תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הקורא הודעה זו יש לי 2 בעיות שאני צריך עזרה בדחיפות כדי לפתור אותן 1. יש לי מחשב בעל 384 מגה זיכרון הבעיה היחידה שהזיכרון הפנוי יורד במהירות גבוהה ווינדוס אקס פי אינו עושה ריענון שלו כיצד ניתן לפתור בעיה זו ............. 2. יש לי את התוכנה VISIO ולא ניתן לרשום בה בעיברית כאשר אני מנסה לכתוב בעיברית זה כותב לי משמאל לימין לדוגמא: אני רוצה לכתוב את המילה שלום המחשב כותב לי םולש ניסיתי כבר את כל הדרכים המקובלות לסידור הבעיה.......... ושום דבר אינו פועל האם קיים פאץ או דרך אחרת לסדר זאת? ואם כן איכן אני יכול למצוא אותו? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה הכל בסדר ואז פתאום משום מקום מסך כחול הוא עושה Memory Dump ואני צריך להתחיל מחדש את המחשב...וזה קורה על בסיס יום יומי וזה גם לא כותב את הבעיה...מה אני צריך לעשות???
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי את העכבר מפנדה ישר רצתי לאתר של לוגיטק, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים לעכבר התנקתי אותם סידרתי את העכבר כמו שאני רוצה... אני מגיע ל tab של Ifeel והפלא הפלא! אני לא יכול לעשות שם כלום! הכל כזה אפור כיאלו אי אפשר לסמן V ב enable Ifeel אז מה העכבר הזה שווה? כבר הייתי יכול לקנות את הכבר האופטי הרגיל של לוגיטק! אז יש לך פיתרון בשביל בעייה מוזרה שכזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב מחדש וכאשר WINDOWS עלה הוא הודיע על זה שהוא מצא חומרה חדשה והתקין לי כונן CD ROM חדש שלא נמצא במחשב איך אני יכול לבטל את החלטת המחשב על המצאות כונן חדש במחשב. כונן הCD ROM שום כ - H+H DVD-ROM DVD 707B SCSI CDROM DEVICE PROPERTIES אל תבינו אותי לא נכון הייתי מת שיהיה לי כונן SCSI נ.ב יש לי כונן DVD אבל הוא נמצא על כונן G תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעייתישן והיא זו: הקאזה מוריד לו בסבבה ואז אני מעתיק אחד מקבצי הDAT ומשנה לו את הסיומת ל סיומת של הקובץ שאני מוריד אני מנסה לנגן הקובץ אך הוא לא מתנגן ולאחר מכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ! והwin explorer לוקח את כל המשאבים הפנויים של המערכת עד הריסט הבא אולי מישהו יודע למה?
-
התקנתי תוכנה לכרטיס והמהירות שלו הוא 4800 אבל הטמפרטורה שמחשב עולה היא 77 מעלות זה לא גבוה?? יכול להיות זה מה שגורים שיהיו לי בעיות? אני מדבר רק על הכרטיס מסך זה לא מאוד גבוה?
