תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חברה שאני מכניס דיסק של אקספי טוב שבדקתי והוא עובד אצלי במחשב ואצל אחרים הנורה הירוקה של הכונן דולקת והאו לא מגיב לא מעלה לי את הבוט של ההתקנה בבקשה תעזרו לי בתודה lidor_abo
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם דיסק קשיח IBM 36.4GB 10K Ultra160 SCSI SL HDD. התקנתי על הדיסק הנ"ל XP בלבד. כשאני רוצה לחבר HD SCSI נוסף (זהה בהחלט רק של HP) - אני מקבל הודעה על כך שלא נמצאת מערכת הפעלה. נסיתי כמובן כמה וכמה אופציות חיבור (מיקום ע"ג כבל SCSI), ונאדה... לא מוכן לעלות. הסיבה לחיבור היא הוצאת נתונים מהדיסק שאמור להיות משני. אהיה יותר משמח לקבל כל הצעה שהיא.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-KSP, עם לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי ווינדוס והכל טוב, אבל, הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם. בדקתי בביוס, שם הכל בסדר, אבל הווינדוס לא מזהה כלום, בעיקרון ב-control panel תחת האפשרויות של הקול במחשב, כתוב " No audio device"... ניסיתי להתקין את כל הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם, אבל זה לא עזר במיוחד... תודה מראש, גל.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי windows vista ultimate x64bit ואני לא מצליח להתקין אותו הוא אומר לי לשים את הדיסק ולאתחל מחדש את המחשב עשיתי את זה וזה לא התקין לי מישהו יודע אולי איך להתקין את הויסטה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אוקי מצאתי מלא בעיות עם memtest86 בזכרונות,זה יכול להיות הגורם לקריסות המחשב ולתקלות מוזרות!? כי זה ממש לא בעיה בווידנוס שלי .. אללה עוד מעט אני יבצע עוד בדיקה לסקוטרים פגומים נראה מה יהיה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ואז יש רעש של ההארדדיסק שהוא נתקע כזה, נורת הפלופיי דולקת, ואז העכבר נתקע. בעבר לא היו בעיות עם הכיבוי או האיתחול מדובר על XP
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-