עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 62 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by izir,

שלום ותודה לעונים כל כמה זמן המחשב לא עולה לי כאילו אני מדליק אותו ולא עולה הוינדוס והוא כל 10 שניות עושה ריסטרט מנסיון עבר וגם עכשיו זה קרה,שאני מנתק את החיבור החשמל של הכרטיס מסך ומחבר מחדש אז המחשב נידלק. האם הלך לי הכרטיס מסך? מה ניתן לעשות?

3. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מזה AGP SIZE זה נמצא בביוס ויש כמה אפשרויות מ 32M עד 512M ועל כמה להשים את זה ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oa_18,

שלום לכלום אני רכשתי את המחשב חדש בלי WINDOWS התקנתי הכל אבל אני מסתבך להפעיל את הWIFI וזה בגלל שאני לא מצליח להוריד ולהתקין את הדריבר אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מהאתר של DELL בדגם הזה יש לי מערכת הפעלה WIN7 32 ביט הדרייבר שאני צריך זה network controler משהו יודע מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by erantz,

שלום , בחודש האחרון המחשב שלי לא פועל כמו שצריך, זה התחיל בכך שהיו תקיעות מוזרות במהלך עבודה עם הוידוס , ביצעתי RESTART , המחשב ביצע RESTART אך אין את הצפצוף שה BOOT תקין ולא רואים כלום במסך כולל BIOS . פתחתי את המארז ושיחקתי עם הזכרונות והכרטיס מסך , הוצאתי והכנסתי , הסתדר , והמחשב עלה תקין ועבד כמו שצריך. לאחר שבועיים שוב זה קרה שהמחשב עולה כאשר אין צפצוף ולא רואים כלום במסך , הפעם שום דבר לא עזר ולא הצלחתי להפעיל אותו כמו שצריך, לאחר כמה שבועות (כבר קניתי מחשב חדש) שוב פעם המחשב עולה תקין. האם מדובר על בעיה בכרטיס מסך או לוח אם ? יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by fedora,

שלום. ברשות אמי מחשב נייד ישן COMPAQ עם WIN8, הHD כנראה מת (מידי פעם יש לו נקישות) אף מחשב שחיברתי את הHD אליו לא זיהה אותו. לפני מס' שנים (בתקופת WIN XP) הייתה לי אותה בעיה עם HD חיצוני (NTFS) והצלחתי עם CMD להציל את המידע שעליו. לצערי אני לא זוכר איזו פקודה הזנתי אני כן זוכר שזה לקח כמה שעות ויכולתי לראות בCMD את כל מה שהוא משחזר. ניסיתי תיקון עם chkdsk /r /f /x - לא עזר מישהו אולי מזהה עם איזו פקודה\תוכנה בCMD ביצעתי זאת? או מכיר דרך להציל את המידע שעליו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by אלה קוממי,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips תודה לעוזרים.

8. Started by Cyb3r,

כמו בתראד הקודם, שוב שיחקתי וורקראפט (מה לעשות, אני חולה על המשחק הזה, חוץ מזה שהוא היחיד שיש לי ורץ נורמלי, בערך :-X) באמצע המשחק המחשב החל לבצע כיבוי מערכת מסודר, למרות שנוצר בין השאר קובץ דאמפ, בדקתי עם הכלי הסרה לוירוס המוזר החדש ZOTOB אבל לא היו לו שיירים :-X בדרך כלל כשוורקרפט קורס, הוא עושה זאת במלוא תפארת והדר, וכל המחשב אחריו מתחיל לעלות מחדש בלי כיבוי מסודר. צירפתי קובץ דאמפ, אשמח אם תעזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by YairGOW,

בזמן האחרון, כאשר אני משחק, כל הזמן נכבה לי המחשב בפתאומיות. בדקתי ב-Event Viewer, וגילית שהתקלה היא חימום יתר של כרטיס המסך - היה כתוב: "System shutdown due to graphics card overheating". גיליתי שהוא מגיע בזמן משחק לכ-100 מעלות צלסיוס ול-85-90 מעלות במצב רגיל ללא הפעלת משחקים. בבקשה, אני צריך פתרונות.

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328

11. המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בימים האחרונים מהירות ההורדה שלי בשעות הערב נהפכה להיות איטית (100 במקום 187) והפינגים לארץ עלו (100ms במקום 20-30) התקשרתי לתמיכה של אינטרנט זהב ואחרי 100 בדיקות הגיעו למסקנה שיש לי קבצים מרגלים וטרויאנים בגלל שב netstat -n יש לי גם פורטים 443,1076,1077 ובגלל זה ההורדה שלי איטית ניסיתי את כל התוכנות שאני מכיר ועדיין זה נשאר (Spybot,adaware6,HiJackThis,CWShredder) ועדיין הופיעו לי הפורטים לבסוף פירמטתי וכשאני בודק שוב netstat -n הפורטים שוב מגיעים אם למישהו יש רעיון אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by diablo4u,

יש לי מסך mag 19 inch 810fd יש לו 2 בעיות 1. הביהרות שלו מוזרה. וכאשר אני פותח את המחשב אחרי נגיד שהיה סגור בלילה כל פעם שיש מסך לבן או משהו בהיר הוא נסגר... ככה בערך 15 פעם ואז הוא מסתדר.. 2. יש לו פסים אדומים לרוחב של המסך בהפרשים של 5 סמ בערך כל אחד. וזה לא קשור להגדרות. גם כשמהסך לא מחובר אלא רק למחשב רואים את זה על המסך השחור. המסך הוא בן 3. אז רציתי לדעת איפה יש באזור המרכז מקום שבכלל יסתכלו על כזה דבר ויוכלו לתקן (כי עד עכשיו איפה שלא התקשרתי אמרו לי לא מתקנים, ואלה שכן אמרו שמתקנים אחרי שאמרתי את הבעיה אמרו לי לך למקום אחר). עשיו אם אי אפשר לתקן אני קונה מסך חדש 17 אינץ. כבר פתחתי על זה דיון כאן. אם יהיה לי מספיק תקציב אני הולך על הviewsonic שאמרו שהוא הכי טוב. וא…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אני רואה את זה כאן הרבה לכאלה שאומרים שנתקע המחשב או משהו מקווה מאוד לעזרה תודה רבה לעוזרים1|

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. כי שמעתי שלמשל אתרים מסויימים משתמשים במשאבי המחשב לשם משהו אחר... יש לזה הרחבה? סתם מתוך סקרנות

17. Started by THE-MASTER,

יש לי מקלדת וחלק מהכפתורים שלה לא עובדים(כל התוספות של המקלדת) אני צריך דריבר למקלדת שלי בשביל שכל הכפתורים יעבדו המקלדת שלי היא MICROSFOT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A תנו לי קישור להורדה(ולא לאיזה אתר כי אני תמיד מסתבך) בתודה מראש לכל העונים מצפה לתגובות

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by orengr,

היי יש לי מחשב P3 , בזמן האחרון הוא החל להכבות לאחר כמה שעות . בלפני יום המחשב כבה ומסרב להדלק .. ניסיתי לנתק את כל האביזרים ולאתחל רק עם כרטיס מסך , וללא הצלחה . יש רעש כשאני מדליק , הארות דולקים אבל המחשב לא עולה לביוס . פירקתי את המעבד ונראה לי שהחומר בין צלעות הקירור והמעבד התייבש , יש קשר ? אשמח להצעות , תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3 שאני רוצה להפעיל כמחשב משרדי. הבעיה היא שבהפעלת המחשב, המחשב לא שולח אות למסך ובמקום זה מתחיל לצפצף. חשבתי בהתחלה שאולי יש בעיה עם כרטיס המסך, אבל ניסיתי להחליף אותו עם כרטיס תקין והתוצאה היתה זהה. בנוסף, אם מכבים את המחשב ומנסים להדליק אותו מחדש, הוא לא נדלק. רק אם מחכים כמה דקות, ניתן להפעילו מחדש (בדרך כלל צריך גם להוציא את המחשב מהחשמל ולהכניס חזרה). אם יש לכם עצות לזיהוי ותיקון התקלה, אודה לכם על כל הנחיה שתוכלו לתת לי.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by ychamp,

אז אני קם היום בבוקר ו מנסה להדליק את המחשב ו שום דבר לא קורה. לא הייתה שום הפסקת חשמל ואחת מהנורות על הלוח אם מאירה. המפרט שלי הוא opteron 148 DFI lanparty NF4 ultra 1 GB ram 6800GS wireless internet adapter אני די בטוח שזה לא הכבל של הכפתור שהתנתק היות ו ניסיתי להדליק את המחשב מכפתור ההפעלה על הלוח אם עצמו. מה שאני פוחד ממנו זה שהלך הלוח אם, לאחרונה היו בעיות עם המאוורר שלו אבל אתמול בלילה הוא עדיין טרטר לי בראש ו המחשב נדלק ונכבה כמו שצריך. :nixweiss: עזרה בבקשה?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by shai_123,

אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by oz12,

יש לי דיסק קשיח על המחשב ... עכשיו הוספתי עוד אחד בחיבור של IDE כי זה דיסק קשיח ישן ! עכשיו הגדרתי בביוס והכול ... אבל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר כיאלו לבחור בין השניים אני לא הבנתי את זה ? יכול להיות שהדסיק קשיח החדש הוא מפורמט כיאלו אין בו כלום וצריך להתקין עליו גם ויינודס? כי בביוס הגדרתי drive cinfiguration------> ATA\IDE configuration ----> LEGACY במקום הלגסי היה רשום לי ENHANACED וזה לא זיהה מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by robicon,

בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונד יש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזה תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by ikehgl,

מידי פעם, כשאני נכנס לאתר כלשהו ( עכשיו זה קורה באתר הזה) קופצת ההודעה הבאה וחוזרת על עצמה כמה פעמים: Script Error ! Do you want to continue running scripts on this page Yes / No למה זה קורה ואיך לתקן ? נוסח קצת שונה מופיע: Error: Object doesn't support this action ומופיע גם שם האתר בשורה של URL

25. Started by ikehgl,

יש לי Windows 10 .לאחרונה קורה שאחת לכמה ימים המחשב נכבה וצריך להפעיל אותו דרך כפתור ההדלקה. סקטורים c, d תפוסים עד כ 70 אחוז, כך שזה לא מעומס יתר. למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.