תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעיה בקשר למחשב נייד לנובו שעודכן ל - Windows 10, לפני חודש בערך קיבלתי עדכון תכונות ל Windows 10, והסכמתי לעדכון, לאחר מכן בכל הפעלה של המחשב לאחר כמה דקות המחשב קרס (הופיעה המסך הכחול של ווינדוס) והופעל מחדש וכך הלאה, בשיחה עם מיקרוסופט ישראל הוסבר שיש לחזור לגירסא הקודמת ולפנות ללנובו ישראל לצורך קבלת עדכון ביוס ועדכון צ'יפים, פניתי ללנובו ישראל, אך שם נאמר שהם אינם יכולים לתמוך במחשב משום שהאחריות הסתיימה, כעת מערכת ההפעלה מחייבת לעדכן את המערכת, כשמתכוונים לכבות את המחשב יש רק עדכן וכבה אין אפשרות לכיבוי ללא עדכון, המחשב הוא מחשב נייד מחברת לנובו G710. אשמח לקבל פיתרון למצב. תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי היום התחלתי לשחק ופתאום קרה משו בלתי צפוי כמו שקרה לי בעבר עם כרטיסי NVIDIA אבל אני רואה שלא פסחו גם על ATI The ati2dvag display driver has stopped working normally. Save your work and reboot the system to restore full functionality. Tye next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data to Microsoft. קודם הוא הציג לי את ההודעה הזו,עכשיו הוא סוגר ישימים וזורק אותי לDESKTOP זה קורה ב: COH,BF2 FEAR אי אפשר לשחק בו בכלל יש מצב שבו רואים רק את הכוונת אבל אין כלום חוץ מזה CARBON מראה כול מיני פאקים (ראה תמונה) בעבר הצלחתי לסדר את הבעיה עם הAPRTURE SIZE בלוח שהיה לי שבוסס על AGP,זה עבד שם אבל אין על הלוח שלי APARTURE SIZE או SIDE…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אתמול באמצע העבודה, המחשב שלי כיבה את עצמו. כאשר הדלקתי מחדש קיבלתי שגיאה "DEVICE BOOT FAILOUR". אם אני מחבר הארד דיסק אחר למחשב בתור MASTER אני מצליח להגיע לווינדוס, אבל את ההארד דיסק המקורי לא ניתן לראות במחשב שלי או בDISK MANAGEMENT. להערכתי ההארד דיסק תקין פיזית - ניתן לשמוע שהוא מסתובב. יש תוכנה מסוימת שתוכל לתקן אותו בלי צורך לגשת לווינדוס? עריכה - בביוס ניתן לראות את ההארד דיסק הבעייתי... הוא מופיע ברשימת הBOOT DEVICES.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עשיתי פלאש פעם א' לביוס וזה יצר שגיאות כשבאתי לעשות פלאש שוב מתוכנית מעודכנת הביוס מודיע שאין זכרון פנוי מה אני עושה?מדוע הוא לא כותב ע"ג הזכרון הקודם?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אתמול נדפק לי הוינדוס2000, אבל לא על זה אני מדבר. כשהתקנתי בדצמבר את הדריברים של ATI לDX9, עם הקונטרול פאנל בזמנו, בקטע של הכיבוי\ריסט, כשהמחשב עושה SAVING YOUR SETTINGS, זה לוקח משהו כמו שתיים-שלוש דקות. אתמול, אחרי שנדפק לי הוינדוס והתקנתי אותו מחר עם DX8.2, החזרתי את DX9 והפלא ופלא, המחשב מתכבה במהירות. התקנתי את הדריברים 3.2 ושוב, המחשב נכבה במהירת. התקנתי את הקונטרול פאנל של הדריברים, ומאז- המחשב נכבה לאט, ככה שבודדתי את הבעיה. עכשיו, כשאני מתקין את הקונטרול פאנל אני מתקין אותו כMODIFY. האם זאת הבעיה??? זה לא משהו רציני, אבל אשמח אם זה יפתר. הדריברים והקונטרול פאנל כרגע זה PBA 3.2, אבל זה גם היה לפני הגוסט, ז"א בBBA 3.2, וזה התחיל רק מגרסאת CATALYST 3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב. כמו כן כאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם ל…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ווינדוס 10. בד"כ כאשר הייתי מחבר אוזניות היה קופץ לי חלון של ההתקן והייתי לוחץ OK. ושומע באוזניות. בפעם האחרונה בטעות לחצי על האפשרות של לא להציג את ההודעה הזאת יותר ובנוסף שום התרן של אוזניות לא עובד. כלומר, גם שאני מחבר את האוזניות עדיין שומעים דרך המחשב ולא מהאוזניות המחוברות. אשמח לעזרה ממישהו שמבין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש שני מחשבים שעובדים תחת אותה רשת. אם הרמקולים מופעלים באחד המחשבים (באחד, לא באחר), והמחשב השני פועל אבל המסך במצב שינה, יש צליל חוזר (דינג) במחשב עם הרמקולים המופעלים. כביכול המחשב מגיב למצב השינה של המסך במחשב השני.. אין לי מושג מה זה. כיביתי USB במצב שינה וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצורים למקלדת. CTRL+C - העתקה CTRL+V - הדבק CTRL+X - גזור CTRL+S - שמור CTRL+P - הדפסה CTRL+Z - ביטול פעולה אחרונה CTRL+DEL - מחיקת מילה אחת קדימה START - התחל, פתיחת תפריט התחל SRART+E - סייר חלונות START+R - פתיחת חלון הפעלה START+D - חזרה לשולחן העבודה ALT+TAB - דפדוף בין התוכניות הפתוחות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, לוח GIGABYTE GA-G41M-ES2H עם מעבד E6300 אוורור למעבד מקורי של אינטל שבא עם המעבד. הכל בסדר חוץ מזה שהמאוורר של המעבד טס ב 3200 סל"ד ועושה המון רעש. בBIOS השליטה על הFAN מופעלת, גם תוכנות לא עוזרות... יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איפה בתוכנה Win10PESE אני לוחץ כדי לאפס סיסמה לכניסה לווינדוס
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-