תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את המסך(הוזזת העכבר) לאחר כיבוי המסך (אפשרויות צריכת חשמל - כיבוי צג) כל המסך משובש ומציג מלא קווים שחורים\כחולים והכל פשוט משתגע... לפעמים רואים את הדסקטופ אבל הכל זז. לפעמים הכל מסתדר אחרי כדקה אך בד"כ אני מוציא את התקע של המסך ומחזיר וזה פותר בד"כ את הבעייה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה, לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה , הבעיה היא שכל פעם שהייתי מדליק את המחשב אחרי כמה זמן הוא היה נכבה פתאום (באמצע העליה) אמרתי אולי יש קצר בלוח אם ויצאו לי שם חוטים שמחברים בין הריסט וההדלקה של המחשב ללוח אם... עכשיו הבנתי שזה לא משנה איך ואיפה שמים כל חוט המחשב כל שנייה נכבה לי לא רוצהה להדלק... מה יכולה להיות הבעיה? המחשב בן 2 וחצי שנים תודה לעוזרים וסליחה על החפירה הבלתי נסלחת
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד AMD ATHLON XP הוא עבד במהירות 2Ghz ועכשיו הוא כבר לא.. פעם הוא עבד במהירות הזאת עד שהוספתי זיכרון שכבר נדפק והוצאתי אותו, ועכשיו שאני שם אותו על המהירות הזאת אחרי איזה 15 דקות של עבודה(גם אם לא נוגעים בו), הוא נתקע, אז בנתיים אני עד מהירות 1500Mhz בביוס אני יכול לשים אותו ואת הזיכרון על 133 או רק את הזיכרון על 133, הזיכרון עובד בסדר והמחשב לא נתקע שאני שם רק את הזיכרון על 133, אבל שאני שם גם את המעבד המחשב נתקע, פעם הכל עבד בסדר והוא לא נתקע, רק לעיתים רחוקות שהיה ממש חם, עכשיו לפני שהוא נתקע אני רואה שהוא עובד על לא יותר מ50 מעלות. אני לא יודע מה לעשות, המאוורר מספיק חזק, והוא אפילו מסתובב מהר יותר מפעם כי שימנתי אותו. אז אני לא יודע מה הבעיה כ…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני כחצי שנה אובונטו 18 על כונן של 128 GB SSD. יש במחשב שלי עוד כונן של 1 TB המחולק ל2 מחיצות-950 GB נתונים ו50GB שטח חסר תועלת (מאותחל לNTFS) אמש התעסקתי עם הצפנת כוננים ונתקלתי ב2 בעיות. הראשונה: כאשר אני מעלה את אובונטו, במקום להיכנס למערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: Couldn't get size: 0x800000000000000e MODSIGN: Couldn't get UEFI db list Couldn't get size: 0x800000000000000e לאחר מכן במקום להעלות את מסך הכניסה עולה קונסול שחור עם פקודות מוזרות. כרגע אין לי אפשרות להשתמש במערכת ההפעלה כלל. העלתי אובונטו מיו אס בי, והבעיה השניה- יש לי גישה לכונן המערכת (128), אך כונן הנתונים שלי הוצפן (950) ואין לי מושג מה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? הורדתי את התוכנה מהלינק שיש ב FAQ , הורדתי את הגרסא של ה 64bit וכשאני בא להתקין הוא רושם שזה לא מתאים למעבד שלי. יש לי e6300 . עכשיו אני בכלל רואה שהשם של הקובץ מתחיל ב AMD... יכול להיות שזה מסביר משהו.. :s05: בכל מקרה , מאיפה אני יכול להוריד גרסא שמתאימה למעבד שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה נכנסתי ל BIOS ולחצתי על load optimized defaults ומאז מופיע לי המסך שבתמונה שבקישור - http://img366.imageshack.us/my.php?image=img1012zc4.jpg מהמצב החדש אי אפפשר לעשות כלום מלבד restart גרמתי לנזק בלתי הפיך????מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? אני זקוק לעזרתכם תודה מראש , יגאל
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
הורדתי את המשחק. הורדתי את הגרסה [R.G. Mechanics] The Sims 3 - Complete Edition כשאני משחק ב-Live Mode המשחק נתקע כל כמה שניות. המחשב שלי עומד בדרישות הגרפיקה של המשחק. כרטיס מסך Geforce RTX 2070. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגרסה הזאת לא טובה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 8.1 וכרטיס מסך radeon hd 8670m כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך כולל התקנה של catalyst המחשב לא חוזר ממצב שינה ולפעמים גם יש מסכים כחולים,הבעיה נשנת וחוזרת גם אחרי שמחקתי את הדרייבר מהשורש והתקנתי מחדש, אני כבר נואש יש למישהו פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מכבר לוח אם P55M UD2 אני עובד עם חלונות 7 בגרסאת 64 ביט לאחר עדכון ביוס החלה תופעה מוזרה: בכל הפעלה של המחשב הכרטיסים השונים (רשת / קול / USB ) אינם מתפקדים ומסומנים בסימני קריאה במנהל ההתקנים. הפתרון היחידי הוא להסירם מתוך מנהל ההתקנים ולזהותם מחדש ניסיתי גם לעדכון לגרסאת ביוס חדשה שיותר (שיצאה בינתים) וגם לעדכן דרייברים אך ללא הועיל משום שבכל הפעלה מחדש של המחשב התופעה חוזרת על עצמה אשמח לפתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב עם נמפרט הבא : E8400 260GTX OC 4FB RAM וחלק מהמשחקים נתקעים לי זה קטע ממש מוזר באטלפילד החדש עובד לי חלק על הכי גבוה וקרייסיס גם אבל באטמן , AC , FALLOUT ועוד נתקעים לי משום מה למרות שהFPS גבוה מעוד .
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שזה פעם בכמה זמן מציג אור של בטרייה. לדעתכם זאת נחשבת בעיה ואני אמור להחליף בחנות?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמת וודיאו PANASONIC NV-GS27 היא ישנה מאוד יש לי קלטות שצילמנו לפני כמעט עשור , אני לא מצליח לראות את הצילומים דרך המצלמה עצמה . אז נסתי לחבר למחשב הנייד והיא התחילה להתקין "דרייבר " ואז הפסקתי אותה כי זה היה נורא לאט .ואז כשחברתי שוב למחשב יש צליל של זיהוי אבל היא לא מתיקנה שוב את ההדרייבר. הווינדוס שלי הוא 8 חברתי אותה למחשב עם ווינדוס 7 זה סיים להתקין את "הדרייבר " אין לי מושג אם זה הדרייבר , ובקיצור אני לא יודע מה לעשות הלאה .. לא נראה לי קיים דרייבר של המצלמה לווינדוס 8 אז השאלות שלי: 1.מה עושים אחרי התקנת הדרייבר ? התוכנה לא עלת במחשב. 2.איזה איש מקצוע מטפל בזה ? יש שם דברים חשובים . תודה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להוריד את התמונות מהטלפון והמחשב למרות שהתקנתי דרייבר הוא לא מזהה את המכשיר למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני זורק את הסוגיה באוויר - לא מאמין שזה פתיר... (אגב בפוסט יהיו המלצות על תוכנות) יש לי התנגשות בין אפליקציות (חינמיות) שמשגעת אותי. אז ככה: יש ברשותי את התוכנה Xmouse button control - מאפשרת לשלוט בצורה מדהימה בעכבר. יש לי את תוכנת עכבר הגיימינג שלי, Logitech G603. נקראת Logitech gaming software - גם היא מאפשרת לתכנת את העכבר, אך מאחר והפונקציות של XMOUSE הרבה יותר רלוונטיות אליי - אני משתמש בה רק כדי לפתוח באמצעות כפתור אחד בעכבר (שXMOUSE כלל לא מכיר בקיומו) -כדי לפתוח את החלון של ווינדוס. עוד ברשותי - Task bar hide . ווינדוס הרי מאפשרים רק למזר את שורת המשימות, אבל אם אתה מרחף עם העכבר קרוב לשם - שורת המשימ…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר כדי לבדוק