עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לחברי הפורום בלפטופ של דל, האפשרות להעיר את המחשב מהמקלדת האלחוטית, לא זמינה. יש לציין שעידכנתי את הביוס ואת כל הדרייבים. בנוסף הפעלתי את האפשרות מהביוס, רק ממנהל ההתקנים האפשרות אפורה ולא זמינה. חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי פתרון. אודה לכם על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Overshot,

שלום לכולם. שמי אדי, אני בן 21 ואני חדש פה בפורום. הבעיה היא כזאת : כשהוצאתי את הספק, והכנסתי אותו לגוף של ספק אחר שקצת יותר מאוורר, בטעות הלחמתי את ה 5V ל12V. זה בעצם אומר שההארדיסקים שלי קיבלו 12V למקום בו הם אמורים לקבל 5V. עכשיו אחד בכלל לא נדלק, ההארדיסק האחר נדלק אבל לא ניתן לזיהוי על ידי המערכת. מה אפשר לעשות בנושא? יתכן ואני יכול להזמין PCB(לוח) חדש ומרכיב? זה יחסוך לי אלפי שקלים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  3. שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by oz12,

לנעול

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by ag43,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by X_Dror,

שלום אנשים! בימים האחרונים הייתה לי בעיה די מוזרה עם ההארדיסק. זה התחיל ככה - שיחקתי Cs:S בלילה בזמן ש- Azureus עבד (Client של ביטורנט) ובזמן הזה היו לי מעין קטיעות במשחק, יצאתי מהמשחק , ופתאום העכבר נתקע ואחרי כמה שניות הופיע לי Blue Screen Of death והייתי חייב לעשות Restart. ה- Windows עלה והכל, הפעלתי שוב את Azureus שמעתי קצת מוזיקה עם Windows Media player (לבערך דקה) ואז שוב המחשב נתקע (המוזיקה המשיכה) ואז שוב Blue Screen Of Death, אז התייאשתי וכיביתי את המחשב. למחרת בבוקר הדלקתי את המחשב ולהפתעתי קיבלתי שוב את ה- Blue Screen Of Death הפעם עם הבעיה הזאת- Machine_check_exception ולמטה: stop: 0x0000009c*** ניסיתי להפעיל את ה- Windows דרך Safe Mode אבל בצהלך טעינת הקבצי…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  8. אורח Si-Nom

חברה יש לי בעיות! המחשב עושה ריסט לאחר דקות בודדות של מישחק! בהתחלה הכול היה על HIGH זה עשה ריסט תוך 2 דקות עכשיו זה על MEDUIM וזה עושה ריסט כול 10 דקות! מה הבעיה? המחשב שלי: Sempron +2400 256Mb radeon 9800 pro 128 זיכרון וירטואלי על Systam M...

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  9. שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by esharone,

היי, קניתי שתי סטיקים של זיכרון בנוסף לשתיים שיש לי והכנסתי אותם למשחב כשכולם בפנים המחשב לא עולה, כששלוש תושבות של זיכרון עובדות המחשב עולה והכל בסדר, יכול להיות שיש בעיה בתושבת של הזכרון? גם כשאני מכניס את הזכרון המקורי שהיה לי הוא לא עובד בתושבת שלא מזהה כלום, מה הבעיה? הזכרון הוא באותה מהירות של הזיכרון הראשון שיש ועם אותם תזמונים

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. יש לי בעיה דיי רצינית במחשב. לאחר ניסיון פירמוט (הצלחתי לעלות את ה-USB שיעלה ראשון בהפעלת ה-WINDOWS) וביצעתי המרה והכל לMBR , הגעתי לשלב ההתקנה בחרתי כונן C להתקין והוא התחיל בתהליך ההתקנה , באמצע ההתקנה היית שגיאה שלא ניתן להשלים את ההתקנה וכל השינויים בוטלו. כיבתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש ואני כרגע ללא מערכת הפעלה במחשב. התקנתי על USB חדש ואחר מערכת הפעלה WIN 10 64 חדש הכנסתי למחשב מנסה לאתחל דרך ה-USB אבל אני מקבל את השגיאה הבאה אני אובד עצות מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by pC gUy,

אין לי SOUND ב WINDOWS ואני מדבר על זה שכאשר הWINDOWS מתכבה או עולה אין תמוסיקהוגם ב YOUTUBE וכאלו אין SOUND :-[ אבל במשחקים יש SO WTF? :s05:

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  16. היי. לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי נהרס ושלחתי אותו לתיקון, ועז שזה יחזור, קיבלתי כרטיס מסך אחר וישן יותר (PCI E GeForce 6200). הכרטיס מסך הזה עושה לי בעייה בכל יישומי התלת ממד, אחרי כמה דקות כל המחשב פשוט קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט למחשב. בדקתי את זה בכל יישום שמאמץ את הכרטיס, הוא פשוט מפיל את המחשב. בדקתי את הטמפ', והכרטיס מגיע ל50 מעלות בערך בעבודה רגילה (WINDOWS), בזמן מאמץ לא יכולתי לבדוק אותו, כי לרוב הוא קופא לפני שיש לי הזדמנות לבדוק. מה עוד יכול להיות? ומה אני יכול לעשות בתקופה הזו עד שהמחשב שלי יחזור? אני מודה מראש לכל תשובה.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by liav123,

