עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי פה בעיה קשה באופיס2000, כל אחת מהתוכנות של האופיס, אחרי שאני פותח אותה אחרי כמה שניות היא נסגרת בלי הודעה. זה קורה בכל התוכנות של האופיס ללא יוצא מן הכלל, בנתיים אני משתמש באופיס97 אך זה לא פתרון הגיוני מספיק. בוא נגיד ככה, זה לא ממש המחשב שלי, המנהל שלי ביקש שאני אסדר לו את זה ואני לא ממש מצליח. התקנה מחדש ל אופיס2000 לא באה כ"כ בחשבון כרגע. אם מישהו מכם מכיר את הבעיה או נתקל בה אי פעם ויוכל לעזור לו אז אני והבוס שלי נודה לו מאוד. תודה מראש לכל העוסקים במלאכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ALEXEY,

יש לי בעיה די רצינית הסי די רום פתאום הפסיק לקרוא לי דיסקים ולא מזהה אף דיסק הדגם הוא של SAMSUNG COMBO DRIVE SM-304 מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oronluko,

שלום יש לי בעיה במודם יציאת הcom לא תואמת למודם ואין באפשרותי לשנות במודם ומה שיש ביציאה לא מתאים מה לעשות?(הקלט/פלט לא תואם)(מערכת הפעלה xp)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לא מזמן עשיתי FORMAT על המחשב שלי בכל המחיצות הקיימות ובכל הHDD שיש לי התקנתי WINDOWS 2000 SERVER (אני יודע לא משהוא ) . לצערי הרב WINDOWS 2000 לא התאים לי מסיבות שונות כל שהן ואמרתי לעצמי טוב אני אכניס את ה HDD של ה 20GB לעבודה נתקין עליו WINDOWS 98 ושהוא יהיה MASTER וכך עשיתי מאותו הזמן ואולי קצת אחרי כאשר אני שומע מוזיקה וגם באינטרנט השירים קופצים לי גם קליפים וכל מה שקשור למולטימדיה , שאלתי משהוא שמבין בזה והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי התנגשות עם הכרטיס רשת והכרטיס קול (שניהם ON BORD ) אגב יש לי כרטיס רשת כי יש לי ADSL לקחתי כרטיס רשת אחר התקנתי אותו וכמובן שעשיתי את הONBORD בDISAIBLE הדבר עזר באמת אבל עדין יש לי קצת קפיצות מעצבנות ולא מוסברות ואני לא מבין למה יש …

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by asafmanor,

קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by frhan,

א מדפיסה עברית במצב דוס ההדפסה בגיפריש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by BabaGaNushka,

יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by le cat,

יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  11. כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לא מזמן הדרייבר של הכרטיס קול נעלם לי מהמחשב ונאלצתי להוציא את הכרטיס מהסלוט שלו ולהחזירו על מנת שוינ-שמוק יזהה אותו מחדש ואני אוכל להתקין את הדרייברים שלו שוב ובכן אומנם וינ-שמוק זיהה שיש כרטיס קול הדרייברים שהתקנתי בשבילו פתאום לא פועלים לי וניסיתי את כל הדרייברים האחרים באתר של יצרנית הכרטיס קול (CMEDIA) ועברתי על כל הדרייברים ואף אחד לא הצליח להפעיל את הכרטיס קול הבקשה שלי היא שמישהו עם כרטיס קול מאותו סוג יוכל לשלוח לי לינק לדרייבר המתאים (win98) או לחלופין מישהו עם רעיון לפתירת הבעיה תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by catcher,

אהלן התקנתי לוח אם חדש ASUS TUSL2-C ומעבד סלרון 1200. פירמטתי את הדיסק, התקנתי ווינדוס 98, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק (INF update utility for 815 chipset) והבעיה היא שאני מסמן את ה dma במאפיינים של כונן הדיוידי (ASUS E-612) ואחרי אתחול הוא לא מסומן. בלוח הקודם שהיה לי (ASUS P3B-F) לא היתה לי בעיה עם אותו כונן דיוידי. פניתי לתמיכה של אסוס והם אמרו לי לחזור על התהליך (התקנת ווינדוס+דרייברים) ובנוסף להתקין את Intel Applicatin Accelerator. זה גרם ל IDE controllers שב- task manager להפוך ל ultra ATA IDE controllers אבל ה secondary, שעליו יושב הדיוידי סומן בסימן קריאה ו האייקון של הדיוידי נעלם מה task manager וכמובן מ my computer. הביוס של הלוח האם הוא המעודכן ביות…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by Stealth,

היי ברשותי מצלמת וידאו panasonic עם חיבור firewire אשר אותו אני מחבר לכרטיס firewire pci כרגע אני עובד עם הulead videostudio 6 כאשר אני לוכד בvcd הכל טוב .. הבעייה היא האיכות אך כאשר אני מנסה כמעט בכל format אחר אני נתקל בבעיה שבכל תזוזה על המסך רואים קוים בתזוזות המהירות האיכות בsvcd נראת הההההההרבה יותר טובה .. אך הבעיה היחידה הקוים המכוערים המצורפים לסרט למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? בעזרת תוכנה אחרת טובה יותר אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by shimon23,

שלום יש לי את המינידיסק הנ"ל, וחוץ מהפעם הראשונה שחיברתי אותו לאחר ההתקנה שבו המחשב זיהה את המינידיסק, המחשב לא מזהה יותר את המינידיסק אלא בתור unknown usb device ניתוק וחיבור הכבל מחדש לאחר מספר שניות גם כן לא עוזר. למישהו יש פתרון לבעיה, אולי יש דריבר חדש יותר מהדריבר המצורף(איפה אוכל למצוא אותו?) יש לי שאלה נוספת לגבי התוכנה openMJ Jukebox שמשמשת להעברת השירים מהמחשב. יש לי דיסק(מקורי - שאני לא יודע איפה הוא בדיוק בבית), שהעברתי את כל השירים שלו ל mp3, את חלק מהשירים של הדיסק הזה התוכנה העבירה למינידיסק בעוד שכשניסיתי להעביר שירים אחרים מאותו הדיסק התקבלה ההודעה הבאה: למה ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by pini51,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את האינטרנט אקספלורר 6. למרות שאיתחלתי מחדש את המחשב האקספלורר החדש לא עלה. ברשותי תוכנת הפעלה חלונות 98 בעברית. מה יכולה ליהיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by asili,

ההגדרות שאני מכוון לא נשמרות במסך כלומר אני מכוון את הגדרות הכל טוב ויפה אחרי כמה שעות נגיד אני שוב יושב ליד המחשב ואני רואה שהתמונה השתנתה כלומר החלו עיוותים והתמונה לא ישרה יש דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  17. המחשב חדש דנדש, ולפתע הוא לא ועובד יותר, המחשב לא פותח מסך. chip set של SIS645 לפנטיום 4. !!!!אבל הנורית שמראה שהמחשב דולק מהבהבת!!!!. מישהו יודע מה זה אומר ???? ביניים הוצאנו הכל, ,CD, IDE, HDD, memory, LAN, FDD, all pci & AGP devices אם מישהו יודע על בעיה שיש בלוח הזה או משהו כזה, אז בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yoss,

מסיבה כלשהי אינני מסוגל עוד לבצע לכידת מסך (חלונות 2000 SP3) נראה כאילו מערכת ההפעלה איבדה את האפשרות הזו, מאחר ותוכנות לכידה צד שלישי עובדות (בדקתי עם http://www.americansys.com/download.htm)

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by rdros,

אני עובד עם board מסוים המחובר ל com. אני מצליח לשדר נתונים מהמחשב ל board אבל לא מצליח לקבל נתונים חזרה. שני ה coms מוגדרים היטב, עדכנתי את הדרייברים שלהם, ולאחר בדיקה עם terminator מסתבר שהם עובדים כראוי. דרך אגב, ה board עובד טוב במחשב אחר זהה לחלוטין עם הגדרות זהות. מערכת הפעלה- win2k. מה אפשר לעשות חוץ מ - ghost?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  20. הקובץ נקרא studio.exe ובגלל שהוא נמחק כל הקבצים של נגן המדיה לא פועלים בלחיצה אחת, אלה צריך לבחור שנגן המדיה יפעיל אותם מישהו יכול לשלוח לי אותו וגם להגיד איפה להדביק אותו?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by hamoodit,

יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by mic,

ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by DJO,

קניתי מחבר שלי סורק USB ARTEC , זה עבד טוב אצלו והוא יבוא עוד כמה ימים לנסות לפתור את הבעיה אצלי אבל חשבתי שאתם תדעו .. הורדתי דרייברים מהאתר שלהם נראה שהכל מותקן טוב מבקש ריסטרט ואז הופ. יכול להיות שהבעיה היא ששכחתי להסיר את הסורק UMAX הפררלי שלי קודם ( :AR15: ). בכל מקרה הסרתי את שניהם ומחקתי *UMAX* .. בכל מקרה, נדמה לי שה TAWIN נדפק.. שאני בא לסרוק אז יש קצת אורות וקצת קולות מהסורק אבל יש הודעת שגיאה. קיצר, הלפ.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  25. היום עידכנתי FirmWare לצורב ולסידירום. העידכון הלך חלק לשניהם, אבל פתאום הצורב הפסיק לקרוא דיסקים ! :-\ ניסיתי עוד גירסאות של FirmWare לצורב אבל כלום לא פעל. ניסיתי לשחזר וזה עדיין לא עובד. מה אני עושה?? ??? הצורב הוא Aopen 48x12x32, ה FirmWare המקורי הוא גירסה 1.10 .

• 0 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים