עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by gadgetfreak,

המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by alex542,

לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה הכל נדלק מלבד המסך לאחר חצי דקה דקה המסך נדלק והכל בסדר. בעיה זו החלה לקרות לאחרונה,בדקתי בעזרת כרטיס בדיקה וקיבלתי את הקוד 25. הבעיה כנראה בכרטיס מסך? אם כן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  4. קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , רוב המדיה זה קבצי avi תכנתתי autorun וצרבתי בצורב DVD בהתחלה הכל עבד חלק , הכנסתי את הדיסק ה autorun רץ. ואז ראיתי שאחד מהדיסקים בעת שקובץ ה avi רץ מתחיל לגמגם , מדובר רק על שני קבצים מתוך 24 שמגמגמים , הצורב לא מצליח לקרוא חלקים מהם הכנסתי והוצאתי את הדיסק ואז קיבלתי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) אני מצליח לגשת לקבצים אבל רק בעזרת מקש ימני ו open ניסיתי דיסק אחר וקיבלתי הודעת שגיאה אחרת (מצ"ב תמונה) הדיסקים עובדים בסדר בקומבו אחר של סוני ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי מה יכולה להיות הסיבה לשלושת התקלות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by ufer,

שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי מחשב נייד חדש לפני כשבוע lenovo z41-70 זה הדגם המדוייק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16204 בגדול הכל פועל בסדר במחשב, והמטרה העיקרית של המחשב לא הייתה משחקים, איך מאחר והבנתי שהכ.מסך בו מספיק חזק ניסיתי להריץ את הCOD החדש המשחק רץ בסדר גמור, אך גם כשהורדתי את כל ההגדרות לLOW החום שנפלט מהמחשב הרגיש ממש לא תקין, וכל החלק השמאלי של המקלדת התחמם בטירוף עכשיו ברור לי שהמחשב יתאמץ במשחק כזה, השאלה היא אם חום גבוה כזה לא יגרום לנזק במשך זמן? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. שלום לכולם... אני לא יודע אם השאלה הזאת רלוונטית לפורם הזה, ובכל זאת אני אשאל... אני סטודנט באוניברסיטה הפתוחה, ויש לי בבית אינטרנט במהירות 40Mb ובבדיקת מהירות אני מקבל בין 30~35 Mb יחד עם זאת בזמן שאני רואה הרצאות יש הרבה קיטועים (טענת באפר), אני מודע לזאת שיתכנו הרבה סיבות לבעיה הזאת אך אני תוהה, האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את הביצועים ?!!! לשם השוואה, אם אני פותח ביוטיוב סרטון של 4k test הסרטון רץ חלק. לדעתי יתכנו שתי סיבות לבעיה: 1. מהאתר עצמו - עם זה אין מה לעשות 2. מהמחשב שלי - פיירוול ואמצעי הגנה כאלה ואחרים... והשאלה מה אני יכול לעשות כדי שלול את אופציה 2 ?! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by xgamer,

היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Avocado,

מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי אוזניות razer electra v2 עם חיבור USB שלפעמים מפסיקות לעבוד באופן ספונטני באמצע משחק. ניסיתי לבטל את האפשרות "allow the computer to turn off this device to save power " בהגדרות של הUSB, אבל זה לא עוזר. במידה ואני מוציא ומחבר בחזרה את האוזניות אז הן עובדות, אבל אם אני עושה הפעלה מחדש למחשב, אז הוא לא מזהה את האוזניות כשהוא עולה שוב. מישהו יודע מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gamingcomputer,

מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה עם הסרטונים של האוניברסיטה הפתוחה - הסאונד לא עובד אבל הוידאו כן. הבעיה לא מתרחשת באתרים אחרים כמו יוטיוב וכד', והסאונד הכללי במחשב עובד מעולה. כשאני נכנס לבקרת הצלילים אני רואה שאכן יוצאים צלילים מהדפדפן אבל לא שומעים כלום. התקנתי JAVA ופלאש מחדש. אשמח לקבל עצות! תודה רבה. ***תוקן!*** שיחקתי עם הגדרות הסאונד של המחשב ושיניתי אופציה של "תבנית צליל מרחבי" מאפשרות של "לא פעיל" לאפשרות של "Windows SONIC FOR HEADPHONES". תודה!

12. Started by swisaavi,

אפשר לנעול... זה הסתדר לבד.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה, כאשר אני רואה סרטון כלשהו בכל דרך שתרצו בין אם זה יוטיוב, הנגן של ווינדוס או כל נגן אחר שיש או דפדפן, בקיצור כל דרך שאפשר להפעיל סרטון, אם אני במהלך הסרטון עוצר אותו לכמה דק', אז כאשר ארצה להמשיך הסרטון יעבוד בצורה איטית בלי סאונד. גם אם ארענן את הדפדפן או אכנס מחדש לאתר זה לא יעבוד עד שאני לא אצא מכל האתרים והאפליקציות של הנגנים. לא נתקלתי בבעיה כזו ואני מקווה שמישהו ממכם ידע לענות או לחשוב על רעיון מה עלולה להיות הבעיה. תודה !

14. Started by shimon956,

היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי מקודם

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  15. יש לי את המגבר של DENON AVR 1801 הוא לעולם לא עשה לי בעיות, ממש מגבר איכותי, עכשיו יש לו בעיה הוא מנמיך את הווליום שלו לבד, אני יכול להגביר ולאט לאט הוא מנמיך לי לבד את הווליום, גם אם אני לא שומע כלום דרך המערכת. שאני מנסה להגביר לפעמים הוא נותן לי ולפעמים הוא רב איתי ממש אני מגביר והוא מנמיך.. ניסיתי לנתק רמקולים אולי אחד עושה קצר אבל ללא הצלחה. שאני מנסה לגעת בהגדרות שלו הוא לא נותן לי כ"כ הוא גם כל פעם מחזיר אותי למסך הראשי שלו... מה יכולה להיות הבעיה?.. אולי קצר או פיוז? בעית התחממות הורדתי מהפרק כי השארתי אותו כבוי לילה ואחר כך הדלקתי ומיד עשה לי את הבעיות. תודה (הבעיה היא לא בשלט כי הוצאתי את הסוללות וזה עדיין ממשיך)

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. אהלן חברים, איך אני מבטל הגנה מפני כתיבה (לא פיסית עם כפתור LOCK לדוגמא) בכרטיס זיכרון SDHC? הוא מכיל וירוסים ואני לא יכול להסיר אותם כל עוד ההגנה פועלת. תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Guy31,

ליפני כמה ימים אחרי שאח שלי היה על המחשב כל שרת ישראלי שיש לא משנה באיזה משחק הוא עם פינג 260+ ליפני שהוא היה על המחשב שיחקתי ולא היה שום בעיה האינטרנט עובד מוציין וגם ההורדות רק משחקי המולטי לא עובדים כמו שצריך איך אני יכול לסדר את הבעיה? אני רק השבוע עשיתי פירמוט ואין לי כוח לפרמט שוב

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by barak123,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע מלא פעמים, בדקתי את הזכרון אולי שעתיים וחצי עם memtest ולא היו בעיות. המחשב עכשיו אחרי פירמוט אז אני לא חושב שזאת בעיה של דרייברים. עכשיו שאני מנסה לבדוק מה יש בקבצי dump לרוב השגיאה נגרמת על ידי Unknown_Image ... מישהו אולי יכול לשפוך קצת אור על הבעייה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. אני עושה בדיקות מאמץ ב OCCT ומקבל שגיאות ואין לי שום אוברקלוק. למה זה קורא? יש לי מעבד Q9450 וזה כל הזמן כותב לי בעיה ב CORE אחר פעם ב 1 פעם ב 3

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by 3gh,

יש לי בעיה מוזרה שאני רואה פס שקוף שחותך/שובר לי את חדות התמונה זה לא ממש מפריע לי לשחק אבל זה עדיין מעצבן.. זה קורה באיזורים סגורים במיוחד שאני עובר ליד אוביקטים כמו דלתות וכל מיני דברים..בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה תכתבו.. תודה מראש.יש ליP4 2000 512 RAM DDR R9500 PRO

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by oronluko,

שלום כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים, צורב, הארד דיסקים ולדים דולקים למעט המאוורר של כרטיס המסך, אין צפצופים בכלל ואין אות במסך. בדקתי את הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר והוא עובד תקין, ניסיתי כרטיס מסך תקין אחר במחשב שלי ולא עובד. אותו הדבר לגבי ספק כח. בדקתי את המסך עם מחשב אחר ויצא תקין. החלפתי בין הזיכרונות, ניקיתי מגעים והוצאתי סוללה BIOS והחזרתי אחרי כמה דקות ולא עוזר. מפרט: AMD Athlon 4600 ASUS M2N-E 2x2GB DDR2 667MHZ Geforce GT630 2GB (חדש יחסית במחשב זה - פחות משנה) ANTEC 600W (חדש יחסית במחשב זה - כשנה וקצת) כעיקרון כאשר מחברים את הכרטיס מסך ללוח האם יש שם קצת חופש.... ניסיתי לשחק איתו תוך כדי שהוא דולק אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות או שהלך ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by dcoolman,

שלום לפני כמה זמן המסך במחשב של אחי נכבה פתאום באמצע משחק, למרות שהמחשב וכנראה גם המשחק המשיכו לעבוד. הוצאתי את המסך וחברתי למחשב אחר והוא עבד אבל כשהחזרתי למחשב של אחי שעדיין עבד ומהרמקולים שמעו את המשחק, המסך עדיין כתב no signal אז הורדתי HWMONITOR וזה מה שהוא מראה לי אני מניח שהכרטיס פשוט מתחמם (דרך אגב זה במנוחה, שום משחק לא פעל בזמן הרצת תוכנת בדיקת הטמפרטורה). אפשר לדעת מה לעשות, או איזה קירור נוסף כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Aviv C,

לפני משהו כמו שנה החלפתי לכרטיס מסך ATI RADEON X1650 PRO. מאז התחילו לי כל מיני בעיות קטנות כמו לפעמים היבהובים של המסך אבל לא הייתה בעיה מיוחדת. לאחרונה נתקלתי כבר פעמיים שלוש במשהו מוזר: המסך נתקע למשהו כמו חצי דקה ואז מופיע מסך כחול שאומר "device driver stuck in an infinite loop". אני די בטוח שהבעיה היא עם כרטיס המסך או עם הדרייבר שלו. אחרי הפעם הראשונה שראיתי את זה עידכנתי את הדרייבר אבל זה לא עזר והמסך הכחול חזר עוד פעמיים. יש לי Windows XP Professional 32 Bit. דרך אגב, כשהתקנתי את הדרייבר ה- Windows אמר לי שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. מישהו יכול לעזור לי איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.