תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי ראוטר DLINK 6850U, הוא משמש כראוטר עיקרי, זה שמחובר לאינטרנט יש לי בנוסף ראוטר DLINK 2760U שמוגדר כ-AP אני כבר אובד עצות, עבדתי לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בתפריט הראוטרים איפה אני רואה את ה MAC שלהם? האם זה ה-BSSID בתפריט ה wireless? כשהגדרתי השתמשתי בזה כי לא מצאתי MAC באף אחד מהראוטרים) בראוטר 6850 - הפכתי את התפריטים מכל כיוון אפשרי ולא מצאתי שום איזכור ל WDS או wireless bridge תודה מראש למי שיכול לעזור, כבר יומיים מתעסק עם זה ללא הצלחה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
---------- קיבלתי את התשובה מחיפוש ברשת .
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הי, כשאני חוזר למחשב לאחר זמן מה (אחרי שהמסך נכבה והמחשב עבר ל sleep) , החלון נהיה קטן יותר - זה מראה בפינה שלו, בכפתור האמצעי (להגדיל / להקטין) , שהוא מתנהג עדיין כאילו הוא על מסך מלא (ראה תמונה) וכל פעם, שאני חוזר למחשב, אני צריך להקטין ולהגדיל אותו שוב, שיחזור למסך מלא... אני עובד עם הרבה חלונות, וזה ממש מעצבן.... יש למישהו מושג מה זה, למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור אתזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. הערה: שמתי את האשכול בטעות בפורום לוחות אם.. נראה לי שזה י…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד HP pavilion בן כמה שנים. בעת האיתחול ויסטה מפסיקה לפעול באמצע מסך הטעינה, עוברת למסך שחור ואין שינוי. היישומים "תיקון האיתחול" ו"שיחזור המערכת לנקודה קודמת" לא פתרו את הבעיה. מצב בטוח (safe mode) גם הוא לא עולה - נתקע בעת טעינת crcdisk.sys. פרטי הטעות לפי הודעת השגיאה בתיקון האיתחול: StartupRepairV2 AutoFailover 6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 6 917518 xfe0 xfe0 0 2 WrpRepair 2 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 תודה מראש על כל עזרה שתינתן!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לפני כיומיים ניסיתי לחבר דיסק און קי לשקע usb שבחזית המכשיר.המחשב מודיע שההתקן אינו מזהה את החומרה.במנהל ההתקנים מופיעה הכתובית UNKNOWN DEVICE עם משולש צהוב .ניסיתי לחבר לשקע אחר ולפעמים יש זיהוי.אני חייב לציין שכל הצרכנים האחרים המחוברים למחשב פועלים.ניסיתי להסיר התקנה של כל ההתקנים ולבצע RESTART אולם ללא הועיל.מה עוד ניתן לעשות? תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי כולם, הנה המפרט של המחשב שלי: i5 750 NVidia GTS 250 P7PP5D 4GB Ram מארז (לא יודע עד כמה זה משנה, בעיקר לגבי קירור) - Antec Two Hundred ספק - Seasonic M12 - 500W Windows 7 64Bit HDD - Samsung HD103UJ 1TB - Split 100, 900 מקום פנוי ב100GB - 20GB מקום פנוי ב900GB - 110GB הבעיה: קודם כל למחשב נורא קשה לעשות MultiTasking, אם אני מנסה לראות סרט בVLC ולהיות בפיירפוקס בו זמנית הוא פועל לאט, אחרי כמה זמן זה מסתדר אבל בכל מקרה פועל לאט. במשחקים (Heroes VI, Spiderman Shattered Dimensions, Skyrim) כל כמה זמן המסך משחיר לכמה שניות ולפעמים המשחק אפילו קורס, כשסקיירים קרס היה כתוב שהדרייבר קרס אבל גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (הכי מעודכן) זה עדיין קורה. ניסיונות שלי לתקן …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי לחבר שלי כרטיס זיכרון חדש שהוא הזמין אשר דורש יותר מטח מהכרטיס זיכרון הקודם . כמו כן יש לו ספק ג'נרי , עכשיו כאשר חיברתי וכמו כן הרחנו ריח שלו משהו שרוף וזה הגיע מהכרטיס מסך אז השאלה שלי היא האם בגלל העומס על הספק (אם בכלל זה יכול ליצור עומס על הספק הג'נרי ) אז יכול היה הכרטיס מסך להישרף ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בבעיה מוזרה.. כשאני לוחץ במקלדת על אחד מהמקשים כמו: ר' ק' ו' נ'.. למשל ב-" ר' " נפתח חלון הפעלה.. ולמשל כשאני לוחץ על " כ' " נפתח החיפוש . ניסיתי להחליף מקלדת וזה לא עזר.. עדיין הבעיה נמשכה, ניסיתי לפתוח את לוח המקשים הוירטואלי וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את ה windows מחדש וזה עדיין לא עזר. אני נואש! אני לא יודע מה לעשות!! אני לא יכול ככה לרשום ולא לשחק ולא לעשות כלום במחשב !!! דרך אגב, הודעה זו נכתבה ממחשב אחר .. תודה מראש לעוזרים!! :-)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. אתמול הורדתי אפקט בשם element לאפטר אפקט שמוסיף והופך דברים לתלת מימדיים אחרי שהתקנתי לחצתי על האפקט וזה עשה לי חלון כזה לחצתי על OK לחצתי על scene setup וזה פתח לי חלון כזה מה אפשר לעשות? זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. המחשב פשוט עושה מתי שבא לו ריסטארט, בלי להודיע מראש, פשוט עושה ריסטארט, ואחר כך שהוא עולה הוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הבאתי לכם את הדו"ח והפרטים שלו, אולי זה יעזור לכם. אני שואל - למה זה קורה? זה ממש מעצבן. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מדליק אותו הוא עולה וכמעט מצליח להגיע לוינדוז אבל אז יש NO Signal וריסטרט מה זה אומר? חשבתי ש No Signal בדר"כ זה כרטיס מסך אבל אם זה היה כרטיס מסך אז המחשב לא היה עולה בכלל, לא? יש לכם עצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. איני בטוח לאיזה פורום זה יותר מתאים, אז אם זה יותר מתאים לאוברקלוק תעבירו בבקשה. כרגע אני על אובר קלוק של FSB 155 (מעבד במקור פנטיום 4 B 2.66Ghz). לוח האם שלי הוא Asus P4P800SE ציפסט 865. כרגע באובר המחשב יציב ואני באובר הזה מספר רב מאוד של חודשים..מעל חצי שנה..אפילו שנה..לא זוכר כמה זמן. המחשב יציב מאוד, אינו נופל אף פעם (אולי קרו פעמים אחדות מאוד בעבר הרחוק). ברגע שאני מנסה לעלות ל160Mhz FSB המחשב נטען עולה ונשאר יציב לכמה דקות עד שמופיע מסך כחול והוא עושה ריסט. או שהוא נשאר יציב עד שאני מריץ סופר פאי והוא נופל בזמן אחד הלופים. עכשיו פתחתי דיון באובר קלוקינג וקירור ושם ניסו לעזור לי מה כבר יכול להגביל אותי. הזכרונות שלי הן זכרונות פשוטים שקניתי פעם …
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח אם את הדבר הזה שכתוב למעלה.. זה שמהו מובנה בלוח אם כי אני רואה על הלוח את הג'וק שכתוב עליו את זה.... יש באתר של הלוח אם שלי לינק לדרייברים של זה והלינק לא עובד ואת הדיסק דרייברים איבדתי ואני לא מוצא בשום מקום באינטרנט דרייברים של זה? זה חשוב?? מה זה עושה בכלל? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם.בחיבור המקלט של ה Wireless Desktop החדש שלי,הווינדוס xpמזהה חומרה ומבקש דריברים ובמחשב אחר הxp מתקין לבד והכול עובד.מה לעשות,אין לדגם הזה דריברים Wireless optical Desktop microsoft 700 אחרי נסיונות רבים הבנתי (אני מקוה)הוויינדוס מזהה משהו בusb אבל לא טוען דריברים.שאלתי היא איזה דריברים מהרשימה להתקין לא בכוח,בתודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-