תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע סתם באמצע העולם. ראשון הולך הסאונד ואז אחרי כמה שניות הכל נתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הכל עובד. התוכנות שפועלות בדר"כ כשזה קורה: WinAmp MSIE 6 Norton AV 2002 MBM 5 HELP!
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
i just got innovision geforce 4 ti 4200 128MB card and when i try to run any kind of game the monitor shuts down after a minute. i have this monitor for about 6 years is it possible that it can't handle the graphic card or maybe the problem is in the graphic card --need help
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הקובץ נקרא studio.exe ובגלל שהוא נמחק כל הקבצים של נגן המדיה לא פועלים בלחיצה אחת, אלה צריך לבחור שנגן המדיה יפעיל אותם מישהו יכול לשלוח לי אותו וגם להגיד איפה להדביק אותו?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני כרבע שעה התקנתי את ut2003 ושהפעלתי אותו המסך היה חשוף לכמה שניות ואחרי זה פשוט נשאר כך אז ראיתי שכלום לא מגיב ועשיתי ריסטרט, אחרי זה כל הוינדוס נהפך להיות יותר בהיר, זאתאומרת שנגיד במקום שסרגלי הכלים והכפתורים יהיו אפורים (בערך..) הם כעת לבנים לגמרי... ניסיתי להתקין ת'דרייבר של הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר ניסיתי לעשות degaus -ים במסך וגם לא עזר ניסיתי לשנות קצבי רענון ונעשה יותר גרוע בבקשה עזרו לי, זה ממש כואב בעיניים להסתכל על זה ככה!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חברים, ברשותי מחשב ישן P3-450MHz עם זכרון SDRAM 64MB. לוח אם לא ידוע. לאחרונה רכשתי זכרון SDRAM-256MB. להפתעתי, לאחר ההתקנה המחשב זיהה רק 128MB, כך שבסה"כ יש לי רק 192MB. האם מישהו נתקל בבעיה? היש פתרון? תודה מראש לכל העונים
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי עכבר ומקלדת מתוצרת לוג'יטק, שניהם אלחוטיים (אבל כל אחד מדגם שונע...משמע יש 2 מקלטי רדיו) עכשיו החלטתי בשביל למנוע סיבוכים של חוטים ומקום שאני ישים אותם בתוך המארז... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהם לי תחומרה בגלל הגלי רדיו? או שזה לא קשור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1.מה המהירות של RDRAM , אני מתכוון שמה המהירות שהמספרים האלה מסמלים ב DDR אני יודע PC800 , PC1066 2.במה תלוי מהירות הזיכרון ? אם למשל אני רוצה לקנות זיכרון DDR 400MHZ אילו תנאים אני צריך שזה יעבוד ב 400 ? בלי OC , אם אני לא טועה צריך FSB לפחות 400 ו BUS של המעבד לפחות 400 גם כן .. צודק ?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום ויש לי בעיות בהתקנת הBISO הצלחתי להתקין וונדוס אבל כשעולה לי המחשב אני נתקל בהודעה Dedecting ואחרי כמה שניות MButral133 BISO is not installed because there are no drives attached מה לעשות בשביל להתקין את הBIOS (לפתור את הבעייה)? אגב אחרי ההודעה הזאתי התקני הUSB של הלוח אם מפסיקים לתפקד (אני יודע את זה כי העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול) מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?
-
שלום, נהרסה לי מערכת ההפעלה אבל הצלחתי לגבות אותה קודם. איפה אני יכול למצוא את הקבצים ששומרים את כל ההודעות ב OUTLOOK? היה לי WIN XP PRO. ניסיתי לחפש סיומת PST ולא מצאתי כלום.
-
יש לי DEL LATITUDE שהפסיק לעבוד ואני לא יודע איפה לתקן אותו
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר ואני חוזר מכיר תוכנה שיכולה להפוך משחק "פתוח" זאת אומרת אחרי צריבה או מקורי לISO רגיל??? ??? :'( :'( :'( :'( :'(
-
לאחורנה קניתי צורב למעשה החלפתי 3 צורבים על המחשב, בגלל הבעיה הזאת. אני לא מצליח לצרוב מעל מהירות 10. הצורבים המתימרים לצרוב במהירות 32 (asus, aopen והנוכחי lg) ניסיתי הרבה סוגים של דיסקים וגם את כל התוכנות צריבה האפשריות, הצורב מראה לכאורה שהוא צרוב במהירות32 או 24 אבל לפי הזמן זה במהירות 10 וגם לפי איזה בודק המחשב דיי חדש אם mb asus 266 שבבים של nforce (a7n) ואין ביעה של זיכרון מעבד או משהו אחר. ובמחשבים אחרים הוא צורב במהירות 32 אהה כן ווינדוס אקס פי. יש לכם רעיונות???????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה כאשר אני מתקין את הדרייברים של Nvidia כרגע 30.82 כאשר אני גולש לפתע המחשב קופא. יש לי Geforce2 mx400 64mb sdr w/tv-out: 767t702000699 ולוח אם של חב' SystemBoard מבוסס SIS735 עוד מידע ? יש תוכנה מסויימת שיכולה לזהות יצרן כרטיס/ביוס כרטיס ? יש כמה כרטיסים במחשב שלי כמו הכרטיס מסך והכרטיס אדסל PCI שאני לא יודע מי היצרן לכן אני צריך תוכנה כזו ? (על שני הכרטיסים אין כול כיתוב לפחות באופן גלוי על היצרן ובכרטיס מסך הסתכלתי טוב טוב ...) ???
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אחים בבקשה תעזור לי אתמול אמא שלי הביאה את המחשב מהמשרד שלה סלרון 663 ... לקחתי ממנו הארד דיסק WD40 G ושמתי לה 5 ג'יגה של קוונטום התקנתי אצלה את כל הדברים (התוכנות) אבל הבעיה הגדולה היא המודם... המחשב בא אם מודם (מיחוד לפי מה שנראה לי) שמתחבר ללוח אם 16 פינים (לוח של Asus נדמה לי) השארתי את המודם הזה .. אבל לא מצאתי לו דרייבר .. וכל מודם תיקני (56) שהגדרתי לו .. זה לא הלך :'( אז לקחתי את המודם מהמחשב שלי מודם התקנתי את הדרייברים ... והמחשב מזהה אותו אבל שאני בא להתחבר המחשב נתקע , או אומר שהמודם לא מגיב אחים שלי הלך עלי אם יש אם זה בעיה ! זה מקום הפרנסה של אמא שלי ואני צריך שזה יעבוד עד הערב מה אני עושה ? אני לחוץ רצח !!! ואמא שלי עוד יותר .......
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כך פירמטתי את המחשב של אחותי הוא מעתיק את כל הקבצים והוא אומר לי לעשות RESTART אני עושה ואני מצטט כתוב (בתרגום לעברית): "עם יש דיסקט BOOT להוציא אותו אני מוציא ואז אחרי הRESTART המחשב מבקש ממני דיסקט BOOT מה אני עושה (דרך אגב הדיסקט BOOT הוא של WIN98 אבל אני חושב שזה לא קשור. אני מתחמן עזרו לי זה חשוב מאוד נ.ב - לא נראה לי שמפרט חשוב
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???
-
שלום!!! היום התקנתי עוד HD. הכונן הראשי, עובד בסדר גמור. כאשר אני פותח את "My Computer", אין לי גישה לכונן החדש שהתקנתי. (ב- BIOS - שני הכוננים מופיעים!!!). מישהו יכול לעזור בעניין??? תודה רבה, ניב.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
נכון שקיבלתי את המחשב שלי אבל עוד פעם בעיות.... הארד דיסק שלי עובד במחשב אחד אבל במחשב שלי הוא לא עובד וגם הארד דיסק אחד לא עובד במחשב שלי ניסיתי להחליף כבל אבל זה לא עזר וכאשר הכבל נתונים מנותק מארד דיסק ורק החשמל מחובר הוא עובד (שומעים אותו) וכאשר הכבל נתונים מחוברהוא פשוט לא עובד ולא שומעים ממנו ציוץ. מה הבעיה? איך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, הבעיה היא שבאמצע השימוש במחשב, פתאום אני שומע קול מההארד דיסק שהוא כאילו מאתחל את עצמו, באמצע השימוש בווינדוס. הבעיה התחילה בלי שום סיבה ניראת לעין כי הוא עבד בסדר גמור קודם. המערכת הפעלה (WinXP Pro) מותקנת על ההארד דיסק הזה. לפעמים אם אני מחכה קצת, שומעים רעש כאילו ההארד דיסק חוזר לעבוד, ואני יכול להמשיך לעבוד (עד לפעם הבאה...). בד"כ התוצאה היא BSOD... :-[ עשיתי לו Scan Disk והכל נראה תקין.. הוא כבר עובד בסדר למעלה משנה אני מאמין.. זה לא קורה כל הזמן, אלא כל איזה יומיים ככה (וכשזה מגיע זה קורה כמה פעמים ברצף). למישהו יש מושג? או שהגיע הזמן לאיזה WD JB נחמד? המפרט הוא של המחשב הראשון במפרטים שלי.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-