תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה והשמע לא עובד זה צריך דריבר בשביל לעבוד אז הבאתי מכמה אתרים ולא עובד לוינדוסס ויסטה ... תוכלו לעזור לי עם הבעיה ... ???
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש ואיני שומע כלום .התקנתי את כל העדכונים הנדרשים כולל SP1+SP2 . עדכנתי את כל הדרייברים גם מהאתר של גיגבייט. לוח האם שלי:GA-8I945P-G 945P מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב DVD של LG. הבעיה היא שאני מנסה לצרוב כמה סרטים ביחד אז בסוף ההתקנה כאשר אני מחזיר את הדיסק לכונן ורוצה לראות אם זה צרב אז הסרטים לא שם. אבל הוא אומר שהוא צרב כG3.00(למשל) וגם רואים פיזית שזה צרב!! דרך אגב אני צרבתי בלי multisession!!! ניסיתי מ2 סוגים של חברות של דיסקים לצרוב בשניהם לא עבד! כאשר אני צורב דברים אחרים כגון משחקים וכול זה פועל!!! תודה לכול העונים!
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום המסך שלי VEWSONIC VP930 והכרטיס מסך NV8800GTX מתי מדליקים המחשב המסך מדליק לכמה שניות (3)וסוגר אז שומעים שהמחשב מגיע לוינדוס והמסך ממשיך סגור ואז אני סוגר המסך בכפתור של עצמו ואחר כך אני מדליק אותו מיידית ואז רואים תמונה. בכל פעם שמדליקים המחשב זה קורה . עם משהו ניתקע בביעה כזה? התקנתי כל ה דריברים מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרכבתי מחשב עם הלוח של ג'יגהבייט מדגם ga-7vax ומאוורר של Volcano 6CU+ (משהו כזה)... בכל מקרה המאורר מרגע הדלקת המחשב, מסתובב במהירות של 7300 סל"ד ולא יורד בשום מצב, המעבד עובד בטמפ' של 43 מעלות. שאלתי היא, איך אני גורם למאורר להסתובב יותר לאט (כדי שלא ירעיש בצורה מוגזמת)? * ניסיתי גם מאורר אחר, ואותו דבר תמיד ב Full Speed. * ניסיתי את התוכנה SpeedFan ולא ממש הצלחתי להוריד משהו מהמהירות המטורפת הזאת. מחכה לעזרה תודה מראש ארז
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום המאוורר צד של המארז שלי (NZXT APOLLO) הפסיק לעבוד יומיים אחרי שקיבלתי את המארז, זה קרה לעוד מישהו ? הוא בטוח מקבל מתח כי יש לו לד כחול שדולק .. חוץ מלחזור לחברה ולבקש שיחליפו יש משהו שאני יכול לבדוק לנסות לפני ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ברושתי לוח מסוג K8NSC של Gigabyte ברושתי ביוס F6 אני מעוניין לעדכן לF8 איך אני עושה זאת!? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-