעבד אבל אין שום ביפ .. מה לדעתכם הבעיה בורד ?? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. אורח hubb
    Started by אורח hubb,

שלום כל חיבור של אמצעי איחסון מקפיץ הודעה על -התקן זה מסוגל לעבוד במהירות רבה יותר. השאלה האם מותקן אצלי במחשב usb 1.0 ןאם כן איזה בקר מתאים לשדרוג? כל ההתקנים תומכים ב usb 2.0 מפרט main bord msi i945g ver 4.0 Ceon DDR2 1GB 533MHz os windows 7 ultimate האם ניתן גם להשתמש לאחר השידרוג גם בהתקנים שנמצאים usb 1.0 או שאלה מתבטלים? האם המהירות תגדל או שלא יהיה שינוי עקב דגם הלוח ? ובקרי הusb 0.1 תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. יש לי כרטיס מטלוויזה של Fly video (כן כן אני יודע שהם חרות אבל זה היתה מתנה אז מה אני יעשה) ואני מתקין אותו ובהתחלה הוא עבד סבבה אחרי מספר פרמוטים בהתקנתו של הכרטיס הוא אומר לי שאליי להתקים קובץ בשם lvtuner.sys והוא אמור לי שזה לא נימצא בדיסק ועם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה עזרו לי כי אני ממש רוצה שוב לרואת טלוויזיה במחשב ולא לריב עם אמא שלי כל פעם שהיא חוזרת מהעבודה ועד דבר אל הממרי של הכרטיס רשום life view אז ממש בבקשה עזורו לי

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by tomer434,

יש לי זיכרון גירסה G.Skill DDR2 900mhz CL4 P.I Black משיהו כזה עכשו הבעיה כזאת היה לי 2 לוחות שניסתי עליהם P35-DS3P היכולת שלו עד 1200MHZ OC P43-DS3L לא יודע מה הוא מסוגל אני חושב 1066 ככה הבעיה בOC צריך להגדיר בBIOS שיהיה CL4 שאני עושה את זה המהירות של הזיכרון עולה ל900 והCL4 אבל יש לי פתאום שגיאות לא תמיד למשל בCOD4 אני נכנס משחק שעה פתאום אחרי 2 מפות בטעינה זה נופל יש מסך כחול שסופר בהדרגה של 5 מ 0 עד 100 לפעמים מהר לפעמים לאט. רציתי לדעת זה בעיה בזיכון? צריך אולי להגדיר עוד משיהו שאני לא יודע? יש להדגיש כמה דברים: עשיתי פורמט פעמים מWIN7 לXP PRO המפרט E8400 הלוחות שרשמיתי 9800GX2 625W enermax 500GB WD תודה רבה!!! אני ממש חייב עזרה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by Lakers24,

שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by ween1,

יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT של ASUS (עם VIVO). לפני מספר חודשים פונקצית הלכידה הפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי שהיא עבדה ללא בעיה (ליד ATI WDM RAGE THEATER הופיע קוד 10 ב DEVICE MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים, להתקין דרייברים חדשים יותר (מגירסה 3 שהגיע עם הכרטיס שלי ועד גרסת ה CATALYST האחרונה). את כל התהליך עשיתי בצורה מסודרת עם DRIVER CLEANER ו DIAGNOSTICS של HP. חשבתי שזו בעיית WINDOWS והתקנתי מערכת הפעלה על דיסק חדש ועדיין, הבעייה לא נפתרה. לא הייתה לי אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר מכיוון שהוא AGPX8 והמחשבים שהיו "זמינים" עבורי היו עם PCI-X. היום קניתי כרטיס לכידה מסוג PVR-150 ושוב אותה בעייה (הכרטיס הוא מסוג PCI והוא עבד לי על מחשב אחר) הכרטיס הותקן לל…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Make_Party,

שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by soulriver,

שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.