תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את המיקרופון לחיבור של כרטיס הקול ואין שום הגבה בדקתי בחוברת של הלוח אין שום מידע על זה העיה היא על המערכת שבחתימה בלבד במחשבים אחרים אין את הבעיה אני לא יכול לדבר בסקייפ זו בעיה מעצבנת מאוד בתודה יבגני.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם החיבור של הפלופי בנייד - הוא כמו במחשב רגיל? (אני יודע שחיבור הHDD שונה)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS (סליחה על הדאבל פוסט.)
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני נוהג לקודד סרטי DVDR במחשב. הפעילות לוקחת זמן וכן מצריכה עבודה מרובה עם קבצים גדולים על הכונן הקשיח. בהתחלה הכל עבד כשורה, כמה קידודים הסתיימו ללא תקלות. היום, לאחר כמות נכבדה, במהלך העבודה הכונן הקשיח שלי מכבה ומדליק את עצמו מחדש, ופעם אחת אף כיבה והפעיל את עצמו כמה פעמים עד שעשה ריסט. המצב מתחיל להפחיד אותי שכן יש לי הרבה חומר על הכונן :\ השאלות שלי הם ככה, ממה זה נובע? האם הספק (GENERIC) יכול להיות הבעיה? האם יש השפעה לכך שהתהליך מצריך עבודה בין שני כוננים (חצויים מאותו כונן פיזי ) אחד NTFS והשני FAT32? האם יש פתרון או תוכנה שתראה לי את מצב הכונן? תודה רבה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
יש לי לוח ABIT NF7S וחיברתי לו 256 MB של DDR רגיל עם מעבד 2400 AMD אתלון XP ומאיץ גרפי ישן של קריאטיב ועל המסך בהפעלה לא רואים כלום יש למישהו רעיון??
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לא מניע, אחרי הרבה ניסויים הגעתי למסקנה שהצ'יפ CMOS שעליו צרוב הביוס, שרוף. הזמנתי צ'יפ צרוב מהאתר: www.badflash.com... (כמו שכתוב באחד המדריכים כאן באתר)... עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כשאני אקבל את הצ'יפ? רק להכניס אותו במקום האחד הישן? או שיש עוד איזהי פעולה שאני צריך לעשות? (להוציא את הסוללת גיבוי... אנערף מה עוד אפשר לעשות)... תודה.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, כבר שנים שיש לי כרטיס טלויזיה PCI ישן עם ציפ של BT שעובד מצויין. עכשיו, ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט USB TRUST SpaceCam 120, נראה שההתקנה צלחה אבל יש 2 בעיות. 1. תוכנות שונות (מסנג'ר..) מזהות לי את הכרטיס טלויזיה כמצלמת האינטרנט ומשדר למי שאני עושה איתו שיחה את מה שאני רואה בטלויזה, שזה נחמד אבל לא קשור. 2. פתאום אני רואה בטלויזיה רק שחור לבן. רעיונות? דני
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מטלוויזה של Fly video (כן כן אני יודע שהם חרות אבל זה היתה מתנה אז מה אני יעשה) ואני מתקין אותו ובהתחלה הוא עבד סבבה אחרי מספר פרמוטים בהתקנתו של הכרטיס הוא אומר לי שאליי להתקים קובץ בשם lvtuner.sys והוא אמור לי שזה לא נימצא בדיסק ועם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה עזרו לי כי אני ממש רוצה שוב לרואת טלוויזיה במחשב ולא לריב עם אמא שלי כל פעם שהיא חוזרת מהעבודה ועד דבר אל הממרי של הכרטיס רשום life view אז ממש בבקשה עזורו לי
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נייד של HP ואחרי ההפעלה והכל נכנסתי ל BIOS שלו לראות מה הולך שם.. והבעיה היא שפשוט לא הולך שם כלום ! בקושי יש שם כמה הגדרות עלובות בסיסיות וזהו... אין אפילו אפשרות לבטל התקנים שאני לא רוצה כמו FIREWIRE... האם מישהו מכיר אפשרות להציג מאפיינים מתקדמים ב BIOS הזה שמגיע עם הניידים של HP ? כי קשה לי להאמין שאין בכלל דרך לשלוט על דברים כל כך בסיסיים (אני כבר לא מדבר על FSB או OC... ) תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי יש לי 6600GT של GB עם VIVO ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את ה WDM DRIVER המעודכן, יש לי כמה תכנות צפיה, DIRECTX האחרון, חיברתי את ה RCA לכניסת COMPOSITE ואני לא מצליח לראות YES במחשב. המסך קופץ, הוא משנה את הרזולוציה שלו לנמוכה מאד ויוצאת הודעת WINDOWS טיפוסית של שגיאת חומרה ב NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה??? יש לי גם כרטיס של LEAD TECK ודרכו אני כן רואה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עשיתי פורמט עכשיו המחשב מזהה כאילו יש לי רק 512 מגה RAM ויש לי 1024 מה לעשות? שאני פותח את הטלווזיה זה מביא לי הודעת שגיאה שצריך לסגור את התוכנה ומציע לי לשלוח את הבעיה למייקרוסופט (ההודעה הרגילה והמעצבנת...) מה זה יכול להיות?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הכונן תקליטונים(Floppy) לא פועל כראוי , הנורה שלו תמיד דולקת והוא לא מצליח לקרוא דיסקטים שאני מכניס אליו: אם הבעיה המתוארת למעלה מופיעה אצלכם , אז זה ככל הנראה חיברתם את כבל הנתונים של הפלופי(FDD Cable) הפוך. הפיתרון לבעיה הוא פשוט מאוד - הוציאו את כבל הנתונים וחברו אותו כמו שצריך. כך נראה כבל התונים של הפלופי - *מי שמתקשה בנושא ההרכבה והתקנת הפלופי , שילחץ כאן כדי לראות איך מחברים אותו נכון.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מארז CHENBRO עם יציאות USB,FIREWIRE, אוזניות ומיקרופון. מכל היציאות, רק הUSB מחובר, איך אני יכולך לחבר את השאר? (לפחות אוזניות) יש לי כרטיס קול SBLIVE 5.1 של CREATIVE ולוח אם K8NF-9 של GIGABYTE.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-