תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כשאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק במקום להיכנס למצב שינה. מה עושים? כרטיס מסך GTX 1060 Ti מסך: Dell 2209WA
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי דרך סטים את המשחק פורטל 2, בכל הפעלה המשחק קורס לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיאה ממש כשאמור להגיע התפריט הראשי של המשחק. גם חבר סובל מאותה הבעיה ושנינו משתמשים בכרטיס מסך של ATI, אחרי הרבה שיטוט באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה אך שום פיתרון לא עבד (עדכון דרייברים, לנסות להיכנס ללא אינטרנט וכו'...) אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אובכן המחשב שיש לי - (אם להוסיף עוד תכונות על המחשב, תגידו..) nvidia geForce 9800 GT Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 2 GB ram win XP מסך 19 עכשיו, tomb raider underworld , assassins creed , NFS Carbon רצים יפה עם הגדרות גרפיות מקסימליות, הכל חלק ויפה... אבל יש משחקים כמו NFS underworld , NFS Prostreet או Quantom Of Solace שלא רצים טוב... הכוונה שזה איטי, מקרטע, וכשאין עומס כמו מכוניות או אקשן אז זה חוזר להיות חלק *ד"א הדרייבר של כ. מסך מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תגידו במה אפשר לשפר או להחליף.. (המחשב חדש בן שבוע יש סיכוי לזיכוי על חלקים שלא תומכים)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש נייד של ACER (כן כן אני יודע, הייתי צריך לצפות לזה...). בכל מקרה האחריות הייתה של קומפיוטרסטור. לאחרונה הוא התקלקל (הוא פעם עלה לווינדוז ופעם לא....) לקחתי אותו לקומפיוטרסטור (אבא שלי התעקש וגם רצינו לבדוק אולי איכשהו נשארה אחריות) והם אמרו שמלפני 10 ימים ניופאן מתקנת תניידים. לי כל הקטע הזה נשמע די מוזר... ניופאן הצמיחה תוך 10 ימים שרות מעבדה לניידים?! כי למיטב ידעתי הם לא יבאו עד עכשיו מחשבים. השאלה שלי, יש איזשהו יתרון לתקן אצלהם? מישהו מכיר מעבדה טוב ואמינה לתיקון ניידים ? (אם אסור להגיד בפורום אז גם בפרטי זה בסדר )
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צפיתי בסרט שלי ע"י ריל פלייר. רציתי להריץ את הסרט אז לחצתי על הלחצנים המשולשים למטה שאני יודעת שהם מריצים. מה שקרה זה שבעצם כל הרצה ביטלה לגמרי את הקטע שדלגתי עליו. עכשיו הסרט קצוץ לגמרי. מה עשיתי לא בסדר ואיך מחזירים את הסרט לאורגילני. מה שמוזר יש לי את הסרט גם במקום אחר. פתחתי אותו שם והוא התנהג אותו דבר. מחכה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקי אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל ננסה בכל זאת קניתי היות איזה נגן MP3 וקיבלתי איתו מטעם עכשיו אני צריך להגדיר במטען איזה קוטביות הנגן משתמש ואני לא בטוח איך לקרוא את הסימנים על המכשיר מה שמצויר זה מצד ימין יש פלוס שמחובר בקו לעיגול מלא, מסביב לעיגול המלא יש חצי עיגול ריק שמתחבר עם קו למינוס. אז מה זה אומר? איזו קוטביות זאת? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם ידועה איזושהי בעיה בהתאמה בין לוחות gigabyte p35 מ revision 2.1 עם ספקים של corsair במקרה שלי יש לי ספק corsair hx 620w אמרו לי שישנם לפעמים בעיות בתאימות עם לוחות אם מסוימים במקרה שלי gigabyte p35ds3 rev2.1 המחשב נדלק ונכבה כל הזמן בלי להגיע ל post בדקתי אם מעבד אחר איפסתי את הביוס ושום דבר לא עוזר האם משהו נתקל בבעיה דומה עם ספקים של corair
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למשל העמוד הבא: https://www.amazon.com/gp/product/B06Y218M74/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לפני כמה דקות זה טען ועטן טען אחרי שניסיתי לבדוק מידות אחרות ובסוף קבלתי שגיאה Aw Snap הייתה לי בעיה בעוד דפים באמזון. כל שאר האתרים עובדים רגיל ,הבעיה רק עם אמזון. דפדפן כרום תודה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב כל פעם שהוא לא נמצא במשחק המחשב קורס מה זאת אומרת שהמשחק פתוח המחשב עובד רגיל ברגע שהוא סוגר את המשחק המחשב קורס משהו מכיר מקרה דומה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שם דיסק נקי מעתיק עליו שירים ומנסה לצרוב לא משנה באיזה מהירות זה עושה לי שגיאה ולפעמים גם כשאני מנסה לצרוב שוב על אותו דיסק הוא אומר שיש בו משהו ואין בו כלום http://img380.imageshack.us/img380/6320/untitledml0.jpg מה לעשות כדי שזה יצרוב? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי לוח GB GA-EX58-UD5 והכרטיס הזה בעצם משדרג אותי פלוס מינוס ללוחות מסדרה הA... אבל באתר של אסוס כתוב שהוא רק ללוחות שלהם. האם יש סיבה שזה לא יעבוד על הלוח שלי? אשמח לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-