עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הספק שלי , לקחתי את הספק של אח שלי אשר היה על פנטיום 3 ואין לספק הזה חיבור כזה של 4 פינים אשר מתחבר ללוח אם בפנטיום 4 (מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). כשאני מנסה להפעיל משחק הכי פשוט או משהו בסיגנון, כל המסך שלי מתמלא בפסים סגולים/ורודים/אדומים וכד' והמחשב עושה RESTART אז השאלה שלי, האם זה קורא בגלל החוסר בחיבור זה ? או בגלל כרטיס המסך או הדריברים שלו ? (כל המחשב שלי מופיע במפרט המחשב חוץ מהספק, כי הוא מת ....)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amir.o,

יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by amir.o,

יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by sixclub,

כשאני עושה כיבוי של Windows המחשב עושה Reset במקום לתת חלון "Now safe to turn off " מדובר ב Asus P2L-B , Win98SE , ספק AT . בדקתי שהנקודה היא על "shutdown " , וב msconfig יש V על "disable fast shutdown " אנא אזרו לי, אני תקוע...

6. Started by mtnb,

שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. אני עומד להחליף דיסק במחשב ורציתי לשאול איך להעביר את התוכן מהדיסק הישן לחדש. השאלה היא לגבי הפרטישן של מערכת ההפעלה. האם פשוט להעתיק את הפרטישן לדיסק החדש (COPY) האם כדאי להשתמש בתוכנה מסויימת כמו NORTON GHOST? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by OR007,

לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by no1no2,

הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

מקווה שלא יהיו תלונות על הכותרת :-) העניין הוא כזה, יש לי Plextor 40x12x40A כפי שמצויין במפרט שלי, ותמיד צריבות של דיסקים שלמים (680~MB) לוקחות כ 4-5~ דקות.. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד עם CloneCD כבר איזה שבע שמונה פעמים.. ואני שם לב, כל פעם אני בוחר במהירות צריבה של 40X ואני רואה שהוא כותב "מהירות נוכחית: 2816KB, 16X, עכשיו.. הוא אמור לצרוב בסביבות ה 6מגה לשניה.. שזה הבדל -עצום-.. יש לכם רעיונות ?... הוא מחובר לכבל ATA33 אני חושב.. או 100, ביחד עם הASUS 50X שלי.. אם זה עוזר בכלל תודה מראש, ערן ינאי.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by amir77a,

אני מנסה לתקן מחשב של קרוב משפחה, לוח אם שהיה מעולה בעבר Asus P3B-F, עם חלונות 98 כל השאר כרגיל. המקלדת והעכבר (שניהם PS/2) לא הגיבו בכלל. המקלדת אפילו לא הגיבה ב-Bios Setup. קניתי מתאם PS/2-USB כדי לבדוק אפשרות לתקלה במחבר. המקלדת חזרה להגיב ב-Bios Setup. העליתי את Windows ובפעם הראשונה גם העכבר וגם המקלדת הגיבו שניהם. כאשר ביצעתי restart ל-Windows שניהם הפסיקו להגיב לגמרי. המצב כרגע הוא כזה: DOS/BIOS Setup יש מקלדת. Windows Safe Mode יש מקלדת אין עכבר. Windows רגיל - אין כלום. מה לעזאזל קורה כאן? למען הסר כל ספק כמובן שב-Bios גם התמיכה ב-PS/2 וגם ב- USB הם על Enabled. כל עצה ודעה תתקבל בברכה. תודה על הסבלנות ועל העצות. אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by User_Name,

יש לי בעיה גדולה :-\ . המסך מרצד כל הזמן!!! את הבעיה בעבודה ב windows פתרתי על ידי שינוי תדר ריענון, אבל המסך ממשיך לרצד לפני שהווינדוס עולה והלוגו של פנטיום 4 מופיע! גם בחלק מהמשחקים והתוכנות זה קורא לי! (Dungeon Siege, 3D Mark2001se) מה שאני אוהב בNEVERWINTER NIGHTS, זה שאפשר לסדר שם בהגדרות את תדר הרענון במשחק. אולי יש איזו דרך בביוס כדי לסדר את תופעת המסך המרצד? תודה. :'(

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?

16. Started by imac,

חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by zeroone,

שלום לכולם יש לי בעיה משונה המחשב לא נדלק בבית שלי במספר שקעים שונים. אין כל תגובה כאילו ואין מתח. אם אני עובר לדירה אחרת הוא עובד. הוחלף כבל מתח וספק וגם לא עובד. בבית יש עוד שני מחשבים שניהם עובדים ללא בעיה. בבקשה עזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DisinfectedDuck,

המחשב שלי (AMD 1.4) מחובר לספק כוח. יש לי ספק 430W של אנרמקס. אתמול כשהייתי על המחשב, הספק ציפצף כמה צפצופים מהירים, אז המחשב נכבה ומאז אי אפשר להדליק אותו, הוא פשוט לא מגיב. האם זה אומר שהספק שלי נשרף? אם כן, איך זה קורה ככה פתאום?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by jj516,

יש לי בעייה מוזרה בצריבת דיסקים. יש לי כבר כמה דיסקים שצרבתי אך לא סגרתי, הם עובדים טוב. אבל כשאני מוסיף לדיסק עוד קבצים, אז את הקבצים שהוספתי אני יכול לראות רק ב CDRW, ה CDROM יראה רק את הקבצים שהעתקתי בצריבה הראשונה. אני חושב שזה בגלל שלא סגרתי אותם בכלל, אבל גם אחרי שאני סוגר אותם זה לא עובד. למה?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by alexrta,

האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  21. Started by lightning,

קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך חדש ge-force4 ti4200 128 mb התקנתי את הדרייברים החדשים... עכשיו אני בא לשחק במשחקים ואחרי דקה שתיים שאני בא לשחק ניתקע לי המשחק מה אני צריך לעשות ;[

22. Started by someone,

יש לי DVD ולאחרונה התקנתי צורב, ועכשיו הכוננים לא מזהים איזה דיסקים אני מכניס... נראה לי שרק כשאני מכבה את המחשב זה כותב את הדיסק שיש בפנים, עד שאני מכבה זה מראה את הדיסק שהיה בפנים בכיבוי האחרון.. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by naveh3,

היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה ממש מציקה במסך, ושום דרך לא עזרה לי לפתור אותו, וכאן אני צריך את עזרתכם, לפני הבעיה קצת פרטים טכניים: המסך:Mag 786FD (הדרייברים שלו מותקנים על המחשב הוא לא מזוהה כסתם צג תקני.. (רזולוציה של 1024*720 כרטיס מסך: Msi Ti4400 עם הדרייברים הלפני אחרונים שיצאו (לפני הבטא שיצא היום)... הבעיה- המסך (או הכרטיס מסך) עושים בעיות, אני מנסה לשנות את קצב הריענון ל75 במקום 60, בהתחלה הוא לא עשה בעיות מיוחדות, אבל הוא חוזר ל60 לאחר שאני מעדכן דריברים... עכשיו התקנתי את הדרייברים ניסיתי לשנות ל75 והמסך השתגע, הוא יצא מאיזון, הצבע לא בהיר מספיק, והיה צורך לכוון אותו איזה שעה כדי שהתצוגה (לא הצבע) יראו נורמליים אבל הוא עדיין קצת עקום... אחרי הכיוון, המסך נראה מאוד "מתו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים