תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP dv6510ej. אתמול רציתי לבדוק אם הכרטיס זכרון שיש לי (PC2-6400) יתאים לזכרון שבמחשב הנייד, פתחתי את החלק שמסתיר את הזיכרונות, הוצאת את הזיכרון ראיתי שכתוב PC2-5300, הבנתי לא מתאים והחזרתי למקום. מיד לאחר מכן כשהדלקתי את המחשב, המחשב נדלק, לא משמיע שום ציפצוף, אבל המסך - שחור. לחלוטין. בלי שום כתוביות של שגיאה כלשהי, פשוט מת. שוב ניסיתי להוציא את 2 הזיכרונות שכבר היו שם והמחשב עבד איתם מצויין, החזרתי שוב ועדיין אותו הדבר. בדקתי אם כשאני מדליקה את המחשב כשאין שום זיכרון בפנים הוא מצפצף פעמיים וזה אכן כך. מה שיותר חיזק את ההרגשה שלי שהמחשב תקין אבל המסך...מת.. ניסיתי להדליק כשהסוללה לא בפנים אלא רק ע"י חיבור לחשמל ועדיין שומדבר. למישהו יש רעיונות לפיתרון? או…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , בעקבות הבעיה שהצגתי בטארד הנוולה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257001.msg2274592#msg2274592 העפתי את המסך שהיה לי והבאתי מחבר אחד מעפן , מהישנים , חיברתי את המסך הכל טוב ויפה ראו יחסית טוב נתתי לאחותי את המחשב לחצי שעה אני חוזר פתאום הכל כזה מטושטש ניסיתי להעביר את ההגדרות רזולוציה ל-680 על 480 (אם אני לא טועה אלו המספרים המדוייקים) ולא הולך עדיין רואים מטושטש , ניסיתי בהגדרות (מה שאחותי לא נגעה בהם) וגם לא הלך למישהו יש עצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה, המחשב שלי מחובר ב-DVI למסך מחשב של פיליפס וב-HDMI למסך טלוויזיה של פיליפיס, שניהם נמצאים גג 2 מטר מהממחשב. יש לי כרטיס מסך REadon X800 . הבעיה היא כזאת: כל עוד התצוגה של המסך נמצאת על המסך מחשב, המחשב לא קורס ולא כלום, אין שום בעיות ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלוויזיה (לראות סרטים,סדרות) המחשב קורס בערך 10-15 דקות מתחילת הסדרה. פתחתי את המחשב לבדוק אולי הכרטיס מסך התחמם, ולא - המאוור עובד והכל בסדר, מה שכן שמתי לב שהארד דיסק התחמם, וזה נשמע הגיוני שברגע שהוא יתחמם המחשב יקרוס, אבל למה זה קורה רק על הטלוויזיה? בבקשה עזרה, זה מחרפן אותי חחח תודה רבה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכלכם.. יש לי לוח של אינטל אם צריך אני יתן גם את הדגם.. ועכשיו כשאני מחבר את הפלא פון שלי עם כבל להעביר שירים לפלא פון .. הוא לא מזהה לי את הפלאפון ניסיתי אצל חבר זיהה הכול כמו שצריך.. כשאני מחבר את הפלא פון הוא רושם שיש חומרה חדשה והכול ושאני נותן לו את הדיסק שיתקין מתוכו את הדריוורים של הכבל והמכשיר.. הוא לא מזהה כלום.. אם אפשר איזה עידכון או למישהו יש פיתרון תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, אז ככה מהשבוע האחרון במחשב ספיציפי אחד (שהוא גם הכי חזק מבין כל שאר המחשבים בבית) התחילה לי בעייה באינטרנט, מהירות ההעלאה בסדר, אבל מהירות ההורדה לא מגדרת את ה1 MB כאשר המהירות שלנו היא 10 MB ובשאר המחשבים הכל תקין. עשיתי את כל אלו, והבעיה קיימת. - סרקתי וירוסים עם 3 תוכנות - ניקיתי את המחשב עם מספר תוכנות - איפסתי את הראוטר - ניסיתי בדפדפנים שונים - מחקתי דברים לא נחוצים ועדיין האינטרנט ממש ממש איטי... מה שכן שמתי לב שבפקודה netstat -e בcmd כמות הERRORS והDISCARDS מאוד גדולה, אבל לא מצאתי על מה זה מעיד והאם זה יכול להיות גורם הבעיה, במידה וכן, מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואז יש רעש של ההארדדיסק שהוא נתקע כזה, נורת הפלופיי דולקת, ואז העכבר נתקע. בעבר לא היו בעיות עם הכיבוי או האיתחול מדובר על XP
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ושמעתי רק דברים טובים ממנו אם זאת אם אני עובר על אחד החוקים בבקשה אנא סליחה. המחשב נייד dell מחיר 3500 3 שנים אחריות למשחק רשת קומבט ארנס ולשרטוט solidworks המחשב שווה תמחיר 3500 ₪ תודה על עזרה וסליחה על חפירה:)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 256SDRAM WINXP מדפסת משולבת HP 5610 ברגע שאני מדפיס מסמך המחשב נתקע , עכבר מקלדת לא זזים. ניסיתי לעשות מספר דברים: כרטיס USB PCI חדש, הגדלת הזיכרון הוירטואלי,החלפת כבל USB והתקנה מחודשת של הדררייברים. שום דבר לא עוזר , המחשב ממשיך להיתקע. ** המחשב לאחר החלפת דיסק קשיח שנהרס. (דיסק חדש 80 , מערכת הפעלה חדש.) אנא תנו לי פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [D:\Downloads\Mini102805-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntoskrnl.exe - Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 1) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp1.020828-1920 Kernel base = 0x804d4000 PsLoadedModuleList = 0x8054be30 Debug session time: Fri Oc…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי טלפון סקייפי שמחובר בUSB. כמו כן, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול בחיבור אנאלוגי יחיד ופשוט. משום מה, ברגע שהטלפון מחובר הוא משתלט על כל הצלילים במחשב. הסיבה לכך היא שמתווסף התקן צליל נוסף. בלוח הבקרה הגדרתי שההתקן ברירת המחדל יהיה של כרטיס הקול. בסקייפי עצמה הגדרתי שהתקן הקול יהיה מהטלפון. לכאורה הכל בסדר עכשיו, רק הבעייה היא שלא תמיד אני מדבר בטלפון דרך סקייפי. האם יש אפשרות שסקייפי תוציא קול לשני ההתקנים - גם לטלפון USB וגם לרמקולים שמחוברים לכרטיס קול?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 וזה כ 3 -4 ימים שדפי הדפדוף במסך המחשב מרוחים ומטושטשים. רק אתמול הסתדר מעצמו, והיום שוב... היום עשיתי SCAN מלא באנטיוירוס, כיביתי והדלקתי את המחשב ולא עזר. מישהו יודע מה הסיבה לטשטוש הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במחשב !!! הוא מפעיל את עצמו מחדש ומראה לי מסך כחול למה עזרה!!?!?! יכול ליות בגלל שפירמטתי תמחשב וזה בגלל הוינדוס עזרה????? :s07:
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט מחשב הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו יש לביוס של פוניקס בעיה לקרוא את ההארד דיסק- של MAXTOR...ההארד דיסק הוא 30 גיגה ולא יודע למה הוא קורא הארד דיסק אחר של 40 גיגה= אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל הוא לא נותן לעשות כלום.... נכנסי לביוס דרך הDEL ושמתי לב שהשם של ההארד דיסק מהבהב -כתוב maxtor ares c64k המחשב עולה ונתקע זה מה שהוא כותב PRAIMARY MASTER HARD DISK FAIL גם את כונן דיסקים הוא לא מזהה אבל זה בקטנה יותר.. עכשיו מה אני עושה?ניסיתי להוציא את הבטריה ואפס=-זה לא עוזר הוא עדיין מזהה את ההארד דיסק שלא קיים...עוד הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי מחשב בלי הארד דיסק וצורב ויש לי צורב והארד דיסק IDE ובלוח אם Gigabyte EP43 DS3L יש חיבור IDE אחד אבל כתוב שאפשר לחבר שתי כוננים לחיבור IDE אחד איך אני עושה את זה? כי פשוט חיברתי את זה ישר והדלקתי את המחשב וזה כותב לי inset system disk הכנסתי את הדיסק של gigabyte וזה לא מזהה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק (בעיקר BF4) יש פעמיים שפשוט העכבר נתקע לא זז זה קורה רק במהלך משחק חשבתי שזה העכבר אבל לא ( החלפתי מספר עכברים) ואז שמתי לב שיצא הודעה מוזרה (תמונה) אני לא יודע מה זה אומר אולי לוח או ספק לוח asus rampage iv extreme ספק corsair 1200w אשמח לעזרה [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-