עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ori Meidan,

מקרה מוזר ממש.. יש לי מחשב DELL INSPIRON עם כרטיס רשת Qualcom qca9377. לאחרונה עברתי לאינטרנט עם סיב אופטי ובהתאם גם ראוטר חדש שמתחבר לסיב האופטי ומאפשר שידור גם ב2.4 וגם 5 הרץ. מאז המעבר המחשב מאפשר להתחבר רק לתדר של ה5g . כאשר אני מנסה להתחבר לרשת בתדר 2.4 הוא אינו מוצא אותה כלל, או שהוא מוצא אותה, מנסה להתחבר ואז חלון הWIFI נסגר בפתאומיות והוא כותב שלא ניתן להתחבר אליה. יש לציין שבכל מקום אחר המחשב מתחבר מצוין לכל רשת בלי בעיה. דרייברים מעודכנים, ביצעתי ריסטרט להגדרות ראוטר, שום דבר לא עבד. המחשב מתעקש להתחבר רק ל5g והמהירות גלישה בו איטית בצורה איומה (5 מגה בקושי, כאשר בטלפון שגולש על 2.4 המהירות היא קרוב ל100 מגה והמחשב השולחני שמחובר ישירות לראוטר גולש במהירות 350 …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן לכולם יש לי בעיה אחרי התקנת משחקי מחשב במחשב. אני מתקין משחק מחשב מסויים מסמן לו בV שיעשה לי אייקון של המשחק בשולחן העבודה ואחרי ההתקנה לא נוצר לי האייקון.מה עושים? אני חייב לציין שזה קורה לי בהתקנות של CODEX של plaza האם אפשרי לתקן את זה? יש תוכנה מסויימת שתעזור לתקן ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, קניתי מסך של Dell U2417h. יש למסך חיבור אודיו, חיבור HDMI וחיבור USB. חיברתי לחיבור האודיו רמקולים, ואת המסך עצמו בHDMI למחשב. למחשב עצמו יש חיבור אודיו משלו, שחיברתי אותו לאוזניות, ככה שאוכל להשתמש באוזניות מתי שארצה וברמקולים מתי שארצה. במשך שנה הכל עבד מושלם, הWIN10 זיהה את האוזניות, זיהה את הרמקולים, יכלתי להחליף בכל רגע את הברירת מחדל שלי לאיזה מהם שבחרתי ולשמוע דרך כל אחד מהם. לפני כחודש בערך, בתחילת מרץ, עשיתי עדכון לוינדוס. מיד לאחר העדכון הרמקולים הפסיקו לעבוד. הוינדוס עדיין מזהה אותם, ועדין מייצג אותם כ"DELL" בהגדרות הסאונד והאודיו של המחשב, אבל בפועל לא יוצא סאונד מהרמקולים. האוזניות עדיין מחוברות למחשב, עדיין מזוהות ע"י וינדוס, ועדיין עובדות. …

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. שלום. קניתי מצלמת אינטרנט של שיאומי. אני רוצה לחבר אותה לאינטרנט בשביל להיכנס אליה מהאייפון. שאלות: 1. אמרו לי שכשנכנסים לאפליקציה של שיאומי לבחור שרת סין. יש שם 4 אופציות שרשומות בשפה שאינה אנגלית מה בוחרים? 2. אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הביתי המצלמה צועקת עליי בסינית לחבר אותה לאינטרנט. אני מנסה לסרוק קוד QR עם העדשה של המצלמה ולא מצליח ! בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח אני שובר על זה את הראש ולא מצליח להבין מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים !!! נ.ב- אני לא איש טכני .. צריך הסבר שלב אחרי שלב הכי ברור שאפשר אחרת אלך לאיבוד ניבר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי שלום. נצרך לעזרת המומחים כאן. יש לי סאונד בר של LG שהשימוש העיקרי בו היה שמיעת מוזיקה דרך החמחשב הנייד. אך לאחר איזשהו עדכון של וינדוס החגיגה נגמרה. המחשב מזהה את המקרן קול ומתחבר אליו בבלוטוס גם במקרן החיוי הוא על בלוטוס מחובר. אך המחשב משמיע את הפלט דרך הרמקולים שלו.ץ לוא נותן לבחור בפלט את הסאונד בר. יש לציין שבאוזניות בלוטוס למשל אין את הבעיה הזו. ועם המקרן קול דרך הפלאפון השמע עובד כך שאין כשל באחד הרכיבים. מחיפוש בגוגל עם החצי אנגלית שלי הבנתי שהבעיה מוכרת אך לא ממש מצאתי פתרון אשמח לסיוע!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by זוהר א,

אני מדליק את המחשב ומבקש ממני כל מיני פקודות ואני לא מבין בזה בבקשה עזרה לטלפון הזה בווטסאפ 0537230102

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by Ohad Ohad Banay,

היי אני חדש כאן יש לי בעיה בהפעלה של המחשב שאני מדליק אני נתקל בהודעה הזאת אין לי כל כך ידע במחשבים אשמח אם תעזרו או שצריך טכנאי

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by bollo,

המחשב לי עובד בסדר אבל כאשר אני בא להריץ משחק ולשחק בו המחשב קורס (נכבה ואז נדלק) ואני לא יודע מה לעשות בעניין לפי דעתי זה בגלל הספק כוח מכיוון שיש לי ספק של רק 400 וואט במחשב גיימינג אבל אני חייב עצה של מומחה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כמו בכותרת, מחשב חדש מותאם לווינדוס 10 וגם תמיכה אחורנית לווינדוס 8.1 ווינדוס 10 בקושי מספיק לשעה וחצי-שעתיים סוללה ווינדוס 8.1 בערך 4 שעות אותם דברים רצים ברקע, טוויקים לשיפור ביצועי המחשב והורדת עומסים מג'אנק שיש כמו האינדקס וקצת טיפול ברגיסטרי ומצבי טאבלט וכיבוי BT וכו שום דבר לא "עובד ברקע", כלומר טוחן את המעבד או הכרטיס מסך. מעבר לזה שצריכת הזיכרון כפולה משל ווינדוס 8.1 אין שום שוני אני מפספס משהו? יש איזה מדריך לטוויקים לווינדוס 10 שאתם כן ממליצים? *ניסיתי ווינדוס 10 בילד רשמי וגם בטא 1903

10. היי, נתקלתי בבעיה משונה...יש פונקציות במקלדת שלא עובדות במחשב הנייד. למשל העתק\הדבק, גזור, בחר הכל.... לפעמים גם להחליף עברית\אנגלית לא עובד...תלוי ביום, בשעה ובמצב הרוח של המחשב. כל זה עבד עד לפני יומיים...לא נשפך כלום על המקלדת האם יש למישהו רעיון? תודה, אורלי

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  11. המפרט שלי הוא מחשב לנובו מעבד איי 5 7800 זיכרון 16 גיגה סטיק של מהירות 2133 וסטיק של 3000 דיסק ססד 500 גיגה של סמסונג איבו כרטיס מסך מובנה אני עובד עם המון אינטרנט, אופיס ותוכנות קלילות פיננסיות יש לי מותקן אופיס 365 איטיות וכבדות, יש ליאנטי וירוס נוד32, פיירוול המון מקום בדיסק, מה עושים? התקנה מחדש של כל התוכנות היא בעייתית ולכן עדיתי cline מדיסק קשיח קודם והתקנתי ווינדוס 10 כשדרוג עבד כיו מטוס ולאחרונה יש איטיות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ירון מוסקוביץ,

שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל

13. Started by GunbleR,

del

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון

15. Started by לשם,

שלום בבקשה תעזרו לי יש לי מקליט מצלמות אבטחה DVR של PROVISIN ואני צריך לחבר עוד מסך ניסיתי לחבר לVGA בנוסף לHDMI שמחובר אך הוא לא מציג כלום תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by pil666,

מנסה לחבר DS4 למחשב....אבל הבלוטוט USB שקניתי לא מוצא את השלט מישהו ניסה ועובד לו? יכול לשתף לינק לUSB הנכון? תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אהלן! לאחרונה האינטרנט בדירה שלי חווה איטיות נוראית שלא הייתה קודם. בדקתי כל מה שאני יכול ואני חושד שאחד הדיירים פשוט מוריד כל הזמן דברים (הוא עשה את זה בעבר וזה היה מאוד דומה). האם יש אפשרות לבדוק את התעבורה של כל החיבורים לראוטר?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  18. המאוורר שלי התחיל לעשות רעש של טרקטור ואי אפשר להגיע לציר של המאוורר לשמן. יש מקום בארץ שמוכר או שזה רק הזמנה מחול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כאשר אני מדליק את המחשב נראה כאילו המחשב נדלק (יש אור מהכפתורים של ההדלקה והאתחול) אך מופיע מסך שחור וכלום לא קורה, כאשר אני מנתק את המחשב מהחשמל ומחכה כחצי דקה ולאחר מכן מדליק המחשב לפעמים מצליח לעלות, אבל ברגע שהצליח לעלות אין שום בעיה והכל עובד כרגיל עד האתחול הבא, לוח האם הוחלף פעמיים בשנה וחצי האחרונות... בעקבות בעיות דומות (טיפה יותר חמורות כי המחשב בכלל לא עלה) האם מדובר בבעייה בספק הכח? או שוב לוח אם ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Shaq Diesel,

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by חיים כוכבי,

ברשותי מדפסת ברדר J430W הזרקת דיו האם ניתן למלא את ראשי הדיו באמצעות ערכת מילוי כלשהי? אם כן היכן ניתן להשיגה? ואיפה יש סירטון המסביר את אופן המילוי?תודה!

22. יש לי חיבור אינטרנט דרך בזק ואינטרנט זהב במהירות 100 MB ראוטר BE ונקודת גישה של אותו ראוטר. כל המחשבים שמחוברים לנקודת הגישה המרוחקת מתלוננים על ניתוקים כמה פעמים ביום. אני רוצה להיות בטוח שמדובר בתקלה, איזה תוכנה יכולה לנטר חיבור אינטרנט על פני זמן? אין לי בעיה אפילו עם תוכנה בתשלום. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני קניתי כונן ssd חדש למחשב שלי והחלפתי אותו עם הכונן הישן שלי והתקנתי את הווינדוס מהתחלה עכשיו כשאני מחבר את הכונן למחשב בחיבור חיצוני יש קבצים שהם מסומנים עם מפתח קטן בצד שאני לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי לשחרר אותם ע"י לחיצה על מאפיינים \מתקדם\ הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים ולהוריד שם את הוי שמסומן שם וללחוץ החל אבל זה לא נותן לי זה כותב לי שאני צריך הרשאה הממחשב הקודם כמו"כ ניסיתי להדליק את הווינדוס הישן מהכונן הישן אבל מופיע לי מסך תכלת וזה כותב לי שיש לי בעיה בווינדוס אשמח לעזרה כי יש שם קבצים שחשובים לי

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  24. אוקי אז עשיתי טעות רצינית, ניסיתי לעדכן את הדרייבר, לחצתי שיחפש עידכונים באינטרנט, לאחר מספר דקות והורדת העידכונים קפץ לי חלון נפרד של Nvidia שאאשר את התנאים והתחיל הורדה של האפדייט, אישרתי והתחלתי להוריד לאחר מספר דקות המחשב נתקע אז כיביתי אותו והלכתי (פה הטעות הרצינית) כאשר חזרתי והדלקתי את המחשב המסך שחור לגמרי למרות שהמחשב דלוק ואין לי דרך לשחזר גרסא או לנסות התקנה מחדש. מה עושים ??

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  25. שלום אני עשיתי פינוי של המון קבצים מהמכשיר ע"מ לפנות זיכרון ומה שקרה שנמחק לי בטעות כל הנראה ההרשאה להתקן באמצעות USB איך אני יכול להחזיר את ההרשאה\ דרייבר מה שזה לא יהיה??

דיונים חדשים בפורומים