עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by izir,

שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים

3. Started by avidan28,

שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by SSD,

למשל העמוד הבא: https://www.amazon.com/gp/product/B06Y218M74/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לפני כמה דקות זה טען ועטן טען אחרי שניסיתי לבדוק מידות אחרות ובסוף קבלתי שגיאה Aw Snap הייתה לי בעיה בעוד דפים באמזון. כל שאר האתרים עובדים רגיל ,הבעיה רק עם אמזון. דפדפן כרום תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by ZimoX,

שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב כל פעם שהוא לא נמצא במשחק המחשב קורס מה זאת אומרת שהמשחק פתוח המחשב עובד רגיל ברגע שהוא סוגר את המשחק המחשב קורס משהו מכיר מקרה דומה ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by izir,

מה עדיף כרגע תשתית בזק של100 מגה ברגע שהיה אפשר אשדרג ל1000 מגה TP-Link Archer AX10 AX1500 Dual-Band Wi-Fi 6 TP-Link Archer VR600

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  7. היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by devilon,

אני שם דיסק נקי מעתיק עליו שירים ומנסה לצרוב לא משנה באיזה מהירות זה עושה לי שגיאה ולפעמים גם כשאני מנסה לצרוב שוב על אותו דיסק הוא אומר שיש בו משהו ואין בו כלום http://img380.imageshack.us/img380/6320/untitledml0.jpg מה לעשות כדי שזה יצרוב? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by BladeRunnerSting,

יש לי לוח GB GA-EX58-UD5 והכרטיס הזה בעצם משדרג אותי פלוס מינוס ללוחות מסדרה הA... אבל באתר של אסוס כתוב שהוא רק ללוחות שלהם. האם יש סיבה שזה לא יעבוד על הלוח שלי? אשמח לתשובה.

11. חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by Idan-h,

בהמשך להודעה שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249406.0 אז הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא. נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס. מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה? תודה רבה, עידן.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by weamir,

תודה למשיבים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי חחשב טיפה ותיק ועייף שכולל i5 750 וכרטיס 660gtx. הכרטיס נקנה 3 שנים אחרי שאר המחשב. לאחרונה קניתי פיפא ולפעמים (לא בכל משחק) המחשב קורס והמסך נכבה עד לריסט. חשוב להדגיש שאני משחק במשחקים אחרים cod, gta v זה לא קורה והמחשב אמנם נתקע אם אני שם הגדרות גבוהות אבל לא קורס. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיךנאני יכול לבדוק את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by תושב העיר,

התקנתי ווינדוס 10 בצורה חוקית ואני לא רואה שום שינוי במערכת ההפעלה איך יודעים אם ווינדוס 10 פועל או לא ?

16. שלום אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זאת תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה שהקול מגיע בדיליי אז חבר שלי אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו , האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by sevenX,

אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by 111SHAR,

היי עשיתי רענון למחשב וזה איפס לי את כל ההגדרות או משהו כזה כרגע אני לא מצליחה לראות את הסרטון אלא רק לשמוע(באתרים כמו סדרות, יוטיוב וכדו) אשמח מאוד לעזרה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. יש לי מחשב של גיגהביט והוא לא היה בשימוש כבר שנה ומעלה, כאשר ניסתי להדליק אותו הוא לא עבד, אז בהתחלה הייתי בטוח שזה הספק כוח אז החלפתי, ראיתי שזה לא עוזר ושמתי לב שרק שאני מוציא ומחבר את הכבל של המעבד הוא מתחיל לעבוד אבל אז אחרי שימוש של יום שאתה מכבה אותו אתה צריך לעשות את זה מחדש(עם המעבד), אני חייב עזרה יש למישהו מושג פשוט אני לא רוצה הלחליף אותו. תודה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by Frequency,

הי, בפעם הראשונה חשבתי שזה סתם, אבל זאת הפעם השניה שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק לשניה ואז נכבה. אחרי זה הוא לא נדלק לפרק זמן מסויים, אני מנתק את הספק מחכה קצת ואז הוא נדלק. משהו מוזר. יכול להיות שזה קשור לליבה הרביעית שפתחתי. מעבד Athlon II X3 450 שכאמור הפעלתי את הליבה הרביעית Gigabyte GAMA78 LMT US2H דבר נוסף ששיניתי במחשב לאחרונה לפני שזה קרה - הוספתי heatsink לזיכרונות. לא נראה לי שזאת הבעיה. אגב, בעבר כשניסיתי להפעיל את הליבה הרביעית ושמתי הגדרות לא נכונות בביוס אז המחשב לא נדלק לי. משהו מדאיג. אחרי זה הביוס שחזר את עצמו והמחשב עבד. אז חשבתי שאולי באמת הוא משחזר או משהו (כי מספר הליבות נמצא על AUTO בביוס) אבל בפעמיים האלו הוא כן עלה עם 4 ליבות. יכולה להיות שלפעמים ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yosi_mirel1,

במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by fidel,

אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by b007,

שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by mastercod,

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=8085471 זהו תותאות של בדיקה של תוכנה 3DMARK מה אתה חושבים על זה זה תוצאות טובות? נ.ב אני לא חושב כי יש לי את המשחק call of duty 1 ועל רצולוציות גבהות הוא לא עובד חלק..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Sooki,

היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.