-
יש לי כרטיס מסך asus v6600 geforce 256 32 mb הבעיה שלי אני מפעיל כל משחק ואחרי כמה דקות הוא נתקע ויכול לחזור אחרי כמה שניות או דקות או שעות זה לא קורה בכל המשחקים אבל כמעט בחצי מהם. מה יכולה להיות הבעיה?? אולי הכרטיס שלי הלך?? שווה להחליף ?? יש ל p3 667 motherboard asus p3ce rdarm 256 יכול להיות שיש בעיה עם המאוור ??? כי דריברים הכי חדשים יש לי ועד דבר לדוגמה fifa world cup 2002 עבד לי פעם מעולה ועכשיו אני משחק 2-3 דקות ונתקע ופעם זה זז חלק!!!!!אם מישהו יודע שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב בגלל כמה בעיוד ב win הכל עבד טוב ויפה ..אחרי שעתיים [ לא זמן מדויק ] בערך קיבלתי מסך כחול : error: 06 : 0200 : 0000084c error: 06 : 0200 : 00000843 אחרי זה המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט , מישהו יודע מה זה ?! איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הצלחה chipset via apoolo kt133 aopen ak73pro = motherbord
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות: 1) היה לי וירוס בקובץ -c:\windows\system32\explorer32 לא הייתה לי בריר והייתי צרעך למחוק אותו, ולשאלה א.האם הקובץ הכרחי או שאפשר להסתדר בלעדיו? ב. איך אפשר להחזיר אותו? 2) איך אפשר לפרמט את ההארד דיסק ב - XP? תעזרו לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אני משדר רדיו הרבה פעמים וקורה לי הרבה פעמים שפתאום השיר קופץ בשניה, וזה לא קרה בעבר וזה גם קורה לי שאני לא משדר שאני סתם שומע שירים ובכלל הווינאמפ נעשה איטי וזקן כזה אבל לא עשיתי שום שינויים במחשב, לא הפצצתי ת'הרדדיסק פתאום וזה גם לא קורה בעומס, זה קורה בכל מצב.... בבקשה זה חשוב, אני משדר ואסור שזה יקרה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוף אוף אוף ועוד הפעם אוף אני כבר ממש לא יכול עוד עם המחשב (פירוט בצד ימין). עד לא מזמן המחשב שלי עבד טוב יחסית (וגם היה יותר קר בחוץ) ולא היו בעיות מיוחדות והוא די רץ. לפני בערך שבועים קרה משהו למחשב שלי שלא הצלחתי לפתוח קבצים גדולים ומדי פעם הוא היה כותב לי CRC ERROR בפתיחת קבצים על אף שאם הייתי מנסה עוד פעם לפתוח אותו או אחרי מספר פעמים זה לא היה רושם שום דבר והקובץ עבד כמו שצריך ומסיבה לא כל כך מובנת החלטתי לפרמט את ההרדיסק כי חשבתי שאולי יש לו בעיה בפירמוט או משהו. באתי להקליט את ה XP ופתאום הוא עשה לי מאה אלף בעיות ואמר שהקובץ זה או אחר לא הועתק טוב אל ההרדיסק, בקיצר לחצתי ENTER בשביל RETRY ולאחר שלחצתי או אחרי שהחזקתי את ה ENTER הרבה זמן ההודעה נעלמה ואף כשניסיתי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס בתודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסי די שלי והצורב מחוברים למחשב, ואני לא רואה אותם.... נכנסתי ל device maneger ויש עליהם סימן קריאה! @?%!?#!?%?למה?$?^%?#?$???? ומה אני אמור לעשות??? ??? ???
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי התפגר... יש לו כל מיני בעיות מוזרות: הכרטיס קול פתאום החליט לשבות - הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים, הוינדוס לא מזהה אותו גם אם אני מחליף סלוטים. זה קרה פתאום! פרטים של המחשב (למרות שאפשר ללחוץ על המפרט): Asus A7V-133c Athlon "TB" 1.13/266 Toshiba 128mb 100MHz Cas 2-2-2 Apache CyberSound ACS200 אני מנסה לחשוב על דברים שהתקנתי שיכלו לגרום לזה אז לא מזמן התקנתי את ה- VIA 4-in-1 וגם עדכנתי את הביוס ל- 1009 והתקנתי דרייברים של nVIDIA. אני די בטוח שזה הביוס. בקיצור, אחרי שהפעלתי את המחשב כמה פעמים כדי לשחק עם הכרטיס קול המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות יותר - אני לוחץ על ה POWER ויש מסך שחור (המחשב עולה רק על 850MHz מעבד ו 100MHz זיכרון). החזרתי את ההגדרות של הביוס לבר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נתקלתי בתופעה ואיני זוכר איך הבעיה נפתרה. אם אני זוכר נכון אז נתקלתי בשאלה דומה בשבוע האחרון היכן שהוא בפורומים ברחבי הרשת (בארץ). בקיצור אני זקוק לפתרון מהיר של הבעיה, המחשב אינו לידי כך שהעזרה תהיה טלפונית. הרבה פרטים לא אוכל לספק מלבד שהתופעה היא לא כתוצאה מהפעלת תוכנית כלשהי, אלא אקראית לחלוטין. איתחול של המחשב לא עוזר, בדיקת וירוס אפשרי לא ניתן לבצע מפני שלא קיים אנטי וירוס. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-