תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אמ יש לי כונן רשיח 120 GB של WD יש לי ב C 20 GB וב D השאר.. אז הבעיה היא אשר התחילה לפני מספר ימים: כל פעם כשאני נכנס ל D לאזור הסרטים שלי... מקומות שהם יש סרטי וידאו.. זה פתאום מתחיל להיתקע.. עושה את ה ERROR כזה WINDOWS משהו... ואז זה חוזר לעצמו .. ואז כשאני שוב הולך לכונן D זה עושה את זה.. זה מעצבן.. מה לעשות.. אין לי וירוסים.. WINDOWS XP AMD 64 אממ מוזר.. מחקתי כל תוכנות ה VIDEO PLAYER שלי וחשבתי אולי שזה יכול להיות בעיה שאולי נוצרת משילוב רב של CODEC זה יכול להיות? יש לי הרבה תוכנות של CODECS על המחשב... טוב תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 30 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? אני שם את זה על High ויש לי בערך 20-40 FPS
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
I need advice. I have 256 of crosair PC3200 (400mhz) C2 shell I buy another module of the same type (which is very expansive compared to other brands) - or buy 512mb of cheaper brand... I just dont know what is the risk of the other brand working with my crosiar.. The board is ASUS A7V8X - KT400 I use it mostly at 266mhz (default) and somtimes overclock it to ~300mhz all at cas2 so my main conceren is if the mobo accepts the two diffrent dimms and not the speed.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי microsoft slidewinder game pad pro ולאחרונה הוא הפסיק להגיב מדי פעם, וכאשר ניתקתי אותו וחיברתי מחדש ל USB הוא המשיך לעבוד. עכשיו הוא יכול להפסיק לעבוד וכשאני יחבר אותו מחדש הוא לפעמים לא יזהה את ה gamepad (אחרי מספר רב של ניתוקים וחיבורים הוא מזהה אותו) מה ניתן לעשות? האם ה gamepad התקלקל? זו בעיית חומרה שניתן לפתור לבד? האם הבעיה היא בחיבור ה USB? (ניקיתי אותו עם אלכוהול) האם הבעיה היא ברכיבים אלקטרוניים שבתוך ה gamepad? כבר אין אחריות על ה gamepad מידע נוסף שאולי קשור לבעיה: לאחרונה התקנתי FW של sygate שגרם לתוכנות שיתוף לעבוד ב 100% CPU נראה לי שהבעיה התחילה מאז ההתקנה או לאחר ההסרה של ה FW (הסרתי אותו כעבור כשעה). אחרי שגיליתי שעדיין יש בעיה עם ה gamepad לאחר הה…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום! אז ככה עד לפני חודש היואסבי שלי עבד מצוין ממש טוב ישלי מחשב 2.8 ASUS P4P800SE CHIPSET INTEL865PE בקיצר כל המחשב שלי מחובר על היואסבי ופתאום זה אל עובד אם אני מחבר נגן או מצלמה הוא מראה במכשיר שהוא מחובר למחשב אבל במחשב עצמו כלום! כנ"ל ההגה שיש לי הוא מראה שהוא מחובר יש אור צהוב אבלהוא לא רוטט שהיו לוחצים עליו וגם אי אפשר לשחק איתו במחשב גם המקלדת והעכבר לא עובדים בלי היואיסבי וגם המדפסת ניסיתי להוריד דרייברים חדשים של בציפסט של הלוח אם כלום לא עוזר ניסיתי להתקין שובאת הוינדוס ולא עובד בבקשה עיזרו לי מה אפשר לעשות..... לא ניראה לי שהבקר עצמו הלך כי בכל זאת הוא מזהה שהוא מתחבר ומטעין דברים וכנ"ל בבקשה עזרו לי!!!! אני ממש מיאוש! תודה חדי
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי אינטרנט במחשב שלי ובערך באותו זמן הכרטיס טלוויזיה שלי חדל לעבוד אחרי איזשהו ריסטרט הדריברים היו מוסרים ומאז הכרטיס מסרב לעבוד איתם כשאני מסמן לו לחפש אותם הוא לא מזהה וגם כשאני מסמן לו ספציפית איזה דריביר הוא מתקין אבל לא עובד איתם יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים והוא עבד בלי שום בעייה עד עכשיו המודם מחובר דרך כרטיס רשת פנימי לא ידוע אם זה משפיע או לא ...
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני קיבלתי לאחרונה את ה raidmax volcano 630W בטעות השארתי את הבורר על 110 וולט וקיצרתי את הספק. שאלתי האם הנזק הוא לוקלי כלומר מעבדת מחשבים יכולה לתקן את זה או שהלך ואני צריך להזמין עוד אחד? אישית אני משער שעם כל כך הרבה מערכות אל כשל זה מסתכם באיזה קבל מסכן שצריך להחליף או משהו כזה אבל האם מעבדות מחשבים בארץ עושות דברים כאלו או יותר נכון יכולות לעשות דברים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מדובר בDOK של סנדיסק שעבד מצויין עד לפני דקה. הוא מזוהה אך בלי נפח, ולא ניתן לפרמט אותו (מקש ימני FORMAT נותן שגיאה: Windows was unable to the complete formating). ---- פתרון ---- פתיחת הקובץ diskmgmt.msc, הכונן היה מוגדר כ- unlocated, הוגדר מחדש והסתדר. הסתדרתי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב נייד יציאת מיני DP ואני מחברה עם כבל למסך ביציאת DP רגילה. מידי פעם אחרי כרבע שעה שהמחשב לא עובד והמסך נכבה כשאני שב להדליק את המסך הוא נכבה ונדלק פעמיים ואז מופיעה לי הודעת שגיאה שתמונתה מצורפת פה. סוג הכבל הוא מה שבקישור הזה: http://ksp.co.il/?uin=23056 איך אני יכול לסדר את זה.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
באתי להדליק את המחשב שלי הבוקר, וראיתי שהוא לא עולה. לא מוצג כלום על המסך, והמחשב מצפצף סדרת צפצופים ארוכים מאד. מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם שלי הוא MSI PM8PM-V. עדכון - ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכבלים למחשב, בפעם הראשונה זה לא עבד, אבל בפעם השנייה זה עבד. מגיה שחורה, ללא ספק.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אז המחשב שלי קורס כאילו אני לוחץ על הכפתור של הריסט (המחשב ישר עולה אחר כך, אין שום מסך כחול או הודעה לפני שזה קורה) זה רנדומלי, זה יכול לקרות לי ככה סתם (אין זמן קבוע בין 0-8 שעות עבודה[למרות שקרה לי שהוא התחרפן לגמרי וכל פעם שהוא עלה הוא קרס אחרי כדקה 7 פעמים רצוף!]) אבל כשאני במשחק כלשהו זה יקרוס לי בוודאות או ישר או אחרי כמה דקות... אוקיי אז אני גם קצת מבין ובדרך כלל מסדר את כל הבעיות שלי בעצמי(ביחד עם דר.גוגל), בקיצור שללתי: ראם(ניתקתי אחד ואת השני העברתי סלוט והפוך), מערכת הפעלה(בדקתי גםwin7 ו10), מעבד(זה פשוט לא נראלי כמו בעיה במעבד מה גם שהוא האחרון שעלול להתקלקל במערכת),כונן קשיח(יש לי 2 אז ניתקתי אחד והתקנתי על האחר מערכת הפעלה והפוך) ,דרייברים(ניסי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין מהאתר של ADOBE הוא אומר שההתקנה בוטלה עקב סיבות ביטחוניות , ניסיתי להוריד את ההתקנה STANDALONE והאתרים שמכילים FLASH בכל זאת לא עובדים אחרי ההתקנה. הדפדפן הוא IE7 (הבעיה התחילה מ IE6 ניסיתי לשדרג ל 7 במחשבה שאולי זה יביא פתרון). בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב של דל D600 רציתי לבדוק האם הCOM PORT שלי תקין הבנתי שיש איזו בדיקה לבדיקת לופ או משהו בסגנון בביוס הכל תקין + בDEVICE MENAGER
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! שמי אור ויש לי בעיה במחשב של אחי. לאחי יש מחשב נייד מחברת IBM thinkpad t30 זהו הדגם. בזמן האחרון כל פעם שהיינו מדליקים את המחשב, הייתה בעיה, בפתיחת החלונות ועליית שולחן העבודה הייתה הודעה שאומרת שצריך לכוון את השעון והתאריך. תמיד צריך לכוון מחדש. בעליית המחשב רוב הפעמים היו מוצגות שגיאות של מסך שחור ואירור למעלה שאומר שצריך לכוון גם את התאריך והזמן. הייתי נכנס לפעמים להגדרות המחשב ומכוון מחדש אבל כל פעם זה היה משתנה למרות ששמרתי. חיפשתי את הבעיה באינטרנט והבנתי שזה סימן שהבטריה של משהו או ביוס\מעבד חלשים וזמנם תם. הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדבר ומה אפשר לעשות בנידון. עוד כמה נקודות לציון: *המחשב היה דולק רוב השעות ביממה, ובקושי הוא היה כבוי. *הוא 90% מהזמן גם שהוא…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום ,היו לי דפים וכרטסיות פתוחות בגוגל כרום ! נשמרו במשך זמן ממושך (בהגדרות היה מסומן המשך מאיפה שהפסקתי )היום פתחתי איזה קישור עם לוגו של גוגל ופתעום אין זכר לדפים והכרטסיות שלי ! (הקישור היה כנראה אמור להפתח עם כול הכרטסיות וכל הדפים , אבל הוא נפתח לבד וכך הלכו לי כל הדפים והכרטסיות !יש לי את ההיסטוריה ,אבל לחזור לכל הכרטסיות שהיו לי פתוחות זה בלתי אפשרי ,אני לא יודע כמה זמן הן היו פתוחות !בבקשה עזרו לי עם הצרה הזו (היום היה לי יום רע וזה עוד אחד מהדברים הרעים שקרו לי )תודה חשוב לי לציין יש לי חשבון ג'מייל על שמי , והיום התנתקתי מהחשבון שלי והתחברתי לשל אמא שלי.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הזה בערך שנה וחצי אני חושב, הוא עבד מצויין שנה שעברה. החלפתי מחשב לפני כמה חודשים והעברתי את הכרטיס טלוויזיה למחשב החדש ויש לי בעיה. הוא עובד והכל מצויין מבחינה חומרתית, חוץ מתקלה אחת: שאני צופה דרך תוכנת: InterVideo WINDVR3 (וגם ניסיתי דרך תוכנת הקידוד VirtualDub) מצד ימין ומצד שמאל נחתך לי בערך חצי סנטימטר-סנטימטר. זה מציק כי זה חותך דברים שאני כן רואה בעין ויודע שזה חותך. השאלה מה זה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס, התקנתי מחדש, עדכנתי אותו וכלום - הוא בשלו. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-