עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי שיש שגיאה בזיהוי של הפלופי "bios rom checksum error detecting floppy drive a media" רק אחרי כמה ריסטרטים אני מצליח להעלות את המחשב כמו שצריך מישהו יודע איך לסדר את זה או איך להוריד לגמרי את הפלופי ?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Or ei,

חיברתי את הלוח אם שלי לבד לספק והוא פשוט נשרף!!! מה יכולה להיות הביעה?? ספק זרם חשמל בבית? כי אני רוצה לקנות לוח חדש ואני לא רוצה שגם הוא ישרף......

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Psychopath,

Well, i don't know much about hardware... lets say that even close to nothing but I wanna build a computer with an AMD Athlon XP 1.9+ and GFroce 4 MX 460 I only need a mother board , memmory and a case to add to this and il'l build up the computer wioth my old hard disk and my nice sound blaster live! if you could post what hardware i should buy... meaning, what M.board and which kinda memmory and how much will it cost and also include a simple case that will do the job ... oh and, do i need any extra cooling systems ? thanks a lot ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by P4,

יש לי פנטיום 4 1600 עם 256 זיכרון RD-RAM ולוח אם של אינטל 450 - (אגב מה אתם חושבים על הלוח אם - האם הוא טוב?) ובכן - מה יותר טוב RD-RAM או DDR - אני ממש לא מבין בזה ועד היום חשבתי שזה אותו דבר.. אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by coolmoon,

קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה,נישיתי לעדכן את הביוס והמחשב לא נידלק אחר כך נתתי אותו לטכני, המחשב נידלק והכל עובד כמו שעון, חוץ מזה שהוא ניתקע ליפעמים במחשב היו לי שני זכרונות: אחד היה 100 הרצ ואחד היה 133 הרצ 64X2 הוא ניתק את ה133 הרץ ועכשיו אתם מבינים מה נישאר הבעיה שלי היא המחשב לא מקבל שום זכרונות 133 הרץ ובעם הוא היה מקבל ניסיתי ליפנות לטכנאי שלי אבל הוא טס לחו"ל נ.ב לא החליפו לי לוח אם סימנתי אותו מה אני עושה בתודה עידן אשכנזי!!!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by INFERNO,

תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Intelee,

שלום לכולכם ! יש לי בעיה שהמדפסת בזמן הדלקת מחשב תופסת את נייר שבתוך המגירת דפים,מכניסה אותו קרוב לחצי כאילו , "אדון אני מוכנה ......" אומנם לא שלחתי להדפסה כלום! ??? אבל כש אני מכבה אותה הכל מסדר עד הרגע שאני מכבה ומדליק אותו בחזרה. לא יודע מה עליי לעשות????

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shaulch,

שלום. רציתי לפרמט את מחיצת C ולכן גיביתי אותה למחיצה D זה גם 2 דיסקים שונים. אחרי שפירמטתי את C התקנתי מערכת הפעלה , הכל היה בסדר. אבל ברגע שרציתי להחזיר את המידע מכונן D לכונן C נוצרה בעיה - אין לי פתאום גישה לכונן D - דרך אגב כל המחיצות הם FAT32 . הפעלתי את ה PARTION MAGIC 7 דרך הדוס והתוכנה הראתה לי כאילו כונן D הוא UNFORMATED . מוזר ........ מישהו יודע א למה נוצרה הבעיה ב איך פותרים אותה - יש תוכנה שמאפשרת לעשות שיחזור , משהו ..... דרך אגב ה PARTION MAGIC 7 לא נותן לי את האפשרות ל UNDELETE. יש חומר חשוב במחיצה הזאת - מה עושים HELP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by striker,

אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום ;D שמעתי אצל הרבה אנשים שהם עושים צריבה מדיסק לדיסק והדיסק נדפק!!! יש לזה יתרון פשוט וקל!!! יש תוכנה בשם cdrwin שאני בטוח שרובכם מכירים אותה! עכשיו התוכנה הזאת מיעודת לצריבה cue/bin אבל יש לה גם צריבה מדיסק לדיסק חכמה! מה שהיא עושה זה: לוקחת את הדיסק המקור והופכת אותו לתמונה על הדיסק הקשיח ואחר כך צורבת מהדיסק הקשיח! הסיכוי נמוך שדיסק ידפק שהוא נצרב דרך הדיסק הקשיח ! היא תוכנה ששוקלת מעט מאוד! אבל היא תוכנה מעולה!! ככה אני צורב מדיסק לדיסק ולא נידפק לי אפילו דיסק 1! מי שרוצה אותה או לדעת פרטים עליה 127680243! תהנו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yirmi_opp,

יש לי בעיה עם הכרטיס קול. ברגע שהwindows עולה, מתחילים לשמוע רעשי רקע כאלה ברמקולים....... הורדתי דרייברים מהאתר של creative וזה עדיין לא פועל. יש לי כרטיס o/b. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לא מבין מה זה! you need to remove the capacitor C3 to 1uF

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Madam Necrophagous,

שלום! יש לי כונן DVD של חברת LG. הייתי מעוניינת בהדרכה איך לפרוץ אליו ולשנות את האיזור שלו לMULTI-ZONE. תוווודה, מדאם נקרופאגוס. :AR15:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xls,

