תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ידוע לי מה הבעיה. שברתי את הראש הרבה זמן והצלחתי לטפל בבעיה גם בעזרתכם. מה שקרה הביוס התאפס לי. ואני צריך לבטל את OC בלוח אם. מכיוון שהלוח אם P5K-SE עושה OC עצמאי גם בכל המצבי default. בוודאות כל החומרה שלי חדשה ואין לי בעיות חום... פשוט הלוח אם גורם לחוסר יציבות במחשב. בעבר הגדרתי מתחים וכל הגדרות והצלחתי והמחשב לא קרס באף משחק. עכשיו אני לא מוצא את הפתרון!! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק איזה דרייברים מותקנים לי (כרטיס מסך ..) ואני רוצה לדעת גם איזה גרסה הם איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי חברה, קניתי לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי ולהפתעתי גיליתי שאין לי כניסה להכניס אותו ושבלוח אם שלי (GIGABTE GA-B85M-D2V) יש רק כניסה אחת (שוק ) בכל מקרה יש אולי איזשהי אפשרות להוסיף כניסה או שאני חייב עכשיו להחליף לוח אם .??? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לפני מס' שבועות מחשב SB חדש, מפרט למטה. היום, אחרי restart רגיל לחלוטין (המחשב עבד בסדר עד היום), המחשב לא עלה ואין תצוגה. אחרי שניסיתי לכבות אותו ולהפעיל מחדש, הוא מסרב לעלות. המאווררים פועלים, אין תצוגה ונורת DRAM_LED מהבהבת. אחרי כמה שניות המחשב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר-חלילה עד אשר הוא מפסיק להפעיל את עצמו מחדש והנורית נשארת דלוקה קבוע. ניסיון לבצע MEM-OK לא עזר. חיפשתי עזרה במס' פורומים שהמליצו לבצע CMOS CLEAR. ניסיתי ללא הצלחה, גם ניסיון להסיר ולהחזיר את הסוללה של הCMOS לאחר כמה דקות לא עזר. ניסיתי גם להחליף את מיקומי הזיכרון למיקומים המומלצים ב-manual (הם היו במיקומים שונים בהתחלה) וזה גם לא עזר. רעיונות לפני שאני מחזיר את המחשב ל-RSM לתיקון? מפרט: core…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 x64, וכל כמה זמן אני מגיע למחשב ופתאום התקני הרשת מפסיקים לעבוד.. מה הכוונה? - כל יישום שמנסה לגשת לאינטרנט/רשת פשוט לא מתחיל או נתקע. - ב-Task Manager - תחת לשונית Network במקום גרף פשוט מופיע הטקסט: No Network Adapters Found. - ב-Task Manager - תחת לשונים Services פשוט מופיע Loading... וזהו - אין אף סרביס שעובד רואים פשוט ריק.. - כל השאר (Applications, Processes עובדים כראוי) - ipconfig נותן את התוצאה: Windows IP Configuration --- וזהו. - מנהל ההורדות שלי (FlashGet) מציג את ההורדת על 0.00KB\s - ב-Control Panel - כשאני מנסה להיכנס לכל משהו שקשור ב-Network - פשוט לא נכנס לי, או שמציג דף ריק ומראה טעינה.. בקיצור נתקע. מדובר פה בלוח Inte…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות פוסט הקודם שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491522.0 הבנתי יותר לעומק מה הביעה ויש לי שאלה. יש לי לוח אם GA-P55A-UD4 Gibabyte שלא שמתי לב בכלל שיש 6 כניסות של SATA2 ושני כניסות של GSATA3 בחנות בו קניתי מחשב עם דיסק קשיח חדש התקינו לי אותו על GSATA3_0 ועכשיו אני רוצה להוסיף הרד דיסק הישן שלי עם כל הנתונים בתור דיסק השני (בלי לעשות RAID) אבל הסתבכתי עם ההתקנה שלו. כפי שציינתי בפוסט הקודם ה-BIOS מזהה את שני הדיסקים אבל לא רוצה לעלות מהדיסק החדש שבו מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. פעם אחד ווינדוס עלה וזיהה את הדיסק הנוסף שעבד מצויין, אחרי כיבוי והדלקה למחרת שוב אותו סיפור של לופ ולא רוצה לעלות וונדוס. עכשיו השאלה - אני מניחה ש…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז כאמור, אינני יודע איך ולמה זה קרה פתאום, רק שהטלויזיה שלי היא כבייכול 1366-768 אבל הרזולוציות שאני מנסה כולל זאתי אף פעם לא מתאימות ויושבות בול על כל המסך, חוץ מ1024-768 , הוא היחיד שבו השולחן עבודה נמצא על כל הפיקסלים במסך כמו שצריך, עכשיו, פתאום האפשרות הזאת נעלמה לי, יחד עם עוד כמה שהיו. אני מאמין שהיו אפילו יותר בכמות מאלו שיש למסך מחשב. המחשב הראשי, למרות שהוא מספר 2 משום מה, מחובר עם DVI. המסך טלויזיה מחובר עם HDMI והוא המסך שתמיד רשום כמספר 1.. כנראה בגלל שהוא מחובר עם הHDMI .. בכל מקרה הוא לא המסך הראשי ניסיתי גם עם התוכנה UltraMon שבעבר עזרה לי מאוד, אך הפעם ללא הצלחה. ניסיתי גם להתקין דרייברים מחדש (ועל הדרך ראיתי שיצאה כבר גרסא חדשה קצת יותר) וגם לא עזר אשמ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב.יש לי בעיה שאני לא מצליח לבצע BOOT כלשהו בלפטופ ACER E1-510.כמובן שהגדרתי שיעלה דרך הביוס מהדיסק און קי, ולא תפס. אחר כך הגדרתי שיעלה דרך CD וגם כן לא תפס... העניין הוא שהוא אפילו לא מראה את אופציית הבוט דרך CD/דיסק און קי/הארד דיסק כאופציית בחירה כאשר המחשב עולה. הוא מראה רק אופציה לבחור בבוט דרך רשת. ממש מוזר.מישהו יודע מה אפשר לעשות במקרה כזה? אני מאתמול עובד עליו....
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של הפסקת הספקת החשמל למחשב, אני רואה את זה מכיוון שהסוללה של המחשב מתחילה לפעול. ממה יכולה להיות הבעיה? האם ישנה בעיה בשנאי? או מגעים תקולים? בנוסף לכך ישנם גם ניתוקים של ה USB שמתחבר לעכבר. אשמח לקבל תשובה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל 965LT (LEMONT וזכרונות DDR2 667MHZ CL5. אתמול הסתכלתי בBIOS וראיתי שהזכרונות פועלים ב-533MHZ ויש אפשרות לשנות את המהירות שלהם ל-667 או ל-800, שיניתי ל-800, ושמרתי את ההגדרות החדשות. מאותו רגע, בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש שלושה צפצופים והמחשב לא מפעיל את חלונות וגם המקלדת לא עובדת... אחרי שניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות ולהוציא אותם לחלוטין מהמחשב וקיבלתי את אותה תוצאה (שלושה צפצופים וכו') נראה לי שהלוח אם לא מזהה את הזכרונות. מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את המצב לאיך שהוא היה לפני השינוי בBIOS? תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח משנת 2006, מאז החורף האחרון לפני שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות שנורא קשה לתאר אותם יש לי הרגשה שאם יותר מידי קר, המחשב יכול פתאום לקפוא ולהתקע, ואחרי קצת זמן שניהיה חם אז המחשב מחזיק הרבה יותר זמן, ככה זה היה חוזר על עצמו מידי שבוע שבועיים בחורף לפני שבועיים הוצאתי אותו לניקוי אבק סיימתי עליו בקבוק אויר דחוס נתתי לו 5 דקות מנוחה ואז חיברתי אותו, בהתחלה עשה לי רעשים מאודדד מוזרים עם צלילים מהירים של תקיעות כאלו, כיביתי והדלקתי ואז שלב ה POST נתקע במסך, אבל שמעתי את הוינדוס עולה עם הצלילי עליה והכל, כיביתי והדלקתי שוב ואז פתאום הכל התחיל לעבור רגיל... מאז שבועיים הוא עבד טוב היום (יום חורפי וקר) שוב המחשב קפא, כיביתי והדלקתי, ואז פתאום המסך לא הרא…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני כרגע בצבא והתבשר לי שהמחשב שלי שבק חיים הוא נדלק, מעלה את הלוגו של הביוס ואז כותב את ההודעה No virtual disk found! No physical disk found! שתאכלס תמיד הייתה שם ומכאן והלאה המסך שחור עם הבהוב של הסמם שאיתו כותבים בדוס, נתקע עם ההבהוב משמאל למעלה יש לי מחשב כבר די ישן - i7 920, asus p6t deluxe, 285 gtx ואיזה 3 ג"ב ראם שאני לא זוכר לפי דעתי קפץ החשמל ומשהו השתבש אצלו, ניסיתי ריסטרטים כולל ניתוק מהחשמל עם לחיצה על ההדלקה. מה הלאה? הוצאת סוללה מהלוח אם ואז מה? זה נשמע לי כמו משהו תוכנתי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי חזרה. P4 2.6C IC7 512DDR 333 R9800P (חדש ) התעקם אחד הפינים של המעבד והיו צריכים לסדר, אז סידרו והוא פה! חיברתי הכל כמו שצריך, הפעלתי את המחשב והמאווררים נתנו קפיצה כאילו הכל עובד, אבל הוא נכבה. פשוט נדלק ונכבה, המסך אפילו לא מספיק להידלק והמחשב נכבה. STINGER אומר שזה הלוח אם... HELP!!
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מצבי דיי נואש אני צריך עזרה חברים. יש לי מסכים כחולים פעם ביום בערך אוליי פעמיים אפילו שאני נמצא בשולחן עבודה. כבר עשיתי בדיקה ב-MEMTEST 86 ואין לי שום שגיאה. פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים והתקנתי דרייברים הכי עדכניים וחדשים שיש. אפילו ניתחתי קבצי MINIDUMP על ידי התוכנה שיש בסטיקי לבדיקה, WINDBG . היום שהיה לי MINIDUMP מסך כחול, אז בניתוח קבצי MINI DUMP הוא אמר לי CAUSED BY NTFS.SYS. כבר הרבה פעמים היה לי מיני דאמפ בחודש האחרון, ולא הצלחתי לפתור את הבעיה מה לעשות? אני דיי חושד שיש לי בעיה בחומרה. שקיבלתי את הלוח אם קצת משהו היה עקום והזרתי אותו למקום, אחד החיבורים ב-IO PANEL . תעזרו לי PLZ. האם לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה?
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזאת שאני רוצה לשנות מי עברית לאגלית או להיפך עושים מה שכולם יודעים לוחצים על " ALT+SHIFT" וזה משתנה, עכשיו אצלי זאת הבעיה אני מנסה כל פעם לשנות כשאני צריך וזה לא משתנה אני צריך ללכת אם העכבר ולשנות את זה לבד וזה מעצבן אותי עכשיו איך אני מסדר את העניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני חייה עזרהה המחשב שלי עולה ואז המקלדת והעכבר לא פועלות ואם אני נכנס לביוס הם פועלים יענו הם לא עובדים בווינדוס איך אני מתגבר על תקלה הזאת? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב אסוס עם נתונים כאלה מעבד core i7 2.80ghz Ram 16 כרטיס מסך gtx 1050 ויש לי משחק מחשב לא כבד במיוחד והאף פיאס ממש נמוך עשיתי הכל אומרים לי שצריך דרייברים... ויש לי ווינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל זה חוזר על עצמו כל כמה שעות עבודה הרצתי NOD32 מעודכן, וכן ADWARD וכן SPYBOT והכל נקי!! אולי הלוג שלי לא טוב? אולי משהו אחר? הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:22:22, on 21/10/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\NOD32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\NetEx\netex.exe C:\Program Fil…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש ברושתי מחשב נייד של DELL - INSPIRION דגם כלשהו אין לי מושג היה בעיה המחשב נפל וכרגע נפגע הארדיסק המחשב לא עלה. והיה DISK READ ERROR ביצעתי בדיקות DIAGNOSTICS ובאמת הראה שיש פגיעה בהארדיסק ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וכדו' הארדיסק באמת היה דפוק. קניתי אחד חדש. חיברתי אותו למחשב איך שהמחשב מנסה לעלות אני מקבל שגיאה " no bootable devices- strike f1 to retry boot, f2 for setup utility press f5 to run onaboard diagnostics " ביצעתי שוב בדיקות DIAGNOSTICS והכל תקין ניסיתי בערך 4 דיסקים של וינדואסים שיניתי בהגדרות של ה BOOT שיעלה קודם מה CD ועדין שגיאה זהה כל הזמן אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-