תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי מה שקרה זה ככה נתקתי את הקירור של המעבד ניקיתי אותו המשחה הטרמית הישנה שנדבקה ואחרכך החזרתי ומה גיליתי שהטמפרטורה עלתה ב-30 במעלות. טמפ' מעבד הייתה 47 בלי מאמץ ובאמץ הייתה 64 במקסימום ועכשיו אחרי שניקיתי והוצאתי את הקירור והחזרתי אותו ובדקתי שיש מגע בינו לבין המעבד ושהכל תקין טמפ' המעבד בלי מאמץ 68 ובמאמץ עוד לא בדקתי כי אני מפחד שהוא יישרף!!! מה לעשות שמישהו יעזור לי!!!!!! בבקשה תגיבו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב , אני לא יודע איזה כותרת עניינית ונכונה אני צריך לכתוב שיתאים לנושא שלי , אז ככה נרשמתי לפורום הזה כי אני מאמין שיעזרו לי פה. אני עוסק במחשבים הרבה מאד זמן ונטקעתי היום בבעיה מוזרה שאני מאד מפחד שהיא קשורה לנזק במחשב שלי. אז ככה יש לי במחשב כרטיס רשת מסוג PCI 10\100 שאני מחובר עליו עם כבל. היום רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש גם PCI פתחתי את המחשב וחברתי אותו לסלוט 4 שהיה פנוי חיברתי אותו כמובן שכבל הספק היה בחוץ. אחרי שחברתי הדלקתי תמחשב כאשר נכנסתי לוינדוס המחשב לא זיהה את הכרטיס רשת הרגיל שהיה לי במחשב עד היום הוא עבד הוא לא זיהה אותו ואז הוא כתב שנמצא חומרה חדשה משהוא Ethenet adapter באתי להתקין זה כתב בסוף שמשהוא לא הושלם ולא נעשה כמו שצריך וזה כתב שההתקן ל…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי מחשב בלי הארד דיסק וצורב ויש לי צורב והארד דיסק IDE ובלוח אם Gigabyte EP43 DS3L יש חיבור IDE אחד אבל כתוב שאפשר לחבר שתי כוננים לחיבור IDE אחד איך אני עושה את זה? כי פשוט חיברתי את זה ישר והדלקתי את המחשב וזה כותב לי inset system disk הכנסתי את הדיסק של gigabyte וזה לא מזהה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
הרכבתי מחשב חדש .בקדמת המחשב יש שני יציאות USB המאוגדות ביחד ע"י חיבור 7 פין לבן . הקצה של קבל זה , אשר אמור להתחבר ללוח האם אינו מתאים . (צריך חיבור עם 5 פינים ומתחת 4 פינים) כמו כן איני יודע עם הקבל אמור להתחבר לחיבור אחד עך הבורד או להתפצל לשני חיבורי (כי יש שני יציאות ) אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מקבל מסכים כחולים מעצבנים .. ועשיתי ניתוח ל MINIDUMP אבל אין לי מושג מה זה הקובץ הזה .. עזרה בבקשה ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כאשר מופעל משחק מהכונן, או כאשר אני צופה בסרט מהכונן, המחשב קופא כל 5-6 דקות בערך. בזמן הקפיאה הכונן רועש ונישמע שהוא מסובב את הדיסק במהירות גדולה, כנראה הוא עושה buffering כמו בצפייה בסרטים באינטרנט. לא נראה לי שזה ההתנהגות תקנית. עדכנתי ל firmware האחרון מהאתר של nec. הצורב יושב על ה secondary ide channel כתור master, אין עוד רכיבים המחוברים לכבל הזה. יש לי winxp pro sp2 ולוח GIGABYTE K8NF-9 מה ניתן לעשות כדי לגרום למנגנון ה buffering לפעול בצורה יותר יעילה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לא רואה שהאפשרות להגביר את מהירות ההקרנה קיימת כאשר צופים בטלוויזיה. למה? אולי צריך להכנס לחשבון שלי כדי לקבל את האפשרות הזו (במחשב גם כצופה לא רשום, ניתן לשנות מהירות).
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, לאחותי יש מחשב שנדפק, הוא כיבה את עצמו כמה פעמים בשבוע האחרון, ועכשיו הוא כבר לא עולה. ניגשתי עם סט הדיסקים שלי והתכוננתי לפירמוט, אבל הבעיה כנראה חמורה מהצפוי וגם לפרמט אני לא יכול. כאשר המחשב עושה בוט דרך הדיסק הדיסק נטען, טוען את כל הקבצים ואז שוב המחשב מכבה את עצמו. נסיונות להעלות אותו במצב בטוח ובהגדרות האחרונות הטובות עלו בתוהו, והמחשב רושם שספרית ה-SYSTEM ב-WINDOWS נדפקה, ויש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט עוד קודם... למישהו יש פיתרונים? כיצד אני יכול לטפל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הפרט הבא: Intel core 2 Quad Q9450 @ 2.66Ghz 2GB 8800GT 1GB מריץ XP SP3 מיד ברגע התקנת המשחק הראשון(סימולטור FS2004) שמתי לב שהמחשב לא עובד כמצופה - פריימים נמוכים והרבה קפיצות בגלל שהמחשב חדש,ואינני יודע אם כרטיס המסך פגום או לא מכוון כראוי אני לא פונה כרגע לחברה לפני שאני שולל את שאר הרכיבים ובדיוק פה אשמח לעזרתכם, כיצד אני יכול לעלות על הבעיה? או לשלול בעיות במערכת? 3DMark06 נתנה ציון של 12579 - האם זה נחשב תקין? אשמח לכל מידע שאתם יכולים לתת תודה 3Dbuster
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
צריך עזרה בשינוי קצב הרענון בנייד הבא hp pavilion dv6630 הקצב עומד כרגע על 60 ואין באפשרותי ליותר מיזה כרטיס מובנה intel grapihics media accelerator x3100
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הבאתי שלוש מחשבים חדשים , כמעט דומים , אבל עם לוחות שונים. התקנתי בשניים מהם ווינדוס כמו שצריך , אבל בשלישי יש בעיה , כל הזמן כשההתקנה מגיעה ל-9 דקות לפני סיום , זה נתקע , וניסיתי להתקין מספר פעמים. האם זאת בעיית חומרה כלשהיא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. מצרף צילום מהtrouble shooter אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-