עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ברושתי לוח מסוג K8NSC של Gigabyte ברושתי ביוס F6 אני מעוניין לעדכן לF8 איך אני עושה זאת!? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by termister2000,

כתבתי על הבעיה פה אבל לא הצלחתם לעזור לי... אז ככה... אני באמת לא יודע מה לעשות חוץ מלפרמט(שאתזה אני לא רוצה) בערך לפני 3 חודשים התקנתי משחק שכנראה דפק משהו. עשיתי רסטארט והופיע המסך של וינ XP עם הקו... עולה עולה ואז ניתקע... כמעט 100% שזה קשור לדריבר של הכ.מסך.. לא הצלחתי לעשות כלום(התקנת גרסאות חדשותת שימוש בדרייבר כלינר.. MSCONFIG כלום)!!!!! המחשב לפעמים עולה, לפעמים לא בלי שום סדר קבוע.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה לא בעית חומרה כי המחשב עובד טוב אחרי שהוא עלה(ואני משתמש בSTANDBY) והכל חלק... בSAFE MODE עולה תמיד... מה שהכי מעניין: כאשר אני עושה מחיקה לדרייבר של הכ.מסך ועושה ריסט המחשב מגיע ללוגו עם הקווים, עושה כמה קווים רצים ואז ריסט... עד שלא מתקינים דרייבר. נסית…

3. Started by yosyosyos,

שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by shmos,

שלום לכולם! לא ידעתי ממש לאיזה פורום זה שייך אז אני שואל פה.. יש לי מסך Samsung SyncMaster 172T ומאחורה יש כניסה DVI-D,עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקנות פשוט כבל HDMI TO DVI-D ולחבר אותו לפלייסטיישן ולשחק דרך המסך,זה אפשרי? איזה איכות תמונה תהיה? אני מניח שלא HD אבל האם קרוב לזה? ואיך אני יכול להעביר בין תצוגה של המחשב ותצוגה של הPS3? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by tomer_bb,

שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. מישהו יכול לעזור לי ??? ???

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by FearAge,

אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. Started by חכ,

רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by aviad_18,

שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by WhiteLen,

היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  13. עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. Started by ben060,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המקלדת והעכבר ל USB . דאני מדליק את המחשב הנורה של הכבר (עכבר אופטי) דלוקה וגם כשוינדווס עולה אבל אני לא יכול להזיז אותו. בקשר למקלדת היא טובה ומחוברת טוב כי אני יכול להגיע לביוס ולשנו כל מיני דברים אבל כשאני מגיע לוינדוס שני ההתקנים לא פועלים. מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by amitle22,

שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. כאשר אני מעלה את הווינדוס ועולה השולחן עבודה לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להשתמש במחשב חלק שמתי לב שמה שגורם לבעיה זו היא הטעינה של האנטי וירוס נורטון 2005 (יש על האייקון למטה איקס אחרי 3-4 דקות הוא כאילו מפעיל את עצמו ) והמחשב חוזר לפעול כרגיל למה זה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by qwerty2,

שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?

19. ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. ...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by NiTrOAcHiLeSs,

אוקיי אז ככה: יש לי מחשב עם Win Xp Sp2 וכשאני עוזב את המחשב לכמה דק' בלי לגעת בו הוא ננעל... עכשיו כשאני חוזר הוא מבקש ממני להכניס לו סיסמא כדי לפתוח את הנעילה .... עכשיו אם אני לוחץ אישור הנעילה נפתחת גם כן... מה שאני רוצה לשאול זה איך אני מסיר את הנעילה הזו כי לי לא זכור שאני יצרתי סוג כזה של נעילה.... תודה מראש.....

22. המון זמן ככה, כשאני לוחץ על צירוף המקשים Fn+F2 בשביל להנמיך את הווליום בסרטוני יוטיוב (בעבר הייתי צריך ללחוץ רק על F2 בשביל להנמיך ואיכשהו שיניתי את זה שזה יפעל רק עם מקש ה-Fn), אז הסרטון קופץ קצת אחורה. כמו כן, מקש הספרה 2 במקלדת שנמצא מתחת למקש ה-F2, לעיתים נלחץ מעצמו. זה לא שהמקש תקוע אלא הכוונה, שכשאני לוחץ עליו אז הספרה 2 נכתבת מעצמה והרבה, זה לא קורה כשאני לוחץ על הספרה 2 ב-Numpad אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  23. Started by saladin,

שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. Started by Tango007,

שלום לכולם!! יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . האם למישהו זה קרה? ומה זה יכול להיות? תודה רבה!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.