תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי שאלה חדשה באתי לפרמט את המחשב ושניסיתי ליכנס לביוס להגדיר את רשימת התהליכים - כל פעם שאני לוחץ Del על התחלה המחשב נתקע ואני לא יכול ליכנס לביוס, יש איזשהי דרך לעדכן את רשימת התהליכים בלי ליכנס עליו?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לפורום הכי מקצועי ברשת אני מחפש לנייד שלי , פנטיום 3 , של HP , כרטיס כלשהוא , אם בכלל קיים כזה , שיאפשר לי לחבר אותו לטלוויזיה . קיים דבר כזה בכלל ? או שאולי יש דרך אחרת לעשות את זה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים שביחד יש בהם 80 GB. עכשיו אני רוצה לעשות שמתי שאני ירצה להתקין תוכנה/משחק כלשהו אז כונן הברירת מחדל שלי שישר הוא יפנה אותי להתקין אצלו את המשחק יהיה G ולא D לדוגמא. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי התחיל פתאום באמצע העבודה להראות מסך כחול של WINDOWS אבל לא זה שאומר שיש בעייה בקובץ אלא מודיע על MEMORY MANAGMENT, IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או דברים שונים כאלה לאחר מכן או אומר שאם זה פעם ראשונה שזה קורה אז לעשות RESTART למחשב ועם לא אז זו כנראה בעיית חומרה ובסוף ההודעה הוא רושם כתובת של הזיכרון (כל פעם משתנה) ואז כותב "Begining dump of physical memory... נראה לי שזו בעיית חומרה, (כי זה חוזר על עצמו עכשיו כבר לעיתים קרובות) או שישר נכנס ל-STANDBY. שלחתי אותו לתיקון והם בדקו ולא מצאו את הבעייה כמו כן גם לא ראו את המסך הכחול. מישהו יכול להגיד לי באיזה כיוון הבעייה. כי הרצתי תוכנה לבדיקת הזיכרון כמו MEMTEST86+ והיא לא גילתה כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, לאחותי יש מחשב שנדפק, הוא כיבה את עצמו כמה פעמים בשבוע האחרון, ועכשיו הוא כבר לא עולה. ניגשתי עם סט הדיסקים שלי והתכוננתי לפירמוט, אבל הבעיה כנראה חמורה מהצפוי וגם לפרמט אני לא יכול. כאשר המחשב עושה בוט דרך הדיסק הדיסק נטען, טוען את כל הקבצים ואז שוב המחשב מכבה את עצמו. נסיונות להעלות אותו במצב בטוח ובהגדרות האחרונות הטובות עלו בתוהו, והמחשב רושם שספרית ה-SYSTEM ב-WINDOWS נדפקה, ויש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט עוד קודם... למישהו יש פיתרונים? כיצד אני יכול לטפל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי מסך של דל שמתחבר בכבל hdmi 2.0 למחשב וכשהמסך על הרוזולוציה הגבוהה ביותר שזה 4K ובקצב ריענון מירבי שזה 60 הרץ המסך מרצד בזמן צפייה בסרטונים ביוטיוב או בסרטים וכשאני מוריד ל 50 הרץ זה מסתדר בדקתי המון סוגים של כבלים ובכולם הבעייה חזרה גם עדכנתי את כל הדרייברים שלי ועדיין מרצד האם התקלה במסך או אולי במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. יש לי מפצל לרשת כמו זה. שמפצל את הכבל שיוצא מהמודם לשניים, אחד למחשב ואחד למדפסת. כשכל אחד מחובר לבד, שניהם עובדים. אבל כששניהם מחוברים יחד, אף אחד לא עובד. כל הכבלים נבדקו ונמצאו תקינים, גם המפצל עצמו נראה תקין, ואין בו חוט מנותק או משהו. מישהו יודע מה הבעיה? מה שקראתי קצת, זה שהמפצל הזה לא יכול להפעיל שני מכשירים במקביל, אלא כל פעם אפשר להשתמש ברשת רק באחד המכשירים. הבעיה כאן שכשהמדפת והמחשב מחוברים, אף אחד לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-