תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד ווינדוס 10. בד"כ כאשר הייתי מחבר אוזניות היה קופץ לי חלון של ההתקן והייתי לוחץ OK. ושומע באוזניות. בפעם האחרונה בטעות לחצי על האפשרות של לא להציג את ההודעה הזאת יותר ובנוסף שום התרן של אוזניות לא עובד. כלומר, גם שאני מחבר את האוזניות עדיין שומעים דרך המחשב ולא מהאוזניות המחוברות. אשמח לעזרה ממישהו שמבין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז יש שני מחשבים שעובדים תחת אותה רשת. אם הרמקולים מופעלים באחד המחשבים (באחד, לא באחר), והמחשב השני פועל אבל המסך במצב שינה, יש צליל חוזר (דינג) במחשב עם הרמקולים המופעלים. כביכול המחשב מגיב למצב השינה של המסך במחשב השני.. אין לי מושג מה זה. כיביתי USB במצב שינה וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצורים למקלדת. CTRL+C - העתקה CTRL+V - הדבק CTRL+X - גזור CTRL+S - שמור CTRL+P - הדפסה CTRL+Z - ביטול פעולה אחרונה CTRL+DEL - מחיקת מילה אחת קדימה START - התחל, פתיחת תפריט התחל SRART+E - סייר חלונות START+R - פתיחת חלון הפעלה START+D - חזרה לשולחן העבודה ALT+TAB - דפדוף בין התוכניות הפתוחות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, לוח GIGABYTE GA-G41M-ES2H עם מעבד E6300 אוורור למעבד מקורי של אינטל שבא עם המעבד. הכל בסדר חוץ מזה שהמאוורר של המעבד טס ב 3200 סל"ד ועושה המון רעש. בBIOS השליטה על הFAN מופעלת, גם תוכנות לא עוזרות... יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איפה בתוכנה Win10PESE אני לוחץ כדי לאפס סיסמה לכניסה לווינדוס
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP Deskjet 3550. טוב סדרתי את זה (החלפתי דיו) ועכשיו זה רק לא מדפיס!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים בערך, שעבד מצוין והיה מאוד שקט בהתחלה. היום אחרי חודשייים המחשב עבר 2 פירמוטים, ולפחות 4 או 5 פעמים שניקיתי את המאווררים ואת המארז עצמו. אבל המחשב לא שקט כמו פעם, וגם לא עובד כמו פעם. הוא עובד מצוין אבל לדוגמא כשאני משאיר אותו דלוק בלילה וקם בבוקר פותח את המסך המחשב פשוט עובד לאט ואי אפשר להסביר את זה.. והרעש מוזר מאוד,ניקיתי הרבה פעמים וממש הכל נקי ממה יכול לבוא הרעש ? תודה *בדרך הוספתי הארדיסק אבל לא נראה לי שזאת הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 786FD בן כ9 שנים. בזמן האחרון אני רואה ירידה דרסטית בחדות (בעיקר במרכז המסך) והיום גם ריצודים כאשר אני מעביר את העכבר מהר מעלה מטה על דפדפן אינטרנט. השאלה שלי : האם יש דרך לוודא שהבעייה במסך ולא בכרטיס בלי להעביר אותו למחשב אחר, לנסות מסך אחר וכו'?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב ! לפעמים שאני מעלה את המשחק FIFA11 בדיימון טולס, מופיע לי מסך כחול. לפעמים כשהמשחק כן עולה - הוא נתקע באמצע ואני חייב לרסט. כמו כן הייתי משחק ב- COD MW3 והכל היה עובד חלק, עד שביצעתי עדכון דרייברים לכרטיס מסך, ומאז חלקים מהמשחק פשוט לא עובדים ובועטים אותי החוצה לוינדוס. הורדתי את התוכנה DRIVER SWEEPER וניקיתי שאריות, אך התוכנה לא איפשרה לי לנקות את כל הקבצים. אחרי שמחקתי ידנית חלק מהקבצים - הורדתי את הגרסה העדכנית לכרטיס מסך, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. הורדתי את התוכנה blue screen wiew וקיבלתי 2 שגיאות, שלצערי אינני מבין מה הן אומרות נכון לעכשיו הדרייבר העדכני אצלי הוא : 301.42 אנא עזרו לי לפתור את התקלה ! אני שובר את הראש איך לפתור את זה כבר כמה ימים !…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש רכשתי מחשב מKSP הכל עבד בסדר עד שהלוגו של Gigabyte נתקע (ללא כל ציפצוף) ורק אחרי כמה לחיצות על כפתור האיתחול זה עושה POST ובונסף לכך יש לפעמים גם Mouse lagging. ראוי לציין שזה לא תמיד.. עשיתי שידרוג לביוס (שהגיע עם גירסה F2, לF20 ולא עזר כלל ולסוף עשיתי לF21A Beta) לא עזר כלל. חיפשתי המון בגוגל וגיליתי שהלוח Gigabyte x99m-gaming 5 די בעייתי. החשש שלי הוא אם אני מביא את זה לKSP הם מקסימום יחליפו לי את הלוח לאותו דגם. יש לכם איזה הצעות מה זה יכול להיות? המחשב שלי הוא: I7 5930K corsair hydro series h100i gtx 280mm G.SKILL Sniper 32GB DDR4 3000Mhz Gigabyte x99m-gaming 5 1TB SSD Samsung…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה במחשב של אחותי זה פנטיום 4 מלפני שנתיים בערך(אני חושב שמהירות 3G ) לפני ששבוע החלה תקלה מוזרה שזה המסך פיתאום היה יורד בבהירות שלו ומתחיל להיחשך ואז ניכבה היינו צרכים לכבות את המסך ולהדליקו כדי שהמצב יחזור לתצוגה בהירה מלאה אתמול גם זה לא הצליח - המחשב נידלק...שובעים את המאוורר של הספק ורואים את המאוורר של הCPU והכוננים מהבהבים....כל התופעות שהיו בהדלקת מחשב אבל המסך מוחשך ואין תצוגה 1. ניסיתי לחבר את המסך ללפטופ שלי במשך שעה = והוא עבד 2. ניסיתי לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר...וגן כן הוא עובד מצויין מדובר בכרטיס מסך פשוט של ג'יפורס 5200 (_MSI) אני עובד עצות כרגע....מה יכולה להיות הבעייה? :s05: מי עוזר לי ? THX
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי low level format ( בעזרת הכלי הזה: http://hddguru.com/content/en/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/) והיה לי קצר בבית בזמן התהליך, וכעת ההארד דיסק לא מזוהה בשום מחשב ובשום חיבור. האם זה אבוד? או שיש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, התקנתי דיסק קשיח 3TB של סיגייט חדש בתוך מגירה נשלפת, במחשב שיש בו עוד 3 דיסקים פנימיים. לאחר כתיבה וגיבוי, העברתי את הדיסק למחשב אחר גם כן בתוך מגירה. להפתעתי המחשב לא יכל לקרוא את החומר בדיסק והציע לפרמט אותו. כשהחזרתי אותו לשרת שהיה בו לראשונה, גם שם לא היתה אפשרות קריאה ושוב המחשב הציע לפרמט. אני מבקש לציין שהתקלה חזרה מספר פעמים עם דיסקים אחרים באותו נפח. מעקכת ההפעלה היא win-7 ,usv
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה הארד דיסק כשההתקנה מתחילה. הבנתי שאני צריך להתקין דרייבר ל SATA של INTEL אבל אני לא יודע בידיוק מה אני צריך להוריד ואיך... ואיך להפעיל את זה... הלוח אם שלי הוא 965 של אינטל וההארד דיסק שלי הוא WDC אם זה יהיה חשוב אני יוסיף גם את הדגם... תודה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עד לאחרונה קיבלתי מבזק תשתית לאינטרנט, כשהגלישה המירבית היתה במהירות 15 מ.ב. בזק טענו שלאיזור שלי אין תשתית שמאפשרת גלישה מהירה יותר. החלפתי לתשתית כבלים ועברתי להוט, שם הובטחה לי גלישה במהירות 100 מ.ב ידוע לי שזה רק תאורטי, ושבפועל זה אמור להיות פחות. אבל הופתעתי כאשר עשיתי בדיקת מהירות גלישה והתוצאות היו בין 160-197 מ.ב מהירות הורדה. איך זה יתכן, כשהובטח לי במקסימום רק 100 ? מי יכול להסביר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-