תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב P4 2.4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GF4 MX400 128MB. המחשב עובד יפה וחלק עד שמגיעים למשחקים בהם התנועה התלת מימדית רצופה. כאן מידי כמה שניות יש מצב שהתמונה קופאת לפחות משנייה ואז ממשיכה. על מחשב ישן עם GF1 אמיתי לא MX עם 32 מגה זיכרון הכל עובד חלק. ככה זה צריך להיות? זה מה ששוה הMX או אולי לחפש את הבעיה בקינפוגים?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא דריבר מתאים למצלמת הוידאו הדיגיטלית של JVC בגדם GR-D70 אני צריך USB דריבר אז אם אתם יודעים מאיפה אני יכול להוריד אותו אנא תגיבו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, יש לי זיכרון Corsair TwinX 1024m"g @ DDR400 מופיע לי פה שני מתחים אחד זה DDRvtt שרץ ב 1.3 וולט והשני DDRvdd שרץ ב 2.64 וולט האם זה בסדר ?! והשאלה השנייה זה לגבי כרטיס מסך - R9800PRO\ AGP8, וזה כותב שזה בוולט 1.6... - זה בסדר ? זה לא וולט של AGP4 ? עוד שאלה קטנה... מזה VCore !? והאם 1.4וולט זה בסדר בשבילזה ? תודה תום.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
The game Prince of Persia: Sands of Time no longer fails to play under Windows XP with an ATI RADEON 9100 or 8500 series product installed Offical ati "Resolved Game Issues"
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מאוד משונה עם הלוח... אם אני מבטל את כרטיס הרשת המובנה (Intel CSA) שבלוח, באמצעות הביוס, מאתחל, נכנס לביוס ומאפשר אותו מחדש ואז מאתחל, העסק נתקע בשלב ה P.O.S.T - כלומר, איננה מוצגת תמונה על המסך כלל - לא מגיע סיגנל. הפתרון הוא לאלץ את המערכת לכבות את עצמה באמצעות לחיצה בת 4 שניות על כפתור ההפעלה במארז ולהפעיל מחדש. אז יש פוסט והכל טוב ויפה, השאלה היא - למה זה קורה? אגב, ניסיתי כבר גירסאות ביוס שונות מ1012 עד האחרונה - 1016 ולא עוזר. ניסיתי לאפס את ה CMOS - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הביוס ולהחזיר מחדש - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הבטריה ולהכניס מחדש - כמה מפתיע, זה עדיין לא עוזר. אני מבקש מכם, משתמשי P4C נכבדים (רק P4C-E עם כרטיס הרשת המובנה של אינטל) - לגשת ל…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזו בעית חומרה.... אבל נראה מה אתם אומרים. אז ככה: כל פעם שאני מפעיל תכנית כלשהיו שמשתמשת בסאונד (winamp, teamspeak, משחק כלשהו) אז יש סיכוי שהסאונד "יקפא". מה הכוונה יקפא? פשוט אין סאונד. כדי לשחרר את ה"הקפאה אני פותח מין כזאת תכנה שבאה עם הדרייבר של הכרטיס קול, ושם פשוט מחליף בין האפשרויות לסאונד (אוזניות או 2-רמקולים). לא משנה על איזו אפשרות הייתי ולאיזו החלפתי עדיין הבעיה קיימת והיא נפתרת כשאני מחליף, לא משנה למה אני מחליף. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/dotts3/sound%5Fprob.JPG יש לי לוח אם Epox EP-4PCA3I עם כרטיס קול מובנה. אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שיחקתי עם הTHEME של הווינדוס ובטעות בחרתי משהו שהשחיר לי את הכל ואני לא רואה כלום! איך אני מחזיר את זה בחזרה? עריכה: לא משנה הסתדרתי..
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב.. היום קיבלתי מחשב חדש ואני מתקין את הסטים והכל.. התקנתי דריברים חדשים של הכרטיס מסך ושל הסאונד אבל כאשר אני נכנס לתוך המשחק משחק אני משחק 10 שניות ואז יש קפיצה של 200 פינג , וככה זה נמשך. אני חייב להגיד שאני משתמש בקונפיג שהשתמשתי בוא לפני קנית המחשב והפינגים שלי היו בסדר גמור.. מישהו יודע מה לעשות..? אה.. ואני בבזק בן לאומי אם זה עוזר. תראו נתנו לי פקודות והם עזרו בקצט אבל עדין יש לי את אותה בעיה מעצבנת! אני ממש לא יודע מה לעשות..אמרו לי לעשות: The normal rates: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 if you still have it, try these: rate 25000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 60 אבל זה לא עזר לי.. מה יכול להיות הבעיה??? תראו אני חושב שיש לי את הבעיה הזאת בגלל הסאו…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יום אחד רציתי להשתמש במלחם ופתאום יש הפסקת חשמל ומאז המךחם לא עובד :'(,עכשיו לגבי המצלמה היא נפלה ולא פועלת :'( אתם יכולים לעזור?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הצורב הוא מופיע בביוס אבל כשהמחשב מעלה את הווינדוס (XP) מתחילה הבעיה הוא מזהה חומרה חדשה ואז מופיע לי מסך כחול עם שגיאה, שיש בעיה עם חומרה חדשה ולנסות לעלות במצב בטוח, גם במבצב בטוח הוא לא עולה עם הצורב ניסיתי לשים אותו כראשי , משני וגם לבד, שום דבר לא עוזר מגיעים לווינדוס והוא לא מוכן לקבל את הצורב אם יש למישהו רעיונות אני אשמח תודה עירית
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. המחשב סלרון 600 משהו כזה, 64mb זכרוןX2. כרטיס מסך 3D voodoo נדמה לי... קיצר... אם אני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא כבוי הוא נדלק בלי בעיה. אם אני עושה לו ריסט, אפילו ריסט של יציאה מהביוס, הוא נשאר במסך שחור ולא מעלה כלום. גם אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב, הוא עדיין לא עולה ונשאר במצב של "מסך שחור", המאווררים פועלים. לא נשמעת פעולת הארד דיסק כך שאני משער שזה לא מהכרטיס מסך. גם בדקתי אותו במחשב אחר והוא בסדר. ניתקתי הכל מהלוח M חוץ מהכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ועדיין אין שינוי. נסיתי עם זיכרון אחד, עם השני, להחליף להם סלוט, כלום. לסיכום: המחשב נדלק רק לאחר הפסקה ארוכה (פעם דקות, פעם שעות) לאחר שהמחשב דולק כהלכה ומתבצע איתחול כלשהו (גם כיבוי והדלקה) אין יותר א…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לא מזמן פימרטתי אצל מישהו את המחשב, ואותו אדם לפני הפירמוט גיבה את כל העבודות שלו בוורד על דיסק. (הוא לא יודע באיזה וורד הוא השתמש לפני לא Office 2003) התקנתי אצלו Office XP וניסיתי לפתוח את הקבצים והאופיס שואל אם להתקין את ה- Office Converter אז אמרתי לו שכן, והוא פתח את העמוד שבמקום אותיות כל העמוד מלא במעין אפסים כאלה מרובעים. לדוג: 000000000 רק מרובעים ניסיתי לפתוח את זה עם Notepad ו- Wordpad והצריבה נעשתה ע"י Nero 5.5. אני מנחש שזאת בעיה בצריבה אך אם למישהו יש רעיון אני מאוד אשמח לנסות אותו... כמה שיותר רעיונות ככה יותר טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-