תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי amd 1.4 t-bird asus a7v333 micron 512 ddr os - win 2k sp3 משום מה המחשב בקושי רץ כמה שעות טובות וה mem usage מתמלא פלאים... יש לי כרגע 300/880 תפוס ויש פעמים שזה מגיע ל 400... לא רצים כל כך הרבה דברים שאמורים לקחת כל כך הרבה זכרון ... מה שרץ אצלי עכשיו זה icq ,mirc , edonkey , 2 explorer וגם כשסוגרים תוכניות לא כל הזכרון חוזר במלואו :\ יכול להיות שמדובר בזכרונות פגומים?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
זה התחיל לפני יומיים אני לוחץ על החייגן והוא לא נפתח עכשיו רציתי לנסות להתקין את הדריברים מחדש אבל משום מה אני החלון של הDEVICE MANAGER לא נפתח גם הNETWORK CONECTIONS לא נפתח גם ADD HARDWARE לא נפתח אז מה עשיתי נכנסתי לתקיה של הדריברים ועשיתי משם UNINSTAL ואחר כך הDEVICE MANAGER והשאר פעלו התקנתי דריברים מחדש טוב הפעלתי את המחשב מחדש ומה עוד הפעם אותה בעייה אני מתחנן תעזרו לי זה מעצבן כל הזמן שמדליקים את המחשב צריך להתקין מחדש את הדריברים משהו יודע למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
is it possible that my power suuply that generate 230W is too weak for my computer i have amd 900,dvd,cd-rw,2*HD,and geforce 4 4200 and maybe that cause my monitor to shut down when i try to use my graphic card? please help me
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לו מחשב פנטיום 4 1.4 ... ויש לו 2 כונני דיסקים הראשון זה כונן DVD והשני זה כונן רגיל של ACER... עכשיו... הבעיה היא בכונן השני... נגיד בכונן יש את המשחק NWN ואני מוציא את הדיסק ומכניס דיסק אחר... אז הוא מתנהג כאילו יש עדיין את הדיסק NWN בכונן... הוא לא מראה את הסמל... (כי אין לו מאיפה לטעון.. הרי הדיסק לא בכונן אלא דיסק אחר בכונן) ונכנסים לדיסק... רואים את כל הקבצים... מה לעשות ??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סיסמת ההתקשרות שלי לאינטרנט בחייגן לא נשמרת למרות שאני מסמן לשמירת הסיסמא. יש לי WINDOWS 98 SE אודה על עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שהוא יקרא בוט מהסידי ולא מהפלופי יש לי לוח של אסוס
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי סלרון 500 עם ריוה טיאנטי עושה ריסטרט מידי פעם. סתם ככה, לבד. לפעמים באמצע משחק לפעמים באמצע שהוא כותב משהו לפעמים סתם שהמחשב נשאר דלוק. זה קורה פעם בכמה ימים.. ואני לא מצליח לעלות על שום חוקיות.. אולי זה הראם דפוק? מערכת הפעלה XP PRO. למישהו יש רעיונות?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות: 1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף. 2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה? 3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאח שלי יש בעייה במחשב שאפילו אני (כן, אני...) לא הצלחתי לפתור... על המחשב שלו היה מותקן ווינדוס אקס פי. לפני כמה ימים באמצע עבודה על המחשב, פתאם המחשב הפעיל את עצמו מחדש. בכל פעם שניסינו להפעיל את המחשב הוא התחיל לעלות, ובמסך של ה XP איתחל את עצמו מחדש. לא היה אפשר להעלות את המחשב במצב נורמלי, במצב בטוח, או בשום דרך אחרת!! לאחר שראינו שאין מה לעשות, וחשבנו שמדובר בבעית תוכנה, וירוס, או משהו כזה, החלטנו לפרמט את המחשב. עשיתי Fdisk למחשב, ולאחר מכן התקנתי עליו ווינדוס 98. (כמובן שלפני ההתקנה גם פירמטתי את המחשב) אך הפלא ופלא, שוב המחשב עולה, וכשמגיע למסך הפתיחה, מפעיל עצמו מחדש. נקודת אור קטנה אחת לאחר הפירמוט וההתקנה מחדש, היא שכעת ניתן לגשת למצב בטוח של הווינדוס. ב…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין. משהו נתקל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהתקנתי winfax, היא זיהתה את המודם, אבל עכשיוף בכל פעם ש winfax עולה, היא אומרת שהמודם נמצא כבר בשימוש. אני לא מחובר לאינטרנט דרך מודם, ולא התקנתיאף תוכנה שמשתמשת בו. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין אותו, אבל עכשיו winfax אפילו לא מצליחה להגדיר אותו וכותבת שהמודם נמצא בשימוש. מערכת ההפעלה היא windows XP home, והמודם הוא מודם 56K. אם זה חשוב, הדרייבר של המודם לא מאושר ע"י מיקרוסופט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?
-
בעיה של חבר שלי: "יש לי מעבד AMD1800+ , לוח אם A7V333 , יש לי בעיות התחממות עם המעבד, ולכן קניתי מאורר VOLCANO 7 , התקנתי אותו, והכל עבר חלק, אבל כשניסיתי להדליק את המחשב, לא ראו על המסך כלום והלוח אם צעק: system faile cpu משו, לא הצלחתי להבין בדיוק את ההמשך, וגם זה לא בטוח.... :-\ חיברתי שני כבלים, אחד לאן שהישן הלך, והשני, שאין במאורר הישן, חיברתי לחיבור אחר שיוצא מאני חושב הדיסק הקשיח, שמחובר אליו עוד מאוור של המארז, בהתחלה שכחתי להוריד את הכיסוי, אבל אחר כך הורדתי, יש למעבד ריח מסריח, אבל יכול להיות שזה מהתחממות נורמלית שלו." תודה בשמו.... זה דחוף
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-