תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש ההארד שלי הפסיק לעבוד, הופיע מסך כחול של windows ומאז ה bios אפילו לא זיהה אותו. לאחר שכל ניסיונות ה"החייאה" נכשלו קניתי הארד דיסק חדש - WD ATA 120GB 8mb buffer. לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות. פתאום המסך משחיר או שמופיע מסך כחול. לאחר ההפעלה מחדש המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בדיוק כמו שקרה עם הקודם. לא משנה כמה פעמים אני סוגר ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה אותו. רק לאחר שאני פותח את המחשבים, מנתק את כבל החשמל וכבל הנתונים ומחבר אותם מחדש (בלי לשנות כלום) הוא חוזר לעבוד. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים. במחשב מותקן הארד דיסק נוסף ישן של segate והוא עובד תקין לחלוטין ואיתו לא נתקלתי בשום בעיה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... יש לי סרט .avi במחשב ואני רוצה להריץ אותו בתוכנה BSPlayer. עכשיו שאני נכנס לתוכנה ושם את הסרט זה מראה לי את התקלה הבאה: Error signature: AppName: bplay.exe AppVer: 0.8.6.493 ModName: xvidcore.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0004c85f זה מראה לי אותה בתוכנות: Windows Media Player, MV2player, BSplayer בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה הזו... תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי לפטופ מסוג lenovo 0768 הבעייה שהחלה היום היא שמספר שניות לאחר הפעלת המחשב ועליית הwindows , המסך לפתע מחשיך עצמו (ניתן לראות תצוגה מאוד מאוד חשוכה). באיתחול המסך שוב יציג בתאורה מלאה את הdesktop אולם תופעת ההחשכה תחזור. חיבור מוניטור חיצוני פועל כראוי. נתונים נוספים: מע' הפעלה windows XP SP2 מעבד celeron 1.73Ghz הצעות לאיבחון וטיפול יתקבלו בברכה !
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני רוצה קיצור דרך למצב שינה משולחן העבודה, אבל לא זה "שמכבה" את המעבד וכו... אלה מצב שמשאיר את המחשב במין מצב המתנה(שהנורה במחשב מהבהבת) יש לי קיצור במלקדת למצב הזה FN+F1ׁ (אך לא תמיד מתאפשר) ניסיתי כמה קודים כמו: rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 זה לא המצב שינה שאני רוצה^^ תודה רבה לעוזרים!! ׁׁׁ
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מנסה לצרוב בנרו DVD בצורב של NEC ומקבל הודעה שיש בעיה ב DMA החלפתי נרו וניסיתי בתוכנה אחרת. התוכנה זה לא הבעיה, הלכתי למנהל ההתקנים וDMA מאופשר.נדפקו לי הרבה דיסקים הוא צורב עד כ 50% וקופא, אבל מודיע מהתחלה כמעט על FAILED בנרו. מה אתם אומרים ? אולי לוח ? יש איך לבדוק את זה ? י.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי. המחשב המדובר הוא לא שלי, הוא של בן דוד שלי... עכשיו זה בעקרון המחשב הישן שלי שמכרתי לו: AMD Athlon K7 1.2ghz Gigabyte GA-7ZX ידה ידה ידה אצלי בבית לא היו לי שום בעיות ואצלו זה מהיום הראשון ככה, אז אני מניח שזו בעיית תוכנה... בכל מקרה בדקתי טמפ' ומתחים, הכל יציב וטמפ' לא עוברות את ה50 במאמץ. משחקים לא הספקתי לנסות אצלו (הסיבה שמכרתי לו מחשב "חלש" זה כי אין לו צורך למשחקים וכו') אבל אני משוכנע שגם בהם זה יתקע בהתחשב בעובדה שזה נתקע בשמיעת קובץ MP3 (לא משנה באיזו תוכנה). הנה מה שבדקתי\ניסיתי: DirectX - יש לו 9.0c, בלי שום בעיות (בכל DXDiag). Codecs - ניסיתי כל מיני, לא משפיע מתחים וטמפ' - בדקתי - יציב. אני חושב שמחר על הבוקר אני ינסה להריץ Prime95 וMemtest86 - לבדוק אם …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS 1201N עם 3GB זיכרון. עד היום הכול היה בסדר... היום פתאום המחשב קרס ושהפעלתי אותו מחדש הוא עבד ממש לאט ואז ראיתי שרשום שיש 3GB זיכון מותקן אבל 760MB~ Usable? למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות או שהלך הזיכרון וצריך לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה , קניתי את המחשב לפני שנה\שנתיים ב KSP . מאז ומתמיד היו לי בעיות FPS בכל משחק מהחדשים , כגון COD , Dekaron , Battlefield ואם זה Guild wars 2 שיצא עכשיו . Guild wars 2 למשל , רץ לי על 10 FPS ואני בקושי יכול לשחק , כמובן שעל איכיות הכי נמוכות והכל . אני אחרי פירמוט , אני לא אחד שמוריד שטויות . כל הדרייברים של הכרטיס מסך , BIOS וכדומה מעודכנים עד הגרסאות האחרונות . חיפשתי , חרשתי את גוגל , חרשתי פורומים וכבר מעל כמה חודשים שאני לא מצליח לסדר את הבעיה . קניתי את GW2 ואני פשוט לא יכול לשחק , המפרט שלי הרבה יותר חזק מה Recommended Specs שהם מראים באתר . הפנו אותי לפורום הזה , אני מקווה מאוד שמישהו יכול לעזור . מפרט - AMD Athlon || x4 620 2.6Ghz GIGABYTE MA78LM-S2H ATI Ra…
-
- 77 תגובות
- 39.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם לוח [h=1]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150[/h]ומארז [h=1]Antec GX500 Window[/h] במארז חוץ מיציאות ה USB3 האחוריות גם יש USB 3 מקדימה. כשאני מחבר ליציאות הקדמיות הארד דיסק חיצוני USB3 אני מקבל הודעה מהמחשב "התקן זה יעבוד מהר יותר אם תחבר אותו ליציאת USB3". ובאמת דרך יציאות אלו הארד דיסק החיצוני וגם הפלאפונים שאני מחבר עובדים בקצב העברה איטי. למה זה לא מזהה שחובר התקן USB 3 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שאלה מאוד חשובה החלפתי HARD DISK במחשב שלי שלא התאים עכשיו כשרציתי להחזיר את הישן הוא לא מעלה לי אותו צריך לשחק בהגדרות מה אני אמור לעשות דחוף עזרה ה- HARD DISK הזה זה כל חיי
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאלה. לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות ריבוטים לכאורה ספונטניים (מחשב ישן) שמתי מאוורר (גדול, לא הקטנים של המחשב) במחשבה שהקיץ מביא לחימום יתר של ההארד דיסק. לא נפתר. לאט לאט שמתי לב שאני יכול למשל לשחק בWOW יום שלם ולא יהיה ריבוט, אבל אם נניח יוצאים מהמשחק אחרי כמה דקות לעיתים יהיה ריבוט. או באם גולשים באינטרנט זמן מסויים, שוב ריבוט, או כמה, גם בהפרשים קטנים מאד. מקווה שלמישהו יש מושג מה בדיוק הגורם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אינני יכול להפעיל את המחשב, לחילופין אינני יכול לפרמט עם דיסק הווינדוס... מה אני יכול לעשות ?! ההודעה הרשומה בעת הדלקת המחשב Non-System Disk or Disk error replace and strike any key when ready
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם אפשרי להתקין לינוקס או אובנטו על טאבלט מבוסס אנודרואיד. על טאבלט intel atom?
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
צהוריים טובים לכם, רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER. אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED. פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שה מוזר פה זה כרטיס חדש MSI AMD Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 אני מפעיל נגיד 4-5 חלונות ביוטיוב הוא קורס משחזר את עצמו כמה פעמים ואז מסך כחול אם אני מחלץ משחק נגיד מתקיה המחשב במאמץ פותח את האינטרנט הוא קורסס התקנתי את הדרייבר כמה פעמים עכשיו מה שמוזר שתמיד מראה לי שיש עדכון גרסה חדשה לcatalyst control אני מתקין וזה נשאר על אוטו גרסה חחח עכשיו עשיתי לו OC ממש קטן וברגע שהתחיל לזייף החזרתי להגדרות יצרן כמו כן אני חושד שזה אולי מההתקנה של הווינדוס 7 לא יצאה לי כול כך טוב ויש לי 2 ססטם Program Files .Program Files x86 אבל בהתקנות תמיד אני משתדל שזה היה רק בProgram Files x86 אז מה אתם אומרים כרטיס מסך דפוק או התקנה ברגיל הוא עובד במאמץ קורס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-