תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שזיבלתי לכולכם בשכל קניתי את מחשב חדש יש לי מספר בעיות: בפעם הראשונה התקנתי XP והכל עבד כמו שצריך... אבל על FAT32 ולכן פירמטתי את ההארד דיסק לNTFS והתקנתי שוב XP והמחשב כרגע לא מזהה את הרמקולים בכלל... המעבד:Athlon 64 3000+ (S-754) והרמקולים הם CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp כמו כן הלוח אם:K8NS (s754) Nforce3 250 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר... תודה לכולם על הכל...
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז כבר זמן מה שאני סובל מקריעת מסך.. אני חושב שזה התחיל אחרי שעברתי דירה (אולי המסך קיבל מכה במעבר?) ניתן להבחין בקריעה בסרטי וידאו, וגם אם גוררים חלון מצד לצד על הדסקטופ אבל בחלק מהמשחקים, הנחשבים "כבדים", אין קריעה כלל!! הכיצד?? בכל אופן ניסיתי לגלות מה הבעיה שיניתי את קצב הרענון דרך ההגדרות במחשב. עברתי על כל האפשרויות אך ללא הועיל עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך, התקנה נקיה החלפתי כבל DVI ניסיתי את היציאה השניה בכרטיס מסך ועדיין הקריעה המעצבנת סירבה להעלם.... רק כאשר חיברתי מסך אחר לבדיקה, לא היתה קריעה
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של LG והקטע שבזמן האחרון שמתי לב שלא שומעים אותי במסנגר ופתחתי את הרשמקול וגם שם אין חיווי למקרופון ,חיברתי מיקרופון חיצוני שכן עובד והשאלה שלי האם במחשב חדש כמו שיש לי של LG יש סיכוי שאין מיקרופון מובנה??!!?? הדגם המדוייק הוא: LG LE50 523E
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה המחשב כל פעם ניתקע לי ומעלה לי הודעת "אל תשלח" של האקספלורר וזה תוקע לי את המחשב איך אני מסדר את המחשב שהוא יהיה יציב מהיר יותר ובלי שגיאות כאילו כמו בהתחלה? יש לי ווינדוס אקס פי בעברית
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של ווינדוס 7 בתוך המחשב הנייד בעמוד שנקרא "אפשרויות צריכת חשמל" האופציה שנקראת "בחר מה קורה בעת סגירת המכסה של המחשב" לא עובדת !!כלומר אני לא יכול לשנות שם את ההגדרות למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי משחק שכשאני מנסה להריץ אותו הוא שולח לי הודעת שגיאה Detected AMD Radeon driver version 12.6. The required driver version is 13.9 or later. please update your driver... אז הורדתי את הדרייבר של Catalyst 13.9 ווידאתי שרשום שהכרטיס מסך שלי תומך בזה (Radeon 4870) והתקנתי משום מה זה לא מעדכן את זה. אם מישהו יודע איך לסדר את זה, איך לעדכן אני אשמח לעזרה! עריכה: כרגע מנסה להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. עריכה2: אני גאון, עבד כמו קסם! אפשר לנעול!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המעבד 1300 סלרון, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב ואני מקבל הודעה של: check your pc and signal cabel. ניסיתי לחבר מחדש את המעבד, בדקתי אם הכול מחובר, והכול בסדר. ניסיתי לאפס ביוס. הלוח אם : pcpartner, via apollo 133A (VT82c694x) Chipset. מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך לעשות עידכון ביוס? (למי שזה לא ברור, אני משתמש במחשב אחר)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי בחלק הקדמי של המארז חיבור למיקרופון,אוזניות,ו 2 חיבורי USB אבל החיבורים של המיקרופון והאוזניות לא עובד רק ה-USB אמרו לי שאם מאחורה מחוברות אוזניות או רמקולים אז זה לא יעבוד שזה מחובר מאחורה אבל ניתקתי מאחורה ועדיין לא עבד לי בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנה וחצי (+AMD X2 4800, לוח ASUS M2N-X, ספק RAIDMAX), ובחודשיים האחרונים קרה כמה פעמים שהוא החליט לא להדלק. בפעם הראשונה לקחתי אותו למעבדה, שם באורח פלא הוא נדלק ישר. כשהחזרתי אותו הביתה הוא שוב לא נדלק.. פתחתי אותו, שיחקתי קצת עם הכבלים ניערתי אותו ואחרי כמה נסיונות הוא נדלק.. הוא עבד יופי לשבועיים ואז שוב.. ושוב מעבדה.. ושוב הוא נדלק שם.. ואחרי שבוע שוב לא נדלק.. ניתקתי אותו ונענעתי ואז הוא נדלק.. אתמול זאת היתה הפעם האחרונה ומאז אני אבוד אצות.. כמה ששיחקתי וניערתי וניתקתי וחיברתי וכלום.. אגב עוד מלפני התקופה הזאת המסך בקביעות לא היה נדלק יחד עם המחשב. כלומר המחשב נדלק ואז צריך לכבות ולהדליק מחדש כדי שהמסך יידלק גם. מציק. יש לציין שהנורית על הלוח אם …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע למה המעבד כמעט תמיד סחוט... בפרפורמנס של הווינדוס רשום שה-Usage שלו נע בין 95-100 אחוז... והמחשב זז ל-א-ט!!! אל תשאלו אם יש לי איזה תוכנה רצה או משהו.. כי תמיד הוא ככה... גם כשפרימטתי אותו עדיין הוא היה נע בין 10-30 כלומר הוא לא רגוע.. בין ה-0 ל-5 ככה... המחשב הוא פנטיום 3 1000 מג"צ עם 256 מגה זיכרון פנימי. שני הארדיסקים של 40 ו 20... מערת הפעלה חלונות XP SP2 תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המחשב משמיע את הצפצוף הבא: צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, וכן הלאה... המחשב לא מולי כרגע אבל אני יכול לבדוק את סוג לוח האם וה-BIOS האם למישהו יש מושג מה משמעות הצפצופים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות ביקשתי עזרה באשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 (לוח MSI MS-6147) והיום בדקתי את הרכיבים והכל עבד. המאורים עובדים , הספק עובד רק לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר 2 מסכים ואף אחד לא עבד, אני חושב שהבעיה היא בלוח (כ.מסך מובנה). אני לא יכול לחבר כרטיס אחר. האם קיימת דרך לחבר את המסך בדרכים אחרות? או שאין מה לעשות? כי לתקן את החיבור בלוח לא נראה לי כלכך משתלם, ולקנות כרטיס מתאים גם לא. יכול להיות גם שאני טועה והבעיה לא נובעת מהחיבור הנ'ל. מה עוד יכול לגרום לזה? (הזכרונות או רכיב אחר?) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, היום כשקמתי בבוקר ה-uTorrent זרק לי הודעה על בעיית CRC באחת ההורדות, עד כאן הגיוני זה עוד יכול לקרות לפעמים, ועוד לפני שאתם מתחילים לצעוק על למה אני מדבר על זה אז אני באמת אגיע לעיקר: עשיתי ריסטרט למחשב והביוס נותן הודעה שהסטטוס SMART של אותו הארדיסק שאליו הורדתי BAD. לא יודע בדיוק מה זה אומר ואני זוכר שבזמנו שמעתי שה-SMART די דפוק ושאפילו מומלץ לבטל אותו, היתה לי בעיה במשך כשעה בערך אח"כ לזהות את הדיסק אבל כרגע כשהוא כן מזוהה הוא נראה די בסדר חוץ מאותה הורדה (אני חייב לציין שהורדה אחרת רצה בסדר). מה שעוד יותר מוזר - הדיסק חדש! נמצא אצלי בקושי חודש, קיבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות על דיסק קודם שהלך לגמרי. בקיצור, האם ההודעה הזאת אכן אומרת משהו? אחרי הכל, גם ההו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתי למחשב, הדלקתי אותו ואז הוא נתן לי הודעה כזאת : reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device המחשב לא עבר שום דבר מיוחד לפני שכיביתי את המחשב, פשוט הדלקתי אותו וזה נותן את ההודעה הזאת. אני יכול להיכנס לביוס לפני שזה קורה. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק, אותה הודעה, ניתקתי את הפלופי אותו דבר... מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום, אשמח לקבל עצות לפיתרון בעיה שמטרידה אותי זמן רב. אני מתעסק הרבה בעריכת וידאו ופלאש. כשאני "מתגל" (מהמילה TOGGLE - לוחץ על ציר הזמן כדי לעבור לזמן שונה) בוידאו ובעיקר בוידאו אינטרנטי (פלאש) בשלב כלשהו (שלא ניתן לצפות בו) המחשב נתקע (העכבר עדיין זז). אחרי דקה, המחשב קורס למסך הכחול: הביעה הופיע פתאומית לפני הרבה זמן והחמירה עם הזמן ,עד למצב כיום שמופיע כל פעם. הערה : יש לי גם UBUNTU שבו זה אמנם לא קורה - אבל גם חשוב להבין שמשום מה הUBUNTU לא מצליח לנגן את הוידאו בHARDWARE ACCELERATED ולכן סוחט את המעבד עד כדי תקיעות בוידאו. המחשב שעליו מדובר: מעבד: E4400 זיכרון: [3GB DDR2 [1+1 ,512+512 כרטיס מסך: GEFORCE 8500GT מה שניסיתי לפתרון הבעיה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
זה מחשב כבן 4 שנים פנטיום 3 866 אינטל(לא סלרון), זו בעייה שלאחרונה צצה, הוא לא נכבה לאחר פעולה מסויימת(ואז מתבצע איתחול- כאילו נלחץ כפתור reset),אלא בזמן אקראי לחלוטין-המחשב יכול לעבוד 4 שעות\10 דקות\חצי שעה ופתאום להתכבות. מה זה יכול להיות , מה עליי לבדוק ? חשבתי שאולי זה חום, עם איזה תוכנה אני בודק זאת ,איזה חלקים, מה הטמפרטורות בתחום התקין? למעבד נדמה לי בBIOS יש שם כבר את הטמפרטורה, מה התחום שם? תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-