תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
-
כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מתרחשת כאשר אני מחבר מצלמת USB לאחת היציאות בפנאל האחורי של הראק . הבעיה כזאת שהחיבור לא נתפס , כל פעם WINDOWS משמיע ציפצוף לאחר מ"ס שניות חוזר הציפצוף , עושה רושם שהחיבור של ה USB לא יושב טוב . ניסיתי להסיר את הדרייבר של המצלמה והתקנתי אותו מחדש , וזה לא עשה ציפצופים , אבל לאחר שהפעלתי משחק מסויים הציפצופים התחילו מחדש . דרך אגב בפנאל הקדמי יש עוד שני יציאות של USB והם לא עושים בעיות כלל . תודה מראש DANNY ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הצורב מבית PLEXTOR PLEXTOR 40/12/40A MODEL: PX-W4012TA עכשיו מתי שאני צורב משהו לא משנה איך ה BUFFER שלי יורד ל 20 וקופץ בין 20 ל 40 ... מתי שאני מנתק את ה CDROM ה BUFFER על 100 יציב אבל אז אין לי CDROM. זאת לא בעיה ב CROM מכיוון שהוא פעל עם הצורב הישן שלי שהוא היה SCSI. החיבורים של ה IDE במחשב: Primary IDE Connector 1. IBM 60gxp 7200rpm 40gb - Master 2. MAXTOR 7200rpm 40gb - Slave Secondary IDE Connector 1. PLEXTOR PX-W4012TA - Master 2. ASUS x50 CdRom - Slave אני לא מוצא שיטה לתקן את הדבר הזה ניסיתי הכל כולל קריאת כל החוברת שקיבלתי עם הצורב. DMA ON הכל הכוננים. Windows2000 Professional , Service Pack 2.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה בדקתי מאפיינים של כרטיס מסך שלי ג'יפורס 4 mx 440 ושמתי לב שהגדרות הagp הם x1 לוח אם שלי של asus tuv4x ובדקתי בcmos ושם עומד agpx4 ניסיתי תוכנות שונות ומשונות אבל כלום לא עזר תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום איך יתכן שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הזמן כשהספק תקין והחומרה חדשה? יכול להיות שזה בגלל דריברים של הכרטיס מסך? או שיכולה להיות עוד איזה שהיא סיבה? נ.ב יש לי AMD1900+ והחום נע בין 35-40 יש שם VOLCANO 6C כמובן שבמאמץ החום יעלה בהרבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הסימנים שמראים שה GF4 TI עובד לא טוב בלוח 7VRXP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע למה הכל בסדר ואז פתאום משום מקום מסך כחול הוא עושה Memory Dump ואני צריך להתחיל מחדש את המחשב...וזה קורה על בסיס יום יומי וזה גם לא כותב את הבעיה...מה אני צריך לעשות???
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מכניס סרט DVD לכונן (Pioneer 115) אז הוא מזהה את שם הסרט אבל כאשר אני לוחץ PLAY מופיעה ההודעה: Create overlay failed. Please lower your resolusion or color depth and try again כמובן ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבעים, ניסיתי תוכנות PLAYER אחרות (WinDVD, PowerDVD, MediaPlayer) ניסיתי לחזור לחלונות 98 (כרגע אני על XP) עידכנתי BIOS עידכנתי F\W עידכנתי דרייברים כל רשימת ההתקנים תקינה ע"פ הווינדוס, והכונן מתפקד ככונן CDROM תקין לחלוטין אני משתגע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = Master Maxtor = Slave המערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ON סימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Tools שיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilable אבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGER ה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את העכבר מפנדה ישר רצתי לאתר של לוגיטק, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים לעכבר התנקתי אותם סידרתי את העכבר כמו שאני רוצה... אני מגיע ל tab של Ifeel והפלא הפלא! אני לא יכול לעשות שם כלום! הכל כזה אפור כיאלו אי אפשר לסמן V ב enable Ifeel אז מה העכבר הזה שווה? כבר הייתי יכול לקנות את הכבר האופטי הרגיל של לוגיטק! אז יש לך פיתרון בשביל בעייה מוזרה שכזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב מחדש וכאשר WINDOWS עלה הוא הודיע על זה שהוא מצא חומרה חדשה והתקין לי כונן CD ROM חדש שלא נמצא במחשב איך אני יכול לבטל את החלטת המחשב על המצאות כונן חדש במחשב. כונן הCD ROM שום כ - H+H DVD-ROM DVD 707B SCSI CDROM DEVICE PROPERTIES אל תבינו אותי לא נכון הייתי מת שיהיה לי כונן SCSI נ.ב יש לי כונן DVD אבל הוא נמצא על כונן G תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-