עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NaDav.p,

כיוונתי ב-REFRESH FIX ליותר ממה שהמסך יכול לתת בלי לדעת....אז כשזה העלה את הווינדווס זה כתב לי OUT OF RANGE. נכנסתי ל-LAST KNOW CONFIGURATION ועכשיו זה לא נותן לי לשנות בחזרה כתוב לי N\A לבטור של הHZ ועכשיו בווינדווס אני רואה חרא כי זה על 4 BIT ואיאפשר לשנות. מה אני עושה????? בבקשה אנשים זה דחוף...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by alons73,

שלום רב אני הורדתי מספר פעמים סרטים מקאזה בפורמט avi והצלחתי לראות את הסרטים הבעיה החלה כאשר הורדתי סרטים באורך מלא ואני רואה מסך שחור וכאילו הסרט רץ מדובר גם בפורמט avi ואני משתמש במס' תוכנות להצגת הסרט כמו: wmplayer ; powerdvd או divxplayer ובכל זאת אני רואה מסך שחור ניסיתי להפוך פורמט ל mpeg אך זה לא עוזר.... אני עובד עם מערכת הפעלה win98 לכן שאלתי האם מדובר בבעיה בסיסית במחשב שלי!!! או מדובר בבעיה ידועה שקיימת אצל כולם ועדיין אין לה פיתרון אודה לכם על העזרה אלון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by guy94,

יש לי בעייה קלה פתאום ה - XP הפסיק לזהות לי את הצורב והסי די רום והוא עושה לי סימני קיראה עליהם ב Device Manger ניסתי להסיר אותם ולהתקין מחדש, כלום לא עזר... ניסיתי גם VIA 4 IN 1 מחדש, ולא עזר גם כן.... ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי פה בעיה קשה באופיס2000, כל אחת מהתוכנות של האופיס, אחרי שאני פותח אותה אחרי כמה שניות היא נסגרת בלי הודעה. זה קורה בכל התוכנות של האופיס ללא יוצא מן הכלל, בנתיים אני משתמש באופיס97 אך זה לא פתרון הגיוני מספיק. בוא נגיד ככה, זה לא ממש המחשב שלי, המנהל שלי ביקש שאני אסדר לו את זה ואני לא ממש מצליח. התקנה מחדש ל אופיס2000 לא באה כ"כ בחשבון כרגע. אם מישהו מכם מכיר את הבעיה או נתקל בה אי פעם ויוכל לעזור לו אז אני והבוס שלי נודה לו מאוד. תודה מראש לכל העוסקים במלאכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoDkOd,

שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Xenomorph,

האם ניתן לשחזר כונן לאחר שבוצע בו פורמט ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?

8. היי, הבעיה כאן היא לא שלי, אלא של אבא של חבר של אחותי. הוא התחבר לאינטרנט בכבלים וכל זה, קיבל כמה וירוסים שגרמו לו לפרמט בא אליו איזה בחור, כנראה טכנאי, ופירמט לו את הכל (הוא טוען שביסודיות) אחרי הפירמוט, הוא פשוט לא מצליח להתקין את הXP, והבחור (טכנאי?) אמר שכנראה הוירוס נשאר בביוס. זה לא נשמע לי כל כך הגיוני- זה בסה"כ וירוס מהאינטרנט הוא מצליח להתקין ME, אבל לא מצליח לשדרג לXP ולא מצליח להתקין XP בהתחלה חדשה אז מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. למחשב שלי יש כרטיס מסך GeForce 2 100/200 MX 32MB. הבעייה מתחילה כשאני מעלה משחק עם גרפיקה שדורשת ביצועים בינוניים ומעלה (ולפעמים אפילו לא זה) ואם אני מעלה יותר מדי דברים ביחד. היום למשל, הורדתי משהו מהקאזה והתקנתי משחק וזה נתקע. כשאני משחק במשחקוני פלאש זה גם נתקע. הזמן שזה נתקע לא קבוע, וזה יכול להגיע אפילו לשעות משחק עד שזה נתקע, או שזה גם יכול להיתקע בדקה הראשונה. מה שרציתי לדעת, אם יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או בגלל שאין מספיק קירור למחשב שלי? דרך אגב, יש לי ווינדוס XP PRO... אני חייב עזרה :-\

