תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעית סאונד שאני נתקל בה כבר כמה חודשים ואשמח מאוד לעזרה. יש לי בבית הרבה כבלים, קצרים וארוכים, שהחיבור הקצת מורכב שלהם מתואר בתמונה המצורפת. בעיה שמציקה לי היא רעשי רקע בטלוויזיה. זמזום מציק שממש מפריע לצפות בסרטים. כמו שאפשר לראות, הטלוויזיה מחוברת למחשב בחיבור VGA באורך 10 מטרים, ובחיבור AUX באורך 10 מטרים שיוצא ממפצל קטן שמחובר ללוח האם. כשהטלוויזה במצב PC, יש באופן קבוע רעש לבן שמזמזם, כזה שנעלם אם למשל עושים Mute לטלויזיה וכנראה מקורו בכבל AUX. כאשר אני מחבר מכשיר אחר לכבל הארוך, כגון נגן MP3 או מחשב נייד, אין רעש רקע בטלוויזיה והכל בסדר. ניסיתי להחליף ספק כוח, זה לא עזר. יש לכם המלצות איך לפתור את הרעש הזה? אין לי בעיה להחליף כמעט כל …
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
איחוי קבצים דרך המערכת של ווינדוס 7 מספיק טובה או שצריך להשתמש בתוכנות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד מיני LG X110 שלפתע הפסיק להיטען לא נראה לי סביר שהמטען הלך סתם כך אבל אין סימן כשמחברים אותו לחשמל האם יכול להיות שהסוללה מתה והיא זו שגורמת לבעיה או שאין קשר ובחיבור לחשמל המחשב אמור לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
עידכנתי היום בבוקר לאמא שלי את המחשב הנייח שלה בבית מווינדוס 7 לווינדוס 10 אחרי העיכון היא רצתה לעשות פירמוט למחשב שיהיה נקי אז עשיתי בגדרות איפוס עם מחיקת הקבצים שיהיה נקי מכל מה שהיה עליו הכל טוב ויפה אחרי שזה סיים לפרמט המחשב עולה יש מסך כחול ורשום inaccessible boot device ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסטרט וככה בלופים כל פעם מחדש. מה עושים?!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים ולא עובד לי הקול במחשב תיראו והכל תקין רק יש שמה משו כזה תיראו בתמונה שרשום התקן לא מוכר הוא הייה בסימן שאלה עד שפיתאום הוא הסתדר אבל הקול לא עובד ועם אני עושה סרוק שינויים בחומרה אז עולה לי משהו להתקין שקוראים לו media וניסתי להתקין דרךך הדיסק של הדרייברים של הקול אבל לא מוצא כלום הנה תמונה וגם תיראו שגם פה לא מופיע כלום אז זה ברור שמשו לא טוב והורדתי מלא דרייברים לכרטיס קול והתקנתי ולא עוזר וגם סתם העלתי תמונה שאני מפעיל שיר בווינאמפ וקפץ לי ההודעה הזאת וזה המפרט של המחשב שלי עם אתם תצטרכו וזהוווו זקוק מאוד לעזרה תודה חבר'ה לעוזרים =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, רשום לי שהלוח תומך ב USB 2.0, עכשיו יש לי שאלה, התקן "HIGH SPEED" זה USB 2.0? אם כן אז יש לי בעיה, כמו שאמרתי, על הלוח שלי רשום שהוא תומך ב USB 2.0, אבל הבעיה היא שכשאני מחבר התקן USB 2.0 קופץ לי בלון כזה ורשום שם "התקן HIGH SPEED מחובר ל HUB שאינו מסוג HIGH SPEED". ניסיתי את כל החיבורים שיש לי בלוח, אבל בכולם זה לא עובד, ואני בטוח ב 100% שזה תומך ב USB 2.0, אותה הבעיה גם קורה אצל המחשב של אח שלי, והלוח שלו גם כן תומך ב USB 2.0. הלוח שלי: ASUS P5ND2-SLI כשניסיתי להתקין את הדריברים, הוא אמר שיש לי כבר WIN XP ושהוא כבר בא עם תמיכה מובנת ב USB 2.0, אז הוא לא נותן לי להתקין את הדריברים שקיבלתי עם הלוח. איך אפשר לפתור זאת?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם המסך לפעמים בזמן שאני לדוגמה משחק במחשב (נגיד ליג) אז המסך נכבה לשניה ונדלק וזה קורה פעמיים ברצף. ומאז שזה התחיל, הfps התחיל להשתגע, עד היום הוא היה על 60 fps קבוע (בליג לפחות) ועכשיו הוא לא מפסיק לשחק בין 120 ל10 הוא כל שניה מחליף למספר אקראי שבדרך כלל בטווח הזה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי פיירוואל של ווינדוס פועל ויש לי אנטי ווירוס ( אני לא חושב שהוא עוזר במשהו, אבל יש ) ובאים לי החלונות האלו: איך אני חוסם אותם? יש לציין שהחלונות מגיעים רק לשרת שלי וכל פעם שאני בודק מה נשמע איתו יש הודעה כזאת, האם זה איזה שהוא פורט פתוח? האם זה אפשרי בכלל שיהיה פורט פתוח כשהפיירוואל של ווינדוס עובד?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לעזרה!! יש לי מחשב בן כשנה בעל כרטיס מסך RADEON 9600 PRO ולוח אם ABIT NF7 S2 (ומעבד שצג 2800 BARTON) ובזמן האחרון כל הזמן הסאונד יורד לבד עד לאפס. ( אפשר לראות זאת באייקון של הווליום-באופציה WAVE). לפני כן הבעיה היתה ונשארה באותו אייקון באופציה של המקרופון- כל פעם שהייתי מדבר עם הסקייפ או המסנג'ר הסאונד היה יורד לאפס ולא נותן לי להעלות אותו תוך כדי שיחה אלא רק לאחר מכן. אנשים תנסו לעזור , יש לי את הדיסק של הלוח אם אבל הבנתי שזה יכול להיות בעייתי להתקין זאת מחדש וזה יכול לגרום בעיות .
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני צריך כבר לקנות את המחשב שלי, לדעתי יש מספיק אבק בפנים, אך אני חושש מלהזיק לרכיבים. באילו דרכים מומלץ לנקות את המחשב והרכיבים שלו מאבק? ואילו אמצעי זהירות לקחת?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS P4S800D וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם) אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה (מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי . תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן, פנטיום 2, אני רוצה לסדר אותו כדי שיהיה לי מחשב רזרבה. לפני שפתחתי את המארז, הוא עבד כמו שצריך, לאחר שפתחתי, הוספתי לו עוד 2 כרטיסים RAM, שכל אחד מהם 16 מ"ב (כלומר, עכשיו יש לי 86 מ"ב RAM כי היה כבר 64 בהתחלה), והוספתי גם הארד דיסק. ניסיתי להדליק את המחשב, ונתקלתי בצפצופים: אחד ארוך, שלושה קצרים. לפי מדריכים שקראתי, זו בעיה בכרטיס מסך. אבל החלפתי את הכרטיס מסך במחשב אחר שהיה לי (שעבד כראוי), אבל בלי קשר - גם הכרטיס מסך הזה עבד טוב מאוד לפני שפתחתי את המארז. עדיין יש את הצפצופים. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
(שימו לב, חלק א' מדבר על Windows 2003 אבל איך שזה נראה זה אותה בעיה גם בXP ככה שלא צריך ידע לגבי Windows 2003 בדיון זה) אז ככה הכל התחיל בזה שפירמטתי את המחשב בשביל להתקין את windows 2003 כדי לבחון אותו (מי שמסתובב בפורום תכנות יודע שאני מתעסק עם asp.net אז זה היה במסגרת זה). במהלך ההתקנה הוא נתן לי שגיאה לגבי איזשהו רכיב com+ אבל התעלמתי מזה (גם עקב חוסר ידיעה של מה הוא רצה ממני וגם כי הכל נראה חלק ;D ). עכשיו, אחרי שזה נכנס לדסקטופ ועברה איזה דקה זה נתן לי את השגיאה הבאה (אשר הולכת להופיע פה הרבה): Bla bla bla (באמת משהו לא חשוב "כמו כל הדברים שלא שמרת יאבדו") This system is shutting down. this shutdown was initiated by NT AUTHORITY/System (פה בא איזה קו של הפרדה) Wi…
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום יש לי סורק די ישן של מוסטאק שעובד כמו שעון בכל פעולה שאני מנסה לעשות:סריקה, פקס וכו', מופיעה הודעה שנראית מהממשק של הסורק "אין מספיק זיכרון" ומיד אחריה "אין מסמך בסורק" - וכמובן יש מסמך בסורק... אמרו לי שאולי הסורק התקלקל אבל כדאי לנסות להתקין אותו על מחשב אחר. התקנתי על מחשב אחר - והסורק עובד מצויין. - מחשב סלרון ישן עם 1 ג'יגה זיכרון הסרתי את ההתקנה מהמחשב שלי והתקנתי אותו שוב מחדש- ושוב "אין מספיק זיכרון" אני לא מבין מה הבעיה- זה מחשב עם 4 גיגה זיכרון , מעבד Q6600 -מחשב מעולה מה לדעתכם קורה כאן? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם RAM במהירות 2133, כשאני בודק בתוכנות כמו CPU-Z המהירות המוצגת לי היא 1067, קראתי באינטרנט והפעלתי בBIOS את פרופיל הXMP, בBIOS אכן כתוב 2133 אבל כשאני מגיע לווינדוס תוכנות הבדיקה מציגות 1067, עזרה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ברגע שנדלק המחשב, הכל טוב ויפה, אך לאחר 5 דקות, המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד! המחשב לא נתקע, אלא פשוט לא מגיב לפקודות. ניסיתי כבר הכל, החל מהוצאת המקלדת והעכבר מה"שקעים" שלהם והחזרתם, ועדיין כלום , אותה הבעיה, ואני חייב לציין שאחרי הפעלתו מחדש של המחשב, הבעיה חוזרת על עצמה, לאחר כ-5 דקות. אשמח לעזרה בעניין! ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזים אז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהו המפרט שלי הוא geforce 2 mx 440 p4 1.8 256 זיכרון אתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-