עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by timtim,

תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אנשים יש לי SEAGATE 20GB 7200 הוא מחולק ל3 חלקים חלק שלישי של 10 GB מציג לי 3.5 GB פנוי כשבאמת יש לי איזה 6 וכונן שני גם גונב לי איזה 400-500 מגה החלק הראשון פועל כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש חייב עזרה בנושא הזה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dor31,

כשהמחשב עולה אני יודע שיש אפשרות לעצור אותו ולראות מה כתוב אז עם מישהוא יכול להגיד לי מה עושים תודה.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  5. אוקי המחשב לא נדלק אני צריך לדעת עם הבעיה היא עם לוח אם או בספק ... איך אני יכול לעשות את זה בצורה יעילה ? זה ספק ATX ... מחשב PIII ממש מערכת פשוטה ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP והCD לא מזהה כשאני שם בו דיסק אבל הוא מזהה את קיומו של הCD והCD מופיע גם בביוס והבעיה היא לא בכונן מכיוון שהחלפתי לאחד אחר והבעיה עדיין נשארה נ.ב. אותה תופעה קוראת גם בצורב

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  7. Started by shimon956,

מישהו בבקשה שיעזור לי אח שלי שם סיסמה בbios שלי ואני לו יכול להכנס אליו להגדיר הארד דיסק או כל דבר אחר אז רציתי לשאול את הממוחים מבניחים אם אתם יודעים על איזו תוכנה שמגלה לי את ההסיסמה בwin דרך אגב יש לי win98 אם זה משנה משהו ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התקנתי לפני 4 ימים ווינדוס xp הכל עובד יופי (ברוך השם - טפו טפו טפו) רק בעיה אחת (בנתיים, שלא נדע) שאני פותח את סנדרה אני מקבל מסך כחול ! http://rotter.net/User_files/nor/3db241ca66fe010c.jpg למה זה ? בווינדוס 98 הכל עבד סבבי בבי (אם הסנדרה כמובן) מב לעשות ? אני ממש צריך את התוכנה !

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך (תראו אותו במפרט אין לי כוח לכתוב ) ולאחרונה שמתי לב שכאשר אני משחק GTA3 ו"בחזרה לטירה הנאצית" התמונה נתקעת לפעמים לכמה שניות וזה התחיל לפניי כמה ימים....קניתי את הכרטיס מסך באפריל וועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור! יכול להיות שהוא נדפק?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Jack_g,

היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by ^HocK^,

כל פעם שאני רוצה לצרוב...אני מכניס דיסק ריק וכל תוכנה שבה התשמשתי לא מזהה את הדיסק... מה יכולה להיות הבעייה? ???

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by User_Name,

יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????

15. Started by KoM,

הבעייה היא כזאותי : אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל עם מסך שחור וכלום לא קורה, אחרי כיבוי והדלקה נוספת המחשב עולה עם מהיריות באס רגילות, אז אני צריך להכנס לביוס ולשמור מחדש את המהירויות... הדבר קורה פעם בשבועיים או פעם ביומיים, מתי שבא לו... האם הבעייה היא בלוח ? 4BDA או אולי במשהו אחר כמו הספק למשל ? עזרה מהירה בבקשה...

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by sxs,

זה התחיל לפני יומיים. תאור התקלה: בזמן עבודה בוינדוס הוא ניתקע, לפעמים לגמרי ולפעמים חוזר בהודעה של Device error ואומר לי שאני חייב לעשות restart, כשזה קורה התצוגה הופכת ל 640x480 על 4 BIT צבע. וגם, כל משחק שאני מריץ, רואים הפרעות בגרפיקה, חלקים נעלמים...(כאילו הכרטיס נמצא באוברקלוקינג כבד). סרקתי לוירוסים בכל ההרד דיסק ואין אף ווירוס, הכרטיס נמצא על המהירויות הטבעיות שלו ומעולם לא עבר אוברקלוק. יש לי MSI GeForce4 Ti4400 ו AMD 1.4Ghz ולוח ASUS A7M266. יש לי את הכרטיס כבר שלושה חודשים בערך והוא עבד מצויין עד עכשיו. אנא עיזרו לי....מה קורה פה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by R-E-L,

יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הספק שלי , לקחתי את הספק של אח שלי אשר היה על פנטיום 3 ואין לספק הזה חיבור כזה של 4 פינים אשר מתחבר ללוח אם בפנטיום 4 (מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). כשאני מנסה להפעיל משחק הכי פשוט או משהו בסיגנון, כל המסך שלי מתמלא בפסים סגולים/ורודים/אדומים וכד' והמחשב עושה RESTART אז השאלה שלי, האם זה קורא בגלל החוסר בחיבור זה ? או בגלל כרטיס המסך או הדריברים שלו ? (כל המחשב שלי מופיע במפרט המחשב חוץ מהספק, כי הוא מת ....)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by amir.o,

יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by B.D.B,

I got a Microsoft's Sidewinder wheel (w/ Force Feedback, serial - not USB) and windows 2000 pro. the wheel has 3 axis (gas/brake/wheel). in windows 2000 the default is split axis (in 98 it was combined by default). my sidewinder software is old (versions 2 and 3) and doesn't support windows 2000/XP. the problem is that not all the games support split axis (=\) and I can't set it to combinned axis. after talking in many forums I've been told to get sidewinder software version 4, but I can't find any place to download it from. so if anybody got the software if you could send it me it'll be appreciated, or if you have any other ideas. ICQ# 123449949

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mtnb,

שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. Started by sixclub,

כשאני עושה כיבוי של Windows המחשב עושה Reset במקום לתת חלון "Now safe to turn off " מדובר ב Asus P2L-B , Win98SE , ספק AT . בדקתי שהנקודה היא על "shutdown " , וב msconfig יש V על "disable fast shutdown " אנא אזרו לי, אני תקוע...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.