תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי באמצע העלאת חלונות 2000 במהלך הטעינה עם הפרוגרס בר: STOP: 0x0000007B (0xF081B84C,0xC000000E,0x00000000,0x00000000) INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE זה קורה אחרי שעשיתי resize ו- move לשתי המחיצות שלי של הכונן היחיד שלי ע"י PartitionMagic. זה ביצע את ה batch של PartitionMagic, עשה reboot ואז אמר לי operation complete והפעיל את וינדוס. ואז נדמה לי שלאחר ה- reboot הראשון זה קרה. בבקשה תעזרו לי, דחוף!! אני לא יכול להשתמש בכלל במחשב ככה ואני חייב אותו כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש AMD ATLON7 1700MHZ עם זכרון של 256 MB ולמרות הכל הוא זז כמו צב . על הזיכרון יש את נורטון אנטי וירוס וגם כאשר הסרתי אותו מהמחשב , המחשב עדיים זז כמו צב. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי למעלה משנה צורב של SONY 12/8/32 לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באינטרנט כאשר אני צורב אותם הצורב רושם שהצריבה היתה מוצלחת וכאשר אני בא לעלות את הסרט מהדיסק ה-MADIA PLAYER רושם שהקובץ פגום האם משהוא יודע מה היא הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
העכבר (על המסך, לא העכבר פיזית) התחיל היום לקרטע לי, הוא פשוט נתקע לשניה או שתיים, ואז ממשיך. לפעמים זה קורה לעתים רחוקות, אך לרוב זה מחמיר וקורה מספר פעמים ברצף, ולבסוף העכבר נתקע לגמרי וצריך Restart. פירקתי את כל רכיבי המחשב פרט לבורד, דיסק קשיח ראשי, זיכרון (הזזתי גם אותו) וכרטיס גרפי, וזה עדיין קורה. עם זאת, הפעתי את הווינדווס בדיסק הקשיח השני שלי, וזה לא קורה. גם בדוס זה לא קורה. מה שגורם לי לחשוד שמדובר בבעית תוכנה או דרייברים. (יכול להיות שזה *צירוף מקרים*, הייתי שם רק מספר דקות). השוותי את הדרייברים של המערכת (VIA etc.) של הכרטיס מסך ושל העכבר, הכל נראה זהה בין הווינדווס הזה לווינדווס הישן. הבעיה אגב התחילה רק היום, היו לי בעיות דומות לפני יותר מחודש, אבל אז החלפת…
-
- 31 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי שיש שגיאה בזיהוי של הפלופי "bios rom checksum error detecting floppy drive a media" רק אחרי כמה ריסטרטים אני מצליח להעלות את המחשב כמו שצריך מישהו יודע איך לסדר את זה או איך להוריד לגמרי את הפלופי ?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש ל תופעה מוזרה שכבר הרסה מסך אחד ונראה לי שהשני בדרך. המסך שהלך היה CTX בן שנתיים וחצי - עדיין באחריות וכעת בתיקון אז בנתיים שמתי מסך אחר ומתחילה שוב תופעה שכנראה שרפה את המסך הקודם. מה שקורה זה שיש תופעה כאילו המסך כבה לשבריר שניה ונדלק. זה נראה כאילו התמונה הולכת להיעלם ואז חוזרת לפוקוס. גם יש רעש כמו של כיבוי והלקה. המעניין - זה מופיע גם במעבר בין חלונות, נניח שיש לי כמה חלונות אקספלורר פתוחים, כשאני עובר מאחד לשני רק לפעמים - זה קורה. המסך הזה עבד עד עכשיו על מחשב אחר בלי בעיה בכלל. מה דעתכם? בעיה בחשמל / לא סביר כל השאר מחובר ותקין. בעיה בכרטיס המסך? אולי הגדרות? בעיה אחרת? המסכים מכוונים בתוך המגבלות של רענון כך שזה לא הגורם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, אז זה הסיפור: יש לי שני מודולים של זכרון sdram, אחד, אשר בא עם המחשב, הוא 64MB וב- 100MHZ. השני שקניתי לאחר מכן הוא 128MB וב- 133MHZ. לוח האם שלי הוא 440BX P3B-F - כלומר לפנטיום 3. העניין הוא שכשקניתי את הזכרון הנוסף לא ידעתי שהלוח שלי תומך רק ב 100MHZ. מה שקורה שכאשר אני משתמש בכל אחד מהזכרונות שלי בנפרד (64 או 128) אז המחשב עובד מצוין (כן גם ב- 128). אך כאשר אני משלב אותם יחד (כלומר 192MB) נוצר כנראה מעין קונפליקט בזכרון. המחשב עולה והכל פועל רק שהוא קורס לעתים מאד תכופות ואני מקבל מסכים כחולים (ב- 2000 ו- XP) אשר לאחר שחקרתי את משמעם גיליתי שהם נובעים מבעיה בזכרון. מסקנתי היא שבגלל הבדלי המהירויות בין שני המודולים יש בעיה. כנראה שלא קורה שהזכרון היותר איטי כופה ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המ...נגיד ויש לי 2 יציאות IDE מהלוח(סטנדרתי) ויש לי 4 התקני IDE (שתי הארדיסקים,צורס ודיוידי) מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם? לפי מה שהבנתי, זה לא טוב לשים הארדיק וסידי על אותו כבל, אז בעצם יותר טוב לשים שתי הארדיסקים על אותו כבל?! זה לא מאט כל אחד מהם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הלאפטופ שלי מוציא קרינה חזקה לכל הכיוונים (דיסק ?) האם זה אופייני ללאפטופים ? יש פתרון לבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G-Force 2 mx 400, וניסיתי קצת לעשות לו אוברקלוק, כנראה שהגזמתי קצת עם המהירות של הזכרון, וראיתי על המסך כל מיני עיוותים, אז עשיתי ריסט כדי לנסות להוריד את המהירות קצת.. שניכנסתי לשם משתמש שלי בווידווס, הכל היה בסדר, אבל אחרי 2-3 שניות, המסך נהיה שחור, כנראה עשה לעצמו ריסט או משהו, חזר למצב הרגיל לשניה, ואז חזרו העיוותים, ואיתם גם תקיעת העכבר.. המקרה הזה חוזר על עצמו כל פעם, מזל שהיה לי עוד משתמש ב-WinXP, שדרכו אני כותב כרגע את ההודעה.. עצות אני דיי אבוד.. :'(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישל י מחשב חדש... Asus P4T-E Pentium 4 1.8A וכשאני מחניס את הרדאון 8500 שלי ווינדוס אקספי לא עולה... המחשב פשוט קופא ברגע שהסמל של ווינדוס עם המד הכחול עולה... בקושי אפשר לראות אותו... המחשב עובד עם כל כרטיס מסך אחר... ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי שלו יש את אותו לוח וגם אצלו המחשב נתקע בדיוק באותו מקום... אני רק אציין שהדבר קורה רק בווינדוס אקספי... הרדאון עובד מצוין בכל לוח אם אחר... רעיונות?? שום דבר לא כתוב לא באתר של Asus ולא באתר של ATI... עזרה מהר בבקשה, אני מיואש... ד.א. מזל טוב על העלאת הפורומים מחדש... אני מחכה לזה כבר הרבה זמן!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי G3-V8200 ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה אבל אני לא מוצא את הדיסק אם התוכנה מישהו יודע לינק לתוכנה??? ניסיתי להשתמש ב-ASUS Live (עוד תוכנה שאפשר לראות טלוויזיה) אבל זה נותן לי את זה : video decoder detecting occurs error the reason could be : (1) your display card dosent have video decord (2) your monitor or monitor driver is not proper desigh for i2c bus control זה עבד לי כבר גם אם התוכנה הזאת וגם אם התוכנה שאני מחפש אבל החשב זה לא. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-