היי, אז ככה. בגלל הברקים והגשם שהיו, כיביתי את המתג של הספק כדי שלא יקרה כלום למחשב. היום, אחרי יומיים, הפעלתי את המתג, הדלקתי את המחשב, אך המסך לא עולה בכלל. המסך עצמו פועל, והמחשב עולה. לא מבין מה הבעיה... ניסיתי לעשות ריסט ולהפעיל מחדש שוב את המחשב, כלום...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כעבור זמן מסוים לאחר הפעלת המחשב (שבזמן זה הכל עובד כשורה!!) , לחיצה על קובץ כלשהו עם העכבר פותחת את המאפיינים שלו במקום את הקובץ עצמו,והמקלדת מפסיקה לתפקד-הפתרון היחיד הינו הפעלה מחדש של המחשב. בדקתי הגדרות עכבר ומקלדת בלוח בקרה,הכל נמצא תקין. דרייבר של מקלדת אלחוטית מותקן. (והעכבר הוא עם חוט אז אין צורך בדרייבר כלשהו) . כיצד פותרים הבעיה? נ.ב : אם זה עוזר במשהו...פירמטתי את מחשבי לפני מספר ימים (בלי קשר לתקלה זו) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. כשאני נכנס למשחק זה לא מראה לי את הקופסאות של הדברים נגיד שאני נכנס לinventory זה מראה לי את החפצים לא את הרקע.... ופעם המשחק הזה עבד לי טוב ועכשיו לא = אין לי מושג מה קרה... פרטי מחשב: system: windows XP professional verison 2002 Service Pack 2 computer: intel pentium 4 cpu 1600 MHz 1.60GHz 256 MB ram אם תביאו לי אתר להעלות תמונה אני יעלה..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

כל הכונני ה cd-rom שלי נעלמו (כשפותחים את "המחשב שלי"הם לא מופיעים) כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא אומר שהדרייברים שלהם "הושחתו" הקטע המוזר זה שגם הכוננים הוירטואלים(ליצירת IMAGE) נעלמו גם ובמנהל התקנים כתוב אותו דבר כמו שכתוב על הרגילים... וכשאני מנסה להתקין חדשים הוא לא מצליח.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד תודה...

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by DoR TnT,

שלום, יש לי בעיה בתצוגה במחשב, כרטיס מסך 9800GTX, היה עושה לי מסכים כחולים על בעיית דריבר של NVIDIA , וגם היה קופא, לבסוף הוא הפסיק להעלות את התקנתי לו קירור איכותי של AC ועם וינדוס 7 הוא עדיין היה עושה מסכים כחולים על דרברים מיד לאחר התקנת הוינדוס. לבסוף התקנתי XP והמחשב מציג ללא דריברים אבל שאני מתקין דריברים גם יישנים וגם חדשים (ניסיתי 5 גירסאות שונות) גם ביטלתי עדכונים של הדריבר, מחקתי פרופיל של הדריברים הקודמים, כאשר אני מעלה את המחשב עם דריבר למסך לאחר טעינת הוינדוס במקום שולחן עבודה היא מציג לי צבעים מעוותים לרוב זה נראה ככה (תמונה מצורפת) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by hindo,

בזמן האחרון אני חווה ביצועים נמוכים במשחקים, אני אחרי פורמט והמחשב נקי מוירוסים. המפרט שלי הוא: i5 2400 @ 3.10GHz GSKILL 8.00 GB (2x4)@ 624MHz Ge Force GTX460 1023MB Sea gate ST500MD002 500GB 7200RPM ASUS P8H61M X יכול להיות שמשהו גורם לצוואר בקבוק? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. אורח איזנה
    Started by אורח איזנה,

היי, יש לי את הבעיה מספר חודשים ובזמן האחרון היא ממש החמירה עד כדי כך שהמסך נכבה כל כמה דקות ללא התראה. במיוחד במשחקי מחשב כאילו הוא עמוס מדי. ובנוסף יש פסים אנכיים מוזרים על המסך כאילו הכרטיס מסך נדפק. הכרטיס הוא GTX570, איך אני פותר את הבעיה חברים בבקשה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ולא בפעם הראשונה.. אני לאלץ לבצעה התקנת תיקון ל windows אחרי התקנת סט דריברים חדש מבית nvidia. אתמול אחרי התקנת הסט החדש (שהורדתי פה באתר) המחשב ביקש כמובן הפעלה מחדש בתום ההתקנה. לצערי הוא כבר לא עלה מחדש לשון הודעת השגיעה: חלונות מצא שהקובץ system32\drivers\pci.sys פגום או לא קיים, ולכן חלונות ממליץ לי לשים את הדיסק של חלונות בכוחן וללחוץ על R בהתקנה החדשה.... משהוא נתקל בבעיה חוץ ממני ??? הלוח אם שלי הוא: ASOS A8N-E ו.. כן... זה גם קרה לי בפעם הקודמת שניסיתי לעדכן דריברים ל MB לפני כחודש אם דריבר שלקחתי ישירות מאתר NVIDIA בקיצור מה שעובד זה מה שקיבלתי בדיסק אם ה MB וזהוא. אז מה יהיה???

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  25. חיברתי ספק כח חדש והמחשב לא מפסיק לצפצף ויש נורה בלוח אם שנדלקת מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.