תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאותי : אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל עם מסך שחור וכלום לא קורה, אחרי כיבוי והדלקה נוספת המחשב עולה עם מהיריות באס רגילות, אז אני צריך להכנס לביוס ולשמור מחדש את המהירויות... הדבר קורה פעם בשבועיים או פעם ביומיים, מתי שבא לו... האם הבעייה היא בלוח ? 4BDA או אולי במשהו אחר כמו הספק למשל ? עזרה מהירה בבקשה...
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה התחיל לפני יומיים. תאור התקלה: בזמן עבודה בוינדוס הוא ניתקע, לפעמים לגמרי ולפעמים חוזר בהודעה של Device error ואומר לי שאני חייב לעשות restart, כשזה קורה התצוגה הופכת ל 640x480 על 4 BIT צבע. וגם, כל משחק שאני מריץ, רואים הפרעות בגרפיקה, חלקים נעלמים...(כאילו הכרטיס נמצא באוברקלוקינג כבד). סרקתי לוירוסים בכל ההרד דיסק ואין אף ווירוס, הכרטיס נמצא על המהירויות הטבעיות שלו ומעולם לא עבר אוברקלוק. יש לי MSI GeForce4 Ti4400 ו AMD 1.4Ghz ולוח ASUS A7M266. יש לי את הכרטיס כבר שלושה חודשים בערך והוא עבד מצויין עד עכשיו. אנא עיזרו לי....מה קורה פה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחר שהרסתי את הספק שלי , לקחתי את הספק של אח שלי אשר היה על פנטיום 3 ואין לספק הזה חיבור כזה של 4 פינים אשר מתחבר ללוח אם בפנטיום 4 (מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). כשאני מנסה להפעיל משחק הכי פשוט או משהו בסיגנון, כל המסך שלי מתמלא בפסים סגולים/ורודים/אדומים וכד' והמחשב עושה RESTART אז השאלה שלי, האם זה קורא בגלל החוסר בחיבור זה ? או בגלל כרטיס המסך או הדריברים שלו ? (כל המחשב שלי מופיע במפרט המחשב חוץ מהספק, כי הוא מת ....)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
I got a Microsoft's Sidewinder wheel (w/ Force Feedback, serial - not USB) and windows 2000 pro. the wheel has 3 axis (gas/brake/wheel). in windows 2000 the default is split axis (in 98 it was combined by default). my sidewinder software is old (versions 2 and 3) and doesn't support windows 2000/XP. the problem is that not all the games support split axis (=\) and I can't set it to combinned axis. after talking in many forums I've been told to get sidewinder software version 4, but I can't find any place to download it from. so if anybody got the software if you could send it me it'll be appreciated, or if you have any other ideas. ICQ# 123449949
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
כשאני עושה כיבוי של Windows המחשב עושה Reset במקום לתת חלון "Now safe to turn off " מדובר ב Asus P2L-B , Win98SE , ספק AT . בדקתי שהנקודה היא על "shutdown " , וב msconfig יש V על "disable fast shutdown " אנא אזרו לי, אני תקוע...
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד להחליף דיסק במחשב ורציתי לשאול איך להעביר את התוכן מהדיסק הישן לחדש. השאלה היא לגבי הפרטישן של מערכת ההפעלה. האם פשוט להעתיק את הפרטישן לדיסק החדש (COPY) האם כדאי להשתמש בתוכנה מסויימת כמו NORTON GHOST? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שלא יהיו תלונות על הכותרת :-) העניין הוא כזה, יש לי Plextor 40x12x40A כפי שמצויין במפרט שלי, ותמיד צריבות של דיסקים שלמים (680~MB) לוקחות כ 4-5~ דקות.. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד עם CloneCD כבר איזה שבע שמונה פעמים.. ואני שם לב, כל פעם אני בוחר במהירות צריבה של 40X ואני רואה שהוא כותב "מהירות נוכחית: 2816KB, 16X, עכשיו.. הוא אמור לצרוב בסביבות ה 6מגה לשניה.. שזה הבדל -עצום-.. יש לכם רעיונות ?... הוא מחובר לכבל ATA33 אני חושב.. או 100, ביחד עם הASUS 50X שלי.. אם זה עוזר בכלל תודה מראש, ערן ינאי.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה :-\ . המסך מרצד כל הזמן!!! את הבעיה בעבודה ב windows פתרתי על ידי שינוי תדר ריענון, אבל המסך ממשיך לרצד לפני שהווינדוס עולה והלוגו של פנטיום 4 מופיע! גם בחלק מהמשחקים והתוכנות זה קורא לי! (Dungeon Siege, 3D Mark2001se) מה שאני אוהב בNEVERWINTER NIGHTS, זה שאפשר לסדר שם בהגדרות את תדר הרענון במשחק. אולי יש איזו דרך בביוס כדי לסדר את תופעת המסך המרצד? תודה. :'(
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן מחשב של קרוב משפחה, לוח אם שהיה מעולה בעבר Asus P3B-F, עם חלונות 98 כל השאר כרגיל. המקלדת והעכבר (שניהם PS/2) לא הגיבו בכלל. המקלדת אפילו לא הגיבה ב-Bios Setup. קניתי מתאם PS/2-USB כדי לבדוק אפשרות לתקלה במחבר. המקלדת חזרה להגיב ב-Bios Setup. העליתי את Windows ובפעם הראשונה גם העכבר וגם המקלדת הגיבו שניהם. כאשר ביצעתי restart ל-Windows שניהם הפסיקו להגיב לגמרי. המצב כרגע הוא כזה: DOS/BIOS Setup יש מקלדת. Windows Safe Mode יש מקלדת אין עכבר. Windows רגיל - אין כלום. מה לעזאזל קורה כאן? למען הסר כל ספק כמובן שב-Bios גם התמיכה ב-PS/2 וגם ב- USB הם על Enabled. כל עצה ודעה תתקבל בברכה. תודה על הסבלנות ועל העצות. אמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET "beginninf demp of physical memory. physical memory demp complete" זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכל ואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רב תעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה בצריבת דיסקים. יש לי כבר כמה דיסקים שצרבתי אך לא סגרתי, הם עובדים טוב. אבל כשאני מוסיף לדיסק עוד קבצים, אז את הקבצים שהוספתי אני יכול לראות רק ב CDRW, ה CDROM יראה רק את הקבצים שהעתקתי בצריבה הראשונה. אני חושב שזה בגלל שלא סגרתי אותם בכלל, אבל גם אחרי שאני סוגר אותם זה לא עובד. למה?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-