תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה עם המחשב - כאשר אני מוציא או נוגע בחיבור של ps2 של המקלדת אז המחשב נכבה. גם החבור עם העכבר עושה בעיות. כעת לאחר שהוצאתי את הכבלים של המקלדת ושל העבר המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא על פי רוב לא. כאשר אני מחבר את כבל המקלדת הוא נדלק מתחיל לעלות את החלונות ומיד מתנתק. האם הבעיה היא בלוח האם. לוח האם שלי הוא ASUS P4S333M ומעבד אינטל פנטיום 4 1.6. בהנחה שלוח האם כנראה דפוק האם ניתן לעבור עם אותו מעבד ללוח אם ,נניח של 533 mhz? תודה מראש עוז
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך לוחות אם או מעבדים לp3 אם משהו מכיר אתר שמפרסמים שם
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי. 1.יש לי בעיה בלוח אם שלא הצלחתי לפתור. אז ככה,פירמטתי אתמול את המחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: http://img291.imageshack.us/img291/2372/70691153uz6.jpg הבעיה הזאת מתלווה בכמה דברים,שאני מנסה להפעיל שיחת קול או וידאו המחשב עושה ריסט. 2. שאני גולש באינטרנט יש תמונות שלא עולות לי באופן כמעט קבוע וזה די מציק,לא הצלחתי לפתור את זה גם. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה.
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מדבר הרבה במיקרופון עם אנשים בתוכנה Teamspeak 2 ואצל הרוב שמדברים איתי אין רעש ברקע של המחשב או המזגן ודברים דומים... אפילו שיש אצלם רעש שומעים רק אותם עם רקע נקי מרעשים.. עכשיו ניסיתי הכל, הלכתי לקונטרול פאנל לסאונד רקורדינג והמנחתי את הכניסה של המיקרופון...שזה קצת עזר אבל עדיין שומעים רעשי רקע ואותי שומעים חלש מאוד.. אני משתמש באוזניות: Logithec USB Headset אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בעזרת פלאג-אין או משהו דומה אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול השתלט לי על דף הבית אתר פורנו לאחר הסרת spyware הכל עבד טוב חוץ מדבר אחד כשאני בא לרשום נגיד אתר שמתחיל באות של אתר הפורנו אז אוטומטית הIE משלים לי לאתר הפורנו עשיתי ניקוי היסטוריה,ניקוי cookies וניקוי הinternet tempora... files מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כחודשיים מאתר,מפרט המחשב: לוח אם: דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד: סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 820 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB זכרון: ADATA נפח: 1024 MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400 הבעיה, המחשב בזמן האחרון עושה ריסטים פתאומים,אנ…
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק, כאילו הוא איננו מחובר לחשמל (פרט לנורית ביקורת חיצונית על המארז). ניסתי לקצר את מתג ההפעלה עם מברג, לא עזר. קיצרתי את הספק, הוא תקין. קיצרתי את הספק על הלוח אם- נורית החיווי שלו נדלקה+מאורר המעבד. הוצאתי את הזיכרונות, כ.מסך, מעבד וניסתי להפעיל, לא נדלק (כולל וריציאות שונות). יש לציין כי החלפתי למעבד את גוף הקירור שלו ומרחתי מחדש את המשחה הטרמית, היש קשר? (אבל זה לא נדלק גם בלי שמעבד נמצא בכלל בסוקט שלו...) יש עוד הצעות? -עידו
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לוח אם intel i865-ich5 עם כרטיס קול מובנה אין לי תדרייבר שלו ואין כרגע קול מישהו יכול לשלוח לי לינק לדרייבר אני ישמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-