תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חלונות ויסטא (יכול להיות שזאת הבעיה..) . ועוד מאז שקניתי את המחשב התחילה הבעיה הזאת. בכל פעם שאני מכניס דיסק דיוידי לכוננן והמחשב מתחיל לקרוא את הדיסק המחשב פשוט מראה לי מסך כחול עם שגיאה ועושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכוננן אבל אחר כך מתברר גם כשאני משתמש בתוכנה כגון DAEMON TOOLS ומנסה להריץ קובץ CUE כדי להפעיל משחק DVD , אז גם אז אני מקבל את המסך הכחול הזה ועוד פעם זה עושה ריסטרט. פשוט כל מה שקשור ל דיוידי אני מקבל את אותה בעיה. וזה ממש מציק. אני לא יכול להתקין משחקים וכו... אני אישית חושב שזאת בעיה בגלל הויסטא מכיון שכולם אומרים שהוא עדיין לא מושלם .. אבל יכול להיות זה לא ואפשר לתקן את זה איך שהו... בכל אופן , אם יש לכם הצעות א…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ארי מספר בעיות במחשב ומסכים כחולים החלטתי לפרמט אבל תמיד היו בעיות ומסכים כחולים בעת ההתקנה עד שהחלטתי להתקין ללא מחיצות ואז הכל עבד פיקב ההשערה שלי שבגלל איזה וירוס או משהו אני לא יכול לעשות מחיצות זתומרת החלק בדיסק שאחראי על המידע הפיזי כביכול של ההדיסק פגום השאלה איפה הוא ואיך אני משחזר ומתקן אותו אולי הפרט הבא יעזור לכם בפיתרון - אני צריך להתקין דרייבר בהתקנה של הוינדוס מדיסקט בעזרת F6
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לא ידעתי ממש לאיזה פורום זה שייך אז אני שואל פה.. יש לי מסך Samsung SyncMaster 172T ומאחורה יש כניסה DVI-D,עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקנות פשוט כבל HDMI TO DVI-D ולחבר אותו לפלייסטיישן ולשחק דרך המסך,זה אפשרי? איזה איכות תמונה תהיה? אני מניח שלא HD אבל האם קרוב לזה? ואיך אני יכול להעביר בין תצוגה של המחשב ותצוגה של הPS3? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
משום מה,וזה לא קשור למשחקים אצלי....יש משחקים שהפסיקו לעבוד וגם דברים במערכת בכללי... כשאני מפעיל למשל משחק הוא נותן לישם המשחק) הפסיק לפעול... וינדוס מחפש פתרון זמין, וכן גם בword office ובתוכנות אחרות, מה לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. התגלתה אצלי לאחרונה תקלה במחשב, שהוא לא קורא שני כונני זכרון. הם בעצם מחיצה בכונן קשיח (כמו שאבא שלי אומר...) D ו- E. אני פותח את המחשב שלי, והכוננים פשוט לא מופיעים שם. כמו"כ הוא גם לא קורה אותם בחיפוש, ובניהול (מקש ימני על המחשב שלי). אתמול עשינו ריסטרט למחשב ופתאום הם הופיעו כרגיל, אך היום לאחר שהדלקנו אותו שוב - נעלמו. כמובן שניסינו שוב ריסטרט, אך הפעם ללא הצלחה. כונן C מופיע כרגיל, למרות שהאייקון שלו נראה כמו אייקון של רכיב שלא ניתן לפתוח.. אם אוכל לקבל עזרה בבקשה אשמח. תודה נ.ב. אני חדש בפורום, אז אם עברתי אל תקנות כלשהי מאי ידיעה אני מבקש את סליחתכם.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
1. יש לי מחשב PIII 866MHZ 128RAM, חיברתי ממחשב ישן שהיה לי (PII) 2 כרטיסי זכרון של 32 כל אחד, משום מה המחשב לא קולט אותם יחד עם הכרטיס הנוכחי. כאשר אני מנתק את ה 128 הוא כן קולט אותם. 2. אני מעוניין לקנות זכרון למחשב הנ"ל, השאלה היא היא איזה זכרון אני אמור לקנות? הכל הולך או רק SDRAM?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לא עולה לי וינדוס 8
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-