שלום, יש ל תופעה מוזרה שכבר הרסה מסך אחד ונראה לי שהשני בדרך. המסך שהלך היה CTX בן שנתיים וחצי - עדיין באחריות וכעת בתיקון אז בנתיים שמתי מסך אחר ומתחילה שוב תופעה שכנראה שרפה את המסך הקודם. מה שקורה זה שיש תופעה כאילו המסך כבה לשבריר שניה ונדלק. זה נראה כאילו התמונה הולכת להיעלם ואז חוזרת לפוקוס. גם יש רעש כמו של כיבוי והלקה. המעניין - זה מופיע גם במעבר בין חלונות, נניח שיש לי כמה חלונות אקספלורר פתוחים, כשאני עובר מאחד לשני רק לפעמים - זה קורה. המסך הזה עבד עד עכשיו על מחשב אחר בלי בעיה בכלל. מה דעתכם? בעיה בחשמל / לא סביר כל השאר מחובר ותקין. בעיה בכרטיס המסך? אולי הגדרות? בעיה אחרת? המסכים מכוונים בתוך המגבלות של רענון כך שזה לא הגורם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by montigo,

העכבר (על המסך, לא העכבר פיזית) התחיל היום לקרטע לי, הוא פשוט נתקע לשניה או שתיים, ואז ממשיך. לפעמים זה קורה לעתים רחוקות, אך לרוב זה מחמיר וקורה מספר פעמים ברצף, ולבסוף העכבר נתקע לגמרי וצריך Restart. פירקתי את כל רכיבי המחשב פרט לבורד, דיסק קשיח ראשי, זיכרון (הזזתי גם אותו) וכרטיס גרפי, וזה עדיין קורה. עם זאת, הפעתי את הווינדווס בדיסק הקשיח השני שלי, וזה לא קורה. גם בדוס זה לא קורה. מה שגורם לי לחשוד שמדובר בבעית תוכנה או דרייברים. (יכול להיות שזה *צירוף מקרים*, הייתי שם רק מספר דקות). השוותי את הדרייברים של המערכת (VIA etc.) של הכרטיס מסך ושל העכבר, הכל נראה זהה בין הווינדווס הזה לווינדווס הישן. הבעיה אגב התחילה רק היום, היו לי בעיות דומות לפני יותר מחודש, אבל אז החלפת…

• 31 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. אוקי, אז זה הסיפור: יש לי שני מודולים של זכרון sdram, אחד, אשר בא עם המחשב, הוא 64MB וב- 100MHZ. השני שקניתי לאחר מכן הוא 128MB וב- 133MHZ. לוח האם שלי הוא 440BX P3B-F - כלומר לפנטיום 3. העניין הוא שכשקניתי את הזכרון הנוסף לא ידעתי שהלוח שלי תומך רק ב 100MHZ. מה שקורה שכאשר אני משתמש בכל אחד מהזכרונות שלי בנפרד (64 או 128) אז המחשב עובד מצוין (כן גם ב- 128). אך כאשר אני משלב אותם יחד (כלומר 192MB) נוצר כנראה מעין קונפליקט בזכרון. המחשב עולה והכל פועל רק שהוא קורס לעתים מאד תכופות ואני מקבל מסכים כחולים (ב- 2000 ו- XP) אשר לאחר שחקרתי את משמעם גיליתי שהם נובעים מבעיה בזכרון. מסקנתי היא שבגלל הבדלי המהירויות בין שני המודולים יש בעיה. כנראה שלא קורה שהזכרון היותר איטי כופה ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by menis,

format c:/s

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by TheSoupNatzi,

המ...נגיד ויש לי 2 יציאות IDE מהלוח(סטנדרתי) ויש לי 4 התקני IDE (שתי הארדיסקים,צורס ודיוידי) מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם? לפי מה שהבנתי, זה לא טוב לשים הארדיק וסידי על אותו כבל, אז בעצם יותר טוב לשים שתי הארדיסקים על אותו כבל?! זה לא מאט כל אחד מהם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי באמצע העלאת חלונות 2000 במהלך הטעינה עם הפרוגרס בר: STOP: 0x0000007B (0xF081B84C,0xC000000E,0x00000000,0x00000000) INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE זה קורה אחרי שעשיתי resize ו- move לשתי המחיצות שלי של הכונן היחיד שלי ע"י PartitionMagic. זה ביצע את ה batch של PartitionMagic, עשה reboot ואז אמר לי operation complete והפעיל את וינדוס. ואז נדמה לי שלאחר ה- reboot הראשון זה קרה. בבקשה תעזרו לי, דחוף!! אני לא יכול להשתמש בכלל במחשב ככה ואני חייב אותו כרגע.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by udi,

יש לי למעלה משנה צורב של SONY 12/8/32 לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באינטרנט כאשר אני צורב אותם הצורב רושם שהצריבה היתה מוצלחת וכאשר אני בא לעלות את הסרט מהדיסק ה-MADIA PLAYER רושם שהקובץ פגום האם משהוא יודע מה היא הבעיה?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים