תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה הכי קרוב שראיתי.. יש לי מחשב עם המפרט הבא:Q9550 2.83GhzGigabyte ga956p-s32X2gb + 2X1gb ddr2 800MhzMsi radeon R7 370 2GBלכאורה צריך להפעיל את הBLACK OPS 3, אבל משום מה אני לא מצליח.אני נכנס למשחק והכל זז ממש לאט, א ני לא מצליח להיכנס להגדרות ולא לכלום.מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=19 לינק למקלדת שלום לכולם קניתי מקלדת משולבת עם עכבר עיגול בצד דגם המקלדת וכמו כן לינק מצורף.... אציין כי יש לי מחשב חדש I3 עליו מותקן Windows ultimate 64 bit לא הגיע שום דרייבר עם המקלדת הנ"ל וכמו כן מערכת ההפעלה זיהת לבד את הדרייברים החיבור למחשב פשוט יש USB ובלחיצה ארוכה עליו ועל כפתור במקלדת הוא מסתנכרן עם המקלדת כשאין שימוש במכשיר משך כחצי שעה המכשיר נכבה אוטומטית ולהפעלתו מחדש נדרש סנכרון חוזר פה הבעיה הסנכרון החוזר לא תמיד עובד כמו שצריך לפעמים מסתנכרן לפעמים לא, וכש-כן העכבר מתחיל לרצד ולרקד על המסך ללא כל נגיעה אנושית.. שאלתי??? למה???? שאלתי 2 - האם אתם יודעים מכירים שמעתם על מקלדת משולבת עכשבר עם כפתור און ואוף על המוצ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ערב טוב .. שדרגתי לכרטיס מסך רדאון 5500 rx וראיתי שיש לו כניסות דיספלי פורט ואייץ די אמ איי .. במסך הישן שלי יש רק כניסות vga ו dvi .. ניסיתי כבל שהוא dvi בקצה אחד ואייץ די אמ איי בשני לא עזר .. ניסיתי גם לקחת תכבל הישן שלי שלי של vga בשני הצדדים לחבר מתאם hdmi ולהכניס לכרטיס מסך גם לא עזר .. איך אני יכול לקבל תמונה ??
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך אין בעיה ? האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ( Nec 2500 )
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה הכל נדלק מלבד המסך לאחר חצי דקה דקה המסך נדלק והכל בסדר. בעיה זו החלה לקרות לאחרונה,בדקתי בעזרת כרטיס בדיקה וקיבלתי את הקוד 25. הבעיה כנראה בכרטיס מסך? אם כן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , רוב המדיה זה קבצי avi תכנתתי autorun וצרבתי בצורב DVD בהתחלה הכל עבד חלק , הכנסתי את הדיסק ה autorun רץ. ואז ראיתי שאחד מהדיסקים בעת שקובץ ה avi רץ מתחיל לגמגם , מדובר רק על שני קבצים מתוך 24 שמגמגמים , הצורב לא מצליח לקרוא חלקים מהם הכנסתי והוצאתי את הדיסק ואז קיבלתי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) אני מצליח לגשת לקבצים אבל רק בעזרת מקש ימני ו open ניסיתי דיסק אחר וקיבלתי הודעת שגיאה אחרת (מצ"ב תמונה) הדיסקים עובדים בסדר בקומבו אחר של סוני ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי מה יכולה להיות הסיבה לשלושת התקלות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי מחשב נייד חדש לפני כשבוע lenovo z41-70 זה הדגם המדוייק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16204 בגדול הכל פועל בסדר במחשב, והמטרה העיקרית של המחשב לא הייתה משחקים, איך מאחר והבנתי שהכ.מסך בו מספיק חזק ניסיתי להריץ את הCOD החדש המשחק רץ בסדר גמור, אך גם כשהורדתי את כל ההגדרות לLOW החום שנפלט מהמחשב הרגיש ממש לא תקין, וכל החלק השמאלי של המקלדת התחמם בטירוף עכשיו ברור לי שהמחשב יתאמץ במשחק כזה, השאלה היא אם חום גבוה כזה לא יגרום לנזק במשך זמן? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אם השאלה הזאת רלוונטית לפורם הזה, ובכל זאת אני אשאל... אני סטודנט באוניברסיטה הפתוחה, ויש לי בבית אינטרנט במהירות 40Mb ובבדיקת מהירות אני מקבל בין 30~35 Mb יחד עם זאת בזמן שאני רואה הרצאות יש הרבה קיטועים (טענת באפר), אני מודע לזאת שיתכנו הרבה סיבות לבעיה הזאת אך אני תוהה, האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את הביצועים ?!!! לשם השוואה, אם אני פותח ביוטיוב סרטון של 4k test הסרטון רץ חלק. לדעתי יתכנו שתי סיבות לבעיה: 1. מהאתר עצמו - עם זה אין מה לעשות 2. מהמחשב שלי - פיירוול ואמצעי הגנה כאלה ואחרים... והשאלה מה אני יכול לעשות כדי שלול את אופציה 2 ?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות razer electra v2 עם חיבור USB שלפעמים מפסיקות לעבוד באופן ספונטני באמצע משחק. ניסיתי לבטל את האפשרות "allow the computer to turn off this device to save power " בהגדרות של הUSB, אבל זה לא עוזר. במידה ואני מוציא ומחבר בחזרה את האוזניות אז הן עובדות, אבל אם אני עושה הפעלה מחדש למחשב, אז הוא לא מזהה את האוזניות כשהוא עולה שוב. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הסרטונים של האוניברסיטה הפתוחה - הסאונד לא עובד אבל הוידאו כן. הבעיה לא מתרחשת באתרים אחרים כמו יוטיוב וכד', והסאונד הכללי במחשב עובד מעולה. כשאני נכנס לבקרת הצלילים אני רואה שאכן יוצאים צלילים מהדפדפן אבל לא שומעים כלום. התקנתי JAVA ופלאש מחדש. אשמח לקבל עצות! תודה רבה. ***תוקן!*** שיחקתי עם הגדרות הסאונד של המחשב ושיניתי אופציה של "תבנית צליל מרחבי" מאפשרות של "לא פעיל" לאפשרות של "Windows SONIC FOR HEADPHONES". תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-