עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ktulu,

שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by b_tomer,

יש לי בעייה במחשב ואני לא יודע מזה, אני פותח סרט (לא כל הסרטים) וזה עושה לי ריסט למחשב(רק סרטים באיכות גבוה x264/dvdrip) פעם זה עבד ועכשיו לא והסרטים הם טובים לא דפוקים בדתי אצל חבר הכל עבד אצלו או שאם אני מכבה תמחשב בלילה בצהריים בא להדליק הוא נדלק אבל כל פעם שהוא מעלה תויינדוס הוא עושה ריסט עד שהוא מסתדר לפחות 3 ריסטים מישהו יודע במה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by BlindWitness,

יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sygnus,

חבר הביא לי מחשב כדי שאני אתקן אותו.. הבעיה היא כזו.. כשמדליקים את המחשב הוא מתחיל לעבוד מס' שניות, ועוד לפני שהווידוס עולה הוא נכבה ונלדק שוב, כאילו מישהו לוחץ על (restart) כל הזמן. לפי מה ששמתי לב החוטים: power led, power sw ,restart, hdd led רק אחד מהם היה מחובר ללוח, מה האופן שבו כתובים הדברים על הלוח מאוד מבלבל וקשה להבין איפה מתחבר כל חוט. השאלה היא איזה מהחיבורים חובה שיהיה מחובר ללוח ? (האם כולם), והם ידוע לכם איך ? או שאתם יכולים למצוא באינטנט איך? הדגם של הלוח לפי דעתי (ע"פ מה שרשום עליו במקום אחד) xp4 ht7961 זה נדמה לי שם הדגם. תודה.

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Probably caused by : Unknown_Image ( nv4_disp!CStereoRenderer::TargetConversion+463 ) Followup: MachineOwner --------- זה מהדרייבר של הכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by oz4225,

כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי... עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים? ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  8. חברי הפורום שלום. היום התבקשתי להתקין מערכת הפעלה למישהו שקנה מחשב חדש - לוח P5VD2-MX של ASUS, מעבד - פנטיום 4 3GHz, דיסק קשיח - 160GB של WD, כרטיס מסך - 7300LE, זיכרון - 1GB. לפני שאני אפרט את הבעיה, אני חייב לציין שלפני פחות משבוע התקנתי מערכת הפעלה למחשב כמעט זהה (מעבד פנטיום D820 במקום הפנטיום 4) לאותו אדם (הוא קנה עוד מחשב מאותו מקום תוך שבוע, וקיבל חומרה זהה), מאותו דיסק התקנה, וכלל לא היו בעיות. טוב, זה סיפור קצת ארוך, אז אני מצטער מראש... OK, הכנסתי את הדיסק של ה XP (בלי שום SP) והתחלתי להתקין. קודם כל הדיסק הקשיח היה במצב RAW, ולכן היה צורך לחלק אותו למחיצות, אבל מכיוון שהדיסק הוא של 160GB, וה XP בלי SP לא מזהה דיסק מעל 130GB, יצרתי רק מחיצה ראשונה של 80GB ופירמט…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  9. דוד שלי קנה מצלמת וידאו קטנה של סוני. הנוסף הוא קנה כרטיס זיכרון 64BG של סאנדיסק. כרטיס אקסטרים קלאס 10 וגם U1. העניין הוא שהכרטיס משגע את המצלמה. המצלמה לא מזהה אותו ב-75% מהפעמים ודורשת להוציא ולהכניס מחדש. במחשב הוא עובד בלי בעיה בכלל. גם במצלמה אחרת הוא עובד. כדאי לנסות להחליף אותו באחריות? יחליפו לי בכלל? (נקנה בשבוע שעבר). מצלמת הוידאו עובדת בלי בעיות עם כרטיס 64GB של סאמסונג... עריכה: המצלמה היא Sony hdr-cx220e הכרטיס הוא סאנדיסק אקסטרים 64GB

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. אשמח למדריך. תודה מומחים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Slavikik,

שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  13. באמצע עבודה על המחשב, פתאום המחשב דפק ריסטרט ואז נכנס ללופים. בלי מסכים כחולים, פשוט ספר זיכרון, נתן לי צ'אנס לאתחל דרך CD ואז כשאמור להופיע מסך הטעינה של ה-XP חזר שוב להתחלה. אחרי כמה וכמה ניסיונות נואשים לבדוק מה קורה (בהתחלה האשמתי את הווינדוז), ניסיון לעשות repair בכדי להציל את המידע שיש לי על הדיסק פתאום הרחתי ריק מתקתק מוזר כזה מהמארז, פתחתי אותו ואני רואה ענן עשן קטנטן מיתמר לו מה-HD שלי. כמובן שמיד סגרתי את המחשב, ניתקתי את החשמל ושלפתי החוצה את ה-HD. המוזר הוא שזה לא ריח של שרוף, אלא ריק מתקתק מחליא כזה. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני יכולה לנשק לשלום למידע שיש לי שם ולהכנס סופית לדיכאון. :errrr: :'(

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש: AMD 64 3000 GIGABYTE GA-K8NF9 nFROCE 4x V-DATA 1024DRR 400MHZ (DUAL CHANNEL) ALBATRON GEFORCE FX 6600GT WESTER DIGITAL 160GB 8MB\7200 NEC 3520 DVD-RW 16X THERLMALTAKE 420W ACTIVE PFC COMPUCASE CI-6A21 נקדים ונאמר ש: *התקנתי את כל הדרייברים הרשמיים הכי אחרונים. *ה-DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה במערכת הכל חלק. נעבור לבעיות: 1. איטיות, איטיות, איטיות: א. ה-WInXp עולה לפעמים רק אחרי 20 טעינות, ועוד מלא זמן במסך WELCOME, מה קורה כאן הוא אמור להעלות תוך 3-4 טעינות מקסימום. ככה זה לפחות במערכות מחשב הרבה פחות טובות משלי, מבדיקות מעמיקות שעשיתי. ב. לוקח להארד דיסק המון זמן להעביר קבצים מכונן לכונן נניח קובץ 700MB יכול להגיע עד ל-3 דקות... זה …

• 73 תגובות
    • 34.7k צפיות
  15. Started by A_D,

התקנתי ויסטה אבל אייני מוצא דריבירים ללוח עם GA 8N SLI PRO

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. המחשב עבד כרגיל, עד שהוספתי עוד זיכרון של 256 כיביתי אותו, הוספתי את הזיכרון והוא פשוט נתקע באמצע עליית הוינדוס, אז הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל מחדש, שוב הוא נתקע בדקתי אם יש שינוי בהגדרות בביוס, גם שם הוא נתקע......עד שלבסוף כיביתי אותו, ובבוקר הדלקתי אותו, הוא הצליח להגיע לוינדוס, הצלחתי להפעיל מספר תוכנות ולפתע הואשוב נתקע......אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות/ לבדוק/ לתקן בבקשה שיגיב......בתודה מראש לפורום הטוב ביותר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nir1992,

שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by דןזט,

יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעיית…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by rambo88,

שלום לכם יש לי שאלה יש לי מחשב פנטיום 3 אני מנסה להתקין בו אקס פי עשכיו פירמטתי את המחיצות שלו שמתי לו מחיצות חדשות [דרך הפורמט הרגיל] לאחר הפורמט הוא מבצע העתקה של קבצים ואז מגיע למצה של 39 דקות נותרו הכל עובר בסדר עד שהוא מגיע ל8 דקות אחרונות וזה נתקע ולא ממשיך החלפתי כמה דיסקים של אקס פי לא עזר שמתי סידירום חדש לא עזר שמתי מאורר במחשב לא עזר מחכה לתשובה ממכם תודה רבהה

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by gshhar,

איך אני עושה איחוי דיסק(יש לי XP PRO באנגלית),מה זה נותן וכל כמה זמן מומלץ לעשות את זה? ויש עוד כמה אפשרויות כמו תיקון שגיאות ו-BACK UP,מה זה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  22. Started by amig,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב שהוא כל הזמן נתקע - מופיע חלון שהפיירפוקס לא מגיב, ולפעמים המסך נעשה שחור. התקלה הזו מופיע כשעה מרגע הדלקת המחשב. המחשב בן ארבע וחצי שנים, וצרפתי כאן תמונה של פרטי המערכת. מכיוון שאני לא מבין במחשבים אודה לכם אם ההסברים יהיו ברורים. תודה עמי

23. Started by galgul,

על המהירות שלהם...

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. Started by zoloboy,

יש לי xp sp1 אחרי שאני מתכין את windows אני צריך להתקין את sp1 או שאני מתקין את windows אז ה sp1 מותקן אוטומתית תודה חמודים שלי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.