תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,317 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי סרט .avi במחשב ואני רוצה להריץ אותו בתוכנה BSPlayer. עכשיו שאני נכנס לתוכנה ושם את הסרט זה מראה לי את התקלה הבאה: Error signature: AppName: bplay.exe AppVer: 0.8.6.493 ModName: xvidcore.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0004c85f זה מראה לי אותה בתוכנות: Windows Media Player, MV2player, BSplayer בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה הזו... תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חיברתי hardisk נוסף למחשב שלי, זה עובד סבבה אבל זה היה בשימוש על ידי חבר שלי לשעבר, זה שהביא לי את ה-hardisk שאני מדבר עליו עכשיו, אז זה מחולק ל4 כוננים, ואני רוצה לאחד אותם יחד את ארבעתם ושיהיה בקיצור כונן אחד, ואין לי מושג איך, מקווה שתעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לפני כמה זמן החלפתי את כרטיס המסך שלי ל-geforce gt 7300 128mb ואפילו המשחקים הכי קלים נתקעים כל 5 שניות לאיזה דקה ושוב
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. התגלתה אצלי לאחרונה תקלה במחשב, שהוא לא קורא שני כונני זכרון. הם בעצם מחיצה בכונן קשיח (כמו שאבא שלי אומר...) D ו- E. אני פותח את המחשב שלי, והכוננים פשוט לא מופיעים שם. כמו"כ הוא גם לא קורה אותם בחיפוש, ובניהול (מקש ימני על המחשב שלי). אתמול עשינו ריסטרט למחשב ופתאום הם הופיעו כרגיל, אך היום לאחר שהדלקנו אותו שוב - נעלמו. כמובן שניסינו שוב ריסטרט, אך הפעם ללא הצלחה. כונן C מופיע כרגיל, למרות שהאייקון שלו נראה כמו אייקון של רכיב שלא ניתן לפתוח.. אם אוכל לקבל עזרה בבקשה אשמח. תודה נ.ב. אני חדש בפורום, אז אם עברתי אל תקנות כלשהי מאי ידיעה אני מבקש את סליחתכם.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. יש לי מחשב PIII 866MHZ 128RAM, חיברתי ממחשב ישן שהיה לי (PII) 2 כרטיסי זכרון של 32 כל אחד, משום מה המחשב לא קולט אותם יחד עם הכרטיס הנוכחי. כאשר אני מנתק את ה 128 הוא כן קולט אותם. 2. אני מעוניין לקנות זכרון למחשב הנ"ל, השאלה היא היא איזה זכרון אני אמור לקנות? הכל הולך או רק SDRAM?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי windows vista ultimate x64bit ואני לא מצליח להתקין אותו הוא אומר לי לשים את הדיסק ולאתחל מחדש את המחשב עשיתי את זה וזה לא התקין לי מישהו יודע אולי איך להתקין את הויסטה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה די רצינית.. שאני גרמתי לה.. הורדתי איזה תוכנה..לא הצלחתי להפעיל אותה וקראתי באיזה פורום שעל מנת להפעיל אותה.. צריך לנתק את הכוננים . ומישהו שם הגיב שבמקום לנתק אפשר פשוט ללכת לdevice manger ולעשות disable ל ata/atapi משהו כזה.. בכל מקרה הלכתי לdevice manger ועשיתי disable ל primary ide ולsecondary וגם לintel contoroller משהו כזה.. ואז עשיתי restart ושהוינדוס עולה אני רואה רק את התמונה של השולחן עבודה בלי אייקונים בלי כלום.. וזהו יש לי 2 כוננים במחשב..ועל כל כונן וינדוס, והוינדוס השני כן עובד(זה שאני מקליד ממנו כרגע) . מישהו יודע אולי איך אני יכול לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי יש לי כ.מסך 6600 gt , עשיתי o.c סולידי למעבד (של המחשב לא של הכרטיס) (15%). לפני האוברקלוק קיבלתי כ-10000 נק' בגרסא של 2003, אחרי האוברקלוק ירדתי אל מתחת ל5000. ניסיתי הכל- ריסט לביוס, התקנה מחדש של ה 3D , הוצאתי את הכרטיס והתקנתי אותו מחדש ושום דבר לא עזר- אותה תוצאה בדיוק (אני די בטוח שזה בדיוק חצי מהתוצאה הקודמת) תודה מראש אגב- ה- XP, הEVERST וגם ה 3D מזהים את הכרטיס וגם טוענים שהוא תקין.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש .בקדמת המחשב יש שני יציאות USB המאוגדות ביחד ע"י חיבור 7 פין לבן . הקצה של קבל זה , אשר אמור להתחבר ללוח האם אינו מתאים . (צריך חיבור עם 5 פינים ומתחת 4 פינים) כמו כן איני יודע עם הקבל אמור להתחבר לחיבור אחד עך הבורד או להתפצל לשני חיבורי (כי יש שני יציאות ) אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
בספק החדש שלי יש שני חיבורים ראשיים שמתחברים ללוח יש את החיבור עם ארבעת הפנים ויש את החיבור הארוך ,מתברר כי בלוח החיבור הארוך יותר קצר מהחיבור שיוצא מהספק ,האם צריך מחבר כל שהוא בין הלוח לספק או שניתן לחבר את החיבור הארוך שמשני הצדדים בולטים שני פנים מכל צד הכוונה באמצע או בצורה אחרת? (בקיצור שהיה מובן מה שיש לי בספק זה חיבור 24 פינים ובלוח יש רק 20 פינים )
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-