אותו. החבר אמר לי שהמחשב לא נדלק. פתחתי מכסה וחיברתי הכל לחשמל כדי לבדוק תהליך הדלקה, ברגע שהדלקתי את המפסק החשמלי (של הכבל המפצל) נורת הלוח-אם נדלקת, ואז הכל נדלק לשניה (מאווררים מתחילים להסתובב,עכבר נדלק לשנייה,נורות הקיבורד נדלקים...) ואז הכל נכבה, ואז זה חוזר על עצמו עד שאני מוציא מהחשמל. כל זה קרה ללא שאני לוחץ על לחצן ההדלקה של המחשב. החלפתי ספק כוח (זאת הייתה המסקנה הראשונה שלי), חיברתי הכל לחשמל אך כלום לא השתנה (המחשב התנהג כמו שתיארתי קודם). בדקתי הכל, זיכרון כשיח ונייד,כרטיס מסך, חיבור לfront panel,הכל....אך לא עזר. בדקתי מעבד,אין סימנים של משהוא שרוף וכל המגעים תקינים. הוצאתי את כל הרכיבים הלא חיוביים, השארתי רק את המעבד, אך עדיין כל…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברשותי צורב PHILIPS X24 IDE אני משתמש בתוכנת צריבה NERO (הגירסה האחרונה) אני משתמש בדיסקים ריקים לצריבה של חברת PHILIPS CDR80 לאחר כל צריבה אני מבצע בדיקת SCANDISK באמצעות UTIL שיש ב NERO עונה לשם CD SPEED ב 90 אחוזים מהדיסקים שבדקתי נמצאו DAMAGED AREA וכמעט בכל דיסק יש UNREADABLE בסוף הדיסק לאחר מכן החלטתי לעבור להשתמש בדיסקים לצריבה של חברת SAMSUNG ו VERBATIM צרבתי 5 דיסקים על SAMSUNG והרצתי בדיקה SCANDISK ולא נמצא פגם (מצב אופיטמלי) צרבתי דיסק אחד על VERBATIM והרצתי בדיקה וגם לא נמצא פגם. לאחר זמן מה צרבתי על דיסקים של SAMSUNG והפעם המצב חזר לקדמותו ונמצאו שגיאות DAMAGED AREA וכן UNREADABLE בסוף הדיסק. האם מישהו נתקל במקרה דומה ויכול לאפיין את הבעייה ? כעיקרון שלחתי א…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ds3 rev 3.3 יש לי 2 הרדיסקים שאני רוצה להפעיל בRAID 0 בביוס בחרתי sata /ide control mode:raid/ide רשום בחוברת שכשאחרי שמזהה את ההרדיסקים לפני עליה של וינדוס ללחוץ על ctrl+g אני לוחץ ושום דבר לא קורה מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מפרט: P-4 3 Ghz MB ASUS Leadtek 7600 gs ספק גנרי גיגה זכרונות של DDR I מהירות 333 הרצתי MEMTEST אין בעיה בזכרונות. למישהו יש עצות?!? האם ספק גנרי יכול להחזיק 7600 GS???
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נוגע בלוח אם (הוספת כרטיס קול,החלפת צורב,שינוי חיבורי הרמקולים )- המערכת לא מזהה את כרטיס רשת האלחוטי EDIMAX 7128G, ואני פותר את הבעיה ע"י הוצאה והכנסה מחדש של הכרטיס. החלפתי גם את מיקום כרטיס רשת עם מיקום של כרטיס הקול,והבעיה לא נפתרה. האם יש פתרון יסודי?האם הדבר מעיד שיש בעיה בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N56VB , המחשב מגיע עם מטען/ספק חיצוני. לאחורנה מתרחש המצב הבא: אחרי שהמחשב עובר למצב שינה ונמצא במצב זה זמן מה, המחשב מפסיק לזהות את המטען ולהטען (נורית החיבור לחשמל אינה דולקת במחשב). לאחר שהמחשב מתעורר הוא עובד על הסוללה ולא מזהה את המטען, גם כאשר אני מנתק את המטען מהמחשב ומחבר מחדש. כשאני מנתק את המטען מהחשמל, כעבור מספר רגעים המחשב מזהה את המטען, עובר לטעינה וחוזר לסוללה (כנראה כי המטען נפרק - עדיין לא מחובר לחשמל). לאחר חיבור בחזרה לחשמל המטען טוען את המחשב בצורה תקינה. כאשר המחשב פועל ולא במצב שינה, המטען לא מתנתק. לדעתי מדובר בבעיה כלשהי במטען ולא במחשב, אבל אין לי בסביבה מטען אחר כדי לוודא זאת. למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-