תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי מחשב הוא הגיע אתמול בקיצור נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך כדי לשנות משהו אבלזה בעיצוב שונה מהעיצוב הרגיל שאפשר גם לעשות אבל אני לא ידוע איך הינה תמונה של העיצוב הנוכחי אני רוצה כמו שהיה לי לפני זה את העיצוב הרגיל הפשוט עם הלשוניות ... בבקשה עזרה בדחיפות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כשמנגן ב VLC מסך שחור ושומע קול. BS PLAYR מופיע ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=yiljjizm4b3t.jpg כשמממשיך לצפות מופיע מסך הפוך בצפייה. משתמש בשני הנגנים הרבה זמן. מה עושים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אם כשמדליקים את המחשב אז הוא נכבה בעלייה שלו, נדלק שוב לבד ואז נכבה שוב לבד ככה כמה פעמים.. עד שבסוף המחשב כן עולה כרגיל ואז אין כלום.. בהכרח קיימת בעיה בספק הכוח? חוץ מזה, התחילו להיות הרבה ארטיפקטים במחשב ואני חושש שהספק כוח גם דפק את הכרטיס מסך..
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כמה שווה התיקון הזה ? ניקוי יסודי מחשב מאבק , החלפה משחה טרמית ,ספק כח משומש תקין BESTEC 300W יש אותו במחשבי מותג HP DELL , כרטיס מסך משומש 8400GS PCIE , מאוורר 8 חדש AC , צורב משומש תקין , כונן קשיח SSD חדש של SanDisk 240GB , תושבת 2.5-3.5 ל SSD , התקנה מערכת הפעלה ותוכנות , התקנה מחשב בבית של הלקוח ( המחשב של איש מבוגר לא למשחקים) * חלק מהחלקים משומשים בכוונה כדי לחסוך בכסף וגם המחשב ישן * כמה שווה התיקון הזה בכסף ?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפעיל את המשחק הכל עובד טוב כמו שצריך חוץ מהעכבר שרק בתפריט אפשר להזיז לא ללחוץ הוא עובד כמו שצריך ועבד מלא פעמים במשחק סתם מעניין למה פתאום לא עובד העכבר עובד בכל משחק אחר ובהגדרות אני על מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר בחלק מהפורומים יש בעיה לא יכול לרשום הודעה לא נותן לי וגם עריכה מתקדמת לא עובד לי הכול משותק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקייי אז ככה: לפני מספר ימים פירמטתי את כונן D: שלי (ההארד דיסק שלי בנפח של 40 ג'יגה מחולק ל- C ול-D)... לאחר הפירמוט עשיתי RESTART ואז קיבלתי הודעה על המסך אחרי ה SCANDISK ההתחלתי של הווינדוס: scandisk cannot read from the last cluster on drive D:. this cluster is either damaged, or your system is not configured properly. drive d may need to have logical block addressing (LBA) enabled to work properly, or its disk partition may be incorrectly marked asa a non LBA partition. data loss can occur if your lba setting or disk partition type for this drive is misconfigured. עכשיו בסוף כתוב לי: check your computer's bios setup utility... השאלה היא איפה אני מוצא את העזרים של הב…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק מסוג bearpaw 1200CU והרבה זמן לא סרקתי איתו(משהו כמו שנתיים עד שלוש) ועכשיו אני סרקתי וראיתי שישנה בעיה בדוחף של העינית(אני חושב) הוא לפעמים בזמן הסריקה נתקעה במקום מסוים ולא זז למשך כמה שניות ובחזרה הוא לפעמים בכלל לא זז או זז לאט... יש אפשרות לסדר את זה? או שזה עניין של לסבול או לקנות חדש? תודה מראש נ.ב מקווה שזה בסדר ששאלתי פה...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס הרחבה PCIE trsnscend pdc3 usb3 + sata3 את הכרטיס התקנתי גם על סלוט של X1 וגם X16 המחשב מזהה את הרטיס החדש ומתקין בהצלחה . אך הUSB לא עובד מכניס DOK והוא אפילו לא נדלק לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר ואפילו את ההסברים שלהם אפילו החלפתי את הכניסות של החשמל לכרטיס ושום דבר ה USB לא עובד אשמח לעזרה אודי עריכה : החזרתי את הכרטיס לחנות באמת הוא היה תקול החליפו לי אותו לאחד עובד אפילו בדקתי אותו שם שהתקנתי אותו בבית המחשב מזהה את ה SATA אך שוב ה USB3 לא עובד ולא מזוהה, אין את הפריט ב device manager, מה שכן קרה בחנות מה ניתן לעשות ? יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p הביוס מעודכן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הבעיה מאוד מוזרה, בהתחלה הופיע לי מסך כחול עשיתי ריסט המחשב לא עלה ניסיתי להעלות דרך הדיסק התקנה של הוינדוז ושוב המסך הכחול. אחרי זה פירמטתי הכל, עכשיו לאחר מכן היו לי כמה פעמים בעיות בבוט המחשב השמיע ציפצופים והראה 25 בצג של הלוח. עכשיו אחרי שהתקנתי את הוינדוז הכל היה בסדר עד שהיום ניהייתה בעיית סאונד מאוד מוזרה, הסאונד היה מעוות ניסיתי דריברים חדשים, לא עזר, הוצאתי את הפלאג של הרמקולים והכנסתי לכניסה אחרת של MIC או משהו כזה והמחשב נתקע, עשיתי ריסט ושוב אותה בעיה בבוט מספר 25 על הצג וציפצוף מחשב שוב ריסט אותו הדבר, אחרי זה נתקתי את הספק ושוב הפעלתי ושוב אותו הדבר, אחרי זה פתחתי את המחשב נגדעתי באזור הכבל של הדיסקט והמחשב עלה ובלי בעיית הסאונד. המחשב הוא זה שבחתימה + נוסף…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי (בן שלוש כמעט יימ שימו ) החל בצורה פתאומית לקפוץ ל- 100 אחוז CPU USAGE שמתלווה בעליית טמפ' המעבד ל-56~59 מעלות ויחד איתו גם הכרטיס מסך שעובר את ה-50 מעלות. אני חייב לציין שהתקנתי לאחרונה BIG TYPHOON וחידשתי משחה טרמית, אבל בהתחלה לא היו את הבעיות האלו וגם דאגתי לשים מספיק משחה והמאוורר מחובר טוב טוב ללוח. המפרט שלי הוא: מעבד - P4 2.8 GHZ?478 - לא פרסקוט. לוח אם ABIT IC-7. כ. מסך -RADEON 9600XT. כל השאר לא רלוונטי, אלא אם כן מישהו ישאל. מה הבעיה? סרקתי לוירוסים וכו' ואין כלום וגם הורדתי תוכנה לבדיקת הפרוססים במערכת וכולם מוכרים, אז מה יש? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי מערכת חדשה הכוללת לוח אם P5B , מעבד E6600 וזכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL. הבעיה שלי היא שברגע שאני לוחץ על כפתור ה-POWER , המחשב נדלק, המאווררים פועלים אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך . רציתי לשאול האם יכולה להיות כאן בעיה של אי התאמה של זכרונות? אינני יודע מה גרסת הביוס של הלוח כי הוא לא עולה ואין לי אפשרות גם לעדכן. כרטיס המסך שלי הוא 7900GT של GALAXY תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ SONY VAIO VGN-SZ340P עם מערכת הפעלה XP וכרטיס מסך NVIDIA 7400. ניסיתי לשדך את המחשב למסך LCD של LG והוא מזהה אותו לשניה ונעלם, הורדתי דרייברים עדכניים מאתר התמיכה של סוני וזה לא עזר, הורדתי דרייברים מהאתר של NVIDIA וזה לא עזר, הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך וניסיתי להתקין מהתחלה, במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא מזהה כרטיס מסך, כרגע אני תקוע ללא דרייבר על המחשב, מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי בעיית מתח כלשהי במחשב, היה לי אותה גם לפני שעברתי דירה. הבעיה מתחלקת ל-2 תקלות. הראשונה, התקני Usb שלפעמים מפסיקים לתפקד ואני צריך לנתק אותם לכמה דקות ולחבר שוב כדי שיעבדו, ניתן דוגמה. יש לי כ- 6 יציאות usb מהלוח אם, אם אני משתמש ב-3 יציאות במקביל, התקן אחד פתאום מפסיק לעבוד, למשל המתאם רשת wifi דולק, אבל המחשב לא מזהה תמיד, אומנם אם אני מנתק ומחבר במקום אחר, הוא יכול פתאום לעבוד. אני מרגיש שזה משגע את המתאם רשת, המודם תקין, המחשב מזהה את המתאם ומראה לי שהWifi מחובר, אבל אין אינטרנט או יש אבל טוען דפי אינטרנט בצורה איטית להחריד. או לחלופין, אם אני מחבר את הטלפון כדי להעביר ולגבות קבצים, קצב ההעברה איטי מהרגיל ובמקביל המחשב מתחיל לעבוד…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-