עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיימת אפשרות כזאת בכלל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איך אני גורם שהמקלדת תעבוד בעברית ובאנגלית ב-XP ניסתי את כל מה שידוע לי והמחשב פשוט משתגע כל פעם זה עובד באופן מאד משונה ממה שאני מכיר מישהו יכול להדריך אותי שלב שלב כדי שלא יהיה בעיות בכתיבה באופיס במעבר מאנגלית לעיברית ולהפך

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  4. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by num lock,

אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?

6. Started by MAOR,

הבאתי מהעבודה של אמא שלי מחשב ... ופירקתי לו ת'חלקים בניהם כרטיס רשת.... הכרטיס: PCI ETEARNET (או משהו בסגנון) אני מכניס אותו .. המחשב מזהה (ווינדוס 98) אבל מבקש דרייבר הלתי לרשימת דרייברים של 98 ולא היה משהו תואם ... מה לעשות ? אני צריך את זה בדחיפות .....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ScreameR,

אני מנסה לצרוב יש 8 אחוז וררשום Power Calebreation Error יכול להיות שזה הספק? ספק 350 ג'נרי

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  8. שהמחשב עולה אניח רואה כמה ראם יש לי ... אחרי שהמחשב מראה כמה Ram יש לי בד"כ הייתי רואה מתחת את ההארד דיסק שלי, ואת הכונן תקליטורים (התקני ה - IDE כגון: Master, Slave) עכשיו אחראי שאני רואה כמה ראם יש לי .. זה ישר קופץ הלאה לטבלה בלי להראות את ההארד דיסק דיסק ואת הכונן תקליטורים. אין איתם שום בעיה ... בטבלה הוא מזהה אותם, וגם בדוס, וגם בווינדוס. כך שאני בטוח שזה משהו שעשיתי בביוס ... איך אני מתקן את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by newz,

הנה בעיה מאוד קשה שקרתה למחשב הישן שלי ובנתיים אין לי ממש פיתרון ישים לבעיה אתמול ניסיתי לעדכן את ה Bios של המחשב הישן שלי אחרי שהורדתי את העידכון האחרון שלו משנת 2000 (שתבינו איזה מחשב ישן זה) ובפעם הראשונה בחיי ולמרות שעשיתי דברים כאלה עשרות אם לא מאות פעמים העידכון נכשל באמצע והמחשב נתקע ללא שום תגובה ולכן הוצאתי את המחשב מהחשמל (שום דבר אחר לא עבד) וכאשר פתחתי את המחשב שוב כל מה שראיתי ושמעתי זה כמה צפצופים ואור בכונן הקטן ומסך שחור גדול שלא מציג דבר. ניסיתי עוד הפעם לפתוח את המחשב ודבר לא השתנה, עדיין ציפצופים ואור בכונן בקיצר המחשב לא מגיב ולא עושה דבר. לכן מיד ניגשתי למחשב השני שלי ומייד התחלתי לחפש פיתרון לבעיה בעצמי לנוכח העובדה שהרסתי את ה Flashrom של הביוס בעצ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by fishead,

is it possible that my motherboard does not have an agp slot (i have an onboard graphic card can that be the reason)

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  12. Started by imac,

הוא אומר שיש BOOT ERROR 1962 ובדקתי שיש COMMAND.COM ושאר קבצי ההפעלה אבל הוא מבקש ממני כל הזמן את הדיסקט (דרך אגש התקנתי WIN95)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rdros,

אני עובד עם board מסוים המחובר ל com. אני מצליח לשדר נתונים מהמחשב ל board אבל לא מצליח לקבל נתונים חזרה. שני ה coms מוגדרים היטב, עדכנתי את הדרייברים שלהם, ולאחר בדיקה עם terminator מסתבר שהם עובדים כראוי. דרך אגב, ה board עובד טוב במחשב אחר זהה לחלוטין עם הגדרות זהות. מערכת הפעלה- win2k. מה אפשר לעשות חוץ מ - ghost?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  14. אם כבר קראתם את הת'רדים הקודמים שלי אז אתם יודעים על מה מדובר ואם לא אז נשרף לי הספק והחלפתי לאחד חדש ויש לי בעיות, לאחר שפתרתי את בעיית ה-CMOS יש בעייה חדשה, כל פעם שאני מעלה את הוינדואס הוא נתקע. וגם שאני עושה בוט מהסי די או לא משנה מאיפה זה נתקע ! אין לי מושג מה עושים . ושראיתי בביוס בהגדרות הוא הגדיר את המעבד שלי כ400 ומשהו מגה הרץ ולא כ-667 יכול ליהות שיש עוד כל מיני הגדרות שהמחשב שינה ואני לא יודע ? למישהו יש הסבר ? פירוט ? משהו ? אין לי דרך לפרמט את המחשב, כל דרך של העלאת הוינדואס וכל דרך של ניסיון לעשות בוט נכשל. אם יש לכםם פתרונות בבקשה תציעו. תודה לכולכם, אין לי מחשב כבר איזה שבוע ואני מתאבד !!!! (אני כותב את כל ההודעות האלו ממחשב אחר....)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by d_h,

יש לי LG8080B והוא נמצא על איזור 1 אני רוצה להחליף לאיזור 2 ולמרות שיש עוד אפשרות החלפה אחת הוא לא נותן לי הורדתי קראק אבל גם זה לא עוזר הקראק למרות שהוא מתאים לא מזהה את הכונן בכלל מה עושים אם בכלל?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by MooMoo,

ממש על הפנים למרות המפרט הלא רע שלי: P-4 1.4 ghz 256kb 128 Rdram pc 800 geforce 4 ti 4600 128 mb ddr 40 gb 7200 rpm W.D ואני מקבל משהו כמו 5200!!!! למה זה? מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? אני צריך לשדרג? רק תגידו בבקשה לא קניתי GEFORCE 4 בשביל 5200 בתודה MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אוקיי...אז קיבלתי צורב חדש...יש לי מערכת הפעלה XP... ואינעל העולם... אני לא מצליח לצרוב דיסק אחד כמו שצריך!! הוא כל הזמן כותב לי COMMUNICATION FAILURE החיבורים בסדר הכל בסדר הצורב מזוהה... בבקשה תעזרו ליייייייייי :bash:

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  18. Started by barakaaron,

שלום. את המחשב שלי אתם יכולים לרארות בצד, ומערכת ההפעלה שלי היא XP. ומשום מה לפעמים המחשב עושה ריסטארטים מוזרים... בדרך כלל הוא לא עושה את זה במשחקים... בדרך כלל זה קורה שאני סתם בשולחן העבודה הוא מריץ משהו קליל... בדקתי אם זאת בעיה של חום וזה לא בעיה של חום. כי אחרי שהוא עושה ריסטארט אני נכנס לביוס ורשום לי שמעבד על 47 ו "System Back" על 35. אז מה זה יכול להיות? הספק אולי? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OR007,

קודם כל מי שלא מבין בנושא שלא יגיב וסתם יסבך אותי בדברים שהוא לא בטוח בהם CMOS CHECKSUM-ERORR - DEFAULTS LOADID PLEASE ENTER SETUP MENU TO SET CLOCK RATIO זה הארור שהוא נותן לי . ! מלפני כמה ימים נשרף לי ספק בעקבות זה שאחי בטעות הוריד לי את המתג בספק מ-230 ל-115. נתתי את המחשב לטכנאי בשביל לבדוק אם נשרף הלוח אם והזכרונות והמעבד, והוא אמר שלא ושהוא רוצה לדבוק יותר לעומק והוא התחיל לרצות ממני הרבה כסף אז בסוף לקחתי את המחשב ולא שילמתי ;D . היום קניתי ספק חדש. חיברתי אותו ואז הפעלתי את המחשב וקיבלתי את הארור שכתבתי למעלה. ועכשיו לסיבות: קראתי באיזה שהוא מקום שיכולים ליהות כמה סיבות לארור שנוגע ל-CMOS: 1. בעייה בספק כח 2. בלוח אם 3. בבטריה נראה לי מוזר שככה פצאום נגמרה או נ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by idanpc,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by makronn,

:-\ יש לי בעיה במשחק gta3 הוא רץ בצורה נורא איטית וצולעת אבל הסאונד רציף ורגיל יש לי כרטיס g-force2mx200 ן-directx8.1 איך פותרים את הבעיה? ???

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  22. אז ככה לפני כשבוע קניתי כרטיס מסך חדש: ATI Radeon 8500 64MB Retail כן, הכרטיס הוא של ATI, שלא יהיהו ספקות, והוא לא סגריסאת ה LE. את המפרט שלי ניתן לראות למטה, ד"א הביוס גירסה 1007, אם זה עוזר למישהו+אני משתמש ב XP Pro אז ככה, התופעה היא בעצם קריסה של כל משחק אחרי זמן מסויים, הזמן הזה די קצר, הכי מעט בערך 5-10 שניות והכי הרבה כמה דקות. אני חושב שבכל מה שקשור לתוכנה ניסתי הכל: עידכון ל DX, 8.1B עידכון תאימות "Q321178"- מיועד למעבדי AMD ו DX. ניסתי כ 5 גירסאות דרייברים בינהם גם דרייברים של אומגה, הדרייברים הינם: 6166, 6118, 6071, דרייבר של אומגה מבוסס על גירסה 6118 ,והדרייברים שהגיעו עם הדיסק, דרייברים מאד ישנים מלפני שנה בערך. הורדתי את ה VIA 4In1 הכי חדשים, גירסה 4.43. עיד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רציתי לשאול האם ספקים של פנטיום 4 מתאימים לפנטיום 3 . ואם לא הייתי מעוניין שתתנו לי מחירים של ספקי כח לפנטיום 3 כי איזה חנות אמרנ לי שהיא רוצה 176 ש"ח על ספק ג'נריק כזה וזה נראה לי קצת הרבה שיש ספקים של פנטיום 4 של טסונמי שעולים 130 שקל. !!!!! אם טעיתי בפורום אז אני מצטער פשוט לא היה לי נושג איפה לכתוב את זה, אז בבקשה אל תנעלו זה מאוד חשוב לי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד למחשב השני שברשותי ולא כ"כ הצלחתי... בכל מקרה כשהחזרתי את ההארד דיסק קיבלתי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT THE SYSTEM DISK AND PRESS ENTER מישהו יכול לעזור? ???(אין ברשותי את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה שלי)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by plXy,

שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים