עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kong5,

אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by gdil13,

איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by ran07,

שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. Started by _xyz,

שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. המעבד לא מתחמם יתר על המידה. מה עוד יגרום לו להכבות ללא התראה? הספק? (400W) ייתכן שהכרטיס מסך גורם לכיבוי (מתחמם יותר מדי??) המפרט: ADM 64 3200 X800 gto 1 GB ddr2

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by boaz2463,

יש לי מחשב חדש C2D E6600 על לוח אם P5B DLX . התקנתי את התוכנות שהגיעו אם הלוח ואני ללא OC . מוצגת לי טמפ' של 46 מעלות ללוח אם.ו 51 מע' למעבד וזאת לאחר שהוצאתי את המאווררים דרך התוכנה ממצב אופטימלי. יש לי מארז די גדול ומאוורר , COMPUCASE 6A19B עם מאווררים 120 מ"מ קידמי ואחורי, ZALMAN VF900 על X1900GT, ומאוורר סטוק למעבד (עד שאקבל את הנינג'ה), המחשב ללא מאמץ מיוחד (גלישה / הורדה). האם הטמפ' הנ"ל בטוחות לעבודה? עד לאיזה טמפ' מותר להם להגיע ? לאיזה טמפ' אליי לכוון את ההתראה שקיימת בתוכנה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום פרמטתי את המחשב לפני 3 ימים ככה אין לי כלום על המחשב חוץ מסנג'ר איסיקיו ואנטיוירוס אווסט... זה הכל וכמה שירים והמחשב זז לי לאט מגיב לאט ולפני הפירמוט זה לא היה ככה האינטרנט היה מהיר המחשב היה מהר תגובות מהירות ..עשית סריקה של וירוסים ולא היה לי עשית סריקה של מרגלים וגם כלום אני ניכנס לאינטרנט הוא לא זז לי שנה עד שהוא מעלה לי אתר הוא ניתקע הרבה.. מוזר לי העניין הזה של המחשב ככה.. יש לי ווינדוס XP זיכרון 768 פנטיום 4..מהירות אינרנט זה 3 מגה משהו טוב.. אבל כל אתר אבל כל אתר הוא ניכנס לי באדישות אבל שאני אומר אדישות ממש כמו צב אפילו צב יותר מהיר מהמחשב שלי משהו לא יאמן אני לא יודע מה יכול להיות הבעיה..

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by RX7,

המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by sharon1256,

יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. אהלן, הרכבתי מחדש את המחשב שלי ונתקלתי בבעיה שאחרי זיהוי ה IDE ופירוט החומרה של הביוס, בשלב שאמור להשתלט ה WIN ולעלות המחשב פשוט נתקע באותו מסך של פירוט החומרה. כמו כן ה DLED(נורות בקרה) מראות שהכל תקין - 4ירוקים אני חושב שחיברתי את כל הדברים החיוניים לצורך הפעלה.. חיבורים ל MB: PW S PW LED RES S ATX 12 (החיבור השמן והרזה) כמו כן IDE לHD (בו מותקנת מע' הפעלה) וIDE לשני כוננים אופטיים. המפרט: MSI 845 PRO 384MB SDRAM P3 1.4 HD - WD 120 DVDRW CDR

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. יש לי מעבד שהוא 133 וזכרון שהוא 200 אבל הלוח תומך עד 166 אז הוא על 166 זה בסדר לעבוד ככה? תודה

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by erjerjerj,

כאשר מופעל משחק מהכונן, או כאשר אני צופה בסרט מהכונן, המחשב קופא כל 5-6 דקות בערך. בזמן הקפיאה הכונן רועש ונישמע שהוא מסובב את הדיסק במהירות גדולה, כנראה הוא עושה buffering כמו בצפייה בסרטים באינטרנט. לא נראה לי שזה ההתנהגות תקנית. עדכנתי ל firmware האחרון מהאתר של nec. הצורב יושב על ה secondary ide channel כתור master, אין עוד רכיבים המחוברים לכבל הזה. יש לי winxp pro sp2 ולוח GIGABYTE K8NF-9 מה ניתן לעשות כדי לגרום למנגנון ה buffering לפעול בצורה יותר יעילה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by Hydr0-,

טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by yosda-boy,

כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by alon15,

כיצד אני בודק את הטמפרטורה של החומרה במחשב?? מה היא הטמפרטורה הרצטיה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by regev_k,
    • 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by dima_ga,

יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by Zod,

שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by rm6,

היי הבאתי איתי 2 כושיות הראשונה היא האם אפשר ניתן לחבר את המחשב למסך טלויזיה ע"י שימוש בכבל כמו שנהוג לחבר לפטופ למקרן או למסך גדול וגם אם אין לי tv out במחשב 2. שמעתי שקיימת תוכנות "שמספרות" לך בדיוק אילו רכיבי חומרה מותקנים במחשב וככה אפשר לגלות אם הספק שלך הרכיב לך מחשב לפי המפרט שמכר לך או שעבד עליך תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by shlomirrr,
    • 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by Raffa,

ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה שאני מכניס דיסק של אקספי טוב שבדקתי והוא עובד אצלי במחשב ואצל אחרים הנורה הירוקה של הכונן דולקת והאו לא מגיב לא מעלה לי את הבוט של ההתקנה בבקשה תעזרו לי בתודה lidor_abo

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים