עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by _DavidB,

לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. ערב טוב. קניתי היום את הזיכרונות סל שוק 1X2GB 800 MHZ 4-4-4-12 עכשיו המוכר אמר לי לסדר את הזיכרונות בביוס בסדר הזה: "תזמונים 4-4-4-12 ומתח לזיכרון 2.2V או 2.25" אחרי שאני נכנס לביוס, מה אני עושה בדיוק? תודה, מודי.

3. Started by etz,

בעיה שקרתה למחשב של חבר ובגלל שניסיתי לעזור לו אז אני שואל פה. אז ככה: לפני כמה ימים הלוח שלו התחיל לעשות רעשים מדי פעם ואז בכלל הפסיק לעבוד, כל פעם שהוא לחץ על הכפתור הדלקה כלום לא הגיב. באתי לבדוק את המחשב ושמתי לך שהמאוורר של המעבד היה מלוכלך בצורה מטורפת ובקושי הסתובב. אחרי פירוק של גוף הקירור וניקוי יסודי שלו התפניתי לבדוק את הלוח בצורה רצינית יותר, והבעיה עדין המשיכה... המחשב פשוט לא מגיב לכלום. ניסיתי להחליף ממש הכל במחשב: זכרונות, כרטיס מסך, הארדיסקים ואפילו כונן דיסקטים, שום דבר לא עזר. למרות שהספק היה נראה לי תקין לחלוטין (וזה גם היה ספק טוב דוקא) החלטתי לנסות ספק אחר, ובאמת שחיברתי אותו אני שם לב שהלוח פתאום נדלק אבל אין לי שום תצוגה, לאחר מבט נוסף בלוח שמתי לב…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by מחשב חמוד,

טוב אני יתחיל עם מה שקרה בדיוק מהתחלה.. נכנסתי אתמול לתוכנה CCLEANER התוכנה הזאת שמנקה את המחשב מזבל קיצור יש בתוכנה אפשרות למחוק או לנקות כוננים עשיתי את זה על כונן :C ושזה סיים ניסיתי להיכנס לכונן וזה כתב לי שבשביל להפעיל את הכונן צריך לעשות אתחול לכונן לחצתי על אתחול וזה כותב לי שווינדוס לא יכול לבצע אתחול לכונן זה.. שימו לב שזה לא הכונן שהמערכת הפעלה מותקנת עליו המערכת הפעלה מותקנת על כונן E: (כונן נוסף) קיצור בגלל שלא רציתי לאבד את הזיכרון שהיה לי בכונן C: נכנסתי לניהול דיסקים ויצרתי מחיצה חדשה של אותה כמות זיכרון שהיה בכונן C: הכל הלך טוב וקראתי לכונן בשם A: הכונן עובד בסדר והכל טוב. לאחר מכן הורדתי סקין של ווינדוס ויסטה (בלי קשר למחיקה של הכונן אני פשוט …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lee.,

אהלן. עברתי לפני כחודשיים דירה ועשיתי תשתית כבלים חדשה. האינטרנט כרדע מחובר כך: מודם הוט מחובר לנתב טלפוני MP202B של נטוויזן שמשמש כחייגן וטלפון ומשם לנתב חדש לגמרי TP-Link WR841N שמחובר עם כבל למחשב אחד ואלחוטית לאחר. כשאני עובד בלי הראוטר האינטרנט מתנתק לי משהו כמו אחת לשלושה ימים, וחוזר אחרי הוצאה מהחשמל של המודם. כשאני עובד עם הראוטר, כמה פעמים ביום האינטרנט נופל. במקרה כזה אני יכול להתחבר לאי.פי גם של המודם וגם של החייגן, אבל לא לראוטר. בנוסף ניתוק הראוטר וחיבור המחשב ישירות לחייגן פותרת את הבעיה מיידית. ניתוק הראוטר מהחשמל פותר את הבעיה תוך כמה דקות, ואם אני לא עושה כלום, האינטרנט חוזר אחרי כ-20 דקות. בשאר הזמן הראוטר עובד בסדר. אולי יש לכם רעיונות?? חבר המליץ לי ל…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by eladz,

היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי חברה לא מזמן קניתי כרטיס 'חדש' למחשב של אחי וכאשר הכנסתי בו המחשב עלה סבבה והכל טוב שיחקתי ושיחקתי ובאיהשהוא שלב נתקע לי המחשב ונאלצתי לעשות ריסט (ידנית).. אך הבעיה שלאחר מכן הWIN2K סירב לעלות!. בעת תהליך עלייתו הוא מציג מסך כחול עם ERROR שכתוב שמה שיש בעיה עם הACPI ..שצריך לעדכן את הביוס שאין תמיכה או משהו כזה.. ועוד משהו נראה לי שבעת התקנת כונן חדש ללחוץ על F7 ואז זה יעשה IGNORE על הבעיה.... : בקיצור חברה אני בטוח שגם למישהו מכם היתה בעיה דומה.. אז אנא עיזרו לי תודה מראש, B0necrack3R.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 9055,

שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by harara,

וואי, אני בפניקה. אתמול קפץ לי הפקק באמצע שהמחשב היה דלוק, אז החזרתי את הפקק והדלקתי שוב את המחשב, אבל איך שהדלקתי אותו הוא השמיע רעש כזה נוראי, מן זמזום חזק שלא שומעים במצב תקין. כיביתי את המחשב וניסתי להדליק אותו גם היום, אבל הבעיה המשיכה. אני לא מרגיש שהמחשב איטי מהרגיל. מה זה יכול להיות? דרך אגב, זה קרה פעם כשהייתה הפסקת חשמל והמחשב כובה בפתאומיות, אבל אחרי שכיביתי והדלקתי שוב, עהניין נפתר. מה קורה? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  11. יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר. אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר. שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד. יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  12. היי. אין לי מושג כבר מה לעשות. הווינדוס עולה ברזולוציה 640x480, הצבעים מזוויעים! כשאני מנסה להפעיל תוכנה כמו Ad Aware אז הוא מקפיץ שגיאה Exception EAccessViolation In module Ad-Aware.. וככה זה קורה עם כל מיני תוכנות, אבל לא עם כולן. סרקתי עם ספייבוט S&D, והוא מצא כמה פריטים [אין לי מושג מה הם היו, לא הצלחתי לראות], וסרקתי עם נוד32 לווירוסים והוא לא מצא כלום. פתחתי ת'מחשב ניקיתי את האבק, במיוחד מהכרטיס הגראפי, לא עוזר.. מה זה יכול להיות? הדבר הכי אחרון שעשיתי זה לנסות לגרום לinTune.fm בפייסבוק לעבוד, הוא הקריס לי את הפיירפוקס, ואז קפצו כל מיני בעיות ועשיתי ריסטרט. מאז - שומדבר לא אותו הדבר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by adirnasri,

לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by david85,

האם מישהו שמע על וירוס תולעת שתקף היום מספר אתרי אינטרנט מובילים וכמו כן ספקי אינטרנט???? אם כן תרשמו כאן מה אתם יודעים עליו...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הביאו לי עכשיו הרד דיסק חדש , חיברתי אותו למחשב , בתור slave כמובן. זה הרד דיסק בדיוק כמו שיש לי עכשיו WD 80gb 7200 קיצר , בביוס הוא מזהה אותו , ואפילו ב Device manager הוא מזהה אותו. ורק במחשב שלי , אני לא רואה אותו.. יש למישהו מושג? אולי בגלל שהוא חדש , צריך לעשות לו fdisk? איך עושים את זה דרך הווינודס? זה ממש דחוף תודה!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by kokoki,

שלום, אני רוצה לעדכן את ה- directx שלי ואני לא יודע איך, אשמח להסבר בעניין, תודה.

17. Started by dabaz,

החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה. הבעיה מתוארת בלינק הבא: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15 התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק. אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד. הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול? המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY SA…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by semca,

שלום למומחים, קניתי מחשב חדש, שכולל :לוח אם של ABIT NF7 עם מעבד SEMPRON 2600 עם זיכרונות של ADATA 512, עכשיו,התקנתי מ"ע הפעלה XP PRP SP1 ,זה בערך העיקר ,עכשיו מתחילה הבעיה,בדקתי והסתבר לי שאחרי שאני מתקין את הדריב של לוח האם שקיבלתי עם הלוח,לאחר שהמחשב עולה,הוא נתקע ,כלומר לוקח לו כ-2 דקות עד שניתן להפעיך אותו דרך לחצן התחל,גם כאשר העכבר נמצא על שורת המשימות, רואים את העכבר שהוא תקוע, אנה מכם ,אם אפשר להבחן עבורי את מקור התקלה , ? בכבוד רב

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by hikikomori_,

[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  20. לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by shtrum,

היי יש לי שתי בעיות מוזרות וחשבתי לרכז את שתיהן כאן. יש לי מצלמת INTEL CS630. במחשב הקודם שהיה לי, לא היו בעיות. במחשב החדש המצלמה נקלטת, אני רואה בעזרתה דרך האינטרנט או MSN. אבל כשאני מנסה לעשות CAPTURE ממנה ב-MOVIE MAKER לדוגמא, המחשב טוען שהיא בשימוש. מה לא ניסיתי... הבעיה השנייה היא במקרופון והיא די דומה. המקרופון מחובר למקום הנכון, אני שומע את עצמי בבדיקות סאונד, ובכל זאת כשאני מזמין אנשים לשיחות שמע במסנג'ר הם מקבלים את ההזמנה והיא מיד נדחית כאילו יש אצלי איזו בעיה. שתי בעיות מולטימדיה מוזרות שאולי תוכלו לעזור לי בהן. תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shlomifounis,

יש לי שאלה קטנה יש אפשרות לחבר ללוח אם מסוג asus p4p800 e deluxe אר דיסק sata 2 16bm או אר דיסק sata 1 16mb

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, פתאום עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתקע במסך הראשון הראשון שהמחשב עולה בו (זה שרשום בו את המהירות מעבד ואת המסטר-סלייב ומשם נכנסים לביוס), עשיתי ריסטרט והמחשב עשה המון ציפצופים קצרים ומהירים אז עשיתי עוד ריסטרט והוא עוד פעם נתקע במסך ההתחלתי.. אממ ניסיתי להחליף זיכרון וזה לא עזר,ניסיתי לנתק את הסידירומים/כרטיסי פיסיאיי וזה לא עזר (לנסות מעבד אחר? יש לי 2.6 בארון) כמובן ניסיתי לאפס ביוס יותר מפעם אחת וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.