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by NuXeR,

אני קורא באתר על כל ה-MODים... ואתם מראים פה דברים ממש ממש יפים והכל.. אבל הרבה מהדברים צריך לקנות , רציתי לשאול איפה אפשר לקנות כאלו דברים בארץ כי אני רואה שהכל ממקום בחו'ל... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by -swap-,

איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -swap-,

יש לי את הצורב מבית PLEXTOR PLEXTOR 40/12/40A MODEL: PX-W4012TA עכשיו מתי שאני צורב משהו לא משנה איך ה BUFFER שלי יורד ל 20 וקופץ בין 20 ל 40 ... מתי שאני מנתק את ה CDROM ה BUFFER על 100 יציב אבל אז אין לי CDROM. זאת לא בעיה ב CROM מכיוון שהוא פעל עם הצורב הישן שלי שהוא היה SCSI. החיבורים של ה IDE במחשב: Primary IDE Connector 1. IBM 60gxp 7200rpm 40gb - Master 2. MAXTOR 7200rpm 40gb - Slave Secondary IDE Connector 1. PLEXTOR PX-W4012TA - Master 2. ASUS x50 CdRom - Slave אני לא מוצא שיטה לתקן את הדבר הזה ניסיתי הכל כולל קריאת כל החוברת שקיבלתי עם הצורב. DMA ON הכל הכוננים. Windows2000 Professional , Service Pack 2.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בעיה מוזרה מתרחשת כאשר אני מחבר מצלמת USB לאחת היציאות בפנאל האחורי של הראק . הבעיה כזאת שהחיבור לא נתפס , כל פעם WINDOWS משמיע ציפצוף לאחר מ"ס שניות חוזר הציפצוף , עושה רושם שהחיבור של ה USB לא יושב טוב . ניסיתי להסיר את הדרייבר של המצלמה והתקנתי אותו מחדש , וזה לא עשה ציפצופים , אבל לאחר שהפעלתי משחק מסויים הציפצופים התחילו מחדש . דרך אגב בפנאל הקדמי יש עוד שני יציאות של USB והם לא עושים בעיות כלל . תודה מראש DANNY ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן חבר'ה לאחרונה בדקתי מאפיינים של כרטיס מסך שלי ג'יפורס 4 mx 440 ושמתי לב שהגדרות הagp הם x1 לוח אם שלי של asus tuv4x ובדקתי בcmos ושם עומד agpx4 ניסיתי תוכנות שונות ומשונות אבל כלום לא עזר תעזרו לי בבקשה!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  17. מה הסימנים שמראים שה GF4 TI עובד לא טוב בלוח 7VRXP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = Master Maxtor = Slave המערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ON סימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Tools שיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilable אבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGER ה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום איך יתכן שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הזמן כשהספק תקין והחומרה חדשה? יכול להיות שזה בגלל דריברים של הכרטיס מסך? או שיכולה להיות עוד איזה שהיא סיבה? נ.ב יש לי AMD1900+ והחום נע בין 35-40 יש שם VOLCANO 6C כמובן שבמאמץ החום יעלה בהרבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by -swap-,

קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by yuval_cohen,

יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Soundman,

הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מכניס סרט DVD לכונן (Pioneer 115) אז הוא מזהה את שם הסרט אבל כאשר אני לוחץ PLAY מופיעה ההודעה: Create overlay failed. Please lower your resolusion or color depth and try again כמובן ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבעים, ניסיתי תוכנות PLAYER אחרות (WinDVD, PowerDVD, MediaPlayer) ניסיתי לחזור לחלונות 98 (כרגע אני על XP) עידכנתי BIOS עידכנתי F\W עידכנתי דרייברים כל רשימת ההתקנים תקינה ע"פ הווינדוס, והכונן מתפקד ככונן CDROM תקין לחלוטין אני משתגע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ot,

המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by bv_beaver,

כל פעם שאני עושה ריסטרט דרך הכפתור הווינדוס עולה אז הוא מראה מסך כחול ואז אני צריך להיכנס בסייף מוד ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכ.קול ככה זה כל הזמן ואני לא חושב שזה בעייה בכרטיס HELP!!!! :'(

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by cganir,

מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים