תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אחי קנה מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson BX635FWD ומאחר והיא לא הגיעה עם כבל USB, אבא נאלץ לקנות בנפרד. במחשב של אח שלי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP. הבעייה היא כזו: כאשר אני מפעיל את ההתקנה (לא משנה אם מהתקליטור או אם מהדרייבר שהורדתי מהאינטרנט), ברגע שאני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב, קופץ "אשף החומרה החדשה שזוהתה" (דבר שלא אמור לקרות). כאשר אני מגדיר לו את הנתיב של הקובץ שהוא צריך, הוא רושם לי "התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו Printers לא עברה את בדיקת Windows Logo לאימות התאימות שלה ל-Windows XP (דבר שגם לא אמור לקרות: זה לא Windows 95/98)". אני ממשיך, ומערכת ההפעלה מעתיקה את הקבצים, ובסיום ההעתקה, מערכת ההפעלה מכריזה על כך שההתקנה נכשלה מהתירוץ ההזוי הבא: "שרת RPC איננו ז…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים, צצה לי בעיה חדשה, לא ברור בעקבות מה, אחרי כל כמה שעות הופך למוגבל ולא מאפשר לי לפתוח שום קובץ שהוא משום הארדיסק הוא מותן לי הודעת The parameter is incorrect ניסיתי להריץ תוכנה או לראות וידאו מהרדיסקים שונים ואותה הודעה חוזרת. אחרי שאני עושה רסטרט המחשב עובד טוב ויציב לכמה שעות אבל אחרי פרק זמן כלשהו הוא מחזיר לי את הודעת הארור הזו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים . אשמח לעזרה יש לי בעיות אינטרנט בשעות מסויומות של היום בדאך כלל מ 20:30 עד 23:00 שיש לי לאגים בכל דבר אפשרי ולא יכול לשחק בכלום או לגלוש או לראות סרטים בבדיקת מהירות אינטרנט רגילה ללא בעיות הבעיה זה רק לאגים אשמח לעזרה למבינים פה בפורום ולהתקשר לםרנטר לא עוזר הפתרונות שלהם לא עוזרים בשיט כל עזרה תעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! אני עם win10 ובימים האחרונים, מבלי שעשיתי שום שינוי (חומרה או תכנה) או התקנתי שום דבר (גם לא עדכון של windows), "מצב שינה" הפסיק לעבוד לי, וזה ה"כיבוי" שאני בדרך כלל משתמש. כשאני עושה hibernate עכשיו, המחשב נכבה, וכשאני מדליק שוב, הוא נדלק כאילו לאחר כיבוי מלא. נכנסתי לevent viewer ואני רואה כמה הדועות שקשורות לזה אחת אומרת שהמחשב נדלק לאחר כיבוי לא מסודר (כמו אם מנתקים את חשמל פתאום), ואחת אומרת שהייתה בעיה בחזרה מhibernate עם קוד שגיאה 0xc0000411 שאומר STATUS_HIBERNATION_FAILURE ניסיתי כבר כמה דברים ושום דבר לא עזר. ביטלתי את האפשרות של מצב שינה והחזרתי (עם restart בין זה לזה), שיחקתי קצת עם ההגדרות של חיסכון בחשמל (מתי נכבה מסך…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. האם זה ניתן ו"בריא" לחבר את החשמל של הפקס באמצעות יציאת החשמל (איפה שבד"כ מחברים מסך) בספק הכוח של המחשב? כיוון שזהו הסידור אצל אבא שלי, וכל פעם שהוא מקבל פקס או מדפיס מסמך אז המערכת שלו מתכבה. יש לציין שהפקס מקבל באופן קבוע את החשמל מהמחשב, אבל כאשר המחשב מקבל את החשמל שלו דרך UPS אז יש את הבעיה, במידה והמחשב מחובר ישירות לחשמל אין בעיה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
:kopfpatsch: לחברי הפורום הנכבדים. ברשותי מ"ה windiws xp sp2. לאחר החלפת לוח האם (ל Gigabyte 945GC-L2C) והחלפת ספק הכח, המחשב אינו מסוגל להתאושש ממצב standby. ניסיתי לעבור ב bios ממצב S1 למצב S3 ולהיפך, אך זה לא פתר כלום. ניסיתי גם לשחק עם enable hibernation ב power managment אבל יוק. המחשב נדלק, אך המסך נשאר חשוך, וכנראה שגם מערכת ההפעלה לא עולה (כי למשל כשמנסים alt+ctrl+del כמה פעמים לא קורה כלום). כיצד אוכל לפתור את הבעיה? אסף :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם windows 7. בכונן lenovo נשמר הגיבוי ושם יש תוכנות של lenovo שהתוקנו במחשב. הכונן היה מלא וכבר הופיעה הודעה שצריך למחוק קבצים מהכונן , הגיבוי תפס את רוב המקום אבל לא הצלחתי לשמור את הגיבוי בכונן C, זה הראה לי אפשרות רק על כונן lenovo. פתאום הופיע מסך כחול ולא הספקתי לקרוא והמחשב עשה הפעלה מחדש, והכונן Lenovo נעלם. בתצלום מסך- יש 4 מחיצות אבל למעלה באמצעי אחסון זה מראה שיש רק 3. אני חושב שהמחיצה עם ה30GB היא של lenovo וכשאני לוחץ על המלבן שרשום בו 30GB ולוחץ על שנוי אות ונתיבי כוננים אז מופיעה השגיאה: מה אפשר לעשות להחזיר את כונן Lenovo?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב 4 שנים שעד היום היה בובה ולא עשה שום תקלה .. משום מה בזמן האחרון המחשב נכבה לבד שאני משחק פרו 10 וגולש בפייסבוק.. לקחתי את המחשב למעבדה ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי מזייף כי נפל לו חלק מצלע הקרור או משו כזה .. החנות המליצה לי לקנות כרטיס מסך חדש .. חיכתי לבוא לבית ולהתייעץ איתכם אבל משום מה המחשב עכשיו לא נכבה ועובד בסדר .. הטמפרטורות של הכרטיס מסך בין 65-70 במאמץ.. השאלה שלי האם יכול להיות שבעקבות שהמעבדה חיברה מחדש את החלק שנפל מהכרטיס הוא חזר לעבוד תקין ? ברשותי 7800 gtx תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש דרך להפעיל משחקים ישנים כמו total club manager 2005 על חלונות 10? כשאני לוחץ פעמיים כדי להפעיל את המשחק, לא קורה כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחי היה מותקן ויסטה והוא רצה XP אז פירמטתי לו לXP ואז אחרי הפירמוט יש את הסמל של הטעינה אבל אחרי זה יש מסך שחור כאילו הWINDOWS לא עולה! מה הבעיה? תודה! **עריכה** זה בסדר זה הסתדר!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
זה דיי דחוף - חבר שלי טס איתו מחר לחו"ל . זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי חבר שיש לו לוח אם ASUS p4s800d-x למעבד אינטל 1.7 הוא קנה 4 זכרונות של 256 (KINGSTON) אך משום מה שהוא שם את כולם יחד המחשה מראה לו רק 256. יש למישהו מושג למה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל כמה זמן ,ללא כל סדר, פעם כל כמה שעות ופעם כל יומיים,יש לי ניתוק של הראוטר .החלפתי את כל הפילטרים וזה לא עוזר. היכן לחפש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש לאחר התקנת מערכת הפעלה XP PRO ועוד מס' תוכנות. קרס לפתע ונתן את הודעת השגיאה הנ"ל (מצורף) חשבתי שזה חד פעמי אבל זה קרה שוב - קריסה פתאומית ללא שום סיבה ניראת לעין. מה יכולה להיות הבעיה ? איך אני בודק אם זה בעיה חומרה או דרייברים - במנהל ההתקנים הכל תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/threads/543226-%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%9C#.U1FOlFdfZ2g שלא עזרו לי כל כך. אני לא מבין המחשב החליט לשגע אותי... לפעמים יש לי תקיעות בסאונד ועכשיו משהו חדש שאני לא ליד המחשב המנורה שכאילו הוא מתאמץ נדלקת ואיך שאני מזיז תעכבר זה מסתדר הקטע המציק הוא שברגע שהוא מתאמץ אני שומע רעשים מהארד דיסק (כנראה כי הוא מתאמץ) עכשיו אני לא בטוח שזה מימנו אבל זה בהחלט נשמע ככה.. אני מתחנן לעזרה אני כבר לא יודע מה לעשות איך שאני מזיז תעכבר ומנסה להיכנס לResource Monitor או משהו זה מיד מפסיק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברגע שאני מבצע ריסטרט על ידי או על ידי סיום התקנת תוכנה ברגע שהמחשב נדלק מחדש מופיע מסך שחור בו כתוב BOOT FROM CD/DVD: Disk boot falure insert system disk and press enter אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי עכשיו אמרו לי שאני צריך בביוס שתמיד יעשה ריסטרט מההרד דיסק אז לא מצאתי אפשרות כזאת מה שמצאתי זה FIRST BOOT SECOND BOOT THIRD BOOT בראשון היה מסומן FLOPPY בשני HARDDISK ובשלישי היה CD אז שניתי את כולם לHARDDISK וזה עדיין חוזר על עצמו מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה pme wakeup call שאני מדליק אותה המחשב לאחר שאני מכבה אותו נידלק בערך אחרי חצי שעה לבד הקטע שהיא בהגדרות ברירת מחדל ביטלתי והיא לא עושה את זה ולא המחשב לא מכובן לפי זמן להידלק אז מה הקטע
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אנשים אני צריך טובה, חיפשתי את הדרייבר של הכרטיס המעצבן הזה ואני לא מוצא אותו גם באתר של החברה, הדיסק אבד לי אז זה קצת בעיה... אם יש למישהו את הכרטיס הזה אז בבקשה תעזרו לי, ICQ-261456720 תודה מראש.מתן!!!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי Q6600 שלא עבר המהרה עם AC FREEZER PRO 7 שניקיתי אותו לאחרונה. מאתמול המאורר מסתובב קבוע על 3000RPM שלא מפריע לי כשלעצמו, אבל: 1- זה מרעיש בצורה מטורפת. 2- אוורסט וCPUID מראים טמפ' בסדר (לכל היותר 45 מעלות), SPEEDFAN מראה 150 על הלוח אם ועל המעבד. צירפתי תמונת מסך, כשלמטה אני מצביע על ה45 מעלות שהאוורסט מראה למעבד. יש לציין שגם הלוח אם באוורסט ובCPUID מראים טמפ' נמוכה מאוד, כשרק SPEEDFAN מראה 150 מעלות. כמו כן, המאורר נקבע אוטומטית (או אמור להיקבע אוטומטית), ולא נגעתי בו מאז שהתקנתי ווינ7 (שזה כבר חצי שנה). תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש תופעה חדשה למחשב שלי והיא שיבוש התצוגה אחרי כמה דקות משחק במשחק מסוים. במשך הדקות הראשונות התצוגות בסדר, אבל עם קווים שיוצאים ממקומות במסך (דמויות וכו'), או שפתאום יש כאילו "חתך" של חצי שניה במסך, ועוד מספר שיבושים קלים בתצוגה שאפשר להתעלם מהם, אבל אחרי כמה דקות עם הבעיות האלה המסך פשוט מתחיל להשתולל ולא רואים כלום, גם שממזערים את המסך הבעיה נמשכת ורק לאחר הפעלה מחדש נפתרת (עד הפעם הבאה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עזר. ניסיתי דרייברים של אומגה, לא עזר. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9600SE 128MB. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-