עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yotamavi,

אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. המחשב שלי התחיל לעבוד לאט בצורה בטורפת (יותר משתי דקות עד לעליית הווינדוס) מפרט מחשב : 2.8 ghz 512 ram מישהו יכול להגיד לי אם הארד דיסק הלך או שאפשר להצילו? הבעיה היא כזאת : סמן עכבר נתקע כל כמה שניות סמן חיווי הקלדה נתקע כל כמה שניות העתקה ומחיקה כנ"ל עד לפני שבוע הייתי מריץ את disk kipper ומבצע איחוי קבוע אז לא איחוי, הרצתי גם סריקת דיסק שגם היא (לא תחת ווינדוס) וגם היא במהלך הבדיקה נתקעה כל כמה שניות אבל לא מצאה סקטורים פגומים פרט לקובץ שהעבירה למקום אחר בהצלחה הציעו לי להתקין מחדש מערכת הפעלה xp יש לי על ההארד דיסק עוד שבועיים אחריות אז חייב עזרה דחחחחוווווףףףףף!!!!! מי שנתקל בבעיה דומה או שמכיר את הבעיה שיגיב thx

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by yosi_mirel1,

יש לי בעיה במחשב במנהל משימות למטה יש את המצב של הזכרון אז הוא עולה כל הזמן ניסיתי למחוק אם התוכנה nod הצליח אבל אחרי שעה עוד פעם חזר עשיתי עוד פעם אם הnod ונמחק ואחר כך במשך 4 פעמים ניסיתי גם למחוק דרך אנטי ספיוור הצליח אבל אחרי 30 דקות חזר ועשיתי עוד אם אנטי ספיוור ונוד אם מישהו יכול לתת לי עצה למה זה קורה ואיך לפתור אני ישמח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  4. יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by bobo3,

שלום לכולם אני מבקש עזרה דחופה אני לא יודע לקנפג את המחשב החדש שלי יש לי לוח של ASUS P5B DELUX מעבד E6300 HD SATA2 2 צורבי DVD כרטיס מסך GF 7600 GT זיכרונות של 512 X2 800 MHZ אני מבקש עזרה ממשית לכול המבינים שמעונינים לעזור אני נואש תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. Started by djpagaziot,

שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. Started by vbwx,

לנוידיה יש באג שחלק מהסרטים בצבע כהה מאוד, ולכן אני חושש שעם הכ.מ החדש שקניתי, אני יקבל דריבר חדש עם הבאג הזה. Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by vic1234,

בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by shushon,

יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?

10. כנראה הוא נהרס... הוא מת בשלבים בהתחלה הוא לא עשה POST ולפי הLED ראיתי שזה אומר CPU DAMAGED OR NOT INSERTED PROPERLY והיה ריח של עשן... חח בקיצור עכשיו ניסיתי עם אמפרמטר לראות מה עם המסילה של ה12V כי הוא לא הפעיל בכלל ת'HD ואת הצורב וכו" אז בטעות הרי צריך להכניס את האדום ואת השחור... הכנסתי ת'אדום כמו שצריך והשחור נגע במתכת של המחשב... בקיצור המחשב התכבה ומאז לא מתעורר בכלל... עכשיו השאלה היא האם בכלל יש מצב להחיות אותו... כי אין לי ממש כסף למחשב(לצרכים של עבודות וכו") ומה הלך פה ממה שעשיתי...? הספק כוח? (לפי מה שקראתי הספק כוח אם הוא לא נותן ללוח אם כמו שצריך אז הLED מראה דברים לא נכונים) בקיצור בלאגן גדול תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by amos700,

יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב לפני כחודשיים מאתר,מפרט המחשב: לוח אם: דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד: סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 820 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB זכרון: ADATA נפח: 1024 MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400 הבעיה, המחשב בזמן האחרון עושה ריסטים פתאומים,אנ…

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by technionst,

אני מחבר כונן dvd וכונן cdrom למחשב מסוג פנטיום 2 והוא לא מזהה את הכונן dvd. מדוע בקשה?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. מופיע לי מסך כחול,ובמסך הכחול הזה בפירוט על הבעיה רשום משהו על ALCXWDM.SYS (שזה בטח איכשהו קשור לכרטיס הקול המובנה שבמחשב שלי) חברה אולי מישהו יודע איך אני מסדר את זה?(חוץ מלעדכן דרייבר) תודה נשמות

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by ronnyk,

יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by רונן י.,

רכשתי מחשב עם מעבד אינטל 3.6 ג'יגה, 1024 זיכרון די-די-אר 2, לוח אם של אזוס P5WD2 PREMIUM וכרטיס מסך ג'יפורס 7800 של NVIDIA. גם לגבי סוג המארז לא התפשרתי 8) עכשיו לשאלתי: אני מנסה להתקין את Half Life 2 אך נתקל בבעיות בהתקנה. קודם כל לא מופיע לי שדה הכתיבה שבה אני אמור לציין את המספר הסידורי של התכנה. כשהתקנתי אותו במחשבי הקודם הוא כן הופיע לי. לאחר ההתקנה שהסתיימה כביכול בהצלחה גיליתי שהמשחק לא יכול לעלות. בניסיונות מסוימים מופיעה לי הודעה ש-hl2.exe נחשף לבעיות ולכן ייסגר. אני יודע שזהו פורום חמרה והסיבה שאני מפרסם זאת כאן היא מכיוון שאני חושד באי תקינותו של כונן התקליטורים (הצורב) שהותקן לי. או אולי בחסר דרייבר מסוים. ע"פ התסמינים, מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך לפתרה? וע…

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by s1nus,

מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by kronin,

שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by +Eliran+,

יש לי במחשב 3 כוננים שביחד יש בהם 80 GB. עכשיו אני רוצה לעשות שמתי שאני ירצה להתקין תוכנה/משחק כלשהו אז כונן הברירת מחדל שלי שישר הוא יפנה אותי להתקין אצלו את המשחק יהיה G ולא D לדוגמא. איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  25. שלום, המחשב שלי התחיל פתאום באמצע העבודה להראות מסך כחול של WINDOWS אבל לא זה שאומר שיש בעייה בקובץ אלא מודיע על MEMORY MANAGMENT, IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או דברים שונים כאלה לאחר מכן או אומר שאם זה פעם ראשונה שזה קורה אז לעשות RESTART למחשב ועם לא אז זו כנראה בעיית חומרה ובסוף ההודעה הוא רושם כתובת של הזיכרון (כל פעם משתנה) ואז כותב "Begining dump of physical memory... נראה לי שזו בעיית חומרה, (כי זה חוזר על עצמו עכשיו כבר לעיתים קרובות) או שישר נכנס ל-STANDBY. שלחתי אותו לתיקון והם בדקו ולא מצאו את הבעייה כמו כן גם לא ראו את המסך הכחול. מישהו יכול להגיד לי באיזה כיוון הבעייה. כי הרצתי תוכנה לבדיקת הזיכרון כמו MEMTEST86+ והיא לא גילתה כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים